Poziv Makiju za svedocenje u krivicnom postupku

Izvor: B92

Sreda, 26.04.2000.

20:54

Default images
Opstinski sud u Valjevu uputice poziv Bogoljubu Arsenijevicu Makiju, pokretacu Gradjanskog otpora Valjeva, da 7. juna svedoci u krivicnom postupku protiv Sase Starcevica (1967), optuzenom za ucesce u incidentima na "mitingu protiv vlasti" 12. jula prosle godine. Predlog za Arsenijevicevo svedocenje su Vecu trojice opstinskog suda u Valjevu podneli Starcevicevi advokati Gradimir Nalic i Sasa Aleksic na raspravi u sredu. Oni su naveli da Ministarstvo pravosudja Srbije nije do sada potvrdilo da li je uhapseni Arsenijevic doista pobegao iz bolnice, kako su mediji objavili. Vece je nakon toga odlucilo da Arsenijevicu uputi poziv preko Istraznog suda u Valjevu. Arsenijevic je pobegao u noci izmedju 7. i 8. marta iz beogradskog Klinickog centra, gde se nalazio na lecenju na odelu Maksio-facijalne hirurgije i od tada se nalazi u bekstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: