Sreda, 20.07.2011.

13:30

SNS: Vlast kalkulisala sa hapšenjem

Srpska napredna stranka je saopštila da vlast hapšenje Gorana Hadžića koristi za sticanje političkih poena.

Izvor: Tanjug

SNS: Vlast kalkulisala sa hapšenjem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Novica Vili

pre 12 godina

Korektna reakcija SNS-a, znam da DS žali što nije ovo mogao da iskoristi za napad na SNS ali neka bolje urade nešto pozitivno za ovu zemlju nego da opanjkavaju opoziciju.

Jovan

pre 12 godina

Dal iko shvata da je potpuno nebitno da li je ovu izjavu dao Vucic, Toma, ili bilo ko drugi? Sto su se svi "uhvatili" oko toga ko je bivsi radikal, naprednjak (nazadnjak), ko strajkuje gladju ili zedju... Ljudi, poenta je u tome da nas garnitura na vlasti vuce za nos, laze, obmanjuje, bili mi iz SNS-a, DSS-a, LDP-a , ili bilo koje druge stranke koja nije na vlasti. Godinama nam pricaju da ove ljude ne mogu da nadju, ogromna se pare trose na logistiku, ljude, da se optuzeni pronadju, daju se izjave... I onda odjednom u roku od mesec dana uhvacena obojica.
Potpuno je nebitno za koju smo politicku stranku, bitno je da smo opet prevareni. E, sad Vucic je to rekao prvi.

Milka Krsmanović

pre 12 godina

Ja sam takođe iznenađena „brzinom“ hapšenja, neposredno posle uslovljavanja Evrope za dobijanje statusa. Kako baš sad da ga pronađu? Naravno , pitanje je kad ćemo dobiti odgovore na mnoge „slučajnosti“. I da li ćemo?

Radenko Lako

pre 12 godina

Priznajem da ima mnogo toga što mi je jako sumnjivo u celom ovom hapšenju. Kako to da godinama niko nije mogao da otkrije gde se kriju Mladić i Hadzic, a sad, kad je EU praktično ucenila dobijanje statusa kandidata Srbiji hapšenjem, odjednom su ga pronašli. Priznaćete da je ipak malo čudno.

Ivan

pre 12 godina

Kako je SNSu krivo sve što vlast uspešno uradi. Oni to ne bi uspeli nikada, njihove vođe su lepile plakate sa imenom bulevar Ratka Mladića a sada glume da su se promenili. Pametnije im je da ćute ako već ne pozdravljaju ove uspehe vladajuće koalicije.

nada

pre 12 godina

Kad NEhapse, "kalkulisu" jer ne zele da izgube glasove potencijalnih biraca.
Kad HAPSE, "kalkulisu" IZ ISTIH RAZLOGA.
Ima li nesto "srednje" i nekalkulisano? Ko zna, neka javi!

Principessa

pre 12 godina

Srbija je završila jednu od etapa u odnosima sa Evropskom unijom. A dalje sledi: borba sa korupcijom, reforma pravosuđa, restitucija…i na kraju priznanje Kosova….Kada ćemo mi doći na red? Ja mislim da bi najveći uspeh ove vlasti bio kada bi se sva njihova obećanja o boljem životu i prosperitetu građana ispunila. Pošto, očigledno do toga nikada neće doći, onda bi za nas najveći uspeh bio njihov odlazak sa vlasti.

extern

pre 12 godina

"Jel će sada da uhapse sve one zločince prema Srbima?
(ratko, 20. jul 2011 15:45) "

Ajde objasni mi,molim te,kako to da izvedu?Mislis li da neko ko je pravio zlocine zivi u Srbiji.Optimizam je cudna stvar ali normalna za "lidere u regionu".

Ugljesa

pre 12 godina

A sa kim nije kalkulisala, kalkulisano je sa svim haskim beguncima, samo sto su u slucaju Hadzica novinari ubrzali proces, inace da se vlast pitala bio bi uhapsen za vreme predizborne cutnje verovatno!

Boban

pre 12 godina

Uopste nije vazno jeli uhapsen danas, juce ili sutra . . gospodo presvuceni radikali.

Uradite i vi nesto pametno pa kalkulisite! UVEK ste prazno kalkulisali mlateci praznu slamu i lezeci na "stiroporu". Gadite mi se! Budite i vi malo konkretniji ako ne mislite da ostanete ispod cenzusa. Ne kudite sve i svja k'o babe narikace. Manite se nebuloznih ideja kao sto je bila ona sa stiroporom. Nisu ni vasi navijaci bas toliko glupi!

Boban

supervisor

pre 12 godina

Politicke poene?? Kakve politicke poene, kod koga... mozda kod svojih gazdi, kod naroda sigurno ne skupljaju.... ovim samo jos vise sebe politicki ubijaju....

Zaoka

pre 12 godina

hahahaha…Molim opoziciju da vise ne iznosi podatke o Mostu na Adi ili trazi da se objasni “Kolubara”. Jos malo, i nas, “obicne” gradjane ce izvlaciti iz domova, samo da skrenu paznju sa trogodisnjeg mandata “desna ruka-levi dzep”. Hvala.

Pedja

pre 12 godina

Zar ovo nije moglo biti uradjeno pre 3 godine i da tada budemo kadidati za EU i da sada završimo pregovore o pristupanju? Nije moglo jer je DS nesposoban i ne moze da se izbori sa svim onim malim strankama sa kojima je napravio kompromis da bi ostao na vlasti. Strašno.

Bojan Mirkovic

pre 12 godina

Sve će uraditi vladajuća koalicija i to baš sad u predizbornoj kampanji. Do sada su bili mrtvi, neuki, neaktivni, a sada naprasno postaju hiperaktivni ??? "Zaista veliki napredak" !!??

Maksim KG

pre 12 godina

Koja demagogija bivsih radikala iz SNS,nesto se satro malo bune i koprcaju,zbog svojih radikaliskih biraca,a nesto mi govori da ce koliko vec sutra A.Vucic uzjaviti,da je Srbija morala obaviti svoje medjunarodne obaveze,kao i kod slucaja Mladic.

Duki

pre 12 godina

Kalkulacije radi dodvoravanja biračima, borba za podizanje oslabljenog rejtinga, to je jedino čime se ova vlastć bavi. Sve drugo im je nebitno. Tako je očigledno i da je ovo hapšenje vešto izrežirana predstava koja treba da pokaže sposobnost i posvećenost ove vlasti. Niko me neće ubediti da se nije znalo gde je Hadžić, pogotovu što se zadnjih dana o tome pisalo po medijima. Opet se čekao pravi trenutak za „hapšenje“. Kreće zatim uobičajeno likovanje, primanje priznanja, isticanje zasluga. Providno!

Dragče

pre 12 godina

Ništa od vlasti svih ovih godina, i odjednom sve znaju, sve mogu, u sve se razumeju. Otkud tolika promena? Verovatno zbog predstojećih izbora.

miodragbg

pre 12 godina

Bespomoćna vlast čini "čuda" da bi se dodvorila EU i naravno svojim glasačima u Srbiji. Ali moraju da znaju da nismo svi u Srbiji srećni zbog hapšenja Srba koji nisu po volji Evropljanima koji su nas bombardovanjem rušili, ubijali decu i ostalu rodbinu. EU, daleko vam lepa kuća.

Aleden22

pre 12 godina

Da li iko zapravo veruje da vlast nije znala gde je on? Dacic kao pre 2 dana prica kako on samo sto nije uhvacen i sad pronasli ga. Jos jedna nacin da se prevari narod i steknu jeftini politicki poeni kod naivnih gradjana.

Земунац

pre 12 godina

Оним људима, којима је најважнија похвала шефа,тапшање по леђима и похвала за одлично одрађен посао на штету сопственог народа је овде све кристално чисто. А ако се мало загребе испод површине,долази се до мало другачије истине ... сада је ситуација премештена у шуму и наравно нису познати детаљи и због евидентних разлога се немогу открити на конференцији за штампу!? А зашто? Зато што још није састављен званични допис како је текла акција,ко је учествовао,ко га је ухапсио и шта се дешавало. Чека се реакција људи,да се види шта је све поменуто у коментарима,причама,аргументованим расправама шта је све нејасно,па ће се са званичном верзијом огласити за једно 10 дана. Таман када мало спласне еуфорија ,квази обрадованих грађана због ове веселе догодовштине. Писаће се све и свашта,али тражиће се одговор ,зашто смо трпели сва понижења све ове године,зарад хапшења ових двоје људи? Јер евидентно је да су били увек ту,на дохват власти,која је чекала налог да се обелодани како смо испунили све обавезе. Понижени смо од ове власти,не овим хапшењима,већ сакривањем истине и намерним ниподаштавањем свега што грађанима још једино вреди у животу,а то је достојанство.

Yogy

pre 12 godina

Jeste, trebali su da kalkulisu kad to srpskim talibanima odgovara, pa da zavrse kao Dr. Zoran Djindjic. Bravo Tadicu i Dacicu zahvalna vam normalna Srbija. Za ovo smo i glasali za vas. Polako sve staje na svoje.

Цоје

pre 12 godina

Очекујемо од власти да као што своје људе олако шање у Хаг, тако да поступа и према осталима који су чинили злочине према Србима. Ово је као и обично још једна малверзација од стране владајуће странке и појединаца, да тако из рукава ваде у погодном тренутку кечеве и показују како су покорни и ефикасни, све се зна, најбитнији је тај тренутак кад ће сва пажња бити усмерена на њих и њихове тзв. успехе! Благо нама са оваквим људима који нас воде!

Dule NS

pre 12 godina

Pa zar to niste rekli i kada je Mladić uhapšen?
I zar iko može da pretpostavi da bi Vi rekli ikada nešto pozitivno?
Jako ste sujetni i patetični - ajd malo na štrajk žeđu da se oporavite!
Jer užasno mnogo smarate!
...Ma koga je briga da li je vlast kalkulisala ili ne?! I ako jeste to radila, verovatno je imala neki razlog za to! Kao da ostale države u svetu uopšte ne kalkulišu??? Pa zašto postoji uopšte onda vlast ako ne da kalkuliše u interesu države i naroda??? Ali zato imamo vas da pljujete po svemu urađenom i da sabotirate tu istu državu u kojoj živite!
Jako smarate tom svojom zavišću!

Bitno je da nam je konačno Haški sud skinut sa grbače i da više nećemo morati da slušamo o njemu a Vi Tomo i Aco (Betmene i Robine) puknite od muke!

Icarus

pre 12 godina

Kako god... Ali jedno sigurno znam da ste vi na vlasti ili da ste nekim cudom dosli na vlast nikada ih ne bi uhapsili! Nazadnjaci su nazadnjaci..

Time

pre 12 godina

Kako ljudi mogu biti odusevljeni i da cestitaju za nesto sto je moglo da se obavi pre mnogo godina. Da su hteli da ih uhapse mogli su to uraditi i pre par godina. Ali ne uvek se ceka pogodan trenutak.

Uros

pre 12 godina

Pitao bih kada bi bio u prilici Tomislava Nikolica novog velikog evropejca da li po statutu tog suda pise da se unistavaju dokazi zlocina trgovine organima otetih Srba da li taj sud ima nekih obaveza da sudi pravedno recimo!?

milan p

pre 12 godina

Opet cista radikalska Seseljeva DEMAGOGIJA ,izvrseno je hapsenje jutros poslednjeg haskog optuzenika i sta dalje ocekujemo na putu razvoja i sta predlazu oni to bi trebao biti njihov normalan i drzavnicki komentar a oni pricaju o izborima .Pa zar ce za ovake neko da glasa (veljo,vulin i karic).

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Srpska napredna stranka saopštila je da vlast hapšenje Gorana Hadžića koristi za sticanje političkih poena
Zar Vi preko Aleksandra Vucica niste koristili Ratka Mladica i lepljenje njgovim plakatima menjanje imana Trgova za sticanje politickih poena ?
Zahvaljujuci Tadicevoj Vlasti i hapsenjem preostalog optuzenika za ratne zlocine Gorana Hadzica Srbija mi danas izgleda daleko "lepse i cistije" nego juce a da ne govorim o vremenu kada ste je vi "zagadjivali" dok ste kao RADIKALI bili deo Vlasti !

Sasa

pre 12 godina

Ne , sledeci put ce najpre da pitaju Tomu sta da rade, kakvom dinamikom i u koje vreme. Ili mozda nece ? Sta ako Toma bude u"strajku gladju i zedju", a odluka treba da se donese. Tesko nama.
Sasa, Nis.

Boba

pre 12 godina

Alo bre pseudo-radikali, imate li vi neku ideju, program, bilo šta osim pljuvanja po nesposobnoj vlasti!? Koliko je sposobna, sam mogu da procenim, meni ne treba čovek nižeg nivoa obrazovanja od mog da objašnjava trenutnu situaciju u srbiji, vređaš moju inteligenciju Tomo!!
Kakve veze ima da li su ga uhapsili juče, prekjuče ili danas, jedina veza je ta što je Hadžić nekadašnji saradnik i "ratni drug" vodećim ljudima u naprednoj stranci pa u nedostatku kompetencije daju infantilne izjave!

hrvoje

pre 12 godina

Posto nemaju ama bas nikakve argumente ni po kojem pitanju, pa ni u u vezi najnovijeg hapsenja, Toma Vucic se oglasava kao ona lisica u basni, po ko zna koji put.
Drzava mora da otkrije pomagace u skrivanju begunaca, a gde je uhapsen i u koliko sati je tako irelevantno za nas obicne gradjane.

brboć

pre 12 godina

Vi pričate o "političkom teatru"! Pa vaš je predsednik oborio sve moguće rekorde u preživljavanju, a ovi iz Ginisove knjige još ga nisu evidentirali. Čista nepravda!

embellriva

pre 12 godina

Дајте бре напредњаци ...Чекате до поподнева и онда као штребери дате неку јадну изјаву...

profesorka

pre 12 godina

Mislim da je ovo jedini korektan i jasan stav. Tadic treba da objasni zasto je sad povoljan trenutak za hapsenje, a ne pre tri godine kad je dosao na vlast. Sta su sada dobili?

Jelena M

pre 12 godina

A sad da vidimo ko ce da odgovara za genocide ucinjenim nad Srpskim narodom da vidimo sta ce nasa vlast da uradi po tom opitanju ili oni smatraju da nije bilo zlocina nad Srbima?

Биберче

pre 12 godina

Просто ми је невероватно да ће се све радити када некоме одговара! У случајности не верујем, тако да се поставља исто питање као и када је био ухапшен Ратко Младић!? Како је могуће да смо се одједном покренули и да у рекордном року проналазимо хашке оптуженике које нисмо могли да нађемо годинама? Да ли је ово још једна у низу афера или смо постали способнији?

Boban

pre 12 godina

Uopste nije vazno jeli uhapsen danas, juce ili sutra . . gospodo presvuceni radikali.

Uradite i vi nesto pametno pa kalkulisite! UVEK ste prazno kalkulisali mlateci praznu slamu i lezeci na "stiroporu". Gadite mi se! Budite i vi malo konkretniji ako ne mislite da ostanete ispod cenzusa. Ne kudite sve i svja k'o babe narikace. Manite se nebuloznih ideja kao sto je bila ona sa stiroporom. Nisu ni vasi navijaci bas toliko glupi!

Boban

Jelena M

pre 12 godina

A sad da vidimo ko ce da odgovara za genocide ucinjenim nad Srpskim narodom da vidimo sta ce nasa vlast da uradi po tom opitanju ili oni smatraju da nije bilo zlocina nad Srbima?

Биберче

pre 12 godina

Просто ми је невероватно да ће се све радити када некоме одговара! У случајности не верујем, тако да се поставља исто питање као и када је био ухапшен Ратко Младић!? Како је могуће да смо се одједном покренули и да у рекордном року проналазимо хашке оптуженике које нисмо могли да нађемо годинама? Да ли је ово још једна у низу афера или смо постали способнији?

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Srpska napredna stranka saopštila je da vlast hapšenje Gorana Hadžića koristi za sticanje političkih poena
Zar Vi preko Aleksandra Vucica niste koristili Ratka Mladica i lepljenje njgovim plakatima menjanje imana Trgova za sticanje politickih poena ?
Zahvaljujuci Tadicevoj Vlasti i hapsenjem preostalog optuzenika za ratne zlocine Gorana Hadzica Srbija mi danas izgleda daleko "lepse i cistije" nego juce a da ne govorim o vremenu kada ste je vi "zagadjivali" dok ste kao RADIKALI bili deo Vlasti !

profesorka

pre 12 godina

Mislim da je ovo jedini korektan i jasan stav. Tadic treba da objasni zasto je sad povoljan trenutak za hapsenje, a ne pre tri godine kad je dosao na vlast. Sta su sada dobili?

Icarus

pre 12 godina

Kako god... Ali jedno sigurno znam da ste vi na vlasti ili da ste nekim cudom dosli na vlast nikada ih ne bi uhapsili! Nazadnjaci su nazadnjaci..

miodragbg

pre 12 godina

Bespomoćna vlast čini "čuda" da bi se dodvorila EU i naravno svojim glasačima u Srbiji. Ali moraju da znaju da nismo svi u Srbiji srećni zbog hapšenja Srba koji nisu po volji Evropljanima koji su nas bombardovanjem rušili, ubijali decu i ostalu rodbinu. EU, daleko vam lepa kuća.

Yogy

pre 12 godina

Jeste, trebali su da kalkulisu kad to srpskim talibanima odgovara, pa da zavrse kao Dr. Zoran Djindjic. Bravo Tadicu i Dacicu zahvalna vam normalna Srbija. Za ovo smo i glasali za vas. Polako sve staje na svoje.

Pedja

pre 12 godina

Zar ovo nije moglo biti uradjeno pre 3 godine i da tada budemo kadidati za EU i da sada završimo pregovore o pristupanju? Nije moglo jer je DS nesposoban i ne moze da se izbori sa svim onim malim strankama sa kojima je napravio kompromis da bi ostao na vlasti. Strašno.

embellriva

pre 12 godina

Дајте бре напредњаци ...Чекате до поподнева и онда као штребери дате неку јадну изјаву...

Sasa

pre 12 godina

Ne , sledeci put ce najpre da pitaju Tomu sta da rade, kakvom dinamikom i u koje vreme. Ili mozda nece ? Sta ako Toma bude u"strajku gladju i zedju", a odluka treba da se donese. Tesko nama.
Sasa, Nis.

Zaoka

pre 12 godina

hahahaha…Molim opoziciju da vise ne iznosi podatke o Mostu na Adi ili trazi da se objasni “Kolubara”. Jos malo, i nas, “obicne” gradjane ce izvlaciti iz domova, samo da skrenu paznju sa trogodisnjeg mandata “desna ruka-levi dzep”. Hvala.

Boba

pre 12 godina

Alo bre pseudo-radikali, imate li vi neku ideju, program, bilo šta osim pljuvanja po nesposobnoj vlasti!? Koliko je sposobna, sam mogu da procenim, meni ne treba čovek nižeg nivoa obrazovanja od mog da objašnjava trenutnu situaciju u srbiji, vređaš moju inteligenciju Tomo!!
Kakve veze ima da li su ga uhapsili juče, prekjuče ili danas, jedina veza je ta što je Hadžić nekadašnji saradnik i "ratni drug" vodećim ljudima u naprednoj stranci pa u nedostatku kompetencije daju infantilne izjave!

Duki

pre 12 godina

Kalkulacije radi dodvoravanja biračima, borba za podizanje oslabljenog rejtinga, to je jedino čime se ova vlastć bavi. Sve drugo im je nebitno. Tako je očigledno i da je ovo hapšenje vešto izrežirana predstava koja treba da pokaže sposobnost i posvećenost ove vlasti. Niko me neće ubediti da se nije znalo gde je Hadžić, pogotovu što se zadnjih dana o tome pisalo po medijima. Opet se čekao pravi trenutak za „hapšenje“. Kreće zatim uobičajeno likovanje, primanje priznanja, isticanje zasluga. Providno!

Цоје

pre 12 godina

Очекујемо од власти да као што своје људе олако шање у Хаг, тако да поступа и према осталима који су чинили злочине према Србима. Ово је као и обично још једна малверзација од стране владајуће странке и појединаца, да тако из рукава ваде у погодном тренутку кечеве и показују како су покорни и ефикасни, све се зна, најбитнији је тај тренутак кад ће сва пажња бити усмерена на њих и њихове тзв. успехе! Благо нама са оваквим људима који нас воде!

milan p

pre 12 godina

Opet cista radikalska Seseljeva DEMAGOGIJA ,izvrseno je hapsenje jutros poslednjeg haskog optuzenika i sta dalje ocekujemo na putu razvoja i sta predlazu oni to bi trebao biti njihov normalan i drzavnicki komentar a oni pricaju o izborima .Pa zar ce za ovake neko da glasa (veljo,vulin i karic).

Dule NS

pre 12 godina

Pa zar to niste rekli i kada je Mladić uhapšen?
I zar iko može da pretpostavi da bi Vi rekli ikada nešto pozitivno?
Jako ste sujetni i patetični - ajd malo na štrajk žeđu da se oporavite!
Jer užasno mnogo smarate!
...Ma koga je briga da li je vlast kalkulisala ili ne?! I ako jeste to radila, verovatno je imala neki razlog za to! Kao da ostale države u svetu uopšte ne kalkulišu??? Pa zašto postoji uopšte onda vlast ako ne da kalkuliše u interesu države i naroda??? Ali zato imamo vas da pljujete po svemu urađenom i da sabotirate tu istu državu u kojoj živite!
Jako smarate tom svojom zavišću!

Bitno je da nam je konačno Haški sud skinut sa grbače i da više nećemo morati da slušamo o njemu a Vi Tomo i Aco (Betmene i Robine) puknite od muke!

Time

pre 12 godina

Kako ljudi mogu biti odusevljeni i da cestitaju za nesto sto je moglo da se obavi pre mnogo godina. Da su hteli da ih uhapse mogli su to uraditi i pre par godina. Ali ne uvek se ceka pogodan trenutak.

brboć

pre 12 godina

Vi pričate o "političkom teatru"! Pa vaš je predsednik oborio sve moguće rekorde u preživljavanju, a ovi iz Ginisove knjige još ga nisu evidentirali. Čista nepravda!

Maksim KG

pre 12 godina

Koja demagogija bivsih radikala iz SNS,nesto se satro malo bune i koprcaju,zbog svojih radikaliskih biraca,a nesto mi govori da ce koliko vec sutra A.Vucic uzjaviti,da je Srbija morala obaviti svoje medjunarodne obaveze,kao i kod slucaja Mladic.

Dragče

pre 12 godina

Ništa od vlasti svih ovih godina, i odjednom sve znaju, sve mogu, u sve se razumeju. Otkud tolika promena? Verovatno zbog predstojećih izbora.

Bojan Mirkovic

pre 12 godina

Sve će uraditi vladajuća koalicija i to baš sad u predizbornoj kampanji. Do sada su bili mrtvi, neuki, neaktivni, a sada naprasno postaju hiperaktivni ??? "Zaista veliki napredak" !!??

Aleden22

pre 12 godina

Da li iko zapravo veruje da vlast nije znala gde je on? Dacic kao pre 2 dana prica kako on samo sto nije uhvacen i sad pronasli ga. Jos jedna nacin da se prevari narod i steknu jeftini politicki poeni kod naivnih gradjana.

supervisor

pre 12 godina

Politicke poene?? Kakve politicke poene, kod koga... mozda kod svojih gazdi, kod naroda sigurno ne skupljaju.... ovim samo jos vise sebe politicki ubijaju....

Земунац

pre 12 godina

Оним људима, којима је најважнија похвала шефа,тапшање по леђима и похвала за одлично одрађен посао на штету сопственог народа је овде све кристално чисто. А ако се мало загребе испод површине,долази се до мало другачије истине ... сада је ситуација премештена у шуму и наравно нису познати детаљи и због евидентних разлога се немогу открити на конференцији за штампу!? А зашто? Зато што још није састављен званични допис како је текла акција,ко је учествовао,ко га је ухапсио и шта се дешавало. Чека се реакција људи,да се види шта је све поменуто у коментарима,причама,аргументованим расправама шта је све нејасно,па ће се са званичном верзијом огласити за једно 10 дана. Таман када мало спласне еуфорија ,квази обрадованих грађана због ове веселе догодовштине. Писаће се све и свашта,али тражиће се одговор ,зашто смо трпели сва понижења све ове године,зарад хапшења ових двоје људи? Јер евидентно је да су били увек ту,на дохват власти,која је чекала налог да се обелодани како смо испунили све обавезе. Понижени смо од ове власти,не овим хапшењима,већ сакривањем истине и намерним ниподаштавањем свега што грађанима још једино вреди у животу,а то је достојанство.

hrvoje

pre 12 godina

Posto nemaju ama bas nikakve argumente ni po kojem pitanju, pa ni u u vezi najnovijeg hapsenja, Toma Vucic se oglasava kao ona lisica u basni, po ko zna koji put.
Drzava mora da otkrije pomagace u skrivanju begunaca, a gde je uhapsen i u koliko sati je tako irelevantno za nas obicne gradjane.

extern

pre 12 godina

"Jel će sada da uhapse sve one zločince prema Srbima?
(ratko, 20. jul 2011 15:45) "

Ajde objasni mi,molim te,kako to da izvedu?Mislis li da neko ko je pravio zlocine zivi u Srbiji.Optimizam je cudna stvar ali normalna za "lidere u regionu".

nada

pre 12 godina

Kad NEhapse, "kalkulisu" jer ne zele da izgube glasove potencijalnih biraca.
Kad HAPSE, "kalkulisu" IZ ISTIH RAZLOGA.
Ima li nesto "srednje" i nekalkulisano? Ko zna, neka javi!

Uros

pre 12 godina

Pitao bih kada bi bio u prilici Tomislava Nikolica novog velikog evropejca da li po statutu tog suda pise da se unistavaju dokazi zlocina trgovine organima otetih Srba da li taj sud ima nekih obaveza da sudi pravedno recimo!?

Principessa

pre 12 godina

Srbija je završila jednu od etapa u odnosima sa Evropskom unijom. A dalje sledi: borba sa korupcijom, reforma pravosuđa, restitucija…i na kraju priznanje Kosova….Kada ćemo mi doći na red? Ja mislim da bi najveći uspeh ove vlasti bio kada bi se sva njihova obećanja o boljem životu i prosperitetu građana ispunila. Pošto, očigledno do toga nikada neće doći, onda bi za nas najveći uspeh bio njihov odlazak sa vlasti.

Jovan

pre 12 godina

Dal iko shvata da je potpuno nebitno da li je ovu izjavu dao Vucic, Toma, ili bilo ko drugi? Sto su se svi "uhvatili" oko toga ko je bivsi radikal, naprednjak (nazadnjak), ko strajkuje gladju ili zedju... Ljudi, poenta je u tome da nas garnitura na vlasti vuce za nos, laze, obmanjuje, bili mi iz SNS-a, DSS-a, LDP-a , ili bilo koje druge stranke koja nije na vlasti. Godinama nam pricaju da ove ljude ne mogu da nadju, ogromna se pare trose na logistiku, ljude, da se optuzeni pronadju, daju se izjave... I onda odjednom u roku od mesec dana uhvacena obojica.
Potpuno je nebitno za koju smo politicku stranku, bitno je da smo opet prevareni. E, sad Vucic je to rekao prvi.

Ivan

pre 12 godina

Kako je SNSu krivo sve što vlast uspešno uradi. Oni to ne bi uspeli nikada, njihove vođe su lepile plakate sa imenom bulevar Ratka Mladića a sada glume da su se promenili. Pametnije im je da ćute ako već ne pozdravljaju ove uspehe vladajuće koalicije.

Radenko Lako

pre 12 godina

Priznajem da ima mnogo toga što mi je jako sumnjivo u celom ovom hapšenju. Kako to da godinama niko nije mogao da otkrije gde se kriju Mladić i Hadzic, a sad, kad je EU praktično ucenila dobijanje statusa kandidata Srbiji hapšenjem, odjednom su ga pronašli. Priznaćete da je ipak malo čudno.

Milka Krsmanović

pre 12 godina

Ja sam takođe iznenađena „brzinom“ hapšenja, neposredno posle uslovljavanja Evrope za dobijanje statusa. Kako baš sad da ga pronađu? Naravno , pitanje je kad ćemo dobiti odgovore na mnoge „slučajnosti“. I da li ćemo?

Novica Vili

pre 12 godina

Korektna reakcija SNS-a, znam da DS žali što nije ovo mogao da iskoristi za napad na SNS ali neka bolje urade nešto pozitivno za ovu zemlju nego da opanjkavaju opoziciju.

Ugljesa

pre 12 godina

A sa kim nije kalkulisala, kalkulisano je sa svim haskim beguncima, samo sto su u slucaju Hadzica novinari ubrzali proces, inace da se vlast pitala bio bi uhapsen za vreme predizborne cutnje verovatno!

supervisor

pre 12 godina

Politicke poene?? Kakve politicke poene, kod koga... mozda kod svojih gazdi, kod naroda sigurno ne skupljaju.... ovim samo jos vise sebe politicki ubijaju....

Icarus

pre 12 godina

Kako god... Ali jedno sigurno znam da ste vi na vlasti ili da ste nekim cudom dosli na vlast nikada ih ne bi uhapsili! Nazadnjaci su nazadnjaci..

Yogy

pre 12 godina

Jeste, trebali su da kalkulisu kad to srpskim talibanima odgovara, pa da zavrse kao Dr. Zoran Djindjic. Bravo Tadicu i Dacicu zahvalna vam normalna Srbija. Za ovo smo i glasali za vas. Polako sve staje na svoje.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Srpska napredna stranka saopštila je da vlast hapšenje Gorana Hadžića koristi za sticanje političkih poena
Zar Vi preko Aleksandra Vucica niste koristili Ratka Mladica i lepljenje njgovim plakatima menjanje imana Trgova za sticanje politickih poena ?
Zahvaljujuci Tadicevoj Vlasti i hapsenjem preostalog optuzenika za ratne zlocine Gorana Hadzica Srbija mi danas izgleda daleko "lepse i cistije" nego juce a da ne govorim o vremenu kada ste je vi "zagadjivali" dok ste kao RADIKALI bili deo Vlasti !

embellriva

pre 12 godina

Дајте бре напредњаци ...Чекате до поподнева и онда као штребери дате неку јадну изјаву...

Sasa

pre 12 godina

Ne , sledeci put ce najpre da pitaju Tomu sta da rade, kakvom dinamikom i u koje vreme. Ili mozda nece ? Sta ako Toma bude u"strajku gladju i zedju", a odluka treba da se donese. Tesko nama.
Sasa, Nis.

Boban

pre 12 godina

Uopste nije vazno jeli uhapsen danas, juce ili sutra . . gospodo presvuceni radikali.

Uradite i vi nesto pametno pa kalkulisite! UVEK ste prazno kalkulisali mlateci praznu slamu i lezeci na "stiroporu". Gadite mi se! Budite i vi malo konkretniji ako ne mislite da ostanete ispod cenzusa. Ne kudite sve i svja k'o babe narikace. Manite se nebuloznih ideja kao sto je bila ona sa stiroporom. Nisu ni vasi navijaci bas toliko glupi!

Boban

profesorka

pre 12 godina

Mislim da je ovo jedini korektan i jasan stav. Tadic treba da objasni zasto je sad povoljan trenutak za hapsenje, a ne pre tri godine kad je dosao na vlast. Sta su sada dobili?

milan p

pre 12 godina

Opet cista radikalska Seseljeva DEMAGOGIJA ,izvrseno je hapsenje jutros poslednjeg haskog optuzenika i sta dalje ocekujemo na putu razvoja i sta predlazu oni to bi trebao biti njihov normalan i drzavnicki komentar a oni pricaju o izborima .Pa zar ce za ovake neko da glasa (veljo,vulin i karic).

Boba

pre 12 godina

Alo bre pseudo-radikali, imate li vi neku ideju, program, bilo šta osim pljuvanja po nesposobnoj vlasti!? Koliko je sposobna, sam mogu da procenim, meni ne treba čovek nižeg nivoa obrazovanja od mog da objašnjava trenutnu situaciju u srbiji, vređaš moju inteligenciju Tomo!!
Kakve veze ima da li su ga uhapsili juče, prekjuče ili danas, jedina veza je ta što je Hadžić nekadašnji saradnik i "ratni drug" vodećim ljudima u naprednoj stranci pa u nedostatku kompetencije daju infantilne izjave!

Dule NS

pre 12 godina

Pa zar to niste rekli i kada je Mladić uhapšen?
I zar iko može da pretpostavi da bi Vi rekli ikada nešto pozitivno?
Jako ste sujetni i patetični - ajd malo na štrajk žeđu da se oporavite!
Jer užasno mnogo smarate!
...Ma koga je briga da li je vlast kalkulisala ili ne?! I ako jeste to radila, verovatno je imala neki razlog za to! Kao da ostale države u svetu uopšte ne kalkulišu??? Pa zašto postoji uopšte onda vlast ako ne da kalkuliše u interesu države i naroda??? Ali zato imamo vas da pljujete po svemu urađenom i da sabotirate tu istu državu u kojoj živite!
Jako smarate tom svojom zavišću!

Bitno je da nam je konačno Haški sud skinut sa grbače i da više nećemo morati da slušamo o njemu a Vi Tomo i Aco (Betmene i Robine) puknite od muke!

brboć

pre 12 godina

Vi pričate o "političkom teatru"! Pa vaš je predsednik oborio sve moguće rekorde u preživljavanju, a ovi iz Ginisove knjige još ga nisu evidentirali. Čista nepravda!

Maksim KG

pre 12 godina

Koja demagogija bivsih radikala iz SNS,nesto se satro malo bune i koprcaju,zbog svojih radikaliskih biraca,a nesto mi govori da ce koliko vec sutra A.Vucic uzjaviti,da je Srbija morala obaviti svoje medjunarodne obaveze,kao i kod slucaja Mladic.

Jelena M

pre 12 godina

A sad da vidimo ko ce da odgovara za genocide ucinjenim nad Srpskim narodom da vidimo sta ce nasa vlast da uradi po tom opitanju ili oni smatraju da nije bilo zlocina nad Srbima?

hrvoje

pre 12 godina

Posto nemaju ama bas nikakve argumente ni po kojem pitanju, pa ni u u vezi najnovijeg hapsenja, Toma Vucic se oglasava kao ona lisica u basni, po ko zna koji put.
Drzava mora da otkrije pomagace u skrivanju begunaca, a gde je uhapsen i u koliko sati je tako irelevantno za nas obicne gradjane.

Uros

pre 12 godina

Pitao bih kada bi bio u prilici Tomislava Nikolica novog velikog evropejca da li po statutu tog suda pise da se unistavaju dokazi zlocina trgovine organima otetih Srba da li taj sud ima nekih obaveza da sudi pravedno recimo!?

Zaoka

pre 12 godina

hahahaha…Molim opoziciju da vise ne iznosi podatke o Mostu na Adi ili trazi da se objasni “Kolubara”. Jos malo, i nas, “obicne” gradjane ce izvlaciti iz domova, samo da skrenu paznju sa trogodisnjeg mandata “desna ruka-levi dzep”. Hvala.

Биберче

pre 12 godina

Просто ми је невероватно да ће се све радити када некоме одговара! У случајности не верујем, тако да се поставља исто питање као и када је био ухапшен Ратко Младић!? Како је могуће да смо се одједном покренули и да у рекордном року проналазимо хашке оптуженике које нисмо могли да нађемо годинама? Да ли је ово још једна у низу афера или смо постали способнији?

miodragbg

pre 12 godina

Bespomoćna vlast čini "čuda" da bi se dodvorila EU i naravno svojim glasačima u Srbiji. Ali moraju da znaju da nismo svi u Srbiji srećni zbog hapšenja Srba koji nisu po volji Evropljanima koji su nas bombardovanjem rušili, ubijali decu i ostalu rodbinu. EU, daleko vam lepa kuća.

Цоје

pre 12 godina

Очекујемо од власти да као што своје људе олако шање у Хаг, тако да поступа и према осталима који су чинили злочине према Србима. Ово је као и обично још једна малверзација од стране владајуће странке и појединаца, да тако из рукава ваде у погодном тренутку кечеве и показују како су покорни и ефикасни, све се зна, најбитнији је тај тренутак кад ће сва пажња бити усмерена на њих и њихове тзв. успехе! Благо нама са оваквим људима који нас воде!

Time

pre 12 godina

Kako ljudi mogu biti odusevljeni i da cestitaju za nesto sto je moglo da se obavi pre mnogo godina. Da su hteli da ih uhapse mogli su to uraditi i pre par godina. Ali ne uvek se ceka pogodan trenutak.

Duki

pre 12 godina

Kalkulacije radi dodvoravanja biračima, borba za podizanje oslabljenog rejtinga, to je jedino čime se ova vlastć bavi. Sve drugo im je nebitno. Tako je očigledno i da je ovo hapšenje vešto izrežirana predstava koja treba da pokaže sposobnost i posvećenost ove vlasti. Niko me neće ubediti da se nije znalo gde je Hadžić, pogotovu što se zadnjih dana o tome pisalo po medijima. Opet se čekao pravi trenutak za „hapšenje“. Kreće zatim uobičajeno likovanje, primanje priznanja, isticanje zasluga. Providno!

Pedja

pre 12 godina

Zar ovo nije moglo biti uradjeno pre 3 godine i da tada budemo kadidati za EU i da sada završimo pregovore o pristupanju? Nije moglo jer je DS nesposoban i ne moze da se izbori sa svim onim malim strankama sa kojima je napravio kompromis da bi ostao na vlasti. Strašno.

Dragče

pre 12 godina

Ništa od vlasti svih ovih godina, i odjednom sve znaju, sve mogu, u sve se razumeju. Otkud tolika promena? Verovatno zbog predstojećih izbora.

Aleden22

pre 12 godina

Da li iko zapravo veruje da vlast nije znala gde je on? Dacic kao pre 2 dana prica kako on samo sto nije uhvacen i sad pronasli ga. Jos jedna nacin da se prevari narod i steknu jeftini politicki poeni kod naivnih gradjana.

Bojan Mirkovic

pre 12 godina

Sve će uraditi vladajuća koalicija i to baš sad u predizbornoj kampanji. Do sada su bili mrtvi, neuki, neaktivni, a sada naprasno postaju hiperaktivni ??? "Zaista veliki napredak" !!??

Земунац

pre 12 godina

Оним људима, којима је најважнија похвала шефа,тапшање по леђима и похвала за одлично одрађен посао на штету сопственог народа је овде све кристално чисто. А ако се мало загребе испод површине,долази се до мало другачије истине ... сада је ситуација премештена у шуму и наравно нису познати детаљи и због евидентних разлога се немогу открити на конференцији за штампу!? А зашто? Зато што још није састављен званични допис како је текла акција,ко је учествовао,ко га је ухапсио и шта се дешавало. Чека се реакција људи,да се види шта је све поменуто у коментарима,причама,аргументованим расправама шта је све нејасно,па ће се са званичном верзијом огласити за једно 10 дана. Таман када мало спласне еуфорија ,квази обрадованих грађана због ове веселе догодовштине. Писаће се све и свашта,али тражиће се одговор ,зашто смо трпели сва понижења све ове године,зарад хапшења ових двоје људи? Јер евидентно је да су били увек ту,на дохват власти,која је чекала налог да се обелодани како смо испунили све обавезе. Понижени смо од ове власти,не овим хапшењима,већ сакривањем истине и намерним ниподаштавањем свега што грађанима још једино вреди у животу,а то је достојанство.

Ugljesa

pre 12 godina

A sa kim nije kalkulisala, kalkulisano je sa svim haskim beguncima, samo sto su u slucaju Hadzica novinari ubrzali proces, inace da se vlast pitala bio bi uhapsen za vreme predizborne cutnje verovatno!

Jovan

pre 12 godina

Dal iko shvata da je potpuno nebitno da li je ovu izjavu dao Vucic, Toma, ili bilo ko drugi? Sto su se svi "uhvatili" oko toga ko je bivsi radikal, naprednjak (nazadnjak), ko strajkuje gladju ili zedju... Ljudi, poenta je u tome da nas garnitura na vlasti vuce za nos, laze, obmanjuje, bili mi iz SNS-a, DSS-a, LDP-a , ili bilo koje druge stranke koja nije na vlasti. Godinama nam pricaju da ove ljude ne mogu da nadju, ogromna se pare trose na logistiku, ljude, da se optuzeni pronadju, daju se izjave... I onda odjednom u roku od mesec dana uhvacena obojica.
Potpuno je nebitno za koju smo politicku stranku, bitno je da smo opet prevareni. E, sad Vucic je to rekao prvi.

Novica Vili

pre 12 godina

Korektna reakcija SNS-a, znam da DS žali što nije ovo mogao da iskoristi za napad na SNS ali neka bolje urade nešto pozitivno za ovu zemlju nego da opanjkavaju opoziciju.

Milka Krsmanović

pre 12 godina

Ja sam takođe iznenađena „brzinom“ hapšenja, neposredno posle uslovljavanja Evrope za dobijanje statusa. Kako baš sad da ga pronađu? Naravno , pitanje je kad ćemo dobiti odgovore na mnoge „slučajnosti“. I da li ćemo?

Ivan

pre 12 godina

Kako je SNSu krivo sve što vlast uspešno uradi. Oni to ne bi uspeli nikada, njihove vođe su lepile plakate sa imenom bulevar Ratka Mladića a sada glume da su se promenili. Pametnije im je da ćute ako već ne pozdravljaju ove uspehe vladajuće koalicije.

Radenko Lako

pre 12 godina

Priznajem da ima mnogo toga što mi je jako sumnjivo u celom ovom hapšenju. Kako to da godinama niko nije mogao da otkrije gde se kriju Mladić i Hadzic, a sad, kad je EU praktično ucenila dobijanje statusa kandidata Srbiji hapšenjem, odjednom su ga pronašli. Priznaćete da je ipak malo čudno.

Principessa

pre 12 godina

Srbija je završila jednu od etapa u odnosima sa Evropskom unijom. A dalje sledi: borba sa korupcijom, reforma pravosuđa, restitucija…i na kraju priznanje Kosova….Kada ćemo mi doći na red? Ja mislim da bi najveći uspeh ove vlasti bio kada bi se sva njihova obećanja o boljem životu i prosperitetu građana ispunila. Pošto, očigledno do toga nikada neće doći, onda bi za nas najveći uspeh bio njihov odlazak sa vlasti.

extern

pre 12 godina

"Jel će sada da uhapse sve one zločince prema Srbima?
(ratko, 20. jul 2011 15:45) "

Ajde objasni mi,molim te,kako to da izvedu?Mislis li da neko ko je pravio zlocine zivi u Srbiji.Optimizam je cudna stvar ali normalna za "lidere u regionu".

nada

pre 12 godina

Kad NEhapse, "kalkulisu" jer ne zele da izgube glasove potencijalnih biraca.
Kad HAPSE, "kalkulisu" IZ ISTIH RAZLOGA.
Ima li nesto "srednje" i nekalkulisano? Ko zna, neka javi!