Promocija knjige "Smelost nade"

Izdanje knjige Baraka Obame “Smelost nade“ na srpskom jeziku predstavljeno je na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 05.09.2008.

16:52

Default images

O knjizi i o Baraku Obami govorili su izdavač Goran Perčević, direktor “Interkomerca“ i bivši funkcioner SPS-a, i Den Šomon, direktor političkih kampanja senatora Obame u periodu od 2003. do 2005. godine u Ilinoisu, kao i kampanje "Obama 2010".

Milka Forcan, Goran Pitić, Zoran Anđelković - Baki, Oliver Antić, Rodoljub Šabić, Goran Vesić i Borka Vučić okupili su se zbog promocije jedne od najprodavanijih knjiga u SAD, knjige "Smelost nade” američkog predsedničkog kandidata Baraka Obame. "Smelost nade“ je zapravo biografija Baraka Obame, kroz koju je prikazao svoj politički program za novu Ameriku. Direktor njegove kampanje Den Šomon predstavio je Obamu kao poštenog porodičnog čoveka za koga svi mogu da se uvere da je odličan pisac i human čovek.

“Ja vam neću govoriti o stavu senatora Obame prema Kosovu, zato što ja nisam stručnjak za spoljnu politiku, ali ono što mogu da vam kažem jeste da senator Obama ima potpuno drugačiji mentalitet od predsednika Buša i da njegova politika neće biti ’kaubojska diplomatija’“, rekao je Šomon.

Izdavač knjige Goran Perčević bivši je mladi funkcioner SPS-a tokom devedesetih godina prošlog veka.

On kaže da njegovo pojavljivanje u javnosti nema nikakve veze sa povratkom SPS-a na vlast i pojavljivanjem drugih bivših funkcionera ove stranke u ulozi kanditata za političke funkcije.

On danas radi u kompaniji u kojoj sarađuje sa bivšim visokim funkcionerima Vlade Zorana Đinđića.

Knjiga Baraka Obame uskoro će biti dostupna svim zainteresovanima u knjižarama u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: