Silovana petnaestogodišnjakinja?

Beogradska policija uhapsila je tri mladića zbog sumnje da su silovali petnaestogodišnju devojčicu, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 24.03.2009.

18:39

Default images

Kako je navedeno, policija je uhapsila M.M., rođenog 1991. godine, M.K., koji je 1989. godište, i M.M. 1989. godište. Kako nezvanično saznaje B92, petnaestogodišnja D.B. prijavila je danas oko 15 sati silovanje i otmicu u jednoj zgradi u Ustaničkoj ulici.

Ona je prijavila da su je silovala trojica muškaraca, a policija je u toku poslepodneva uhapsila osumnjičene za taj zločin i odredila im pritvor od 48 sati.

Sva tri muškarca su punoletna, a protiv jednog je podnesena krivična prijava. Inače, nezvanično saznajemo da se oni i devojka znaju od ranije.

Jedan od njih je priznao da je imao seksualni odnos sa petnaestogodišnjom D.B., za koji tvrdi da je bio uz devojčin pristanak. Nezvanično saznajemo da je posle pregleda u Ginekološko-akušerskoj klinici u Beogradu utvrđeno da povreda koje prate silovanje nema, ali su ispitivanja i dalje u toku.

Inače, policiju su pozvale komšije kada su iz podruma zgrade čuli buku. Stanari kažu da ih ovo ne čudi jer se noću u hodniku zgrade okupljaju narkomani i da neretko ujutru pored ulaza u podrum nalaze špriceve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: