Ponedeljak, 06.01.2014.

12:03

DS i LDP čestitali Božić

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas čestitao je danas Božić građanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru. Čestitke stigle i iz LDP.

Izvor: B92, Beta

Default images

Đilas je, kako prenosi DS, građanima poželeo da praznik proslave sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama u zdravlju, miru i sreći.

"Želim svim građanima da im dani nakon Božića donesu mnogo lične i porodične sreće i uspeha u radu, da negujemo toleranciju i razumevanje, da ne zaboravimo one kojima je pomoć potrebna", naveo je predsednik DS. I zamenik predsednika DS-a i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić čestitao je Božić vernicima i sveštenstvu koji taj hrišćanski praznik obeležavaju po Julijanskom kalendaru.

"Od srca želim da Badnje veče i dane Božića obeleže radost i spokoj, kao i da uz dobro zdravlje i ličnu sreću atmosfera mira, razumevanja i medjusobnog poštovanja budu prva odličja svih naših života. Mir božji, Hristos se rodi!", poručio je Pajtić.

Čestitku svim pravoslavnim građanima uputila je i Liberalno demokratska partija i njen predsednik Čedomir Jovanović. "Želim vam puno radosti, sreće i ličnog uspeha i da u 2014. godini zajedno sa svojim najbližima ostvarite sve postavljene ciljeve. Neka se duh sloge i dogovora koji krasi ovaj praznik prenese na sve dane koji predstoje", poručio je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: