Utorak, 12.04.2011.

18:09

SDU: Skandalozna nagodba sa Cecom

Socijaldemokratska unija (SDU) ocenila je da je nagodba Tužilaštva i pevačice Svetlane Cece Ražnatović "skandalozna".

Izvor: Beta

SDU: Skandalozna nagodba sa Cecom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

vlajko

pre 13 godina

Krivicno delo nema cenu!!!
Jedna velika sramota!
Platice ovaj napaceni narod i ovu kaznu tako da nemora da dize kredit.
Bruka i sramota

dejan

pre 13 godina

Nadam se da ce gospodin Zoric voditi i slucaj Kolubare.
Jedan sposoban, sposoban covek.
Mali ali sposoban.
Bravo Zoricu. I sretno u novim slucajevima.

Velibor, USA

pre 13 godina

Puna podrshka SDU-u, za samo njih bih i ja glasao da sam u Srbiji.
A vama koji se chudite shto se DSS, NS, SNS, radikali i sl. ne oglashavaju ovde- pa zar se ne secate da je ona njihova omiljena pevaljka, gospodja Raznatovic Arkanova supruga- "prava srpska patrijotkinja" koju su pozivali i placali, uz Boru Chorbu, da im peva i da ih zabavlja po patri(j)otskim skupovima njihova miljenica. Kako ce oni protiv sebi slichne?

Velibor, USA

pre 13 godina

Puna podrshka SDU-u, za samo njih bih i ja glasao da sam u Srbiji.
A vama koji se chudite shto se DSS, NS, SNS, radikali i sl. ne oglashavaju ovde- pa zar se ne secate da je ona njihova omiljena pevaljka, gospodja Raznatovic Arkanova supruga- "prava srpska patrijotkinja" koju su pozivali i placali, uz Boru Chorbu, da im peva i da ih zabavlja po patri(j)otskim skupovima njihova miljenica. Kako ce oni protiv sebi slichne?

sasa jokic

pre 13 godina

Nije 4.5 nego 23 miliona maraka, nego su sakrili da bi mogli da se ovako sramno dogovore. A za Kolubaru nisam siguran da ce bilo koga optuziti, jer izgleda rade fijoke samo tako!

novak

pre 13 godina

Da su mene optuzili za proneveru tolikog novca dobio bih 10 god robije,i sve bi mi uzeli normalno bez prava da platim slobodu.Ceca je Ceca

silvio berluskoni

pre 13 godina

"... i da li je pravda u Srbiji zaista ista za javne ličnosti i za anonimne građane." Pa naravno da nije ista niti ce ikad biti!

svasta

pre 13 godina

Zaista je interesantno gledati kako vodece opozicione partije SNS, SRS i DSS [tj.Tomina, Seseljova i Kostunicina] uopste ne komentarisu nagodbu tuzilastva tj. partija na vlasti.
Umesto toga, javljaju sasvim minorne stranke
Vise je nego ocito da se svi plsse cece

Ditrich

pre 13 godina

Zelim nesto da porucim clanovima DS-a.
Da li se secate kako ste se osecali 90-ih ? Da li se secate sta ste mislili tada o clanovima, glasacima i rukovodstvu SPS-a ?
E to je "Rosno cvece" prema preziru i gadjenju koje ja danas osecam prema vama.

Мирко

pre 13 godina

Па и Ви сте се нагодили када сте гласали за партијску реформу правосуђа?
Колико ме сећање служи, од опозиције, само је ЛДП подржао персонални део реформе правосуђа коју су иначе, сви изван Србије критиковали и већи део домаће стручне јавности.

Ово је слика онога што сте у парламенту изгласали. Мене не чуде овакве одлуке реформисаног правосуђа, напротив очекивао сам их и био сам у праву (Колесар, афера торба, ... ево сада и Цеца), чуди ме да они који су у парламенту причали хвалоспеве о Нати, Бошку Ристићу, Снежани Маловић... сада кукају на њихове персоналне одлуке. Личи ми на лицемерје.

Veseli Glumac

pre 13 godina

Secate se Wesleya Snipesa? Veliki glumac i zvezda milion puta veca od svih Ceca, ali ... popio 3 godine zatvora zbog par miliona nekakvog zaostalog poreza za koji su oni smatrali da je utajio, lik hteo da plati ali mucak, i platio i zaglavio bajbok i to pravi. UA SRBIJA, MAFIJA JE NA VLASTI, MAFIJA HOCE DA SKINE MAFIJU SA VLASTI,..
Odoh odavde, makar na Aljasku!

pedja ns

pre 13 godina

GLASAM ZA VAS NA SLEDEĆIM IZBORIMA!
SRAMOTA DA SE NI JEDNA "VELIKA" PARIJA NIJE OGLASILA DA KAŽE KAKVA JE OVO SRAMOTA ZA DRŽAVU...ILI NE MISLE TAKO?!!!!

ninja

pre 13 godina

kaze danas onaj nesrecni tuzilac, da je ovo velika dobit jer se drzava dobiti isplatu u keshu i da ce to direktno da ide za obanista, skole i sve ostalo cime se skupljaju izborni poeni, pre ce biti da ce sve te pare za jedan dan pojesti izvoz i duboki dzepovi drzavnih funkcionera.

До'ће маца на вратанца

pre 13 godina

Грађани, сетите се овога када следећи пут будете зокруживали имена са списка.

pera

pre 13 godina

Nemojte se cuditi da smo pod Ruskom zapovesti ne bi im se ni sudilo.Ovo je skandalozno sta se sve moze u nebeskoj zemlji.Siguran sam da bi se to odugovlacilo u nedogled dok ne zastari samo da nije predizborna kampanja.Ovo sto se sada radi je cista prevara i serviranje narodu kako sudstvo i politicari rade svoj posao.Kada bi LDP obecao da nece u koaliciju sa DS,SNS,SRS,SPS,G17+,URS,DSS i da ce se odmah po dolasku na vlast obracunati sa kriminalcima,izmeniti i dopuniti ustav i zakone dobio bi moj glas a siguran sam i od vecine u narodu.Nema od ovih nista niti ce ikada biti pravde i boljega zivota sa njima.Narod mora da kazni ove pijavice naduvene prevarama i otimanjem od drustva.Nema tu vise sta da se kombinuje i cuti...pa oni nas naocigled kradu i ponizuju.Kakva je to pravda da neko ko je umesan u tezak kriminal i ubistva moze da se nagadja sa sudom?Kako moze na to uopste da se pomisli?Ko to ima takve ideje i od koga dobija naredjenja da se tako ponasa?Zar takvo ponasanje i presude imaju ikakve veze sa pravdom?Treba ih srusiti i sve koji su na bilo koji nacin umesani u kriminalne radnje zatvoriti u istrazni zatvor dok se ne utvrdi poreklo imovine i nezakonito oduzme a pocinioci kazne na zatvorske kazne.Ovo sto se desava u Srbiji ima samo jos u DIKTATORSKIM zemljama gde se kaznjavaju samo sitne ribe i jadan narod.Dobro jesmo mi najgluplji i najslabiji narod kada mogu sa nama i ispred nasih ociju da rade sa nama sta hoce,pa oni zive od nas a ne mi od njih pobogu!

crna guja

pre 13 godina

nisam glasac ali bih voleo da znam ko predstavlja ovu SDU - d aih zaokruzim na sledecim izborima, buduci da svi ovi danasnji izigravaju muzicku pratnju za cecu i sestricu, tacnije duvaju u isti balon...a taj ce da pukne, samo tako...

bezimena

pre 13 godina

Poredjenja radi, holivudska ZVEZDA Vesli Snajps MORA U ZATVOR, kakva nagodba, kakvi bakrači. Medjutim, srpska vlast je majstor da svaki propis ili zakon dovede do besmisla, na isti način kao što je, boreći se za demokratiju, uvela anarhiju.

Rale

pre 13 godina

Ovo samo govori o tome da je Tužilastvo upalo u sopstvenu zamku.
Naime, nameracili su se na Cecu, preko sredstava javnog informisanja (pogotovo onim koja prosto zude za hapsenjima i pritvorom) joj vec presudili i u novinama već predstavljali kao dokazano da je pokrala silne pare, a onda kada je istraga zavrsena i kada treba da se sudi (ali ovaj put u sudnici a ne u novinskim stubcima) je tužilastvo podvilo rep i pristaje na ovako sitnu nagodbu. To samo govori o jacini dokaza koje su imali protiv nje. Drugim recima, u predmetu možda imaju dokaza za milion evra pronevere i to je to. Zbog toga su oni zadovoljni sa nagodbom, a ceca ce pre da plati pola miliona vise da bude u kucnom, nego u nekom pravom zatvoru.
Samo ispratite u buduce za koliko ce se smanjiti cifra od na primer danasnjih 18 miliona evra stete prema Metals banci, za koliko će se smanjiti dobit koju je sebi namakao Džaja, za koliko ce se smanjiti iznos koji je navodno proneverila Katarina Rebraca.....
To se tako i desava na kraju u zemljama gde postoje likovi kao Tomo Zoric, i postupanje Državnog tužilastva kao našeg. Ali takvih zemalja je sve manje....

sojic

pre 13 godina

CITIRAN G. DILINDJERA KOJI JE OSTAVIO KOMENTAR "Molim drzavu Srbiju da ubuduce na nekom javnom mestu oglasi uslove nagodbe, hteo bih i ja koristim ove uslove za demokratsku i zakonom predvidjenu pljacku" NA KOJOJ BUVLJOJ PIJACI CE BITI RASPRODAJA..

milena

pre 13 godina

Ovo je smejurija. Narodu se skrece paznja sa neceg mnogo veceg. Ako je i uzela te pare to je jedno veliko "Nista" spram onoga koliko uzimaju neki drugi ovom narodu.

bolje rešenje

pre 13 godina

Možda je trebalo da joj tužilaštvo predloži kućni pritvor npr na Maldivima? Mislim, stvarno nije u redu da je toliko mučite da mora da sedi kod kuće godinu dana. Ipak nam je dala milionče ipo, a vama ko zna koliko - zar da joj ne izađemo u susret?
16-og na ulice pa da ih nikad više ne vidimo..

Sarlo Akrobata

pre 13 godina

I kakvu poruku drzava salje ovakvom nagodbom,da se kriminal ne isplati bla bla ...? Nevolim Ameriku ali kako bi neko tamo prosao da se bavio utajom poraza ili ovakvim malverzacijama..dobio bi 20 god. pa makar ti bio i sam Obama.. I jos neko prica protiv megatrenda,pa sta treba da ostanem ovde i gledam kako seljancica iz Zitoradje i kvazi drzava zajebavaju ceo narod ..

Dilinger

pre 13 godina

Molim drzavu Srbiju da ubuduce na nekom javnom mestu oglasi uslove nagodbe, hteo bih i ja koristim ove uslove za demokratsku i zakonom predvidjenu pljacku. Konacno, to ce privuci sve lopove sveta u Srbiju, sto ce, pored ostalog, doprineti znatno boljem punjenju budzeta novcem od nagodbi. Takodje bi bilo dobro da za socijalno ranjive grupe budu odobreni specijalni popusti, pa bi onda, recimo, penzioneri mogli da opljackaju banku, a da za pljacku do milion evra mogu da im budu uskracene najvise do tri penzije, i sve tako, prateci odredjenu progresiju. Nezaposleni i izbeglice bi morali da imaju jos bolje uslove, tako, naprimer, toj kategoriji bi bilo dozvoljeno da zadrze sav plen, a da im tuzilac umesto kazne kaze: No-no, to je kakano.

Nenad

pre 13 godina

Ako se sada ova žena ne nađe u zatvoru na najmanje 3 godine, i to , naravno, u Požarevcu, to će biti kraj države Srbije kao pravne.... Da li će to biti signal svakome ko može da krade a da kasnije te pare vrati u manjem obimu i to tri puta manjem da počne sa tim??? Zatvor, i to pod hitno. Sramota bre šta radi ova država!!!

Nenad

pre 13 godina

Ako se sada ova žena ne nađe u zatvoru na najmanje 3 godine, i to , naravno, u Požarevcu, to će biti kraj države Srbije kao pravne.... Da li će to biti signal svakome ko može da krade a da kasnije te pare vrati u manjem obimu i to tri puta manjem da počne sa tim??? Zatvor, i to pod hitno. Sramota bre šta radi ova država!!!

Sarlo Akrobata

pre 13 godina

I kakvu poruku drzava salje ovakvom nagodbom,da se kriminal ne isplati bla bla ...? Nevolim Ameriku ali kako bi neko tamo prosao da se bavio utajom poraza ili ovakvim malverzacijama..dobio bi 20 god. pa makar ti bio i sam Obama.. I jos neko prica protiv megatrenda,pa sta treba da ostanem ovde i gledam kako seljancica iz Zitoradje i kvazi drzava zajebavaju ceo narod ..

Dilinger

pre 13 godina

Molim drzavu Srbiju da ubuduce na nekom javnom mestu oglasi uslove nagodbe, hteo bih i ja koristim ove uslove za demokratsku i zakonom predvidjenu pljacku. Konacno, to ce privuci sve lopove sveta u Srbiju, sto ce, pored ostalog, doprineti znatno boljem punjenju budzeta novcem od nagodbi. Takodje bi bilo dobro da za socijalno ranjive grupe budu odobreni specijalni popusti, pa bi onda, recimo, penzioneri mogli da opljackaju banku, a da za pljacku do milion evra mogu da im budu uskracene najvise do tri penzije, i sve tako, prateci odredjenu progresiju. Nezaposleni i izbeglice bi morali da imaju jos bolje uslove, tako, naprimer, toj kategoriji bi bilo dozvoljeno da zadrze sav plen, a da im tuzilac umesto kazne kaze: No-no, to je kakano.

bolje rešenje

pre 13 godina

Možda je trebalo da joj tužilaštvo predloži kućni pritvor npr na Maldivima? Mislim, stvarno nije u redu da je toliko mučite da mora da sedi kod kuće godinu dana. Ipak nam je dala milionče ipo, a vama ko zna koliko - zar da joj ne izađemo u susret?
16-og na ulice pa da ih nikad više ne vidimo..

Veseli Glumac

pre 13 godina

Secate se Wesleya Snipesa? Veliki glumac i zvezda milion puta veca od svih Ceca, ali ... popio 3 godine zatvora zbog par miliona nekakvog zaostalog poreza za koji su oni smatrali da je utajio, lik hteo da plati ali mucak, i platio i zaglavio bajbok i to pravi. UA SRBIJA, MAFIJA JE NA VLASTI, MAFIJA HOCE DA SKINE MAFIJU SA VLASTI,..
Odoh odavde, makar na Aljasku!

Ditrich

pre 13 godina

Zelim nesto da porucim clanovima DS-a.
Da li se secate kako ste se osecali 90-ih ? Da li se secate sta ste mislili tada o clanovima, glasacima i rukovodstvu SPS-a ?
E to je "Rosno cvece" prema preziru i gadjenju koje ja danas osecam prema vama.

sojic

pre 13 godina

CITIRAN G. DILINDJERA KOJI JE OSTAVIO KOMENTAR "Molim drzavu Srbiju da ubuduce na nekom javnom mestu oglasi uslove nagodbe, hteo bih i ja koristim ove uslove za demokratsku i zakonom predvidjenu pljacku" NA KOJOJ BUVLJOJ PIJACI CE BITI RASPRODAJA..

pedja ns

pre 13 godina

GLASAM ZA VAS NA SLEDEĆIM IZBORIMA!
SRAMOTA DA SE NI JEDNA "VELIKA" PARIJA NIJE OGLASILA DA KAŽE KAKVA JE OVO SRAMOTA ZA DRŽAVU...ILI NE MISLE TAKO?!!!!

До'ће маца на вратанца

pre 13 godina

Грађани, сетите се овога када следећи пут будете зокруживали имена са списка.

bezimena

pre 13 godina

Poredjenja radi, holivudska ZVEZDA Vesli Snajps MORA U ZATVOR, kakva nagodba, kakvi bakrači. Medjutim, srpska vlast je majstor da svaki propis ili zakon dovede do besmisla, na isti način kao što je, boreći se za demokratiju, uvela anarhiju.

ninja

pre 13 godina

kaze danas onaj nesrecni tuzilac, da je ovo velika dobit jer se drzava dobiti isplatu u keshu i da ce to direktno da ide za obanista, skole i sve ostalo cime se skupljaju izborni poeni, pre ce biti da ce sve te pare za jedan dan pojesti izvoz i duboki dzepovi drzavnih funkcionera.

crna guja

pre 13 godina

nisam glasac ali bih voleo da znam ko predstavlja ovu SDU - d aih zaokruzim na sledecim izborima, buduci da svi ovi danasnji izigravaju muzicku pratnju za cecu i sestricu, tacnije duvaju u isti balon...a taj ce da pukne, samo tako...

svasta

pre 13 godina

Zaista je interesantno gledati kako vodece opozicione partije SNS, SRS i DSS [tj.Tomina, Seseljova i Kostunicina] uopste ne komentarisu nagodbu tuzilastva tj. partija na vlasti.
Umesto toga, javljaju sasvim minorne stranke
Vise je nego ocito da se svi plsse cece

novak

pre 13 godina

Da su mene optuzili za proneveru tolikog novca dobio bih 10 god robije,i sve bi mi uzeli normalno bez prava da platim slobodu.Ceca je Ceca

silvio berluskoni

pre 13 godina

"... i da li je pravda u Srbiji zaista ista za javne ličnosti i za anonimne građane." Pa naravno da nije ista niti ce ikad biti!

pera

pre 13 godina

Nemojte se cuditi da smo pod Ruskom zapovesti ne bi im se ni sudilo.Ovo je skandalozno sta se sve moze u nebeskoj zemlji.Siguran sam da bi se to odugovlacilo u nedogled dok ne zastari samo da nije predizborna kampanja.Ovo sto se sada radi je cista prevara i serviranje narodu kako sudstvo i politicari rade svoj posao.Kada bi LDP obecao da nece u koaliciju sa DS,SNS,SRS,SPS,G17+,URS,DSS i da ce se odmah po dolasku na vlast obracunati sa kriminalcima,izmeniti i dopuniti ustav i zakone dobio bi moj glas a siguran sam i od vecine u narodu.Nema od ovih nista niti ce ikada biti pravde i boljega zivota sa njima.Narod mora da kazni ove pijavice naduvene prevarama i otimanjem od drustva.Nema tu vise sta da se kombinuje i cuti...pa oni nas naocigled kradu i ponizuju.Kakva je to pravda da neko ko je umesan u tezak kriminal i ubistva moze da se nagadja sa sudom?Kako moze na to uopste da se pomisli?Ko to ima takve ideje i od koga dobija naredjenja da se tako ponasa?Zar takvo ponasanje i presude imaju ikakve veze sa pravdom?Treba ih srusiti i sve koji su na bilo koji nacin umesani u kriminalne radnje zatvoriti u istrazni zatvor dok se ne utvrdi poreklo imovine i nezakonito oduzme a pocinioci kazne na zatvorske kazne.Ovo sto se desava u Srbiji ima samo jos u DIKTATORSKIM zemljama gde se kaznjavaju samo sitne ribe i jadan narod.Dobro jesmo mi najgluplji i najslabiji narod kada mogu sa nama i ispred nasih ociju da rade sa nama sta hoce,pa oni zive od nas a ne mi od njih pobogu!

milena

pre 13 godina

Ovo je smejurija. Narodu se skrece paznja sa neceg mnogo veceg. Ako je i uzela te pare to je jedno veliko "Nista" spram onoga koliko uzimaju neki drugi ovom narodu.

sasa jokic

pre 13 godina

Nije 4.5 nego 23 miliona maraka, nego su sakrili da bi mogli da se ovako sramno dogovore. A za Kolubaru nisam siguran da ce bilo koga optuziti, jer izgleda rade fijoke samo tako!

Velibor, USA

pre 13 godina

Puna podrshka SDU-u, za samo njih bih i ja glasao da sam u Srbiji.
A vama koji se chudite shto se DSS, NS, SNS, radikali i sl. ne oglashavaju ovde- pa zar se ne secate da je ona njihova omiljena pevaljka, gospodja Raznatovic Arkanova supruga- "prava srpska patrijotkinja" koju su pozivali i placali, uz Boru Chorbu, da im peva i da ih zabavlja po patri(j)otskim skupovima njihova miljenica. Kako ce oni protiv sebi slichne?

Мирко

pre 13 godina

Па и Ви сте се нагодили када сте гласали за партијску реформу правосуђа?
Колико ме сећање служи, од опозиције, само је ЛДП подржао персонални део реформе правосуђа коју су иначе, сви изван Србије критиковали и већи део домаће стручне јавности.

Ово је слика онога што сте у парламенту изгласали. Мене не чуде овакве одлуке реформисаног правосуђа, напротив очекивао сам их и био сам у праву (Колесар, афера торба, ... ево сада и Цеца), чуди ме да они који су у парламенту причали хвалоспеве о Нати, Бошку Ристићу, Снежани Маловић... сада кукају на њихове персоналне одлуке. Личи ми на лицемерје.

Rale

pre 13 godina

Ovo samo govori o tome da je Tužilastvo upalo u sopstvenu zamku.
Naime, nameracili su se na Cecu, preko sredstava javnog informisanja (pogotovo onim koja prosto zude za hapsenjima i pritvorom) joj vec presudili i u novinama već predstavljali kao dokazano da je pokrala silne pare, a onda kada je istraga zavrsena i kada treba da se sudi (ali ovaj put u sudnici a ne u novinskim stubcima) je tužilastvo podvilo rep i pristaje na ovako sitnu nagodbu. To samo govori o jacini dokaza koje su imali protiv nje. Drugim recima, u predmetu možda imaju dokaza za milion evra pronevere i to je to. Zbog toga su oni zadovoljni sa nagodbom, a ceca ce pre da plati pola miliona vise da bude u kucnom, nego u nekom pravom zatvoru.
Samo ispratite u buduce za koliko ce se smanjiti cifra od na primer danasnjih 18 miliona evra stete prema Metals banci, za koliko će se smanjiti dobit koju je sebi namakao Džaja, za koliko ce se smanjiti iznos koji je navodno proneverila Katarina Rebraca.....
To se tako i desava na kraju u zemljama gde postoje likovi kao Tomo Zoric, i postupanje Državnog tužilastva kao našeg. Ali takvih zemalja je sve manje....

Velibor, USA

pre 13 godina

Puna podrshka SDU-u, za samo njih bih i ja glasao da sam u Srbiji.
A vama koji se chudite shto se DSS, NS, SNS, radikali i sl. ne oglashavaju ovde- pa zar se ne secate da je ona njihova omiljena pevaljka, gospodja Raznatovic Arkanova supruga- "prava srpska patrijotkinja" koju su pozivali i placali, uz Boru Chorbu, da im peva i da ih zabavlja po patri(j)otskim skupovima njihova miljenica. Kako ce oni protiv sebi slichne?

vlajko

pre 13 godina

Krivicno delo nema cenu!!!
Jedna velika sramota!
Platice ovaj napaceni narod i ovu kaznu tako da nemora da dize kredit.
Bruka i sramota

dejan

pre 13 godina

Nadam se da ce gospodin Zoric voditi i slucaj Kolubare.
Jedan sposoban, sposoban covek.
Mali ali sposoban.
Bravo Zoricu. I sretno u novim slucajevima.

bolje rešenje

pre 13 godina

Možda je trebalo da joj tužilaštvo predloži kućni pritvor npr na Maldivima? Mislim, stvarno nije u redu da je toliko mučite da mora da sedi kod kuće godinu dana. Ipak nam je dala milionče ipo, a vama ko zna koliko - zar da joj ne izađemo u susret?
16-og na ulice pa da ih nikad više ne vidimo..

milena

pre 13 godina

Ovo je smejurija. Narodu se skrece paznja sa neceg mnogo veceg. Ako je i uzela te pare to je jedno veliko "Nista" spram onoga koliko uzimaju neki drugi ovom narodu.

Nenad

pre 13 godina

Ako se sada ova žena ne nađe u zatvoru na najmanje 3 godine, i to , naravno, u Požarevcu, to će biti kraj države Srbije kao pravne.... Da li će to biti signal svakome ko može da krade a da kasnije te pare vrati u manjem obimu i to tri puta manjem da počne sa tim??? Zatvor, i to pod hitno. Sramota bre šta radi ova država!!!

Sarlo Akrobata

pre 13 godina

I kakvu poruku drzava salje ovakvom nagodbom,da se kriminal ne isplati bla bla ...? Nevolim Ameriku ali kako bi neko tamo prosao da se bavio utajom poraza ili ovakvim malverzacijama..dobio bi 20 god. pa makar ti bio i sam Obama.. I jos neko prica protiv megatrenda,pa sta treba da ostanem ovde i gledam kako seljancica iz Zitoradje i kvazi drzava zajebavaju ceo narod ..

pedja ns

pre 13 godina

GLASAM ZA VAS NA SLEDEĆIM IZBORIMA!
SRAMOTA DA SE NI JEDNA "VELIKA" PARIJA NIJE OGLASILA DA KAŽE KAKVA JE OVO SRAMOTA ZA DRŽAVU...ILI NE MISLE TAKO?!!!!

Мирко

pre 13 godina

Па и Ви сте се нагодили када сте гласали за партијску реформу правосуђа?
Колико ме сећање служи, од опозиције, само је ЛДП подржао персонални део реформе правосуђа коју су иначе, сви изван Србије критиковали и већи део домаће стручне јавности.

Ово је слика онога што сте у парламенту изгласали. Мене не чуде овакве одлуке реформисаног правосуђа, напротив очекивао сам их и био сам у праву (Колесар, афера торба, ... ево сада и Цеца), чуди ме да они који су у парламенту причали хвалоспеве о Нати, Бошку Ристићу, Снежани Маловић... сада кукају на њихове персоналне одлуке. Личи ми на лицемерје.

svasta

pre 13 godina

Zaista je interesantno gledati kako vodece opozicione partije SNS, SRS i DSS [tj.Tomina, Seseljova i Kostunicina] uopste ne komentarisu nagodbu tuzilastva tj. partija na vlasti.
Umesto toga, javljaju sasvim minorne stranke
Vise je nego ocito da se svi plsse cece

pera

pre 13 godina

Nemojte se cuditi da smo pod Ruskom zapovesti ne bi im se ni sudilo.Ovo je skandalozno sta se sve moze u nebeskoj zemlji.Siguran sam da bi se to odugovlacilo u nedogled dok ne zastari samo da nije predizborna kampanja.Ovo sto se sada radi je cista prevara i serviranje narodu kako sudstvo i politicari rade svoj posao.Kada bi LDP obecao da nece u koaliciju sa DS,SNS,SRS,SPS,G17+,URS,DSS i da ce se odmah po dolasku na vlast obracunati sa kriminalcima,izmeniti i dopuniti ustav i zakone dobio bi moj glas a siguran sam i od vecine u narodu.Nema od ovih nista niti ce ikada biti pravde i boljega zivota sa njima.Narod mora da kazni ove pijavice naduvene prevarama i otimanjem od drustva.Nema tu vise sta da se kombinuje i cuti...pa oni nas naocigled kradu i ponizuju.Kakva je to pravda da neko ko je umesan u tezak kriminal i ubistva moze da se nagadja sa sudom?Kako moze na to uopste da se pomisli?Ko to ima takve ideje i od koga dobija naredjenja da se tako ponasa?Zar takvo ponasanje i presude imaju ikakve veze sa pravdom?Treba ih srusiti i sve koji su na bilo koji nacin umesani u kriminalne radnje zatvoriti u istrazni zatvor dok se ne utvrdi poreklo imovine i nezakonito oduzme a pocinioci kazne na zatvorske kazne.Ovo sto se desava u Srbiji ima samo jos u DIKTATORSKIM zemljama gde se kaznjavaju samo sitne ribe i jadan narod.Dobro jesmo mi najgluplji i najslabiji narod kada mogu sa nama i ispred nasih ociju da rade sa nama sta hoce,pa oni zive od nas a ne mi od njih pobogu!

Veseli Glumac

pre 13 godina

Secate se Wesleya Snipesa? Veliki glumac i zvezda milion puta veca od svih Ceca, ali ... popio 3 godine zatvora zbog par miliona nekakvog zaostalog poreza za koji su oni smatrali da je utajio, lik hteo da plati ali mucak, i platio i zaglavio bajbok i to pravi. UA SRBIJA, MAFIJA JE NA VLASTI, MAFIJA HOCE DA SKINE MAFIJU SA VLASTI,..
Odoh odavde, makar na Aljasku!

Dilinger

pre 13 godina

Molim drzavu Srbiju da ubuduce na nekom javnom mestu oglasi uslove nagodbe, hteo bih i ja koristim ove uslove za demokratsku i zakonom predvidjenu pljacku. Konacno, to ce privuci sve lopove sveta u Srbiju, sto ce, pored ostalog, doprineti znatno boljem punjenju budzeta novcem od nagodbi. Takodje bi bilo dobro da za socijalno ranjive grupe budu odobreni specijalni popusti, pa bi onda, recimo, penzioneri mogli da opljackaju banku, a da za pljacku do milion evra mogu da im budu uskracene najvise do tri penzije, i sve tako, prateci odredjenu progresiju. Nezaposleni i izbeglice bi morali da imaju jos bolje uslove, tako, naprimer, toj kategoriji bi bilo dozvoljeno da zadrze sav plen, a da im tuzilac umesto kazne kaze: No-no, to je kakano.

Rale

pre 13 godina

Ovo samo govori o tome da je Tužilastvo upalo u sopstvenu zamku.
Naime, nameracili su se na Cecu, preko sredstava javnog informisanja (pogotovo onim koja prosto zude za hapsenjima i pritvorom) joj vec presudili i u novinama već predstavljali kao dokazano da je pokrala silne pare, a onda kada je istraga zavrsena i kada treba da se sudi (ali ovaj put u sudnici a ne u novinskim stubcima) je tužilastvo podvilo rep i pristaje na ovako sitnu nagodbu. To samo govori o jacini dokaza koje su imali protiv nje. Drugim recima, u predmetu možda imaju dokaza za milion evra pronevere i to je to. Zbog toga su oni zadovoljni sa nagodbom, a ceca ce pre da plati pola miliona vise da bude u kucnom, nego u nekom pravom zatvoru.
Samo ispratite u buduce za koliko ce se smanjiti cifra od na primer danasnjih 18 miliona evra stete prema Metals banci, za koliko će se smanjiti dobit koju je sebi namakao Džaja, za koliko ce se smanjiti iznos koji je navodno proneverila Katarina Rebraca.....
To se tako i desava na kraju u zemljama gde postoje likovi kao Tomo Zoric, i postupanje Državnog tužilastva kao našeg. Ali takvih zemalja je sve manje....

bezimena

pre 13 godina

Poredjenja radi, holivudska ZVEZDA Vesli Snajps MORA U ZATVOR, kakva nagodba, kakvi bakrači. Medjutim, srpska vlast je majstor da svaki propis ili zakon dovede do besmisla, na isti način kao što je, boreći se za demokratiju, uvela anarhiju.

crna guja

pre 13 godina

nisam glasac ali bih voleo da znam ko predstavlja ovu SDU - d aih zaokruzim na sledecim izborima, buduci da svi ovi danasnji izigravaju muzicku pratnju za cecu i sestricu, tacnije duvaju u isti balon...a taj ce da pukne, samo tako...

Ditrich

pre 13 godina

Zelim nesto da porucim clanovima DS-a.
Da li se secate kako ste se osecali 90-ih ? Da li se secate sta ste mislili tada o clanovima, glasacima i rukovodstvu SPS-a ?
E to je "Rosno cvece" prema preziru i gadjenju koje ja danas osecam prema vama.

sojic

pre 13 godina

CITIRAN G. DILINDJERA KOJI JE OSTAVIO KOMENTAR "Molim drzavu Srbiju da ubuduce na nekom javnom mestu oglasi uslove nagodbe, hteo bih i ja koristim ove uslove za demokratsku i zakonom predvidjenu pljacku" NA KOJOJ BUVLJOJ PIJACI CE BITI RASPRODAJA..

silvio berluskoni

pre 13 godina

"... i da li je pravda u Srbiji zaista ista za javne ličnosti i za anonimne građane." Pa naravno da nije ista niti ce ikad biti!

sasa jokic

pre 13 godina

Nije 4.5 nego 23 miliona maraka, nego su sakrili da bi mogli da se ovako sramno dogovore. A za Kolubaru nisam siguran da ce bilo koga optuziti, jer izgleda rade fijoke samo tako!

Velibor, USA

pre 13 godina

Puna podrshka SDU-u, za samo njih bih i ja glasao da sam u Srbiji.
A vama koji se chudite shto se DSS, NS, SNS, radikali i sl. ne oglashavaju ovde- pa zar se ne secate da je ona njihova omiljena pevaljka, gospodja Raznatovic Arkanova supruga- "prava srpska patrijotkinja" koju su pozivali i placali, uz Boru Chorbu, da im peva i da ih zabavlja po patri(j)otskim skupovima njihova miljenica. Kako ce oni protiv sebi slichne?

Velibor, USA

pre 13 godina

Puna podrshka SDU-u, za samo njih bih i ja glasao da sam u Srbiji.
A vama koji se chudite shto se DSS, NS, SNS, radikali i sl. ne oglashavaju ovde- pa zar se ne secate da je ona njihova omiljena pevaljka, gospodja Raznatovic Arkanova supruga- "prava srpska patrijotkinja" koju su pozivali i placali, uz Boru Chorbu, da im peva i da ih zabavlja po patri(j)otskim skupovima njihova miljenica. Kako ce oni protiv sebi slichne?

dejan

pre 13 godina

Nadam se da ce gospodin Zoric voditi i slucaj Kolubare.
Jedan sposoban, sposoban covek.
Mali ali sposoban.
Bravo Zoricu. I sretno u novim slucajevima.

ninja

pre 13 godina

kaze danas onaj nesrecni tuzilac, da je ovo velika dobit jer se drzava dobiti isplatu u keshu i da ce to direktno da ide za obanista, skole i sve ostalo cime se skupljaju izborni poeni, pre ce biti da ce sve te pare za jedan dan pojesti izvoz i duboki dzepovi drzavnih funkcionera.

До'ће маца на вратанца

pre 13 godina

Грађани, сетите се овога када следећи пут будете зокруживали имена са списка.

novak

pre 13 godina

Da su mene optuzili za proneveru tolikog novca dobio bih 10 god robije,i sve bi mi uzeli normalno bez prava da platim slobodu.Ceca je Ceca

vlajko

pre 13 godina

Krivicno delo nema cenu!!!
Jedna velika sramota!
Platice ovaj napaceni narod i ovu kaznu tako da nemora da dize kredit.
Bruka i sramota