Sreda, 06.02.2013.

23:11

"Tončev i Dačić će biti ispitani"

Zbog ispitivanja o susretima sa Radulovićem u policiju i tužilaštvo biće pozvani najviši funkcioneri MUP, uključujući i premijera Dačića i Tončeva, piše Danas.

Izvor: Danas

"Tonèev i Daèiæ æe biti ispitani" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

nidža

pre 11 godina

Sasvim je normalno da su se "kriminogeni" krugovi trudili da što bliže dopru do onih u vlasti. Kako ono rekoše u kampanji: "Sa kim si takav si!"

jovica

pre 11 godina

Alavost na skupe poklone, egzotična letovanja/zimovanja, ručkove i druženja mnoge će dovesti u Ustaničku na "čašicu razgovora".

"patriotski pljackas Covic"

pre 11 godina

TONCEV,majko moja......pa ko si ti???Bitno je da si u UO Zvezde,a sto si bio na platnom spisku Sarica to nema veze!!!Pa nece Vucko da hapsi svoje cigane.

Jovan

pre 11 godina

Sad je Vucko na mukama,rece u kampanji da je DS ojadio Srbiju,sto i nije daleko od istine,ali je ipak pocetnik za SPS.Bice ipak ispitan Dacic,kako bi se inace utvrdilo da je nevin?Posle nam krivi stranci,sami smo sebi dovoljni!

Zuta osa

pre 11 godina

Ispitati ih sve,i ds i sps, i sve ostale i utvrditi cinjenice koje ce ih izvesti pred lice pravde. Ako pokazu dokazi,osuditi po zakonu.

Nik mi je Sik

pre 11 godina

Naravno da trebaju da budu saslusani, pa nije ovo predhodna vlast gde je svako vrsljao kako je hteo a da pritom niko ne odgovara a narocito funkcioneri. Sada ce, polako, sve dodje na svoje.

Miloš J

pre 11 godina

Ljerka to sam i ja pitao, kako to da Novica Tončev vedri i oblači u južnom delu Srbije, a i šire... Bez tendera ili sa nameštenim tenderima, svejedno... Voleo bih da se vlast malo pozabavi i njime, em što je predsednik Surdulice, em što je svaki posao vezan za građevinu unapred njegov (zato građevina kao struka propada u našoj zemlji), em što mu brat nabacuje posao preko veza u vrhu države... Sve je tu više nego sumnjivo. Samo što kod nas nema volje da se taj "zmijarnik" razbuca... Lepo kaže naš narod "Vrana vrani oči ne vadi" ...

NY

pre 11 godina

@(2xl

Pa sreo se na preporuku nekog akademika SANU ili rektora beogradskog univerziteta da privuce neke investicije u Srbiju.Zaigrao se malo misleci da je to vreme socijalizma ili njegove SPS devedesetih da nece biti otkriven. Prvo koferce,pa Luka Bojovic pa Misa Banana.Uh tek cemo da otkrijemo ostale. Nesto ne vidim da ostali celnici partija imaju ovakvu biografiju.Voleo je decko u crnoj majici i sakoom preko taj milje.Sada svi pokusavaju da ga operu

Sport i razonoda

pre 11 godina

I da dodam nešto vezano za sport. ivica Dačić je preko 15 godina u Partizanu (od predsednika KK do aktivnog prijatelja kluba) a Tončev je od pre par meseci i potpredsednik Crvene zvezde.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Cela ova ekipa je temeljno pripremana i postavljena da odradi posao. Kao i Milosevic.Tadic vise nije bio za NJih upotrebljiv, pa su doveli upotrebljive. I ovi rade li rade. Kada zavrse posao, odose i oni niz vodu. Ne treba NJima nekorumpirana, uredjena Srbija. Naprotiv. Treba im sivo-crna zona, kao sto su i Hrvatsaka i Crna Gora, Bugarska, Rumunija,...Trebaju im oni koji "misle" NJihovom glavom, jer tacno znaju sta hoce 59 godina unapred. A mi sve u metastazama cedimo mitasere.

Dijabolik

pre 11 godina

E tako treba, saslusati nego sta, samo sto mu ja ne bih verovao nista sto kaze. Samo jedno malo poredjenje, u ovoj vladi i funkcioneri odgovaraju za svoje postupke,a da li je to bilo u predhodnoj vlasti, pa naravno da nije.

Kuramoca

pre 11 godina

Toncev je ozbiljno dobro pozicioniran covek u srpskom podzemlju u evropskim zemljama, pre svega u Austriji. Dacic je njemu hteo da da mesto direktora BIA.

Sramota je za drzavu da premijer ide na saslusanje u policiju! A da je pritom jos i ministar te policije. Ali Vucicu ne ide dobro u ekonomiji, morace na slobodu da pusti Miskovica, zbog Tome ne sme da uhapsi Misu Beka, pa sada pravi cirkus od hapsenja Ivice Dacica.

Zalosno je sta je od drzave napravio Vucic.

Ljerka

pre 11 godina

Ispitati i Dacica i Tonceva.Prvo piatanje iz kog dzaka Dacic izvuce Tonceva za savetnika,zar nije imalo pametnijih i skolovanijih ljudi u ovoj zemlji da budu savetnici Dacicu,ali niko od njih ne bi mogao da ga savetuje kako da se bavi kriminalom jedino je Toncev mogao jer je on kriminalac.A kad Tonceva vec ispitujete pitajte ga kako je njegov Brat vlasnik firme Toncev gradnja a sadasnji predsednik u Surdulici bez tendera dobio da gradi i obnavlja mostove preko reke pcinje kada je pre par godina bila tamo velika poplava.

aqua

pre 11 godina

Svako u ovom gradu, a da ne spada u krajnje neobavestene ljude, zna da je Toncev upleten sa mafijom...Eto vam sada soumen Dacic i njegov mafijaski klan iz 90-tih...

Trifun

pre 11 godina

Gradjani moraju da pritisnu vlast, bez obzira ko je cini, da se hitno otvore tajni dosijei! U suprotnom Srbiji tesko da ce biti bolje a ova ujdurma moze da se nastavi u nedogled. Zasto je SPO jedina stranka koja se zalaze za to?

onako usput

pre 11 godina

i sta kad dodje kod radulovica ovaj ce njemu, dobar dan premijeru, hocete kafu, da se rukujemo da nas slikaju novinari! gde to ima?

Miloš J

pre 11 godina

Neka pitaju Tončeva kako je to njegovom bratu Novici Tončevu pošlo za rukom da dobije posao izgradnje vrtića u Žitorađi, iako na tenderu nije bio najpovoljniji sa cenom izgradnje, niti sa rokom izgradnje... "Tončev gradnja" dobija poslove samo tako, tako su i dobili izgradnju studentskog doma u Nišu i još puno poslova.
Ko je iz južne Srbije, iz Niša, Leskovca, Surdulice i Vranja zna o čemu pišem...
Daće Bog da jednom i njima smrkne, voleo bih da vidim šta bi tada bilo sa Tončevom imperijom stečenom na "legalan način"...

Rade

pre 11 godina

Cvrsto,jasno,odlucno,cini mi se da je ovako glasio slogan SPS-a za izbore...ne znam ko ce sledeci biti premijer,ali predsednik sigurno znam...Dacicu sampione,prevaziso si ucitelja Slobu,svaka cast,i nama ce biti cast da nam budes predsednik...

Mare

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ko je ovde lud? Ako postoji nesto za sta treba da padne Vlada to je za slucaj Sarica i Dacica. I to svuda, pa i u Bantu zemljama. Gde onda mi spadamo?

Premijer se susretao svuda gde je stigao sa "Misom Bananom", Saric je iznajmljivao klub Vanila u sedistu SPS-a na studentsom trgu. Zar stvarno neko misli da nema tu i neke vatre/dima? Mozda su bili i saradnici. Nista me ne cudi.

Sada pricaju da je Misa Bana kupio teretanu policiji...

http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1071554/1719035/Radulovic_po_Saricevom_nalogu_policiji_kupio_teretanu

Nemam vise sta da dodam

2xl

pre 11 godina

Evo srpskoga Sanadera.Dačić je direktno postavljen od Ameara da potpiše sve za KiM i bude kooperativan,jer je ucenjen.DEA je davno dobila sve informacije o kriminalnoj aktivnosti Dačića i SPS.Treba im da završi posao pa će biti pušten niz vodu.Tako oni rade.Iako nije vreme za izbore,manja je šteta odstranjivanje Dačića iz politike i novi izbori od zla koje nanosi Srbiji.
(DrNo, 7. februar 2013 08:54)

odakle ti ova ideja? sta ste opleli po Dacicu,kake veze ima dal se sreo sa bananom?prvo treba saznati zasto se sreo i sta su pricali pa tek osudjivati,ds pokusava da optuzi dacica da bi sakrio lopovluke svojih clanova koji su sahranili srbiju a vi ste izgleda zaboravili da srbi nezive lose zbog dacicevog susreta sa bananom i mandarinom vec zbog lose politike Tadije i njegove Kompanije ZP.stavite prst na celo

Niska prica

pre 11 godina

Niska prica kad bi ispricala stvari vezane za Tonceva ne bi bilo dobro...bas smo se i pitali otkud on da ode tako visoko,ali to su vec neki odnosi zavisnosti izmedju njega i premijera. Nije mu trebao taj Toncev.

Dusan

pre 11 godina

Ni SNS nece biti amnestiran od odgovornosti sto je u koaliciji sa SPS-om. Ako nisu znali za Dacicevi aktivnosti, sada znaju i nastavljaju dalje sa njim(njima). Pravdanje da su drzavni interesi iznad svega, nesme znaciti da neko bude zasticen od kriminala. Citava istorija i SPS-a pa i SNS-a, pocev od 90-tih pa na ovamo, prepuna je kriminalnih aktivnost, i to pod patronatom drzave. Sada nam se to obija o glavu. Na zalost, nemamo koga da biramo i nas sunovrat se nastavlja.

Mađarica

pre 11 godina

Dačić na "molitvenom doručku". Neka povede i svoje saradnike braću Dalton- Novicu i Ivicu Tončeva da se dobro "pomole" jer će posle da se dobro "ispovede" kod tužioca za organizovani kriminal!

Koja komedija

pre 11 godina

Ali ovi sa komentarima "institucije ce da urade posao", "eto i premijer dodje na red", "tako Vucicu". Smesno i tuzno jer dosta govori i sposobnosti percepcije stvarnosti tih istih ljudi.

DrNo

pre 11 godina

Evo srpskoga Sanadera.Dačić je direktno postavljen od Ameara da potpiše sve za KiM i bude kooperativan,jer je ucenjen.DEA je davno dobila sve informacije o kriminalnoj aktivnosti Dačića i SPS.Treba im da završi posao pa će biti pušten niz vodu.Tako oni rade.Iako nije vreme za izbore,manja je šteta odstranjivanje Dačića iz politike i novi izbori od zla koje nanosi Srbiji.

Bosko Boskovic

pre 11 godina

I ako sam nekad mislio da Dacic moze biti ozbiljan politicar, kad sam video da mu je savetnik Toncev jasno mi je da je sve ovo cirkus Korona i zabava za narod.
Sa nekima ni kafu ne bih popio a kamo li nesto zestoko.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Dacic je odavno politicka krpa, sada su mu samo to i potvrdili. Tadic kao i Kostunjavi, sve znao a nista nije uradio. Vucic, pametno odradio posao, posebno je zavrnuo Dacica za sve sto je do sada u politici radio. Ali Vucic vec sebi pljuje u lice sa Bekom, Cvijanom. I tako u krug. A mi smo gladni drzave, posla, stomaci nam krce.

Nevena

pre 11 godina

Za vreme vladavine Tadića i DS-a, niko nije hteo da ispita Dačića i njegove saradnike, i to ne radi državnog, već ličnog i stranačkog interesa. Taj interes, zbog koga Tadić nije hteo da dira Dačića, iako su Tadić i Rakić imali sve podatke, je da se ne naruši koalicija i da DS što duže ostane na vlasti.

Sta-se-cudite

pre 11 godina

Nije mi jasno sto se, juju ju, neki ovde prave fini i iscudjavaju. Da li ste ikad potplatili lekara? Jeste. Da li ste dobili posao preko veze? Jeste. Da li ste cesto negde, gde imate nekog svog, usli preko reda? Jeste. Dakle, Srbi moji dragi, pogledajmo sebi prvo u oci pa onda sudimo drugima. U vremenima kad se jedna drzava tek stvara, kao sto je kod nas slucaj, osnivaci drzava su uvek kriminalci. Tako je nastala Amerika. Ne postoji ta drzava koja nije nastala na zlocinu, na ovaj ili onaj nacin. I sad mi trazimo, vrlo licemerno, od nasih politicara da budu kao suza cisti, nevini itd. A sami nismo niti posteni niti cisti. Dacic je inteligentan politicar. Zelim mu da prebrodi ovu aferu-- krupna jeste, ali kod nas se samo vezama sa krupnim kriminalom stize do krupnih politickih pozicija-- i da nastavi da pravi pametne poteze u vodjenju drzave.

A

pre 11 godina

@(sasa jokic, 6. februar 2013 23:45) "Ali ni On za Vucica nije interesantan, vec je za Vucica veoma korisna saradnja sa dr.Kostunicom!
Pa kako da se obracunamo s korupcijom i kriminalom, ako zaobilazimo najbitnije?!"

Kad se dođe do C-Marketa i "Memoranduma o razumevanju" (koje li ironije!), možda će biti pomenut. Ne očekuješ valjda da zbog nas razmenjuju špijune na mostu? :) Mislim, dovoljna je imobilizacija.

Nick

pre 11 godina

Manje-vise,sve je vec poznato...u sustini,vec se i ranije suskalo,a ponekad i govorkalo,u kakvom se drustvu mogao videti Ivica ili neko od njegovih najblizih saradnika.Bice interesantno saznati ko je javio Luki Bojovicu,da napusti zemlju...ne,nije tata,on je bio zauzet hranjenjem slonova na Kalisu.Jedino nije jasan trenutak i namere...mada,i to cemo saznati,nekad.Ako pratimo globalno,bas me briga za Ivicu,ali ovo dovodi Srbiju u jos losiji polozaj,a pregovori oko Kosova su u toku.Ivica se pokazuje kao vrlo kooperativan pregovarac,sad ce biti jos sladji,a ni EU se ne zgrazava,ne traze ni ostavku...hm,bas cudno...

Goran, Pozega

pre 11 godina

U uredjenim zemljama premijer i ministar policije bi se povukli, sedeli bi kuci dok se istraga ne zavrsi. Ovako ce istrazitelji po sluzbenoj duznosti izvestavati lice koje jep pod istragom kako napreuju u njegovom slucaju. A onda ce im lice pod istragom, odnosno nadredjeni reci: "Samo napred." A da, u uredjenim drzavsma ministar policije i predsednik vlade su dva coveka a ne jedan.

pitam se

pre 11 godina

Pitam se:
Dali ce na kraju svega, Dacic koji je predsednik vlade Srbije, doziveti sudbinu slicnu sudbini Ive Senadera bivseg predsednika vlade Hrvatske ??

draža

pre 11 godina

Ako Premijer zaista želi da se ova istraga pošteno izgura, onda On treba da podnese ostavku. U suprotnom, istraga je samo jedna obična farsa.

Iskreno

pre 11 godina

Boris Tadić nije pominjao "kontakte" sa Šarićevim ljudima nego je pomenuo Radulovića. U medijima se sve vreme piše da je Dačić bio u "kontaktima" sa pripadnicima Šarićevog klana pa ispada da je on več proglašen njihovim pajtašem. Pišite kako jeste - sreo se dva puta sa Radulovićem a istraga će reći svoje.

milic

pre 11 godina

mozda bih poverovala da dacic nije znao ko je radulovic ali problem lezi u tome sto je njegov sef kabineta imao kontakte sa drugim ljudima iz te iste grupe ipak mora se napomenuti unapred osudjenih ljudi.

beki

pre 11 godina

U normalnoj državi, političar koji se nadje u središtu ovakve afere trebalo bi odmah da podnese neopozivu ostavku! Pogotovoako je i ministar policije!
Ali mi smo Srbija.....očekujem da će se na sledećim izborima kandidovati za predsednika lol

ljubica

pre 11 godina

Tek smo poceli da gradimo institucije z aborbu protiv korupcije i kriminala , a zapade im odmah ni manje ni vise nego premijer. Za sada samo na informativni razgovor.

tkraj

pre 11 godina

Raznevši vrata, pobegao iz nemačkog zatvora, u kome je bio zbog iznude!?
Odlican kadar za savetnika nacionalne bezbednosti,stvarno gde ga nađe?

Nema dalje sa takvim ljudima to se mora shvatiti...

pre 11 godina

Sta reci vise ovaj Dacic se upetljo u mrezu kriminala dublje nego sto je to u prvi mah izgledalo.
A realno najveci je krivac Tadic zato sto je uopste takvog coveka postavio za Ministra policije i rehabilitovo ga.
Vucic sad samo moze opet da ponovi Tadicevu veliku gresku koja bi sad bila jos i veca ako bi se ovo sve zataskalo i krenulo dalje.

Rodjen je u godini psa!

pre 11 godina

Citam i ne mogu da verujem da ce ipak Drug otici na ispitivanje. Kao da nije Srbija, prosto ne zvuci nekako stvarno. Da li ce se i on pokazati "inteligentno" kao Beko, pa izbeci odgovornost, najverovatnije da, mada ko zna, uvek treba sacekati i cuti pricu. Ali sama cinjenica da je pozvan na razgovor meni nekako vraca poverenje u institucije. Ovaj Vucic je izgleda vredan funkcije i trebalo bi ga zadrzati bez obzira na partije koje su na vlasti. Kada bi sutra svi otisli on bi trebao ostati. Jedino dobro iz SNS-a je on.

sasa jokic

pre 11 godina

Sto bi rekao Kostunica (za cije su vladavine nastali svi problemi vezani za 24 privatizacije) pitanje svih pitanja je;
Sta to u fijoci ima Miki Rakic, kada mu i trenutno najmocniji covek u zemlji podilazi?!
Kako g. Vucic moze da postaci pitanje Tadicu kako je pobegao Misa Banana, a da to pitanje ne postavi tadasnjem koordinatoru svih sluzbi bezbednosti Rakicu?! Umesto toga, kaze Vucoc stacljao je glavu na panj! Za malo bolje obavestene u ovoj zemlji to je tacno, ali je pitanje ciju glavu?
Dacic na dan pustanje informacije o susretu sa clanovima Saricevog klana eksplicitno kaze;" Sve su ovo namestili Djilas i Rakic". Dva dana kasnije Dacic kaze;" Sa Rakicem sam u dobrim odnosima, ne stoji On iza napada". Verovatno mu je saopsteno sta jos sve ima u fijoci.
Rakic kaze (obraca se mediokritetima) Nismo mogli ranije da objavimo kako ne bi ugrozili istragu, i kako bi dosli do tragova novca?! Ali smo mogli da pustimo i Sarica i Bananu da pobegnu iz zemlje, i da u medjuvremenu posmatramo kako po ulicama likvidiraju svedoke!
Srvijo, Srbijo, veceras slusam na RTS-u Kostunicu koji prica o legitimitetu Dacica? Covek koji je na vlast dosao nakon ubistva Zorana Djindjica, za vreme cije Vlade je Saric dobio srpski pasos, Luka, C Market i Novosti poklonjeni Miskovicu i Beku, i to dogovarano u njegovom kabinetu?!
Ali ni On za Vucica nije interesantan, vec je za Vucica veoma korisna saradnja sa dr.Kostunicom!
Pa kako da se obracunamo s korupcijom i kriminalom, ako zaobilazimo najbitnije?!

Pera Mitic

pre 11 godina

Ovo je toliko jasno svima koji znaju Tonceva vec godinama.
On je kupio sebi mesto kod Dacica parama koje su zaradjene na najjprljaviji moguci nacin.
Covek je go kriminalac ceo zivot.

Zer0

pre 11 godina

I nadajmo se pohapšeni. A i valjda je Dačić nakon ove sramote dao ostavku. Ili pak taj ne zna za sramotu. Tužilac je trebalo da reaguje još prošle godine nakon teksta u kojem je pisano o vezama SPS-a i Šarićevog klana.

Светлана Fox

pre 11 godina

Ово сада прераста у циркус. Испитаће Ивицу Дачића Белог и затим утврдити да је са Шарићевцима причао о премијери у позоришту и кандидатима за НИН-ову награду. Резултат, имаћемо председника владе без икаквог ауторитета. Иронија ће да буде да ће онај мучени Цветковић испасти политички и државнички гигант у односу на Ивицу Дачића Белог.

Pera Mitic

pre 11 godina

Ovo je toliko jasno svima koji znaju Tonceva vec godinama.
On je kupio sebi mesto kod Dacica parama koje su zaradjene na najjprljaviji moguci nacin.
Covek je go kriminalac ceo zivot.

beki

pre 11 godina

U normalnoj državi, političar koji se nadje u središtu ovakve afere trebalo bi odmah da podnese neopozivu ostavku! Pogotovoako je i ministar policije!
Ali mi smo Srbija.....očekujem da će se na sledećim izborima kandidovati za predsednika lol

tkraj

pre 11 godina

Raznevši vrata, pobegao iz nemačkog zatvora, u kome je bio zbog iznude!?
Odlican kadar za savetnika nacionalne bezbednosti,stvarno gde ga nađe?

sasa jokic

pre 11 godina

Sto bi rekao Kostunica (za cije su vladavine nastali svi problemi vezani za 24 privatizacije) pitanje svih pitanja je;
Sta to u fijoci ima Miki Rakic, kada mu i trenutno najmocniji covek u zemlji podilazi?!
Kako g. Vucic moze da postaci pitanje Tadicu kako je pobegao Misa Banana, a da to pitanje ne postavi tadasnjem koordinatoru svih sluzbi bezbednosti Rakicu?! Umesto toga, kaze Vucoc stacljao je glavu na panj! Za malo bolje obavestene u ovoj zemlji to je tacno, ali je pitanje ciju glavu?
Dacic na dan pustanje informacije o susretu sa clanovima Saricevog klana eksplicitno kaze;" Sve su ovo namestili Djilas i Rakic". Dva dana kasnije Dacic kaze;" Sa Rakicem sam u dobrim odnosima, ne stoji On iza napada". Verovatno mu je saopsteno sta jos sve ima u fijoci.
Rakic kaze (obraca se mediokritetima) Nismo mogli ranije da objavimo kako ne bi ugrozili istragu, i kako bi dosli do tragova novca?! Ali smo mogli da pustimo i Sarica i Bananu da pobegnu iz zemlje, i da u medjuvremenu posmatramo kako po ulicama likvidiraju svedoke!
Srvijo, Srbijo, veceras slusam na RTS-u Kostunicu koji prica o legitimitetu Dacica? Covek koji je na vlast dosao nakon ubistva Zorana Djindjica, za vreme cije Vlade je Saric dobio srpski pasos, Luka, C Market i Novosti poklonjeni Miskovicu i Beku, i to dogovarano u njegovom kabinetu?!
Ali ni On za Vucica nije interesantan, vec je za Vucica veoma korisna saradnja sa dr.Kostunicom!
Pa kako da se obracunamo s korupcijom i kriminalom, ako zaobilazimo najbitnije?!

Светлана Fox

pre 11 godina

Ово сада прераста у циркус. Испитаће Ивицу Дачића Белог и затим утврдити да је са Шарићевцима причао о премијери у позоришту и кандидатима за НИН-ову награду. Резултат, имаћемо председника владе без икаквог ауторитета. Иронија ће да буде да ће онај мучени Цветковић испасти политички и државнички гигант у односу на Ивицу Дачића Белог.

Nema dalje sa takvim ljudima to se mora shvatiti...

pre 11 godina

Sta reci vise ovaj Dacic se upetljo u mrezu kriminala dublje nego sto je to u prvi mah izgledalo.
A realno najveci je krivac Tadic zato sto je uopste takvog coveka postavio za Ministra policije i rehabilitovo ga.
Vucic sad samo moze opet da ponovi Tadicevu veliku gresku koja bi sad bila jos i veca ako bi se ovo sve zataskalo i krenulo dalje.

Zer0

pre 11 godina

I nadajmo se pohapšeni. A i valjda je Dačić nakon ove sramote dao ostavku. Ili pak taj ne zna za sramotu. Tužilac je trebalo da reaguje još prošle godine nakon teksta u kojem je pisano o vezama SPS-a i Šarićevog klana.

draža

pre 11 godina

Ako Premijer zaista želi da se ova istraga pošteno izgura, onda On treba da podnese ostavku. U suprotnom, istraga je samo jedna obična farsa.

ljubica

pre 11 godina

Tek smo poceli da gradimo institucije z aborbu protiv korupcije i kriminala , a zapade im odmah ni manje ni vise nego premijer. Za sada samo na informativni razgovor.

milic

pre 11 godina

mozda bih poverovala da dacic nije znao ko je radulovic ali problem lezi u tome sto je njegov sef kabineta imao kontakte sa drugim ljudima iz te iste grupe ipak mora se napomenuti unapred osudjenih ljudi.

Rodjen je u godini psa!

pre 11 godina

Citam i ne mogu da verujem da ce ipak Drug otici na ispitivanje. Kao da nije Srbija, prosto ne zvuci nekako stvarno. Da li ce se i on pokazati "inteligentno" kao Beko, pa izbeci odgovornost, najverovatnije da, mada ko zna, uvek treba sacekati i cuti pricu. Ali sama cinjenica da je pozvan na razgovor meni nekako vraca poverenje u institucije. Ovaj Vucic je izgleda vredan funkcije i trebalo bi ga zadrzati bez obzira na partije koje su na vlasti. Kada bi sutra svi otisli on bi trebao ostati. Jedino dobro iz SNS-a je on.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Dacic je odavno politicka krpa, sada su mu samo to i potvrdili. Tadic kao i Kostunjavi, sve znao a nista nije uradio. Vucic, pametno odradio posao, posebno je zavrnuo Dacica za sve sto je do sada u politici radio. Ali Vucic vec sebi pljuje u lice sa Bekom, Cvijanom. I tako u krug. A mi smo gladni drzave, posla, stomaci nam krce.

Iskreno

pre 11 godina

Boris Tadić nije pominjao "kontakte" sa Šarićevim ljudima nego je pomenuo Radulovića. U medijima se sve vreme piše da je Dačić bio u "kontaktima" sa pripadnicima Šarićevog klana pa ispada da je on več proglašen njihovim pajtašem. Pišite kako jeste - sreo se dva puta sa Radulovićem a istraga će reći svoje.

pitam se

pre 11 godina

Pitam se:
Dali ce na kraju svega, Dacic koji je predsednik vlade Srbije, doziveti sudbinu slicnu sudbini Ive Senadera bivseg predsednika vlade Hrvatske ??

Goran, Pozega

pre 11 godina

U uredjenim zemljama premijer i ministar policije bi se povukli, sedeli bi kuci dok se istraga ne zavrsi. Ovako ce istrazitelji po sluzbenoj duznosti izvestavati lice koje jep pod istragom kako napreuju u njegovom slucaju. A onda ce im lice pod istragom, odnosno nadredjeni reci: "Samo napred." A da, u uredjenim drzavsma ministar policije i predsednik vlade su dva coveka a ne jedan.

DrNo

pre 11 godina

Evo srpskoga Sanadera.Dačić je direktno postavljen od Ameara da potpiše sve za KiM i bude kooperativan,jer je ucenjen.DEA je davno dobila sve informacije o kriminalnoj aktivnosti Dačića i SPS.Treba im da završi posao pa će biti pušten niz vodu.Tako oni rade.Iako nije vreme za izbore,manja je šteta odstranjivanje Dačića iz politike i novi izbori od zla koje nanosi Srbiji.

Nick

pre 11 godina

Manje-vise,sve je vec poznato...u sustini,vec se i ranije suskalo,a ponekad i govorkalo,u kakvom se drustvu mogao videti Ivica ili neko od njegovih najblizih saradnika.Bice interesantno saznati ko je javio Luki Bojovicu,da napusti zemlju...ne,nije tata,on je bio zauzet hranjenjem slonova na Kalisu.Jedino nije jasan trenutak i namere...mada,i to cemo saznati,nekad.Ako pratimo globalno,bas me briga za Ivicu,ali ovo dovodi Srbiju u jos losiji polozaj,a pregovori oko Kosova su u toku.Ivica se pokazuje kao vrlo kooperativan pregovarac,sad ce biti jos sladji,a ni EU se ne zgrazava,ne traze ni ostavku...hm,bas cudno...

Bosko Boskovic

pre 11 godina

I ako sam nekad mislio da Dacic moze biti ozbiljan politicar, kad sam video da mu je savetnik Toncev jasno mi je da je sve ovo cirkus Korona i zabava za narod.
Sa nekima ni kafu ne bih popio a kamo li nesto zestoko.

Nevena

pre 11 godina

Za vreme vladavine Tadića i DS-a, niko nije hteo da ispita Dačića i njegove saradnike, i to ne radi državnog, već ličnog i stranačkog interesa. Taj interes, zbog koga Tadić nije hteo da dira Dačića, iako su Tadić i Rakić imali sve podatke, je da se ne naruši koalicija i da DS što duže ostane na vlasti.

Mađarica

pre 11 godina

Dačić na "molitvenom doručku". Neka povede i svoje saradnike braću Dalton- Novicu i Ivicu Tončeva da se dobro "pomole" jer će posle da se dobro "ispovede" kod tužioca za organizovani kriminal!

Koja komedija

pre 11 godina

Ali ovi sa komentarima "institucije ce da urade posao", "eto i premijer dodje na red", "tako Vucicu". Smesno i tuzno jer dosta govori i sposobnosti percepcije stvarnosti tih istih ljudi.

A

pre 11 godina

@(sasa jokic, 6. februar 2013 23:45) "Ali ni On za Vucica nije interesantan, vec je za Vucica veoma korisna saradnja sa dr.Kostunicom!
Pa kako da se obracunamo s korupcijom i kriminalom, ako zaobilazimo najbitnije?!"

Kad se dođe do C-Marketa i "Memoranduma o razumevanju" (koje li ironije!), možda će biti pomenut. Ne očekuješ valjda da zbog nas razmenjuju špijune na mostu? :) Mislim, dovoljna je imobilizacija.

Mare

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ko je ovde lud? Ako postoji nesto za sta treba da padne Vlada to je za slucaj Sarica i Dacica. I to svuda, pa i u Bantu zemljama. Gde onda mi spadamo?

Premijer se susretao svuda gde je stigao sa "Misom Bananom", Saric je iznajmljivao klub Vanila u sedistu SPS-a na studentsom trgu. Zar stvarno neko misli da nema tu i neke vatre/dima? Mozda su bili i saradnici. Nista me ne cudi.

Sada pricaju da je Misa Bana kupio teretanu policiji...

http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1071554/1719035/Radulovic_po_Saricevom_nalogu_policiji_kupio_teretanu

Nemam vise sta da dodam

Sta-se-cudite

pre 11 godina

Nije mi jasno sto se, juju ju, neki ovde prave fini i iscudjavaju. Da li ste ikad potplatili lekara? Jeste. Da li ste dobili posao preko veze? Jeste. Da li ste cesto negde, gde imate nekog svog, usli preko reda? Jeste. Dakle, Srbi moji dragi, pogledajmo sebi prvo u oci pa onda sudimo drugima. U vremenima kad se jedna drzava tek stvara, kao sto je kod nas slucaj, osnivaci drzava su uvek kriminalci. Tako je nastala Amerika. Ne postoji ta drzava koja nije nastala na zlocinu, na ovaj ili onaj nacin. I sad mi trazimo, vrlo licemerno, od nasih politicara da budu kao suza cisti, nevini itd. A sami nismo niti posteni niti cisti. Dacic je inteligentan politicar. Zelim mu da prebrodi ovu aferu-- krupna jeste, ali kod nas se samo vezama sa krupnim kriminalom stize do krupnih politickih pozicija-- i da nastavi da pravi pametne poteze u vodjenju drzave.

Niska prica

pre 11 godina

Niska prica kad bi ispricala stvari vezane za Tonceva ne bi bilo dobro...bas smo se i pitali otkud on da ode tako visoko,ali to su vec neki odnosi zavisnosti izmedju njega i premijera. Nije mu trebao taj Toncev.

Dusan

pre 11 godina

Ni SNS nece biti amnestiran od odgovornosti sto je u koaliciji sa SPS-om. Ako nisu znali za Dacicevi aktivnosti, sada znaju i nastavljaju dalje sa njim(njima). Pravdanje da su drzavni interesi iznad svega, nesme znaciti da neko bude zasticen od kriminala. Citava istorija i SPS-a pa i SNS-a, pocev od 90-tih pa na ovamo, prepuna je kriminalnih aktivnost, i to pod patronatom drzave. Sada nam se to obija o glavu. Na zalost, nemamo koga da biramo i nas sunovrat se nastavlja.

Miloš J

pre 11 godina

Neka pitaju Tončeva kako je to njegovom bratu Novici Tončevu pošlo za rukom da dobije posao izgradnje vrtića u Žitorađi, iako na tenderu nije bio najpovoljniji sa cenom izgradnje, niti sa rokom izgradnje... "Tončev gradnja" dobija poslove samo tako, tako su i dobili izgradnju studentskog doma u Nišu i još puno poslova.
Ko je iz južne Srbije, iz Niša, Leskovca, Surdulice i Vranja zna o čemu pišem...
Daće Bog da jednom i njima smrkne, voleo bih da vidim šta bi tada bilo sa Tončevom imperijom stečenom na "legalan način"...

Kuramoca

pre 11 godina

Toncev je ozbiljno dobro pozicioniran covek u srpskom podzemlju u evropskim zemljama, pre svega u Austriji. Dacic je njemu hteo da da mesto direktora BIA.

Sramota je za drzavu da premijer ide na saslusanje u policiju! A da je pritom jos i ministar te policije. Ali Vucicu ne ide dobro u ekonomiji, morace na slobodu da pusti Miskovica, zbog Tome ne sme da uhapsi Misu Beka, pa sada pravi cirkus od hapsenja Ivice Dacica.

Zalosno je sta je od drzave napravio Vucic.

Ljerka

pre 11 godina

Ispitati i Dacica i Tonceva.Prvo piatanje iz kog dzaka Dacic izvuce Tonceva za savetnika,zar nije imalo pametnijih i skolovanijih ljudi u ovoj zemlji da budu savetnici Dacicu,ali niko od njih ne bi mogao da ga savetuje kako da se bavi kriminalom jedino je Toncev mogao jer je on kriminalac.A kad Tonceva vec ispitujete pitajte ga kako je njegov Brat vlasnik firme Toncev gradnja a sadasnji predsednik u Surdulici bez tendera dobio da gradi i obnavlja mostove preko reke pcinje kada je pre par godina bila tamo velika poplava.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Cela ova ekipa je temeljno pripremana i postavljena da odradi posao. Kao i Milosevic.Tadic vise nije bio za NJih upotrebljiv, pa su doveli upotrebljive. I ovi rade li rade. Kada zavrse posao, odose i oni niz vodu. Ne treba NJima nekorumpirana, uredjena Srbija. Naprotiv. Treba im sivo-crna zona, kao sto su i Hrvatsaka i Crna Gora, Bugarska, Rumunija,...Trebaju im oni koji "misle" NJihovom glavom, jer tacno znaju sta hoce 59 godina unapred. A mi sve u metastazama cedimo mitasere.

Rade

pre 11 godina

Cvrsto,jasno,odlucno,cini mi se da je ovako glasio slogan SPS-a za izbore...ne znam ko ce sledeci biti premijer,ali predsednik sigurno znam...Dacicu sampione,prevaziso si ucitelja Slobu,svaka cast,i nama ce biti cast da nam budes predsednik...

aqua

pre 11 godina

Svako u ovom gradu, a da ne spada u krajnje neobavestene ljude, zna da je Toncev upleten sa mafijom...Eto vam sada soumen Dacic i njegov mafijaski klan iz 90-tih...

2xl

pre 11 godina

Evo srpskoga Sanadera.Dačić je direktno postavljen od Ameara da potpiše sve za KiM i bude kooperativan,jer je ucenjen.DEA je davno dobila sve informacije o kriminalnoj aktivnosti Dačića i SPS.Treba im da završi posao pa će biti pušten niz vodu.Tako oni rade.Iako nije vreme za izbore,manja je šteta odstranjivanje Dačića iz politike i novi izbori od zla koje nanosi Srbiji.
(DrNo, 7. februar 2013 08:54)

odakle ti ova ideja? sta ste opleli po Dacicu,kake veze ima dal se sreo sa bananom?prvo treba saznati zasto se sreo i sta su pricali pa tek osudjivati,ds pokusava da optuzi dacica da bi sakrio lopovluke svojih clanova koji su sahranili srbiju a vi ste izgleda zaboravili da srbi nezive lose zbog dacicevog susreta sa bananom i mandarinom vec zbog lose politike Tadije i njegove Kompanije ZP.stavite prst na celo

Sport i razonoda

pre 11 godina

I da dodam nešto vezano za sport. ivica Dačić je preko 15 godina u Partizanu (od predsednika KK do aktivnog prijatelja kluba) a Tončev je od pre par meseci i potpredsednik Crvene zvezde.

Trifun

pre 11 godina

Gradjani moraju da pritisnu vlast, bez obzira ko je cini, da se hitno otvore tajni dosijei! U suprotnom Srbiji tesko da ce biti bolje a ova ujdurma moze da se nastavi u nedogled. Zasto je SPO jedina stranka koja se zalaze za to?

NY

pre 11 godina

@(2xl

Pa sreo se na preporuku nekog akademika SANU ili rektora beogradskog univerziteta da privuce neke investicije u Srbiju.Zaigrao se malo misleci da je to vreme socijalizma ili njegove SPS devedesetih da nece biti otkriven. Prvo koferce,pa Luka Bojovic pa Misa Banana.Uh tek cemo da otkrijemo ostale. Nesto ne vidim da ostali celnici partija imaju ovakvu biografiju.Voleo je decko u crnoj majici i sakoom preko taj milje.Sada svi pokusavaju da ga operu

Miloš J

pre 11 godina

Ljerka to sam i ja pitao, kako to da Novica Tončev vedri i oblači u južnom delu Srbije, a i šire... Bez tendera ili sa nameštenim tenderima, svejedno... Voleo bih da se vlast malo pozabavi i njime, em što je predsednik Surdulice, em što je svaki posao vezan za građevinu unapred njegov (zato građevina kao struka propada u našoj zemlji), em što mu brat nabacuje posao preko veza u vrhu države... Sve je tu više nego sumnjivo. Samo što kod nas nema volje da se taj "zmijarnik" razbuca... Lepo kaže naš narod "Vrana vrani oči ne vadi" ...

onako usput

pre 11 godina

i sta kad dodje kod radulovica ovaj ce njemu, dobar dan premijeru, hocete kafu, da se rukujemo da nas slikaju novinari! gde to ima?

Dijabolik

pre 11 godina

E tako treba, saslusati nego sta, samo sto mu ja ne bih verovao nista sto kaze. Samo jedno malo poredjenje, u ovoj vladi i funkcioneri odgovaraju za svoje postupke,a da li je to bilo u predhodnoj vlasti, pa naravno da nije.

Zuta osa

pre 11 godina

Ispitati ih sve,i ds i sps, i sve ostale i utvrditi cinjenice koje ce ih izvesti pred lice pravde. Ako pokazu dokazi,osuditi po zakonu.

Nik mi je Sik

pre 11 godina

Naravno da trebaju da budu saslusani, pa nije ovo predhodna vlast gde je svako vrsljao kako je hteo a da pritom niko ne odgovara a narocito funkcioneri. Sada ce, polako, sve dodje na svoje.

"patriotski pljackas Covic"

pre 11 godina

TONCEV,majko moja......pa ko si ti???Bitno je da si u UO Zvezde,a sto si bio na platnom spisku Sarica to nema veze!!!Pa nece Vucko da hapsi svoje cigane.

Jovan

pre 11 godina

Sad je Vucko na mukama,rece u kampanji da je DS ojadio Srbiju,sto i nije daleko od istine,ali je ipak pocetnik za SPS.Bice ipak ispitan Dacic,kako bi se inace utvrdilo da je nevin?Posle nam krivi stranci,sami smo sebi dovoljni!

jovica

pre 11 godina

Alavost na skupe poklone, egzotična letovanja/zimovanja, ručkove i druženja mnoge će dovesti u Ustaničku na "čašicu razgovora".

nidža

pre 11 godina

Sasvim je normalno da su se "kriminogeni" krugovi trudili da što bliže dopru do onih u vlasti. Kako ono rekoše u kampanji: "Sa kim si takav si!"

Sta-se-cudite

pre 11 godina

Nije mi jasno sto se, juju ju, neki ovde prave fini i iscudjavaju. Da li ste ikad potplatili lekara? Jeste. Da li ste dobili posao preko veze? Jeste. Da li ste cesto negde, gde imate nekog svog, usli preko reda? Jeste. Dakle, Srbi moji dragi, pogledajmo sebi prvo u oci pa onda sudimo drugima. U vremenima kad se jedna drzava tek stvara, kao sto je kod nas slucaj, osnivaci drzava su uvek kriminalci. Tako je nastala Amerika. Ne postoji ta drzava koja nije nastala na zlocinu, na ovaj ili onaj nacin. I sad mi trazimo, vrlo licemerno, od nasih politicara da budu kao suza cisti, nevini itd. A sami nismo niti posteni niti cisti. Dacic je inteligentan politicar. Zelim mu da prebrodi ovu aferu-- krupna jeste, ali kod nas se samo vezama sa krupnim kriminalom stize do krupnih politickih pozicija-- i da nastavi da pravi pametne poteze u vodjenju drzave.

Rodjen je u godini psa!

pre 11 godina

Citam i ne mogu da verujem da ce ipak Drug otici na ispitivanje. Kao da nije Srbija, prosto ne zvuci nekako stvarno. Da li ce se i on pokazati "inteligentno" kao Beko, pa izbeci odgovornost, najverovatnije da, mada ko zna, uvek treba sacekati i cuti pricu. Ali sama cinjenica da je pozvan na razgovor meni nekako vraca poverenje u institucije. Ovaj Vucic je izgleda vredan funkcije i trebalo bi ga zadrzati bez obzira na partije koje su na vlasti. Kada bi sutra svi otisli on bi trebao ostati. Jedino dobro iz SNS-a je on.

Iskreno

pre 11 godina

Boris Tadić nije pominjao "kontakte" sa Šarićevim ljudima nego je pomenuo Radulovića. U medijima se sve vreme piše da je Dačić bio u "kontaktima" sa pripadnicima Šarićevog klana pa ispada da je on več proglašen njihovim pajtašem. Pišite kako jeste - sreo se dva puta sa Radulovićem a istraga će reći svoje.

sasa jokic

pre 11 godina

Sto bi rekao Kostunica (za cije su vladavine nastali svi problemi vezani za 24 privatizacije) pitanje svih pitanja je;
Sta to u fijoci ima Miki Rakic, kada mu i trenutno najmocniji covek u zemlji podilazi?!
Kako g. Vucic moze da postaci pitanje Tadicu kako je pobegao Misa Banana, a da to pitanje ne postavi tadasnjem koordinatoru svih sluzbi bezbednosti Rakicu?! Umesto toga, kaze Vucoc stacljao je glavu na panj! Za malo bolje obavestene u ovoj zemlji to je tacno, ali je pitanje ciju glavu?
Dacic na dan pustanje informacije o susretu sa clanovima Saricevog klana eksplicitno kaze;" Sve su ovo namestili Djilas i Rakic". Dva dana kasnije Dacic kaze;" Sa Rakicem sam u dobrim odnosima, ne stoji On iza napada". Verovatno mu je saopsteno sta jos sve ima u fijoci.
Rakic kaze (obraca se mediokritetima) Nismo mogli ranije da objavimo kako ne bi ugrozili istragu, i kako bi dosli do tragova novca?! Ali smo mogli da pustimo i Sarica i Bananu da pobegnu iz zemlje, i da u medjuvremenu posmatramo kako po ulicama likvidiraju svedoke!
Srvijo, Srbijo, veceras slusam na RTS-u Kostunicu koji prica o legitimitetu Dacica? Covek koji je na vlast dosao nakon ubistva Zorana Djindjica, za vreme cije Vlade je Saric dobio srpski pasos, Luka, C Market i Novosti poklonjeni Miskovicu i Beku, i to dogovarano u njegovom kabinetu?!
Ali ni On za Vucica nije interesantan, vec je za Vucica veoma korisna saradnja sa dr.Kostunicom!
Pa kako da se obracunamo s korupcijom i kriminalom, ako zaobilazimo najbitnije?!

Nevena

pre 11 godina

Za vreme vladavine Tadića i DS-a, niko nije hteo da ispita Dačića i njegove saradnike, i to ne radi državnog, već ličnog i stranačkog interesa. Taj interes, zbog koga Tadić nije hteo da dira Dačića, iako su Tadić i Rakić imali sve podatke, je da se ne naruši koalicija i da DS što duže ostane na vlasti.

2xl

pre 11 godina

Evo srpskoga Sanadera.Dačić je direktno postavljen od Ameara da potpiše sve za KiM i bude kooperativan,jer je ucenjen.DEA je davno dobila sve informacije o kriminalnoj aktivnosti Dačića i SPS.Treba im da završi posao pa će biti pušten niz vodu.Tako oni rade.Iako nije vreme za izbore,manja je šteta odstranjivanje Dačića iz politike i novi izbori od zla koje nanosi Srbiji.
(DrNo, 7. februar 2013 08:54)

odakle ti ova ideja? sta ste opleli po Dacicu,kake veze ima dal se sreo sa bananom?prvo treba saznati zasto se sreo i sta su pricali pa tek osudjivati,ds pokusava da optuzi dacica da bi sakrio lopovluke svojih clanova koji su sahranili srbiju a vi ste izgleda zaboravili da srbi nezive lose zbog dacicevog susreta sa bananom i mandarinom vec zbog lose politike Tadije i njegove Kompanije ZP.stavite prst na celo

Светлана Fox

pre 11 godina

Ово сада прераста у циркус. Испитаће Ивицу Дачића Белог и затим утврдити да је са Шарићевцима причао о премијери у позоришту и кандидатима за НИН-ову награду. Резултат, имаћемо председника владе без икаквог ауторитета. Иронија ће да буде да ће онај мучени Цветковић испасти политички и државнички гигант у односу на Ивицу Дачића Белог.

Nema dalje sa takvim ljudima to se mora shvatiti...

pre 11 godina

Sta reci vise ovaj Dacic se upetljo u mrezu kriminala dublje nego sto je to u prvi mah izgledalo.
A realno najveci je krivac Tadic zato sto je uopste takvog coveka postavio za Ministra policije i rehabilitovo ga.
Vucic sad samo moze opet da ponovi Tadicevu veliku gresku koja bi sad bila jos i veca ako bi se ovo sve zataskalo i krenulo dalje.

draža

pre 11 godina

Ako Premijer zaista želi da se ova istraga pošteno izgura, onda On treba da podnese ostavku. U suprotnom, istraga je samo jedna obična farsa.

Rade

pre 11 godina

Cvrsto,jasno,odlucno,cini mi se da je ovako glasio slogan SPS-a za izbore...ne znam ko ce sledeci biti premijer,ali predsednik sigurno znam...Dacicu sampione,prevaziso si ucitelja Slobu,svaka cast,i nama ce biti cast da nam budes predsednik...

beki

pre 11 godina

U normalnoj državi, političar koji se nadje u središtu ovakve afere trebalo bi odmah da podnese neopozivu ostavku! Pogotovoako je i ministar policije!
Ali mi smo Srbija.....očekujem da će se na sledećim izborima kandidovati za predsednika lol

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Dacic je odavno politicka krpa, sada su mu samo to i potvrdili. Tadic kao i Kostunjavi, sve znao a nista nije uradio. Vucic, pametno odradio posao, posebno je zavrnuo Dacica za sve sto je do sada u politici radio. Ali Vucic vec sebi pljuje u lice sa Bekom, Cvijanom. I tako u krug. A mi smo gladni drzave, posla, stomaci nam krce.

tkraj

pre 11 godina

Raznevši vrata, pobegao iz nemačkog zatvora, u kome je bio zbog iznude!?
Odlican kadar za savetnika nacionalne bezbednosti,stvarno gde ga nađe?

ljubica

pre 11 godina

Tek smo poceli da gradimo institucije z aborbu protiv korupcije i kriminala , a zapade im odmah ni manje ni vise nego premijer. Za sada samo na informativni razgovor.

Dijabolik

pre 11 godina

E tako treba, saslusati nego sta, samo sto mu ja ne bih verovao nista sto kaze. Samo jedno malo poredjenje, u ovoj vladi i funkcioneri odgovaraju za svoje postupke,a da li je to bilo u predhodnoj vlasti, pa naravno da nije.

Zer0

pre 11 godina

I nadajmo se pohapšeni. A i valjda je Dačić nakon ove sramote dao ostavku. Ili pak taj ne zna za sramotu. Tužilac je trebalo da reaguje još prošle godine nakon teksta u kojem je pisano o vezama SPS-a i Šarićevog klana.

Pera Mitic

pre 11 godina

Ovo je toliko jasno svima koji znaju Tonceva vec godinama.
On je kupio sebi mesto kod Dacica parama koje su zaradjene na najjprljaviji moguci nacin.
Covek je go kriminalac ceo zivot.

Nik mi je Sik

pre 11 godina

Naravno da trebaju da budu saslusani, pa nije ovo predhodna vlast gde je svako vrsljao kako je hteo a da pritom niko ne odgovara a narocito funkcioneri. Sada ce, polako, sve dodje na svoje.

Koja komedija

pre 11 godina

Ali ovi sa komentarima "institucije ce da urade posao", "eto i premijer dodje na red", "tako Vucicu". Smesno i tuzno jer dosta govori i sposobnosti percepcije stvarnosti tih istih ljudi.

DrNo

pre 11 godina

Evo srpskoga Sanadera.Dačić je direktno postavljen od Ameara da potpiše sve za KiM i bude kooperativan,jer je ucenjen.DEA je davno dobila sve informacije o kriminalnoj aktivnosti Dačića i SPS.Treba im da završi posao pa će biti pušten niz vodu.Tako oni rade.Iako nije vreme za izbore,manja je šteta odstranjivanje Dačića iz politike i novi izbori od zla koje nanosi Srbiji.

milic

pre 11 godina

mozda bih poverovala da dacic nije znao ko je radulovic ali problem lezi u tome sto je njegov sef kabineta imao kontakte sa drugim ljudima iz te iste grupe ipak mora se napomenuti unapred osudjenih ljudi.

Goran, Pozega

pre 11 godina

U uredjenim zemljama premijer i ministar policije bi se povukli, sedeli bi kuci dok se istraga ne zavrsi. Ovako ce istrazitelji po sluzbenoj duznosti izvestavati lice koje jep pod istragom kako napreuju u njegovom slucaju. A onda ce im lice pod istragom, odnosno nadredjeni reci: "Samo napred." A da, u uredjenim drzavsma ministar policije i predsednik vlade su dva coveka a ne jedan.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Cela ova ekipa je temeljno pripremana i postavljena da odradi posao. Kao i Milosevic.Tadic vise nije bio za NJih upotrebljiv, pa su doveli upotrebljive. I ovi rade li rade. Kada zavrse posao, odose i oni niz vodu. Ne treba NJima nekorumpirana, uredjena Srbija. Naprotiv. Treba im sivo-crna zona, kao sto su i Hrvatsaka i Crna Gora, Bugarska, Rumunija,...Trebaju im oni koji "misle" NJihovom glavom, jer tacno znaju sta hoce 59 godina unapred. A mi sve u metastazama cedimo mitasere.

Sport i razonoda

pre 11 godina

I da dodam nešto vezano za sport. ivica Dačić je preko 15 godina u Partizanu (od predsednika KK do aktivnog prijatelja kluba) a Tončev je od pre par meseci i potpredsednik Crvene zvezde.

Zuta osa

pre 11 godina

Ispitati ih sve,i ds i sps, i sve ostale i utvrditi cinjenice koje ce ih izvesti pred lice pravde. Ako pokazu dokazi,osuditi po zakonu.

A

pre 11 godina

@(sasa jokic, 6. februar 2013 23:45) "Ali ni On za Vucica nije interesantan, vec je za Vucica veoma korisna saradnja sa dr.Kostunicom!
Pa kako da se obracunamo s korupcijom i kriminalom, ako zaobilazimo najbitnije?!"

Kad se dođe do C-Marketa i "Memoranduma o razumevanju" (koje li ironije!), možda će biti pomenut. Ne očekuješ valjda da zbog nas razmenjuju špijune na mostu? :) Mislim, dovoljna je imobilizacija.

Mađarica

pre 11 godina

Dačić na "molitvenom doručku". Neka povede i svoje saradnike braću Dalton- Novicu i Ivicu Tončeva da se dobro "pomole" jer će posle da se dobro "ispovede" kod tužioca za organizovani kriminal!

Bosko Boskovic

pre 11 godina

I ako sam nekad mislio da Dacic moze biti ozbiljan politicar, kad sam video da mu je savetnik Toncev jasno mi je da je sve ovo cirkus Korona i zabava za narod.
Sa nekima ni kafu ne bih popio a kamo li nesto zestoko.

Dusan

pre 11 godina

Ni SNS nece biti amnestiran od odgovornosti sto je u koaliciji sa SPS-om. Ako nisu znali za Dacicevi aktivnosti, sada znaju i nastavljaju dalje sa njim(njima). Pravdanje da su drzavni interesi iznad svega, nesme znaciti da neko bude zasticen od kriminala. Citava istorija i SPS-a pa i SNS-a, pocev od 90-tih pa na ovamo, prepuna je kriminalnih aktivnost, i to pod patronatom drzave. Sada nam se to obija o glavu. Na zalost, nemamo koga da biramo i nas sunovrat se nastavlja.

onako usput

pre 11 godina

i sta kad dodje kod radulovica ovaj ce njemu, dobar dan premijeru, hocete kafu, da se rukujemo da nas slikaju novinari! gde to ima?

Kuramoca

pre 11 godina

Toncev je ozbiljno dobro pozicioniran covek u srpskom podzemlju u evropskim zemljama, pre svega u Austriji. Dacic je njemu hteo da da mesto direktora BIA.

Sramota je za drzavu da premijer ide na saslusanje u policiju! A da je pritom jos i ministar te policije. Ali Vucicu ne ide dobro u ekonomiji, morace na slobodu da pusti Miskovica, zbog Tome ne sme da uhapsi Misu Beka, pa sada pravi cirkus od hapsenja Ivice Dacica.

Zalosno je sta je od drzave napravio Vucic.

"patriotski pljackas Covic"

pre 11 godina

TONCEV,majko moja......pa ko si ti???Bitno je da si u UO Zvezde,a sto si bio na platnom spisku Sarica to nema veze!!!Pa nece Vucko da hapsi svoje cigane.

Jovan

pre 11 godina

Sad je Vucko na mukama,rece u kampanji da je DS ojadio Srbiju,sto i nije daleko od istine,ali je ipak pocetnik za SPS.Bice ipak ispitan Dacic,kako bi se inace utvrdilo da je nevin?Posle nam krivi stranci,sami smo sebi dovoljni!

pitam se

pre 11 godina

Pitam se:
Dali ce na kraju svega, Dacic koji je predsednik vlade Srbije, doziveti sudbinu slicnu sudbini Ive Senadera bivseg predsednika vlade Hrvatske ??

Nick

pre 11 godina

Manje-vise,sve je vec poznato...u sustini,vec se i ranije suskalo,a ponekad i govorkalo,u kakvom se drustvu mogao videti Ivica ili neko od njegovih najblizih saradnika.Bice interesantno saznati ko je javio Luki Bojovicu,da napusti zemlju...ne,nije tata,on je bio zauzet hranjenjem slonova na Kalisu.Jedino nije jasan trenutak i namere...mada,i to cemo saznati,nekad.Ako pratimo globalno,bas me briga za Ivicu,ali ovo dovodi Srbiju u jos losiji polozaj,a pregovori oko Kosova su u toku.Ivica se pokazuje kao vrlo kooperativan pregovarac,sad ce biti jos sladji,a ni EU se ne zgrazava,ne traze ni ostavku...hm,bas cudno...

Mare

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ko je ovde lud? Ako postoji nesto za sta treba da padne Vlada to je za slucaj Sarica i Dacica. I to svuda, pa i u Bantu zemljama. Gde onda mi spadamo?

Premijer se susretao svuda gde je stigao sa "Misom Bananom", Saric je iznajmljivao klub Vanila u sedistu SPS-a na studentsom trgu. Zar stvarno neko misli da nema tu i neke vatre/dima? Mozda su bili i saradnici. Nista me ne cudi.

Sada pricaju da je Misa Bana kupio teretanu policiji...

http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1071554/1719035/Radulovic_po_Saricevom_nalogu_policiji_kupio_teretanu

Nemam vise sta da dodam

Niska prica

pre 11 godina

Niska prica kad bi ispricala stvari vezane za Tonceva ne bi bilo dobro...bas smo se i pitali otkud on da ode tako visoko,ali to su vec neki odnosi zavisnosti izmedju njega i premijera. Nije mu trebao taj Toncev.

aqua

pre 11 godina

Svako u ovom gradu, a da ne spada u krajnje neobavestene ljude, zna da je Toncev upleten sa mafijom...Eto vam sada soumen Dacic i njegov mafijaski klan iz 90-tih...

Trifun

pre 11 godina

Gradjani moraju da pritisnu vlast, bez obzira ko je cini, da se hitno otvore tajni dosijei! U suprotnom Srbiji tesko da ce biti bolje a ova ujdurma moze da se nastavi u nedogled. Zasto je SPO jedina stranka koja se zalaze za to?

Miloš J

pre 11 godina

Neka pitaju Tončeva kako je to njegovom bratu Novici Tončevu pošlo za rukom da dobije posao izgradnje vrtića u Žitorađi, iako na tenderu nije bio najpovoljniji sa cenom izgradnje, niti sa rokom izgradnje... "Tončev gradnja" dobija poslove samo tako, tako su i dobili izgradnju studentskog doma u Nišu i još puno poslova.
Ko je iz južne Srbije, iz Niša, Leskovca, Surdulice i Vranja zna o čemu pišem...
Daće Bog da jednom i njima smrkne, voleo bih da vidim šta bi tada bilo sa Tončevom imperijom stečenom na "legalan način"...

Ljerka

pre 11 godina

Ispitati i Dacica i Tonceva.Prvo piatanje iz kog dzaka Dacic izvuce Tonceva za savetnika,zar nije imalo pametnijih i skolovanijih ljudi u ovoj zemlji da budu savetnici Dacicu,ali niko od njih ne bi mogao da ga savetuje kako da se bavi kriminalom jedino je Toncev mogao jer je on kriminalac.A kad Tonceva vec ispitujete pitajte ga kako je njegov Brat vlasnik firme Toncev gradnja a sadasnji predsednik u Surdulici bez tendera dobio da gradi i obnavlja mostove preko reke pcinje kada je pre par godina bila tamo velika poplava.

NY

pre 11 godina

@(2xl

Pa sreo se na preporuku nekog akademika SANU ili rektora beogradskog univerziteta da privuce neke investicije u Srbiju.Zaigrao se malo misleci da je to vreme socijalizma ili njegove SPS devedesetih da nece biti otkriven. Prvo koferce,pa Luka Bojovic pa Misa Banana.Uh tek cemo da otkrijemo ostale. Nesto ne vidim da ostali celnici partija imaju ovakvu biografiju.Voleo je decko u crnoj majici i sakoom preko taj milje.Sada svi pokusavaju da ga operu

Miloš J

pre 11 godina

Ljerka to sam i ja pitao, kako to da Novica Tončev vedri i oblači u južnom delu Srbije, a i šire... Bez tendera ili sa nameštenim tenderima, svejedno... Voleo bih da se vlast malo pozabavi i njime, em što je predsednik Surdulice, em što je svaki posao vezan za građevinu unapred njegov (zato građevina kao struka propada u našoj zemlji), em što mu brat nabacuje posao preko veza u vrhu države... Sve je tu više nego sumnjivo. Samo što kod nas nema volje da se taj "zmijarnik" razbuca... Lepo kaže naš narod "Vrana vrani oči ne vadi" ...

jovica

pre 11 godina

Alavost na skupe poklone, egzotična letovanja/zimovanja, ručkove i druženja mnoge će dovesti u Ustaničku na "čašicu razgovora".

nidža

pre 11 godina

Sasvim je normalno da su se "kriminogeni" krugovi trudili da što bliže dopru do onih u vlasti. Kako ono rekoše u kampanji: "Sa kim si takav si!"