Subota, 08.09.2012.

23:03

Dačić i Vučić – ko je veći šarmer?

Podeljena su mišljenja ko je od dvojice funkcionera – Ivica Dačić, premijer, ili Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade – ostavio bolji utisak u javnost.

Izvor: Politika

Daèiæ i Vuèiæ – ko je veæi šarmer? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

VERICA

pre 11 godina

Nije vazno da li macka crna ili bela. Vazno je da lovi miseve. Takodje nije vazno ko je veci sarmer Vucic ili Dacic vazno je d asprece kriminal i korupciju.

olja

pre 11 godina

Mislim da uopste ne treba da ih sagledavamo na taj nacin...sto su manje ulickani posveceniji su onome za sta su tu gde jesu...jedan nalickani je mislio samo na to da sto bolje izgleda kad se negde pojavi i nije nam doneo mnogo dobrog.

MUKNAVI

pre 11 godina

Sarmeri,kada im se suprotstavis,ne slazes se sa njima,pa ne mogu da se docepaju onog sto su hteli pocinju da ..samaraju!Ako nema nikoga sa strane da im negira pocinju izmedju sebe da dele "aplauze"....Ima nas Narod lepu izreku..lepo prede ,al sto greeebeee..auuuu!

Aleksandar

pre 11 godina

Pitanje je na nivou pitanja - ko je veci humanista, Brejvik ili Bin Laden? Obojica su teski demagozi i populisti bez mrvice kompetencije. Nazalost, kod nas je plodno tle za takve jer smo politicki nepismeni. Rasim Ljajic je etalon za demagogiju kod nas, pa bih tako objektivno stavio Dacica na 0.8 Ljajica, a Vucica na 0.95 Ljajica. Za sarm su obojica u debelom minusu.

Bata

pre 11 godina

hahahaha, ali komentar: "samo kada procitamo naslov...sreca pa se nepismen narod na osnovu naslova donese sam zakljucak"... Pa da, isto tako i na osnovu brojeva cak i neko ko na zna brojeve moze sabirati, oduzimati, pa cak i mnoziti i deliti! I ko ne zna plivati uvek moze roniti. A ko izroni, izroni...

Sale

pre 11 godina

TADIĆ je br.1 za sve njih-šmeker,faca,maneken...a o nastupima i intelektualnom obrazovanju je Tadić takodje daleko ispred.Jedan je Boris!Vrati se Borise i spasi Srbiju!

mile

pre 11 godina

Predlazem nekom pronlazacu da pod hitno konstruise "demagomer", pa da se ova dvojica prijkljuce na isti i da se izmeri kvantitet i kvalitet njihovih demagogija. Onaj koji bude imao veci "koeficijent demagogije" bice bolje prihvacen u srpskom narodu i vise ce ga voleti!Bice veci "sarmer"!

Mordor

pre 11 godina

Onaj **** ko postavlja ovakvo pitanje očigledno ne zna šta znače reči "šarm" i "šarmirati". Pominjati Vučića i Dačiča u kontekstu "šarm" to je kao pokušaj da se nađe pozitivan kontekst za pojmove "zemljotres" i "epidemija kolere". Nemoguće.

A ko stvarno misli da je bar jedan od ove dvojice makar malo "šarmantan", mora ozbiljno da se zabrine i pod hitno zatraži psihijatrijsku pomoć i lekove dok još nije prekasno.

Mada, svakako ima i onih na koje šarm ove dvojice deluje. To su oni koji, iako nisu za to plaćeni, zasipaju ovaj i druge sajtove tupavim komentarima tipa "Vučić je najbolje što nam se desilo u poslednjih 10 godina", "konačno smo dobili mladog i sposobnog političara koji će nas izvući iz krize", "Vučićevi dosadašnji izuzetni rezultati opravdavaju moje puno poverenje u njega".
Kod ovih je bolest toliko napredovala da im ni ceo kongres psihijatara više ne može pomoći. Izlečiće ih samo pogled na ono što će za jedno 3-4 meseca ostati od Srbije posle vladanja velešarmatnog Vičića/Dačića. Samo što onda neće smeti da pre svega sebi priznaju da su bili ovce.

gs

pre 11 godina

U zemlji sa milionima nepismenih, ne cudi me popularnost ovih likova. Ovaj narod je za "na kupanje, pa u skolu". Da se malo setimo, Vucic, ministar informisanja u vreme kada su udbasi novinare ubijali na ulici kao pse, rutinski zatvarali novine i radio stanice (b92 bi prva trebala stalno da podseca). Dacic, portparol Slobe Milosevica, krvnika i vodje lopovske bande. Kome su ova dvojica sarmantni, taj je zreo da mu snimaju glavu.

Zorana

pre 11 godina

Da li je ovo moguce? Novinari, analiticari raspravljaju o sarmu Vucica i Dacica? Pa nije 1. April! To je uvreda nase inteligencije ali izgleda da je vecina i nema kada ih je izabrala. Uzas! U mojoj porodici se menja kanala na Tv kada se pojavi Vucic koji sada izigrava Velikog Inkvizitora. O sirotom Dacicu nema se sta reci. Trci za njim ne bi li i on malo "sarmirao" narod. Bilo bi smesno da nije opasno jer ce nam taj njihov "sarm" doci glave. Dno dna.

neriljano

pre 11 godina

Ja sam protiv Dacica dobio vakcinu oko '93, pa on na mene uopste ne deluje. Ovom Vucicu mi se cini da moze da se veruje. To znaci da pod hitno moram da pronadjem novu vakcinu.

I jedan i drugi

pre 11 godina

I jedan i drugi autokrate.Idu na demagogiju i populizam koju narod voli da cuje.Izmedju njih bitka ko ce da budu glavni.Jedan je premijer a drugi PRVI.Obojica drze glavne poluge vlasti.Kod jednog zavist i kompleks zvani DS i najavljivanje politicke harange.Obojica se trude da imidz njihovih partija dostigne neslucene razmere.A karavani prolaze. Zivot u Srbiji sve gori i gori. A posle par meseci ce biti prica da su demokrate ostavili zemlju u haosu,da su sve pokrali i da je tesko izvuci zemlju iz bede i krize u narednih cetiri ili vise godina. Jedni kazu da za plate i penzije ima drugi kazu da nema. A to je samo podizanje spomenika da bi na kraju bila prica "Eto uz ogromne napore smo obezbedili iplate i penzije" I narod zbog toga treba da sija od srece

Dragan

pre 11 godina

Zna se ko je bio najveci sarmer u zadnjih sto godina-TITO!Ova dvojica su veoma daleko od njega i svega sto je on uradio za vreme do je bio neprikosnoven.
U svakom slucaju zelim im sve najbolje i da uspeju u onome sto su zamislili,ne zbog njih vec zbog naroda koji ne moze vise da izdrzi to sto ga je snaslo.

Miki

pre 11 godina

Sedim na terasi sa pogledom na more u Grckoj i uzivam u jutarnjem kapucinu i ajde da vidim sta je uradio Nole.Kad ono vest "ko je veci sarmer..." Pazi SARMER.E bas ste me slatko nasmejali i dodje mi da ostanem ovde.

R. Marković

pre 11 godina

Došla je smena generacija u politici. Na žalost politički analitičari su ostali isti. Mediji su takođe ostali isti. Toj ekipi su i dalje u prvom planu DS i LDP. Dovoljno je da pročitamo naslov, zaključak ne moramo , jer znamo. Sva sreća te je se nepismen narod (1.300.000 nepismenih) izveštio pa na osnovu naslova donose sam, bez analitičara i novinara, zaključak.

Weber'S

pre 11 godina

Dacici i nekako mislim Kale .
Ma Dacic mi ostavlja bolji utisak mislim kad je brdo.
Mislim na Turskom Brdo dakle popularniji na You Tube.

Vertigo

pre 11 godina

Ova dva lika i reč ''šarm'' su potpuno nespojivi...zadnji trap trolejbusa ima daleko više šarma od njih dvojice...ja se samo nadam da ste se vi, zapravo, zezali na njihov račun kada ste objavili ovaj tekst.

Marija

pre 11 godina

Bljak! 'ajde na stranu to sto i pre nego progovore nemaju ni Š od sarmera, cak ne mogu ni da zamislim njihova imena i tu rec ni u istom pasusu, a ne recenici! A kad progovore, kuku majko! Vucic me tera odmah na povracanje!
A tek ovi analiticari sa epitetima tipa mesija, ili sta li vec lupi, za Vucica, no comment!
I dalje se nadam da ce me neko probuditi iz ovog kosmara!

Globetrotter

pre 11 godina

Molim Vas, ne vredjajte sve one bozanstvene sarmere koji su ovaj epitet zasluzli mukotrpnim radom i ulaganjem u sebe, lepljenjem gorepometug uz imena ovog polusveta. Jednostavno-nije pristojno i vredja dobar ukus. Podrska sarmerima, bojkot bahatih!

NenadT

pre 11 godina

Šarmeri? Ova dvojica nisu ni prošli pored ičeg što ima šarma. Pravo pitanje bi bilo: "Ko je veći demagog"? Ali ko da ga postavi? Novinari u Srbiji koji se utrkuju da se dodvore novoj vlasti. Kao što im se sad dodvoravaju, tako će ih čerečiti čim izgube vlasti. Srevilan i udvorički smo narod... a i trenirali smo 500 godina.

Lara Kroft

pre 11 godina

Da li je moguće da se javnost bavi time ko je veći šarmer ili ko je više uradio za Srbiju. Ovo je neverovatno. Odakle novinarima ideja da ovako nešto pišu. Mislim da će Aleksandar Vučić zaista raditi za interes naroda i države i da će više za državu i sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Tiemie

pre 11 godina

Čemu ovakvo pitanje, kad je sve vidljivo, jasno i ubedljivo?! Međutim, svi očekujemo da ova vlada radi kao tim u interesu građana, kako bi opravdala poverenje. Ne sumnjam da će tako i biti, što se vidi već iz prvih koraka.

Milan

pre 11 godina

Ko je veći šarmer? Pravo pitanje je: ko je od njih dvojice veći ŠAMAR
srpskom narodu i srpskoj politici,pa i ugledu Srbije napolju...
Vučić je šarmantan kao i ajkula koja baca foku u vis pa je hvata u razjapljene ralje! A Dačić? To je priča za sebe! Zna da šarmira kafansko društvo pevajući Miljacku, zna da šarmira strance objašnjavajući šta je to kalenkalemenamegdan,koji je brdo ako nije u dolini zna da šarmira novinare objašnjavajući im šta to radi policija,kada radi,ako reši da radi,mislim kada hoće da radi ali neće da radi pošto je njena uloga da radi i kada ne radi a po ustavu policija,znate li vi šta radi policija? pa ona bre radi samo onda kada.......
Dakle, vrhunski šarmer sa uglavnom ruralnim šarmerskim stilom a la
u žitu i kukolj rađa!

madamemime

pre 11 godina

Sarmer?!?! Izgleda da smo zaboravili sta ta rec znaci - sarmirati, imati sarma, biti sarmer. Zar zaista mozete da se pogledate u ogledalo i kazete : "Da,Ivica ili Vule su me sarmirali!" Da nije tragicno bilo bi bas smesno.
"Vucic ima nesto mesijansko".....lud narod.......

Vladimir PS

pre 11 godina

Ko bude vise i bolje radio u interesu naroda taj ce biti broj 1. Trenutno je neprikosnoveni broj 1 u srpskoj politici Predsednik Tomislav Nikolic i tu nema dileme. I Vucic i Dacic su u drugom planu, jer oni su samo cinovnici u vladi koju je izabrao parlament posle raznih kombinatorika. Nikolic ima direktnu podrsku gradjana, na svoje ime i prezime, i niciji legitimitet i tezina NE MOZE da se meri sa tim.

papa

pre 11 godina

ja bih im preporucio,da se manje pojavljuju u medijima,jer nemaju povoda za tim. treba uraditi nesto,pa se pojaviti u medijima,a ne da nam pricaju sta i kako treba. ajmo konkretno nesto,ali za narod,ne za vas.

beogradjanka

pre 11 godina

Za mene kao zenu u ranim 30-tim, ni jedan nije sarmer jer su isuvise arogantni, osioni, sarkasticni, uobrazeni, prekidaju sagovornike, upadaju im u rec,...
Jednom recju, imaju 'sarm' tipicnog politicara

nada

pre 11 godina

Vucic je za sada ubedljiviji.Pratim sa paznjom sta i kako kaze.Dacic se dosta ponavlja i u stanju je da prica po pola sata, a da nista zapravo ne kaze.Tu me Dacic podseca na Tadica.Nikolic se fenomenalno drzi.Ipak vreme je da se uredjuju odnosi u drzavi u svim sferama i da se maknemo od beznadja.

AMAJ

pre 11 godina

Mene za sada podsecaju na onu dvojcu matoraca iz Muppet show-a.Waldorf and Statler.Samo jos nisam koji je koji!
http://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I

lepi decko

pre 11 godina

Dacic je veci sarmer, a Vucic je saradnjom sa Djilasom umanjio svoj ugled kod glasaca. Ivica je skolovan politicar i to na delu i dokazuje. Ivica je strpljiv i ceka da se Vucic sam izblamira. Zivela Srbija!

Sarmerka

pre 11 godina

Da li su ovi naslovi i sve sto se desava oko nas normalni?

Poceo mi je dan sa Anom Bekutom, Mrkonjicem, Dacicem i Lui Vitonom, prstenom, polomljenim inventarom u restoranu a zavrsava se ko je veci "smeker, sarmer". U medjuvremenu inflacija 10% u narednom periodu By Tabakovic, i mere za prezivljavanje By Dacic.

40 dana novoformirane vlade nije malo - da li sam ja mozda propustila sta je uradjeno do sada?!

Molim te neka se vrate 90-te.

LJILJANA M

pre 11 godina

"Ima tu i skrivenih tonova jer je Srpska napredna stranka ustupila veliki deo kolača koalicionim partnerima, ali ona ne želi da bude njihov talac”, kaže Radojević."

Veliki deo "kolača" može da ustupi koalicionim partnerima samo ona stranka koja je sigurna u svoj potencijal,a da ipak tim ustupkom ne dovede sebe u vazalski položaj ! SNS je pokazala da je sposobna da se izbori sa sujetom.

beogradjanka

pre 11 godina

Za mene kao zenu u ranim 30-tim, ni jedan nije sarmer jer su isuvise arogantni, osioni, sarkasticni, uobrazeni, prekidaju sagovornike, upadaju im u rec,...
Jednom recju, imaju 'sarm' tipicnog politicara

Sarmerka

pre 11 godina

Da li su ovi naslovi i sve sto se desava oko nas normalni?

Poceo mi je dan sa Anom Bekutom, Mrkonjicem, Dacicem i Lui Vitonom, prstenom, polomljenim inventarom u restoranu a zavrsava se ko je veci "smeker, sarmer". U medjuvremenu inflacija 10% u narednom periodu By Tabakovic, i mere za prezivljavanje By Dacic.

40 dana novoformirane vlade nije malo - da li sam ja mozda propustila sta je uradjeno do sada?!

Molim te neka se vrate 90-te.

papa

pre 11 godina

ja bih im preporucio,da se manje pojavljuju u medijima,jer nemaju povoda za tim. treba uraditi nesto,pa se pojaviti u medijima,a ne da nam pricaju sta i kako treba. ajmo konkretno nesto,ali za narod,ne za vas.

AMAJ

pre 11 godina

Mene za sada podsecaju na onu dvojcu matoraca iz Muppet show-a.Waldorf and Statler.Samo jos nisam koji je koji!
http://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I

Milan

pre 11 godina

Ko je veći šarmer? Pravo pitanje je: ko je od njih dvojice veći ŠAMAR
srpskom narodu i srpskoj politici,pa i ugledu Srbije napolju...
Vučić je šarmantan kao i ajkula koja baca foku u vis pa je hvata u razjapljene ralje! A Dačić? To je priča za sebe! Zna da šarmira kafansko društvo pevajući Miljacku, zna da šarmira strance objašnjavajući šta je to kalenkalemenamegdan,koji je brdo ako nije u dolini zna da šarmira novinare objašnjavajući im šta to radi policija,kada radi,ako reši da radi,mislim kada hoće da radi ali neće da radi pošto je njena uloga da radi i kada ne radi a po ustavu policija,znate li vi šta radi policija? pa ona bre radi samo onda kada.......
Dakle, vrhunski šarmer sa uglavnom ruralnim šarmerskim stilom a la
u žitu i kukolj rađa!

Vertigo

pre 11 godina

Ova dva lika i reč ''šarm'' su potpuno nespojivi...zadnji trap trolejbusa ima daleko više šarma od njih dvojice...ja se samo nadam da ste se vi, zapravo, zezali na njihov račun kada ste objavili ovaj tekst.

madamemime

pre 11 godina

Sarmer?!?! Izgleda da smo zaboravili sta ta rec znaci - sarmirati, imati sarma, biti sarmer. Zar zaista mozete da se pogledate u ogledalo i kazete : "Da,Ivica ili Vule su me sarmirali!" Da nije tragicno bilo bi bas smesno.
"Vucic ima nesto mesijansko".....lud narod.......

NenadT

pre 11 godina

Šarmeri? Ova dvojica nisu ni prošli pored ičeg što ima šarma. Pravo pitanje bi bilo: "Ko je veći demagog"? Ali ko da ga postavi? Novinari u Srbiji koji se utrkuju da se dodvore novoj vlasti. Kao što im se sad dodvoravaju, tako će ih čerečiti čim izgube vlasti. Srevilan i udvorički smo narod... a i trenirali smo 500 godina.

Miki

pre 11 godina

Sedim na terasi sa pogledom na more u Grckoj i uzivam u jutarnjem kapucinu i ajde da vidim sta je uradio Nole.Kad ono vest "ko je veci sarmer..." Pazi SARMER.E bas ste me slatko nasmejali i dodje mi da ostanem ovde.

Zorana

pre 11 godina

Da li je ovo moguce? Novinari, analiticari raspravljaju o sarmu Vucica i Dacica? Pa nije 1. April! To je uvreda nase inteligencije ali izgleda da je vecina i nema kada ih je izabrala. Uzas! U mojoj porodici se menja kanala na Tv kada se pojavi Vucic koji sada izigrava Velikog Inkvizitora. O sirotom Dacicu nema se sta reci. Trci za njim ne bi li i on malo "sarmirao" narod. Bilo bi smesno da nije opasno jer ce nam taj njihov "sarm" doci glave. Dno dna.

Mordor

pre 11 godina

Onaj **** ko postavlja ovakvo pitanje očigledno ne zna šta znače reči "šarm" i "šarmirati". Pominjati Vučića i Dačiča u kontekstu "šarm" to je kao pokušaj da se nađe pozitivan kontekst za pojmove "zemljotres" i "epidemija kolere". Nemoguće.

A ko stvarno misli da je bar jedan od ove dvojice makar malo "šarmantan", mora ozbiljno da se zabrine i pod hitno zatraži psihijatrijsku pomoć i lekove dok još nije prekasno.

Mada, svakako ima i onih na koje šarm ove dvojice deluje. To su oni koji, iako nisu za to plaćeni, zasipaju ovaj i druge sajtove tupavim komentarima tipa "Vučić je najbolje što nam se desilo u poslednjih 10 godina", "konačno smo dobili mladog i sposobnog političara koji će nas izvući iz krize", "Vučićevi dosadašnji izuzetni rezultati opravdavaju moje puno poverenje u njega".
Kod ovih je bolest toliko napredovala da im ni ceo kongres psihijatara više ne može pomoći. Izlečiće ih samo pogled na ono što će za jedno 3-4 meseca ostati od Srbije posle vladanja velešarmatnog Vičića/Dačića. Samo što onda neće smeti da pre svega sebi priznaju da su bili ovce.

Globetrotter

pre 11 godina

Molim Vas, ne vredjajte sve one bozanstvene sarmere koji su ovaj epitet zasluzli mukotrpnim radom i ulaganjem u sebe, lepljenjem gorepometug uz imena ovog polusveta. Jednostavno-nije pristojno i vredja dobar ukus. Podrska sarmerima, bojkot bahatih!

Marija

pre 11 godina

Bljak! 'ajde na stranu to sto i pre nego progovore nemaju ni Š od sarmera, cak ne mogu ni da zamislim njihova imena i tu rec ni u istom pasusu, a ne recenici! A kad progovore, kuku majko! Vucic me tera odmah na povracanje!
A tek ovi analiticari sa epitetima tipa mesija, ili sta li vec lupi, za Vucica, no comment!
I dalje se nadam da ce me neko probuditi iz ovog kosmara!

Sale

pre 11 godina

TADIĆ je br.1 za sve njih-šmeker,faca,maneken...a o nastupima i intelektualnom obrazovanju je Tadić takodje daleko ispred.Jedan je Boris!Vrati se Borise i spasi Srbiju!

gs

pre 11 godina

U zemlji sa milionima nepismenih, ne cudi me popularnost ovih likova. Ovaj narod je za "na kupanje, pa u skolu". Da se malo setimo, Vucic, ministar informisanja u vreme kada su udbasi novinare ubijali na ulici kao pse, rutinski zatvarali novine i radio stanice (b92 bi prva trebala stalno da podseca). Dacic, portparol Slobe Milosevica, krvnika i vodje lopovske bande. Kome su ova dvojica sarmantni, taj je zreo da mu snimaju glavu.

lepi decko

pre 11 godina

Dacic je veci sarmer, a Vucic je saradnjom sa Djilasom umanjio svoj ugled kod glasaca. Ivica je skolovan politicar i to na delu i dokazuje. Ivica je strpljiv i ceka da se Vucic sam izblamira. Zivela Srbija!

I jedan i drugi

pre 11 godina

I jedan i drugi autokrate.Idu na demagogiju i populizam koju narod voli da cuje.Izmedju njih bitka ko ce da budu glavni.Jedan je premijer a drugi PRVI.Obojica drze glavne poluge vlasti.Kod jednog zavist i kompleks zvani DS i najavljivanje politicke harange.Obojica se trude da imidz njihovih partija dostigne neslucene razmere.A karavani prolaze. Zivot u Srbiji sve gori i gori. A posle par meseci ce biti prica da su demokrate ostavili zemlju u haosu,da su sve pokrali i da je tesko izvuci zemlju iz bede i krize u narednih cetiri ili vise godina. Jedni kazu da za plate i penzije ima drugi kazu da nema. A to je samo podizanje spomenika da bi na kraju bila prica "Eto uz ogromne napore smo obezbedili iplate i penzije" I narod zbog toga treba da sija od srece

nada

pre 11 godina

Vucic je za sada ubedljiviji.Pratim sa paznjom sta i kako kaze.Dacic se dosta ponavlja i u stanju je da prica po pola sata, a da nista zapravo ne kaze.Tu me Dacic podseca na Tadica.Nikolic se fenomenalno drzi.Ipak vreme je da se uredjuju odnosi u drzavi u svim sferama i da se maknemo od beznadja.

neriljano

pre 11 godina

Ja sam protiv Dacica dobio vakcinu oko '93, pa on na mene uopste ne deluje. Ovom Vucicu mi se cini da moze da se veruje. To znaci da pod hitno moram da pronadjem novu vakcinu.

Weber'S

pre 11 godina

Dacici i nekako mislim Kale .
Ma Dacic mi ostavlja bolji utisak mislim kad je brdo.
Mislim na Turskom Brdo dakle popularniji na You Tube.

Aleksandar

pre 11 godina

Pitanje je na nivou pitanja - ko je veci humanista, Brejvik ili Bin Laden? Obojica su teski demagozi i populisti bez mrvice kompetencije. Nazalost, kod nas je plodno tle za takve jer smo politicki nepismeni. Rasim Ljajic je etalon za demagogiju kod nas, pa bih tako objektivno stavio Dacica na 0.8 Ljajica, a Vucica na 0.95 Ljajica. Za sarm su obojica u debelom minusu.

mile

pre 11 godina

Predlazem nekom pronlazacu da pod hitno konstruise "demagomer", pa da se ova dvojica prijkljuce na isti i da se izmeri kvantitet i kvalitet njihovih demagogija. Onaj koji bude imao veci "koeficijent demagogije" bice bolje prihvacen u srpskom narodu i vise ce ga voleti!Bice veci "sarmer"!

LJILJANA M

pre 11 godina

"Ima tu i skrivenih tonova jer je Srpska napredna stranka ustupila veliki deo kolača koalicionim partnerima, ali ona ne želi da bude njihov talac”, kaže Radojević."

Veliki deo "kolača" može da ustupi koalicionim partnerima samo ona stranka koja je sigurna u svoj potencijal,a da ipak tim ustupkom ne dovede sebe u vazalski položaj ! SNS je pokazala da je sposobna da se izbori sa sujetom.

Bata

pre 11 godina

hahahaha, ali komentar: "samo kada procitamo naslov...sreca pa se nepismen narod na osnovu naslova donese sam zakljucak"... Pa da, isto tako i na osnovu brojeva cak i neko ko na zna brojeve moze sabirati, oduzimati, pa cak i mnoziti i deliti! I ko ne zna plivati uvek moze roniti. A ko izroni, izroni...

Dragan

pre 11 godina

Zna se ko je bio najveci sarmer u zadnjih sto godina-TITO!Ova dvojica su veoma daleko od njega i svega sto je on uradio za vreme do je bio neprikosnoven.
U svakom slucaju zelim im sve najbolje i da uspeju u onome sto su zamislili,ne zbog njih vec zbog naroda koji ne moze vise da izdrzi to sto ga je snaslo.

R. Marković

pre 11 godina

Došla je smena generacija u politici. Na žalost politički analitičari su ostali isti. Mediji su takođe ostali isti. Toj ekipi su i dalje u prvom planu DS i LDP. Dovoljno je da pročitamo naslov, zaključak ne moramo , jer znamo. Sva sreća te je se nepismen narod (1.300.000 nepismenih) izveštio pa na osnovu naslova donose sam, bez analitičara i novinara, zaključak.

MUKNAVI

pre 11 godina

Sarmeri,kada im se suprotstavis,ne slazes se sa njima,pa ne mogu da se docepaju onog sto su hteli pocinju da ..samaraju!Ako nema nikoga sa strane da im negira pocinju izmedju sebe da dele "aplauze"....Ima nas Narod lepu izreku..lepo prede ,al sto greeebeee..auuuu!

olja

pre 11 godina

Mislim da uopste ne treba da ih sagledavamo na taj nacin...sto su manje ulickani posveceniji su onome za sta su tu gde jesu...jedan nalickani je mislio samo na to da sto bolje izgleda kad se negde pojavi i nije nam doneo mnogo dobrog.

Vladimir PS

pre 11 godina

Ko bude vise i bolje radio u interesu naroda taj ce biti broj 1. Trenutno je neprikosnoveni broj 1 u srpskoj politici Predsednik Tomislav Nikolic i tu nema dileme. I Vucic i Dacic su u drugom planu, jer oni su samo cinovnici u vladi koju je izabrao parlament posle raznih kombinatorika. Nikolic ima direktnu podrsku gradjana, na svoje ime i prezime, i niciji legitimitet i tezina NE MOZE da se meri sa tim.

Lara Kroft

pre 11 godina

Da li je moguće da se javnost bavi time ko je veći šarmer ili ko je više uradio za Srbiju. Ovo je neverovatno. Odakle novinarima ideja da ovako nešto pišu. Mislim da će Aleksandar Vučić zaista raditi za interes naroda i države i da će više za državu i sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

VERICA

pre 11 godina

Nije vazno da li macka crna ili bela. Vazno je da lovi miseve. Takodje nije vazno ko je veci sarmer Vucic ili Dacic vazno je d asprece kriminal i korupciju.

Tiemie

pre 11 godina

Čemu ovakvo pitanje, kad je sve vidljivo, jasno i ubedljivo?! Međutim, svi očekujemo da ova vlada radi kao tim u interesu građana, kako bi opravdala poverenje. Ne sumnjam da će tako i biti, što se vidi već iz prvih koraka.

lepi decko

pre 11 godina

Dacic je veci sarmer, a Vucic je saradnjom sa Djilasom umanjio svoj ugled kod glasaca. Ivica je skolovan politicar i to na delu i dokazuje. Ivica je strpljiv i ceka da se Vucic sam izblamira. Zivela Srbija!

nada

pre 11 godina

Vucic je za sada ubedljiviji.Pratim sa paznjom sta i kako kaze.Dacic se dosta ponavlja i u stanju je da prica po pola sata, a da nista zapravo ne kaze.Tu me Dacic podseca na Tadica.Nikolic se fenomenalno drzi.Ipak vreme je da se uredjuju odnosi u drzavi u svim sferama i da se maknemo od beznadja.

LJILJANA M

pre 11 godina

"Ima tu i skrivenih tonova jer je Srpska napredna stranka ustupila veliki deo kolača koalicionim partnerima, ali ona ne želi da bude njihov talac”, kaže Radojević."

Veliki deo "kolača" može da ustupi koalicionim partnerima samo ona stranka koja je sigurna u svoj potencijal,a da ipak tim ustupkom ne dovede sebe u vazalski položaj ! SNS je pokazala da je sposobna da se izbori sa sujetom.

Vladimir PS

pre 11 godina

Ko bude vise i bolje radio u interesu naroda taj ce biti broj 1. Trenutno je neprikosnoveni broj 1 u srpskoj politici Predsednik Tomislav Nikolic i tu nema dileme. I Vucic i Dacic su u drugom planu, jer oni su samo cinovnici u vladi koju je izabrao parlament posle raznih kombinatorika. Nikolic ima direktnu podrsku gradjana, na svoje ime i prezime, i niciji legitimitet i tezina NE MOZE da se meri sa tim.

Lara Kroft

pre 11 godina

Da li je moguće da se javnost bavi time ko je veći šarmer ili ko je više uradio za Srbiju. Ovo je neverovatno. Odakle novinarima ideja da ovako nešto pišu. Mislim da će Aleksandar Vučić zaista raditi za interes naroda i države i da će više za državu i sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.

Tiemie

pre 11 godina

Čemu ovakvo pitanje, kad je sve vidljivo, jasno i ubedljivo?! Međutim, svi očekujemo da ova vlada radi kao tim u interesu građana, kako bi opravdala poverenje. Ne sumnjam da će tako i biti, što se vidi već iz prvih koraka.

beogradjanka

pre 11 godina

Za mene kao zenu u ranim 30-tim, ni jedan nije sarmer jer su isuvise arogantni, osioni, sarkasticni, uobrazeni, prekidaju sagovornike, upadaju im u rec,...
Jednom recju, imaju 'sarm' tipicnog politicara

Sarmerka

pre 11 godina

Da li su ovi naslovi i sve sto se desava oko nas normalni?

Poceo mi je dan sa Anom Bekutom, Mrkonjicem, Dacicem i Lui Vitonom, prstenom, polomljenim inventarom u restoranu a zavrsava se ko je veci "smeker, sarmer". U medjuvremenu inflacija 10% u narednom periodu By Tabakovic, i mere za prezivljavanje By Dacic.

40 dana novoformirane vlade nije malo - da li sam ja mozda propustila sta je uradjeno do sada?!

Molim te neka se vrate 90-te.

R. Marković

pre 11 godina

Došla je smena generacija u politici. Na žalost politički analitičari su ostali isti. Mediji su takođe ostali isti. Toj ekipi su i dalje u prvom planu DS i LDP. Dovoljno je da pročitamo naslov, zaključak ne moramo , jer znamo. Sva sreća te je se nepismen narod (1.300.000 nepismenih) izveštio pa na osnovu naslova donose sam, bez analitičara i novinara, zaključak.

Sale

pre 11 godina

TADIĆ je br.1 za sve njih-šmeker,faca,maneken...a o nastupima i intelektualnom obrazovanju je Tadić takodje daleko ispred.Jedan je Boris!Vrati se Borise i spasi Srbiju!

AMAJ

pre 11 godina

Mene za sada podsecaju na onu dvojcu matoraca iz Muppet show-a.Waldorf and Statler.Samo jos nisam koji je koji!
http://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I

olja

pre 11 godina

Mislim da uopste ne treba da ih sagledavamo na taj nacin...sto su manje ulickani posveceniji su onome za sta su tu gde jesu...jedan nalickani je mislio samo na to da sto bolje izgleda kad se negde pojavi i nije nam doneo mnogo dobrog.

VERICA

pre 11 godina

Nije vazno da li macka crna ili bela. Vazno je da lovi miseve. Takodje nije vazno ko je veci sarmer Vucic ili Dacic vazno je d asprece kriminal i korupciju.

Dragan

pre 11 godina

Zna se ko je bio najveci sarmer u zadnjih sto godina-TITO!Ova dvojica su veoma daleko od njega i svega sto je on uradio za vreme do je bio neprikosnoven.
U svakom slucaju zelim im sve najbolje i da uspeju u onome sto su zamislili,ne zbog njih vec zbog naroda koji ne moze vise da izdrzi to sto ga je snaslo.

papa

pre 11 godina

ja bih im preporucio,da se manje pojavljuju u medijima,jer nemaju povoda za tim. treba uraditi nesto,pa se pojaviti u medijima,a ne da nam pricaju sta i kako treba. ajmo konkretno nesto,ali za narod,ne za vas.

Miki

pre 11 godina

Sedim na terasi sa pogledom na more u Grckoj i uzivam u jutarnjem kapucinu i ajde da vidim sta je uradio Nole.Kad ono vest "ko je veci sarmer..." Pazi SARMER.E bas ste me slatko nasmejali i dodje mi da ostanem ovde.

NenadT

pre 11 godina

Šarmeri? Ova dvojica nisu ni prošli pored ičeg što ima šarma. Pravo pitanje bi bilo: "Ko je veći demagog"? Ali ko da ga postavi? Novinari u Srbiji koji se utrkuju da se dodvore novoj vlasti. Kao što im se sad dodvoravaju, tako će ih čerečiti čim izgube vlasti. Srevilan i udvorički smo narod... a i trenirali smo 500 godina.

Globetrotter

pre 11 godina

Molim Vas, ne vredjajte sve one bozanstvene sarmere koji su ovaj epitet zasluzli mukotrpnim radom i ulaganjem u sebe, lepljenjem gorepometug uz imena ovog polusveta. Jednostavno-nije pristojno i vredja dobar ukus. Podrska sarmerima, bojkot bahatih!

Vertigo

pre 11 godina

Ova dva lika i reč ''šarm'' su potpuno nespojivi...zadnji trap trolejbusa ima daleko više šarma od njih dvojice...ja se samo nadam da ste se vi, zapravo, zezali na njihov račun kada ste objavili ovaj tekst.

Mordor

pre 11 godina

Onaj **** ko postavlja ovakvo pitanje očigledno ne zna šta znače reči "šarm" i "šarmirati". Pominjati Vučića i Dačiča u kontekstu "šarm" to je kao pokušaj da se nađe pozitivan kontekst za pojmove "zemljotres" i "epidemija kolere". Nemoguće.

A ko stvarno misli da je bar jedan od ove dvojice makar malo "šarmantan", mora ozbiljno da se zabrine i pod hitno zatraži psihijatrijsku pomoć i lekove dok još nije prekasno.

Mada, svakako ima i onih na koje šarm ove dvojice deluje. To su oni koji, iako nisu za to plaćeni, zasipaju ovaj i druge sajtove tupavim komentarima tipa "Vučić je najbolje što nam se desilo u poslednjih 10 godina", "konačno smo dobili mladog i sposobnog političara koji će nas izvući iz krize", "Vučićevi dosadašnji izuzetni rezultati opravdavaju moje puno poverenje u njega".
Kod ovih je bolest toliko napredovala da im ni ceo kongres psihijatara više ne može pomoći. Izlečiće ih samo pogled na ono što će za jedno 3-4 meseca ostati od Srbije posle vladanja velešarmatnog Vičića/Dačića. Samo što onda neće smeti da pre svega sebi priznaju da su bili ovce.

madamemime

pre 11 godina

Sarmer?!?! Izgleda da smo zaboravili sta ta rec znaci - sarmirati, imati sarma, biti sarmer. Zar zaista mozete da se pogledate u ogledalo i kazete : "Da,Ivica ili Vule su me sarmirali!" Da nije tragicno bilo bi bas smesno.
"Vucic ima nesto mesijansko".....lud narod.......

Milan

pre 11 godina

Ko je veći šarmer? Pravo pitanje je: ko je od njih dvojice veći ŠAMAR
srpskom narodu i srpskoj politici,pa i ugledu Srbije napolju...
Vučić je šarmantan kao i ajkula koja baca foku u vis pa je hvata u razjapljene ralje! A Dačić? To je priča za sebe! Zna da šarmira kafansko društvo pevajući Miljacku, zna da šarmira strance objašnjavajući šta je to kalenkalemenamegdan,koji je brdo ako nije u dolini zna da šarmira novinare objašnjavajući im šta to radi policija,kada radi,ako reši da radi,mislim kada hoće da radi ali neće da radi pošto je njena uloga da radi i kada ne radi a po ustavu policija,znate li vi šta radi policija? pa ona bre radi samo onda kada.......
Dakle, vrhunski šarmer sa uglavnom ruralnim šarmerskim stilom a la
u žitu i kukolj rađa!

Marija

pre 11 godina

Bljak! 'ajde na stranu to sto i pre nego progovore nemaju ni Š od sarmera, cak ne mogu ni da zamislim njihova imena i tu rec ni u istom pasusu, a ne recenici! A kad progovore, kuku majko! Vucic me tera odmah na povracanje!
A tek ovi analiticari sa epitetima tipa mesija, ili sta li vec lupi, za Vucica, no comment!
I dalje se nadam da ce me neko probuditi iz ovog kosmara!

Weber'S

pre 11 godina

Dacici i nekako mislim Kale .
Ma Dacic mi ostavlja bolji utisak mislim kad je brdo.
Mislim na Turskom Brdo dakle popularniji na You Tube.

Zorana

pre 11 godina

Da li je ovo moguce? Novinari, analiticari raspravljaju o sarmu Vucica i Dacica? Pa nije 1. April! To je uvreda nase inteligencije ali izgleda da je vecina i nema kada ih je izabrala. Uzas! U mojoj porodici se menja kanala na Tv kada se pojavi Vucic koji sada izigrava Velikog Inkvizitora. O sirotom Dacicu nema se sta reci. Trci za njim ne bi li i on malo "sarmirao" narod. Bilo bi smesno da nije opasno jer ce nam taj njihov "sarm" doci glave. Dno dna.

gs

pre 11 godina

U zemlji sa milionima nepismenih, ne cudi me popularnost ovih likova. Ovaj narod je za "na kupanje, pa u skolu". Da se malo setimo, Vucic, ministar informisanja u vreme kada su udbasi novinare ubijali na ulici kao pse, rutinski zatvarali novine i radio stanice (b92 bi prva trebala stalno da podseca). Dacic, portparol Slobe Milosevica, krvnika i vodje lopovske bande. Kome su ova dvojica sarmantni, taj je zreo da mu snimaju glavu.

mile

pre 11 godina

Predlazem nekom pronlazacu da pod hitno konstruise "demagomer", pa da se ova dvojica prijkljuce na isti i da se izmeri kvantitet i kvalitet njihovih demagogija. Onaj koji bude imao veci "koeficijent demagogije" bice bolje prihvacen u srpskom narodu i vise ce ga voleti!Bice veci "sarmer"!

neriljano

pre 11 godina

Ja sam protiv Dacica dobio vakcinu oko '93, pa on na mene uopste ne deluje. Ovom Vucicu mi se cini da moze da se veruje. To znaci da pod hitno moram da pronadjem novu vakcinu.

I jedan i drugi

pre 11 godina

I jedan i drugi autokrate.Idu na demagogiju i populizam koju narod voli da cuje.Izmedju njih bitka ko ce da budu glavni.Jedan je premijer a drugi PRVI.Obojica drze glavne poluge vlasti.Kod jednog zavist i kompleks zvani DS i najavljivanje politicke harange.Obojica se trude da imidz njihovih partija dostigne neslucene razmere.A karavani prolaze. Zivot u Srbiji sve gori i gori. A posle par meseci ce biti prica da su demokrate ostavili zemlju u haosu,da su sve pokrali i da je tesko izvuci zemlju iz bede i krize u narednih cetiri ili vise godina. Jedni kazu da za plate i penzije ima drugi kazu da nema. A to je samo podizanje spomenika da bi na kraju bila prica "Eto uz ogromne napore smo obezbedili iplate i penzije" I narod zbog toga treba da sija od srece

Aleksandar

pre 11 godina

Pitanje je na nivou pitanja - ko je veci humanista, Brejvik ili Bin Laden? Obojica su teski demagozi i populisti bez mrvice kompetencije. Nazalost, kod nas je plodno tle za takve jer smo politicki nepismeni. Rasim Ljajic je etalon za demagogiju kod nas, pa bih tako objektivno stavio Dacica na 0.8 Ljajica, a Vucica na 0.95 Ljajica. Za sarm su obojica u debelom minusu.

Bata

pre 11 godina

hahahaha, ali komentar: "samo kada procitamo naslov...sreca pa se nepismen narod na osnovu naslova donese sam zakljucak"... Pa da, isto tako i na osnovu brojeva cak i neko ko na zna brojeve moze sabirati, oduzimati, pa cak i mnoziti i deliti! I ko ne zna plivati uvek moze roniti. A ko izroni, izroni...

MUKNAVI

pre 11 godina

Sarmeri,kada im se suprotstavis,ne slazes se sa njima,pa ne mogu da se docepaju onog sto su hteli pocinju da ..samaraju!Ako nema nikoga sa strane da im negira pocinju izmedju sebe da dele "aplauze"....Ima nas Narod lepu izreku..lepo prede ,al sto greeebeee..auuuu!