Petak, 13.11.2015.

21:08

Zemun: Savladao pljačkaša naoružanog nožem (VIDEO)

Zastrašujući video-snimak pljačke prodavnice u Hercegovačkoj ulici u Zemunu i sukoba pljačkaša sa vlasnikom ili prodavcem objavljen je na internetu.

Izvor: B92

Default images

Na početku snimka vidi se pljačkaš obučen u farmerke i crnu jaknu sa kapuljačom na glavi kako nekoliko minuta hoda ispred prodavnice.

Nakon minut i po snimka vidi se kako on kroz rupu u ogradi iznad vrata prodavnice ulazi unutra. Odmah nakon toga iz prostorije iza izleće muškarac, verovatno prodavac ili radnik, koji se suprotstavlja pljačkašu.

Pljačkaš je sve vreme naoružan nožem i nekoliko puta je ubo muškarca iz prodavnice, koji nije zadobio teže telesne povrede. Napadač je nakon nekoliko manjih uboda nož više koristio za udaranje drškom.

U jednom trenutku, nakon nekoliko udaraca drškom noža po glavi, uspeo je da dođe do prostorije iza prodavnice, ali se čovek pridigao i nastavio sukob sa njim. Tada je uspeo da zgrabi palicu i otera pljačkaša.

Zastrašujući snimak sukoba traje četiri i po minuta, a sam sukob čak dva. Napad se dogodio danas oko četiri ujutru u Zemunu.

UPOZORAVAMO, SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆI

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: