Sreda, 19.06.2013.

23:00

SRS: Šešelj ponovo u izolaciji

Lideru SRS Vojislavu Šešelju ponovo ukinuta komunikacija sa pravnim savetnikom Dejanom Mirovićem, zbog sumnje da su preko te linije vođeni politički razgovori.

Izvor: RTS

SRS: Šešelj ponovo u izolaciji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Nesa

pre 10 godina

Covek velikog uma, nad covek, sa vrlo pogresnom politikom,,,,idealan covek za nauku, ali poguban za politiku, ko jos sledi njegove ideje, manjina, i treba covek da se vrati kao nevin, ali mora da se okane politike, on zivot zivi iz inata, i porodici stvara probleme svojim inatom,,,,,vojo vrati se i posveti nauci, mani se politike nije to za inatnog coveka, vucic to odlicno radi, podrzi ga...

AlekS

pre 10 godina

Da nam se profesor vrati, okane politike i postane najbolji predavac i strucnjak u oblasti medjunarodnog krivicnog prava. Sama cinjenica da se u Hagu nalazi vec 10 godina znaci da ne moze da ih pobedi, u faktickom smislu. Ipak, sama cinjenica da su se Pravila postupka i dokazivanja menjala nebrojeno puta, upravo zbog njega, govori puno o njegovom strucnom kapacitetu.
(Student, 20. jun 2013 09:55

Ti mora da si jedan od onih "vecitih" studenata ? Jer da si "redovan", znao bi da je u stvarnom zivotu tvoja "logika" zapravo suprotna. Jer, ako ga ni posle 10 godina nisu upeli osuditi, znaci da je pobedio. A imao je protiv sebe i Hag i sve nase Vlade posle 2000-te i ko zna koga jos iz Srbije, ukljucujuci prepodobnog Kuma.

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@(Sekula, 20. jun 2013 07:55)

U cemu je problem, Sekula? Ti bi da nas, PatriJote, drzis u medijskom mraku i izolovane? Pa valjda i mi pomracenog uma imamo pravo na tracak "demokratije" i objektivnosti? Kako drugacije da nam pomognete? Jak si mi ti demokrata i liberal, kad dijelis ljude po "informativnoj" podobnosti, kakav si tek u drugim kategorijama, tipa: ljudska prava, manjine, LGBT, ovo-ono, sio mi ga djura?

Miki_In

pre 10 godina

za takve ljude kao što je šeki i nije ništa drugo nego izolacij,lepa bela košulja naopako obučena i soba obložena sundjerima samo za njega!

Zg

pre 10 godina

Za hrvatske patriote bila bi najbolja vijest desetljeća da Šešelja puste u Srbiju, tako da komšiji ne crkne jedna krava, već čitavo stado.

Šeki u javnosti, stara retorika, zgražanje Europe i svijeta, datum otkazan - kao u MasterCard reklami, "neprocjenjivo" :)

Pera

pre 10 godina

Na internet forumima stice se utisak da je najvise seseljevaca, a kad treba a se okupe onda su saka jada. Rezultate na izborima necu ni da pominjem.

aman dokle

pre 10 godina

Dok je on tamo, i on, i najbliži mu nekadašnji saradnici i istomišljenici su sigurni.Još se nebo nije razvedrilo,zato ništa nije slučajno, ni njegova samopredaja, ni ovoliko "tamničenje" u pritvoru,ni njegova opstrukcija suda, odugovlačenje i rastezanje procesa, gladovanje,....A baš je očigledno da se "zlopati" tamo.A što to već sada puno košta ovu državu, da ne pričam o šteti koju je svojim delovanjem u saradnji sa novoevropejcima već doneo a za koju računi još nisu ni stigli, nek vas ne brine.
Vi se bivši i sadašnji istomišljenici, prepucavajte,umesto da preispitate savest, i da,izdržavajte porodice, platite račune,otplatite kredite, opremite kuću, školujte decu, promenite kola, obnovite nameštaj, otputujte negde, pokušajte zamisliti, lepo je živeti normalno i obično, nažalost samo u mislima.

Pobesneli max

pre 10 godina

Svako ko veruje da ce povratak ovog ludaka da donese bilo kakvo dobro Srbiji je i sam- lud.
I to ne treba kriti i precutkivati zbog navodne "politicke korektnosti". Zbog takvog cutanja ludaci postase preglasni i upropastise sve oko sebe.
Ne dajte da budale preglasaju vecinu normalnih.

Student

pre 10 godina

Da nam se profesor vrati, okane politike i postane najbolji predavac i strucnjak u oblasti medjunarodnog krivicnog prava. Sama cinjenica da se u Hagu nalazi vec 10 godina znaci da ne moze da ih pobedi, u faktickom smislu. Ipak, sama cinjenica da su se Pravila postupka i dokazivanja menjala nebrojeno puta, upravo zbog njega, govori puno o njegovom strucnom kapacitetu.

Tantor

pre 10 godina

Pa dobro jeste li ikada čuli kada za Goebelsa??? Mislite li da bi on bio oslobođen na savezničkom sudu (koji je izbjegao samoubojstvom), zato jer nije osobno vodio grupe koje su činile zločine nego je bio zadužen samo za propagandu? Ili bi ipak bio osuđen?
Mile Budak je osuđen na smrt, iako on osobno nije nikoga ubio, niti je vodio grupe koje su ubijale. Koji su kriteriji za osudu?

Morimoto

pre 10 godina

Pre neki dan vest(po 1000-ti put)da se Seselj vraca, a sad vest da je u izolaciji, mozda ste u predhodnom tekstu hteli da najavite Seselj se vraca u izolaciju, a ne u Srbiju.
Ja se nadam da ce se vratiti svaki Srbin iz Haga, ali mu zelim da se ne bavi politikom ne zbog njega vec zbog nas jer ce da nas uvede u nove ratove, nekada je bio dobar politicar, glasao sam za njega, a sada stvarno ne mogu da smislim ovog coveka koliko se izopacio tamo u zatocenistvu, doduse razumem ga verujem da mu nije lako i da je psihicki prolupao cim je poceo da napada svog kuma, da ne duzim nacito je propao.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Radikali još aktivniji od naprednjaka ovdje po partijskoj liniji! Ili ste vi stvano u Srbiji prolupali i zreli ste za 19. stoljeće ? Seselj pozitivna ličnost ? Nevin? Genijalan? Lucidan? Vizionar? Patriota? Ma neka vam ga natrag onda i laku noć Srbija.

Da se ne ponovi.

pre 10 godina

Izolacija ili ne, nadam se da je optuzeni V. Seselj vec odavno politicki dinosaurus. A u Srbiju se verovatno nece vracati cak ni ako ga oslobode. Veca je verovatnoca da ce odmah da zbrise kod svoje sefice i prave osnivacice radikalske sekte. One iste koja sada krcka nase pare u Moskvi.

nesa

pre 10 godina

Bez obzira na sve,takva lucidnos i genijalnost nece se skoro roditi u srbiji.Nazalost za sve sto kaze potpuno je u pravu i sve su to istorijske cinjenice.Drugo je ili prvo to sto je danasnje vreme apsolutno protiv svih njegovih ideja.Ipak Tomi i Vucicu nece biti lako kad se vrati i to im neodgovara.Zbog toga ce Seselja jos dugo drzati u hagu.

Ducky

pre 10 godina

Ko se jos raduje njegovom "povratku"? Neko ko veruje da ce Voja da nas izvuce iz ekonomske, politicke i moralne krize? Neka hvala, ta sapunica mi se ne gleda ni zbog puke zabave. Bio je lud, sada je jos ludji, valjda mu se samo slicni njemu raduju. Covek je zreo za staracki dom ili neku sl. instituciju, a ne da se bavi drzavnom politikom.

Sekula

pre 10 godina

Ono sto mi najsmesnije ,stalno od radikala slusam kritike kada citiram b92 sto citam kako kazu izdajnicku televiziju a vidi njih najvise medju komentatorima izmedju pluseva i minusa,dakle citate i vi cvorovici haha.Sto se seselja tice bio u izolaciji ili ne u svakom slucaju mu je bolje nego onima koji su bili zrtve njegove huskacke tzv politike devedesetih.Licno mislim da treba d bude srecan sto ne postoji Nirberg ne bi se lepo proveo.Posle cu da dodjem da proverim koliko je jos cvorovica posetilo sajt po minusima haha.

vladar

pre 10 godina

Neka njega tamo što duže zbog svog zla koje je naneo prvenstveno srpskom narodu kad sami nismo u stanju da kaznimo svoje zlotvore. Da je sreće da mu se Nikolić, Vučić i Dačić predruže.

Sale

pre 10 godina

Cim se povede javna rasprava ili se izjavi neka kritika preko medija zasto je Seselj u pritvoru 10 godina, odmah se nadje nacin da se to sankcionise... I to u standardnom procesu u kom se i dalje uporno ruga istini, pravdi, i celokupnom pravu sveta kakvog znamo. Nije bitno sto je Seselj... Nije bitno da li je radikal... Bitno je da li je pocinio ikakve zlocine... Ako jeste sta cemo sa Nikolicem i Vucicem koji su bili # 2 i #3 u radikalnoj stranci... Ako nije kriv zasto ga drzite deset godina u tamnici!?!?!? Ako je Harqdinaj nevin, Oric, Markac, i sva ostala zlocinacka masa Hrvata i Muslimana, sta je to Seselj uradio da robija 10 godina u PRITVORU!?!?!?!

i.j.kv

pre 10 godina

Politka Vojislava Seselja nikada mi nije bila bliska,ali sa sigurnoscu mogu reci da je to najdosledniji i najiskreniji politicar koji se pojavio u modernoj Srpskoj politici...a i skorijoj istoriji.On stoji cvrsto na stanovistu onoga sto je pricao i 91. i 99. i 2003. i danas....svi su se promenili on je i u zatvoru ostao isti...i ako me njegova politika ne dotice ipak je on jedini za postovanje...pozdrav svima

Александар Џунић

pre 10 godina

Прво су Ђинђићу изашли у сусрет подигавши оптужницу против Шешеља, па се Ђинђић предомислио у својој издаји и продаји Србије, па су га макнули. Онда је Тадићи одрадио "петинг" за два неморална гуланфера, која су својим бившим патриотским стажом навукли гласаче да им укажу поверење, како би укуцали последњи ексер у мртвачки сандук покојне Србије. И све то под плаштом демократије, где запад на таласу народног незадовољства плански доводи једног по једног издајника, које, пошто их потроши, пушта низ воду, док све своје противнике уклања на сваки могући начин.

Pravdoljub istinovic

pre 10 godina

Ovo je jos jedan dokaz da je Haski tribunal, bio i ostao sud u kome se sudi celokupnom Srpskom narodu, i drzavi Srrbiji, i Voislavu seselju predsedniku Srpske radikalne stranke, Voislavu seselju, za izmisljene ratne zlocine, Voislav seselj je politicki zatvorenik.SLOBODA SESELJU.

dar2005

pre 10 godina

Ma kakve veze ima Toma i Vučić sa Šešeljom. To je prošlo vreme, koje se nikada neće vratiti. Radikali, sami ste krivi, što vas nigde nema. Kako o može Šešelj ugroziti Tomu i Vučića. NIKAKO. Opametite se. Šešelj je istorija. Slušam ga kako svedoči u procesu Karadžića i ne mogu da verujem čime se služi. Imam osećaj da mu je krivo što su Perišić, Stanišić i Frenki oslobođeni krivice.

Zivota

pre 10 godina

Cinjenica je da su Dacic, Vucic I Nikolic imali funkciju 'potrcka' kod bivsih sefova. Sada ti isti vode drzavu I svi vidimo kako je vode I kako gradjani zive u toj drzavi. Svoju davno uvezbanu funkciju sa nastavili da rade ali ovaj put za druge sefove.

Milji

pre 10 godina

jedva čekam da se vrati pa da čujem šta će vučić i toma da mu ponude.
(derby, 19. jun 2013 23:53)
Zasto toma i vucic?? Pa valjda nece toma i vucic jos 10-15 godina srbiju voditi. :-))

Pravda?

pre 10 godina

Podrska Seselju. Ako nista covek je realno matirao ceo Haski sud i profesionalno ga diskvalifikovao, to potvrdjuju i pravnici sa zapada..ko prati slucaj zna.

Milji

pre 10 godina

Ja mislim srbija ima dva izbora. Bez Seselja ide srbija napred ( mozda polako ali sigurno). Sa Seseljom 100 godina unazad a mozda i bez vojvodine.

Jovan

pre 10 godina

potpuno je jasno da su Vucic i Nikolic na racun seseljeve dobrovoljne zrtve gradili svoju popularnost i povecavali rejting stranke. Kada su ga napustili, pokupili su iz svih stranaka koga su stugli, iz URS-a, iz DS-a iz DSS-a iz SPO-a pa cak i neke iz LDP-a u jos koje-kakve likove, uglavnom one koje su njuhove partije izbacile iz sopstvenih redova i zajedno sa takvim ljudima a pomocu Mladjana Dinkica i Ivice Dacica preuzeli srpsku vlast. SESELJ JE NEVIN, A DOLAZAK NEVINOG COVEKA MEDJU NJEGOV NAROD OPOKRENUCE NOVI TALAS NADE U TO DA SE U SRBIJI MOGU POSTOVATI PRAVE VREDNOSTI!!! Seselj ce jedini znati da postavi stvari na ptavo mesto, njegovi kumovi koji su ga izdali, znaju sta ih ceka kada se on vrati, i svim silama lobiraju da se to ne desi, ali neke stvari ne mogu da se zaustave, sto cemo uskoro i videti, nadam se da ce makar biti zab

Mina

pre 10 godina

Evo bas se svi tresu od Seseljevog povratka u Srbiju...
Ma dajte, luzer... Setite se samo kandidata SRS na predsednickim izborima - njegova zena...

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Seselj je pre neki dan izjavio da mu je Nikolić bio saučesnik.
I sada umesto Nikolica stavljaju Seselja u izolaciju da slucajno ne bi obelodanio da mu je I Vucic bio saučesnik.
A mi se pravimo neobavesteni kao da o tome ama bas nista ne znamo!

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Seselj je pre neki dan izjavio da mu je Nikolić bio saučesnik.
I sada umesto Nikolica stavljaju Seselja u izolaciju da slucajno ne bi obelodanio da mu je I Vucic bio saučesnik.
A mi se pravimo neobavesteni kao da o tome ama bas nista ne znamo!

Mina

pre 10 godina

Evo bas se svi tresu od Seseljevog povratka u Srbiju...
Ma dajte, luzer... Setite se samo kandidata SRS na predsednickim izborima - njegova zena...

Jovan

pre 10 godina

potpuno je jasno da su Vucic i Nikolic na racun seseljeve dobrovoljne zrtve gradili svoju popularnost i povecavali rejting stranke. Kada su ga napustili, pokupili su iz svih stranaka koga su stugli, iz URS-a, iz DS-a iz DSS-a iz SPO-a pa cak i neke iz LDP-a u jos koje-kakve likove, uglavnom one koje su njuhove partije izbacile iz sopstvenih redova i zajedno sa takvim ljudima a pomocu Mladjana Dinkica i Ivice Dacica preuzeli srpsku vlast. SESELJ JE NEVIN, A DOLAZAK NEVINOG COVEKA MEDJU NJEGOV NAROD OPOKRENUCE NOVI TALAS NADE U TO DA SE U SRBIJI MOGU POSTOVATI PRAVE VREDNOSTI!!! Seselj ce jedini znati da postavi stvari na ptavo mesto, njegovi kumovi koji su ga izdali, znaju sta ih ceka kada se on vrati, i svim silama lobiraju da se to ne desi, ali neke stvari ne mogu da se zaustave, sto cemo uskoro i videti, nadam se da ce makar biti zab

Pravda?

pre 10 godina

Podrska Seselju. Ako nista covek je realno matirao ceo Haski sud i profesionalno ga diskvalifikovao, to potvrdjuju i pravnici sa zapada..ko prati slucaj zna.

i.j.kv

pre 10 godina

Politka Vojislava Seselja nikada mi nije bila bliska,ali sa sigurnoscu mogu reci da je to najdosledniji i najiskreniji politicar koji se pojavio u modernoj Srpskoj politici...a i skorijoj istoriji.On stoji cvrsto na stanovistu onoga sto je pricao i 91. i 99. i 2003. i danas....svi su se promenili on je i u zatvoru ostao isti...i ako me njegova politika ne dotice ipak je on jedini za postovanje...pozdrav svima

Александар Џунић

pre 10 godina

Прво су Ђинђићу изашли у сусрет подигавши оптужницу против Шешеља, па се Ђинђић предомислио у својој издаји и продаји Србије, па су га макнули. Онда је Тадићи одрадио "петинг" за два неморална гуланфера, која су својим бившим патриотским стажом навукли гласаче да им укажу поверење, како би укуцали последњи ексер у мртвачки сандук покојне Србије. И све то под плаштом демократије, где запад на таласу народног незадовољства плански доводи једног по једног издајника, које, пошто их потроши, пушта низ воду, док све своје противнике уклања на сваки могући начин.

Zivota

pre 10 godina

Cinjenica je da su Dacic, Vucic I Nikolic imali funkciju 'potrcka' kod bivsih sefova. Sada ti isti vode drzavu I svi vidimo kako je vode I kako gradjani zive u toj drzavi. Svoju davno uvezbanu funkciju sa nastavili da rade ali ovaj put za druge sefove.

Sale

pre 10 godina

Cim se povede javna rasprava ili se izjavi neka kritika preko medija zasto je Seselj u pritvoru 10 godina, odmah se nadje nacin da se to sankcionise... I to u standardnom procesu u kom se i dalje uporno ruga istini, pravdi, i celokupnom pravu sveta kakvog znamo. Nije bitno sto je Seselj... Nije bitno da li je radikal... Bitno je da li je pocinio ikakve zlocine... Ako jeste sta cemo sa Nikolicem i Vucicem koji su bili # 2 i #3 u radikalnoj stranci... Ako nije kriv zasto ga drzite deset godina u tamnici!?!?!? Ako je Harqdinaj nevin, Oric, Markac, i sva ostala zlocinacka masa Hrvata i Muslimana, sta je to Seselj uradio da robija 10 godina u PRITVORU!?!?!?!

Pravdoljub istinovic

pre 10 godina

Ovo je jos jedan dokaz da je Haski tribunal, bio i ostao sud u kome se sudi celokupnom Srpskom narodu, i drzavi Srrbiji, i Voislavu seselju predsedniku Srpske radikalne stranke, Voislavu seselju, za izmisljene ratne zlocine, Voislav seselj je politicki zatvorenik.SLOBODA SESELJU.

nesa

pre 10 godina

Bez obzira na sve,takva lucidnos i genijalnost nece se skoro roditi u srbiji.Nazalost za sve sto kaze potpuno je u pravu i sve su to istorijske cinjenice.Drugo je ili prvo to sto je danasnje vreme apsolutno protiv svih njegovih ideja.Ipak Tomi i Vucicu nece biti lako kad se vrati i to im neodgovara.Zbog toga ce Seselja jos dugo drzati u hagu.

vladar

pre 10 godina

Neka njega tamo što duže zbog svog zla koje je naneo prvenstveno srpskom narodu kad sami nismo u stanju da kaznimo svoje zlotvore. Da je sreće da mu se Nikolić, Vučić i Dačić predruže.

Sekula

pre 10 godina

Ono sto mi najsmesnije ,stalno od radikala slusam kritike kada citiram b92 sto citam kako kazu izdajnicku televiziju a vidi njih najvise medju komentatorima izmedju pluseva i minusa,dakle citate i vi cvorovici haha.Sto se seselja tice bio u izolaciji ili ne u svakom slucaju mu je bolje nego onima koji su bili zrtve njegove huskacke tzv politike devedesetih.Licno mislim da treba d bude srecan sto ne postoji Nirberg ne bi se lepo proveo.Posle cu da dodjem da proverim koliko je jos cvorovica posetilo sajt po minusima haha.

Ducky

pre 10 godina

Ko se jos raduje njegovom "povratku"? Neko ko veruje da ce Voja da nas izvuce iz ekonomske, politicke i moralne krize? Neka hvala, ta sapunica mi se ne gleda ni zbog puke zabave. Bio je lud, sada je jos ludji, valjda mu se samo slicni njemu raduju. Covek je zreo za staracki dom ili neku sl. instituciju, a ne da se bavi drzavnom politikom.

Milji

pre 10 godina

Ja mislim srbija ima dva izbora. Bez Seselja ide srbija napred ( mozda polako ali sigurno). Sa Seseljom 100 godina unazad a mozda i bez vojvodine.

Milji

pre 10 godina

jedva čekam da se vrati pa da čujem šta će vučić i toma da mu ponude.
(derby, 19. jun 2013 23:53)
Zasto toma i vucic?? Pa valjda nece toma i vucic jos 10-15 godina srbiju voditi. :-))

Pobesneli max

pre 10 godina

Svako ko veruje da ce povratak ovog ludaka da donese bilo kakvo dobro Srbiji je i sam- lud.
I to ne treba kriti i precutkivati zbog navodne "politicke korektnosti". Zbog takvog cutanja ludaci postase preglasni i upropastise sve oko sebe.
Ne dajte da budale preglasaju vecinu normalnih.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Radikali još aktivniji od naprednjaka ovdje po partijskoj liniji! Ili ste vi stvano u Srbiji prolupali i zreli ste za 19. stoljeće ? Seselj pozitivna ličnost ? Nevin? Genijalan? Lucidan? Vizionar? Patriota? Ma neka vam ga natrag onda i laku noć Srbija.

Da se ne ponovi.

pre 10 godina

Izolacija ili ne, nadam se da je optuzeni V. Seselj vec odavno politicki dinosaurus. A u Srbiju se verovatno nece vracati cak ni ako ga oslobode. Veca je verovatnoca da ce odmah da zbrise kod svoje sefice i prave osnivacice radikalske sekte. One iste koja sada krcka nase pare u Moskvi.

Student

pre 10 godina

Da nam se profesor vrati, okane politike i postane najbolji predavac i strucnjak u oblasti medjunarodnog krivicnog prava. Sama cinjenica da se u Hagu nalazi vec 10 godina znaci da ne moze da ih pobedi, u faktickom smislu. Ipak, sama cinjenica da su se Pravila postupka i dokazivanja menjala nebrojeno puta, upravo zbog njega, govori puno o njegovom strucnom kapacitetu.

Zg

pre 10 godina

Za hrvatske patriote bila bi najbolja vijest desetljeća da Šešelja puste u Srbiju, tako da komšiji ne crkne jedna krava, već čitavo stado.

Šeki u javnosti, stara retorika, zgražanje Europe i svijeta, datum otkazan - kao u MasterCard reklami, "neprocjenjivo" :)

Pera

pre 10 godina

Na internet forumima stice se utisak da je najvise seseljevaca, a kad treba a se okupe onda su saka jada. Rezultate na izborima necu ni da pominjem.

dar2005

pre 10 godina

Ma kakve veze ima Toma i Vučić sa Šešeljom. To je prošlo vreme, koje se nikada neće vratiti. Radikali, sami ste krivi, što vas nigde nema. Kako o može Šešelj ugroziti Tomu i Vučića. NIKAKO. Opametite se. Šešelj je istorija. Slušam ga kako svedoči u procesu Karadžića i ne mogu da verujem čime se služi. Imam osećaj da mu je krivo što su Perišić, Stanišić i Frenki oslobođeni krivice.

aman dokle

pre 10 godina

Dok je on tamo, i on, i najbliži mu nekadašnji saradnici i istomišljenici su sigurni.Još se nebo nije razvedrilo,zato ništa nije slučajno, ni njegova samopredaja, ni ovoliko "tamničenje" u pritvoru,ni njegova opstrukcija suda, odugovlačenje i rastezanje procesa, gladovanje,....A baš je očigledno da se "zlopati" tamo.A što to već sada puno košta ovu državu, da ne pričam o šteti koju je svojim delovanjem u saradnji sa novoevropejcima već doneo a za koju računi još nisu ni stigli, nek vas ne brine.
Vi se bivši i sadašnji istomišljenici, prepucavajte,umesto da preispitate savest, i da,izdržavajte porodice, platite račune,otplatite kredite, opremite kuću, školujte decu, promenite kola, obnovite nameštaj, otputujte negde, pokušajte zamisliti, lepo je živeti normalno i obično, nažalost samo u mislima.

Miki_In

pre 10 godina

za takve ljude kao što je šeki i nije ništa drugo nego izolacij,lepa bela košulja naopako obučena i soba obložena sundjerima samo za njega!

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@(Sekula, 20. jun 2013 07:55)

U cemu je problem, Sekula? Ti bi da nas, PatriJote, drzis u medijskom mraku i izolovane? Pa valjda i mi pomracenog uma imamo pravo na tracak "demokratije" i objektivnosti? Kako drugacije da nam pomognete? Jak si mi ti demokrata i liberal, kad dijelis ljude po "informativnoj" podobnosti, kakav si tek u drugim kategorijama, tipa: ljudska prava, manjine, LGBT, ovo-ono, sio mi ga djura?

Morimoto

pre 10 godina

Pre neki dan vest(po 1000-ti put)da se Seselj vraca, a sad vest da je u izolaciji, mozda ste u predhodnom tekstu hteli da najavite Seselj se vraca u izolaciju, a ne u Srbiju.
Ja se nadam da ce se vratiti svaki Srbin iz Haga, ali mu zelim da se ne bavi politikom ne zbog njega vec zbog nas jer ce da nas uvede u nove ratove, nekada je bio dobar politicar, glasao sam za njega, a sada stvarno ne mogu da smislim ovog coveka koliko se izopacio tamo u zatocenistvu, doduse razumem ga verujem da mu nije lako i da je psihicki prolupao cim je poceo da napada svog kuma, da ne duzim nacito je propao.

Tantor

pre 10 godina

Pa dobro jeste li ikada čuli kada za Goebelsa??? Mislite li da bi on bio oslobođen na savezničkom sudu (koji je izbjegao samoubojstvom), zato jer nije osobno vodio grupe koje su činile zločine nego je bio zadužen samo za propagandu? Ili bi ipak bio osuđen?
Mile Budak je osuđen na smrt, iako on osobno nije nikoga ubio, niti je vodio grupe koje su ubijale. Koji su kriteriji za osudu?

AlekS

pre 10 godina

Da nam se profesor vrati, okane politike i postane najbolji predavac i strucnjak u oblasti medjunarodnog krivicnog prava. Sama cinjenica da se u Hagu nalazi vec 10 godina znaci da ne moze da ih pobedi, u faktickom smislu. Ipak, sama cinjenica da su se Pravila postupka i dokazivanja menjala nebrojeno puta, upravo zbog njega, govori puno o njegovom strucnom kapacitetu.
(Student, 20. jun 2013 09:55

Ti mora da si jedan od onih "vecitih" studenata ? Jer da si "redovan", znao bi da je u stvarnom zivotu tvoja "logika" zapravo suprotna. Jer, ako ga ni posle 10 godina nisu upeli osuditi, znaci da je pobedio. A imao je protiv sebe i Hag i sve nase Vlade posle 2000-te i ko zna koga jos iz Srbije, ukljucujuci prepodobnog Kuma.

Nesa

pre 10 godina

Covek velikog uma, nad covek, sa vrlo pogresnom politikom,,,,idealan covek za nauku, ali poguban za politiku, ko jos sledi njegove ideje, manjina, i treba covek da se vrati kao nevin, ali mora da se okane politike, on zivot zivi iz inata, i porodici stvara probleme svojim inatom,,,,,vojo vrati se i posveti nauci, mani se politike nije to za inatnog coveka, vucic to odlicno radi, podrzi ga...

Mina

pre 10 godina

Evo bas se svi tresu od Seseljevog povratka u Srbiju...
Ma dajte, luzer... Setite se samo kandidata SRS na predsednickim izborima - njegova zena...

dar2005

pre 10 godina

Ma kakve veze ima Toma i Vučić sa Šešeljom. To je prošlo vreme, koje se nikada neće vratiti. Radikali, sami ste krivi, što vas nigde nema. Kako o može Šešelj ugroziti Tomu i Vučića. NIKAKO. Opametite se. Šešelj je istorija. Slušam ga kako svedoči u procesu Karadžića i ne mogu da verujem čime se služi. Imam osećaj da mu je krivo što su Perišić, Stanišić i Frenki oslobođeni krivice.

Milji

pre 10 godina

Ja mislim srbija ima dva izbora. Bez Seselja ide srbija napred ( mozda polako ali sigurno). Sa Seseljom 100 godina unazad a mozda i bez vojvodine.

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Seselj je pre neki dan izjavio da mu je Nikolić bio saučesnik.
I sada umesto Nikolica stavljaju Seselja u izolaciju da slucajno ne bi obelodanio da mu je I Vucic bio saučesnik.
A mi se pravimo neobavesteni kao da o tome ama bas nista ne znamo!

Sekula

pre 10 godina

Ono sto mi najsmesnije ,stalno od radikala slusam kritike kada citiram b92 sto citam kako kazu izdajnicku televiziju a vidi njih najvise medju komentatorima izmedju pluseva i minusa,dakle citate i vi cvorovici haha.Sto se seselja tice bio u izolaciji ili ne u svakom slucaju mu je bolje nego onima koji su bili zrtve njegove huskacke tzv politike devedesetih.Licno mislim da treba d bude srecan sto ne postoji Nirberg ne bi se lepo proveo.Posle cu da dodjem da proverim koliko je jos cvorovica posetilo sajt po minusima haha.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Radikali još aktivniji od naprednjaka ovdje po partijskoj liniji! Ili ste vi stvano u Srbiji prolupali i zreli ste za 19. stoljeće ? Seselj pozitivna ličnost ? Nevin? Genijalan? Lucidan? Vizionar? Patriota? Ma neka vam ga natrag onda i laku noć Srbija.

vladar

pre 10 godina

Neka njega tamo što duže zbog svog zla koje je naneo prvenstveno srpskom narodu kad sami nismo u stanju da kaznimo svoje zlotvore. Da je sreće da mu se Nikolić, Vučić i Dačić predruže.

Ducky

pre 10 godina

Ko se jos raduje njegovom "povratku"? Neko ko veruje da ce Voja da nas izvuce iz ekonomske, politicke i moralne krize? Neka hvala, ta sapunica mi se ne gleda ni zbog puke zabave. Bio je lud, sada je jos ludji, valjda mu se samo slicni njemu raduju. Covek je zreo za staracki dom ili neku sl. instituciju, a ne da se bavi drzavnom politikom.

Tantor

pre 10 godina

Pa dobro jeste li ikada čuli kada za Goebelsa??? Mislite li da bi on bio oslobođen na savezničkom sudu (koji je izbjegao samoubojstvom), zato jer nije osobno vodio grupe koje su činile zločine nego je bio zadužen samo za propagandu? Ili bi ipak bio osuđen?
Mile Budak je osuđen na smrt, iako on osobno nije nikoga ubio, niti je vodio grupe koje su ubijale. Koji su kriteriji za osudu?

Pobesneli max

pre 10 godina

Svako ko veruje da ce povratak ovog ludaka da donese bilo kakvo dobro Srbiji je i sam- lud.
I to ne treba kriti i precutkivati zbog navodne "politicke korektnosti". Zbog takvog cutanja ludaci postase preglasni i upropastise sve oko sebe.
Ne dajte da budale preglasaju vecinu normalnih.

Da se ne ponovi.

pre 10 godina

Izolacija ili ne, nadam se da je optuzeni V. Seselj vec odavno politicki dinosaurus. A u Srbiju se verovatno nece vracati cak ni ako ga oslobode. Veca je verovatnoca da ce odmah da zbrise kod svoje sefice i prave osnivacice radikalske sekte. One iste koja sada krcka nase pare u Moskvi.

Pravdoljub istinovic

pre 10 godina

Ovo je jos jedan dokaz da je Haski tribunal, bio i ostao sud u kome se sudi celokupnom Srpskom narodu, i drzavi Srrbiji, i Voislavu seselju predsedniku Srpske radikalne stranke, Voislavu seselju, za izmisljene ratne zlocine, Voislav seselj je politicki zatvorenik.SLOBODA SESELJU.

Jovan

pre 10 godina

potpuno je jasno da su Vucic i Nikolic na racun seseljeve dobrovoljne zrtve gradili svoju popularnost i povecavali rejting stranke. Kada su ga napustili, pokupili su iz svih stranaka koga su stugli, iz URS-a, iz DS-a iz DSS-a iz SPO-a pa cak i neke iz LDP-a u jos koje-kakve likove, uglavnom one koje su njuhove partije izbacile iz sopstvenih redova i zajedno sa takvim ljudima a pomocu Mladjana Dinkica i Ivice Dacica preuzeli srpsku vlast. SESELJ JE NEVIN, A DOLAZAK NEVINOG COVEKA MEDJU NJEGOV NAROD OPOKRENUCE NOVI TALAS NADE U TO DA SE U SRBIJI MOGU POSTOVATI PRAVE VREDNOSTI!!! Seselj ce jedini znati da postavi stvari na ptavo mesto, njegovi kumovi koji su ga izdali, znaju sta ih ceka kada se on vrati, i svim silama lobiraju da se to ne desi, ali neke stvari ne mogu da se zaustave, sto cemo uskoro i videti, nadam se da ce makar biti zab

Milji

pre 10 godina

jedva čekam da se vrati pa da čujem šta će vučić i toma da mu ponude.
(derby, 19. jun 2013 23:53)
Zasto toma i vucic?? Pa valjda nece toma i vucic jos 10-15 godina srbiju voditi. :-))

Pravda?

pre 10 godina

Podrska Seselju. Ako nista covek je realno matirao ceo Haski sud i profesionalno ga diskvalifikovao, to potvrdjuju i pravnici sa zapada..ko prati slucaj zna.

Александар Џунић

pre 10 godina

Прво су Ђинђићу изашли у сусрет подигавши оптужницу против Шешеља, па се Ђинђић предомислио у својој издаји и продаји Србије, па су га макнули. Онда је Тадићи одрадио "петинг" за два неморална гуланфера, која су својим бившим патриотским стажом навукли гласаче да им укажу поверење, како би укуцали последњи ексер у мртвачки сандук покојне Србије. И све то под плаштом демократије, где запад на таласу народног незадовољства плански доводи једног по једног издајника, које, пошто их потроши, пушта низ воду, док све своје противнике уклања на сваки могући начин.

Miki_In

pre 10 godina

za takve ljude kao što je šeki i nije ništa drugo nego izolacij,lepa bela košulja naopako obučena i soba obložena sundjerima samo za njega!

Morimoto

pre 10 godina

Pre neki dan vest(po 1000-ti put)da se Seselj vraca, a sad vest da je u izolaciji, mozda ste u predhodnom tekstu hteli da najavite Seselj se vraca u izolaciju, a ne u Srbiju.
Ja se nadam da ce se vratiti svaki Srbin iz Haga, ali mu zelim da se ne bavi politikom ne zbog njega vec zbog nas jer ce da nas uvede u nove ratove, nekada je bio dobar politicar, glasao sam za njega, a sada stvarno ne mogu da smislim ovog coveka koliko se izopacio tamo u zatocenistvu, doduse razumem ga verujem da mu nije lako i da je psihicki prolupao cim je poceo da napada svog kuma, da ne duzim nacito je propao.

aman dokle

pre 10 godina

Dok je on tamo, i on, i najbliži mu nekadašnji saradnici i istomišljenici su sigurni.Još se nebo nije razvedrilo,zato ništa nije slučajno, ni njegova samopredaja, ni ovoliko "tamničenje" u pritvoru,ni njegova opstrukcija suda, odugovlačenje i rastezanje procesa, gladovanje,....A baš je očigledno da se "zlopati" tamo.A što to već sada puno košta ovu državu, da ne pričam o šteti koju je svojim delovanjem u saradnji sa novoevropejcima već doneo a za koju računi još nisu ni stigli, nek vas ne brine.
Vi se bivši i sadašnji istomišljenici, prepucavajte,umesto da preispitate savest, i da,izdržavajte porodice, platite račune,otplatite kredite, opremite kuću, školujte decu, promenite kola, obnovite nameštaj, otputujte negde, pokušajte zamisliti, lepo je živeti normalno i obično, nažalost samo u mislima.

i.j.kv

pre 10 godina

Politka Vojislava Seselja nikada mi nije bila bliska,ali sa sigurnoscu mogu reci da je to najdosledniji i najiskreniji politicar koji se pojavio u modernoj Srpskoj politici...a i skorijoj istoriji.On stoji cvrsto na stanovistu onoga sto je pricao i 91. i 99. i 2003. i danas....svi su se promenili on je i u zatvoru ostao isti...i ako me njegova politika ne dotice ipak je on jedini za postovanje...pozdrav svima

nesa

pre 10 godina

Bez obzira na sve,takva lucidnos i genijalnost nece se skoro roditi u srbiji.Nazalost za sve sto kaze potpuno je u pravu i sve su to istorijske cinjenice.Drugo je ili prvo to sto je danasnje vreme apsolutno protiv svih njegovih ideja.Ipak Tomi i Vucicu nece biti lako kad se vrati i to im neodgovara.Zbog toga ce Seselja jos dugo drzati u hagu.

Pera

pre 10 godina

Na internet forumima stice se utisak da je najvise seseljevaca, a kad treba a se okupe onda su saka jada. Rezultate na izborima necu ni da pominjem.

Student

pre 10 godina

Da nam se profesor vrati, okane politike i postane najbolji predavac i strucnjak u oblasti medjunarodnog krivicnog prava. Sama cinjenica da se u Hagu nalazi vec 10 godina znaci da ne moze da ih pobedi, u faktickom smislu. Ipak, sama cinjenica da su se Pravila postupka i dokazivanja menjala nebrojeno puta, upravo zbog njega, govori puno o njegovom strucnom kapacitetu.

Zg

pre 10 godina

Za hrvatske patriote bila bi najbolja vijest desetljeća da Šešelja puste u Srbiju, tako da komšiji ne crkne jedna krava, već čitavo stado.

Šeki u javnosti, stara retorika, zgražanje Europe i svijeta, datum otkazan - kao u MasterCard reklami, "neprocjenjivo" :)

AlekS

pre 10 godina

Da nam se profesor vrati, okane politike i postane najbolji predavac i strucnjak u oblasti medjunarodnog krivicnog prava. Sama cinjenica da se u Hagu nalazi vec 10 godina znaci da ne moze da ih pobedi, u faktickom smislu. Ipak, sama cinjenica da su se Pravila postupka i dokazivanja menjala nebrojeno puta, upravo zbog njega, govori puno o njegovom strucnom kapacitetu.
(Student, 20. jun 2013 09:55

Ti mora da si jedan od onih "vecitih" studenata ? Jer da si "redovan", znao bi da je u stvarnom zivotu tvoja "logika" zapravo suprotna. Jer, ako ga ni posle 10 godina nisu upeli osuditi, znaci da je pobedio. A imao je protiv sebe i Hag i sve nase Vlade posle 2000-te i ko zna koga jos iz Srbije, ukljucujuci prepodobnog Kuma.

Sale

pre 10 godina

Cim se povede javna rasprava ili se izjavi neka kritika preko medija zasto je Seselj u pritvoru 10 godina, odmah se nadje nacin da se to sankcionise... I to u standardnom procesu u kom se i dalje uporno ruga istini, pravdi, i celokupnom pravu sveta kakvog znamo. Nije bitno sto je Seselj... Nije bitno da li je radikal... Bitno je da li je pocinio ikakve zlocine... Ako jeste sta cemo sa Nikolicem i Vucicem koji su bili # 2 i #3 u radikalnoj stranci... Ako nije kriv zasto ga drzite deset godina u tamnici!?!?!? Ako je Harqdinaj nevin, Oric, Markac, i sva ostala zlocinacka masa Hrvata i Muslimana, sta je to Seselj uradio da robija 10 godina u PRITVORU!?!?!?!

Zivota

pre 10 godina

Cinjenica je da su Dacic, Vucic I Nikolic imali funkciju 'potrcka' kod bivsih sefova. Sada ti isti vode drzavu I svi vidimo kako je vode I kako gradjani zive u toj drzavi. Svoju davno uvezbanu funkciju sa nastavili da rade ali ovaj put za druge sefove.

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@(Sekula, 20. jun 2013 07:55)

U cemu je problem, Sekula? Ti bi da nas, PatriJote, drzis u medijskom mraku i izolovane? Pa valjda i mi pomracenog uma imamo pravo na tracak "demokratije" i objektivnosti? Kako drugacije da nam pomognete? Jak si mi ti demokrata i liberal, kad dijelis ljude po "informativnoj" podobnosti, kakav si tek u drugim kategorijama, tipa: ljudska prava, manjine, LGBT, ovo-ono, sio mi ga djura?

Nesa

pre 10 godina

Covek velikog uma, nad covek, sa vrlo pogresnom politikom,,,,idealan covek za nauku, ali poguban za politiku, ko jos sledi njegove ideje, manjina, i treba covek da se vrati kao nevin, ali mora da se okane politike, on zivot zivi iz inata, i porodici stvara probleme svojim inatom,,,,,vojo vrati se i posveti nauci, mani se politike nije to za inatnog coveka, vucic to odlicno radi, podrzi ga...