Prete smrću direktoru BBC-ja

Britanska policija istražuje pretnje smrću generalnom direktoru BBC-ja Toniju Holu zbog otpuštanja voditelja popularne emisije "Top Gir", Džeremija Klarksona.

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2015.

14:01

Default images
Foto: Tanjug/AP, arhiva

List "Mejl on Sandej" je objavio fotografije čuvara ispred kuće prvog čoveka BBC-ja.

Policija je saopštila da detektivi ispituju navode o pretnjama smrću koje su poslate imejlom. Po pisanju britanskog lista, pretnje su poslate istog dana kada je Klarkson otpušten.

BBC je u sredu saopštio da neće obnoviti ugovor s Klarksonom koji ističe ovog meseca, zato što je verbalno, a zatim i fizički napao producenta jer mu posle snimanja nije obezbedio toplu večeru.

Klarkson je zbog napada 10. marta suspendovan što je izazvalo gnev ljubitelja "Top gira" širom sveta, posle čega je na internet peticiji prikupljeno više od milion potpisa za vraćanje Klarksona.

Posle odlaska Klarksona i odluke druge dvojice voditelja da zato ne nastave rad za BBC, neizvesna je sudbina popularne emisije o automobilima koja je jedna od najunosnijih u istoriji te TV-kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: