Sreda, 13.03.2013.

13:21

Ilić: URS ponosan na rezultate

Šef poslanika URS Vladimir Ilić izjavio je da ta stranka ima razloga da bude ponosna na rezultate svojih ministara, ali da ne beži od analize njihovog rada.

Izvor: Tanjug

Default images

Ilić je novinarima u parlamentu rekao da URS nema ništa protiv rekonstrukcije vlade, odnosno analize rada svih ministara, ali da je potrebno da budu poznati kriterijumi na osnovu kojih će se ceniti uspešnost ili neuspešnost, na osnovu kojih će biti donesena prava rešenja.

"Mi smo dali najbolje ljude, imamo razloga da budemo ponosni na njihove rezultate, ali ne bežimo od analize njihovih rezultata", rekao je Ilić i dodao da ne bi bilo dobro da se menjaju ministri samo iz jedne stranke.

On je dodao da ministri ne bi trebalo da se menjaju samo zato što pripadaju određenim strankama već zato što rade loše ili nisu zadovoljili.

"Potrebno je analizirati rad svih ministara i za one za koje se proceni da nisu zadovoljili treba da se postavi pitanje njihove odgovornosti", rekao je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: