Utorak, 12.04.2011.

17:39

DS: Izbori kada im bude vreme

Izbori će biti održani onda kada im je vreme, odnosno kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU i dobije datum početka pregovora, kažu u DS-u.

Izvor: Tanjug

DS: Izbori kada im bude vreme IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Dragiša B.

pre 13 godina

Izbori će biti "kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU".
Izgleda da ova gospođa misli da izbora nikad neće ni biti. Ali mi imamo naš izbor,i to ćemo pokazati u subotu.

CezarMilan

pre 13 godina

Nisam videla nikakva resenja, konkretne predloge i nijednu akciju. Nista nisam videla od DS-a, za ovih 10 godina.
Zato Gospodjo Kolundzija, ne pricajte gluposti!
Nemojte da lazete i varate narod.
Ne kupujte vreme obmanama, odavno je prica Srbije sa DS-om zavrsena!
Raspisite izbore!

maki

pre 13 godina

Uci ce Srbija u EU, sa ili bez vas!
Mada, bolje je bez, jer u tom slucaju imamo sanse da se iscupamo iz ove bede u koju ste nas zakopali.

dobri

pre 13 godina

Clanstvo u EU ne zavisi od toga ko je na vlasti!
To je svima jasno!
Ne pricajte gluposti nego raspisite izbore.
Vreme je da Srbija izadje iz tog vaseg tunela!

sandra

pre 13 godina

Demokratija se temelji na volji naroda!
Narod je svoje rekao, a poslednje ce vam reci 16. aprila!
Znaci, da ste demokrate izbori bi bili raspisani jos u februaru.
Ali posto zelite da se igramo, hajde onda da se igramo!
Samo mi nije jasno kako vas nije stid sto ce cela Srbija biti 16-tog na ulicama!

gaga

pre 13 godina

I Kolundzija i Trivan i Tadic, pa cak i Dacic, Dulic... svi pricaju isto!
Sve smo culi, EU itd..., pregovori, clanstvo!
Ali narod zna da Srbija nece skrenuti sa tog puta ako vi odete sa vlasti.
Ne prikazujte sebe kao svete ljude koji imaju misiju da uvedu Srbiju u EU!
To ce se desiti bili vi na vlasti ili ne!
Mi samo hocemo da zivimo pristojno, a to ne mozemo dok ste vi na celu drzave!
Niste nista pokazali, nista uradili, samo neprestano pricate i pricate i umarate nas.
Hocemo promene.
Hocemo bolje.
Ako ste demokrate dajte da narod kaze sta zeli!
Postujte volju gradjana Srbije!

Dusan

pre 13 godina

Pa kad ce biti izbori ?? Kad nam se drzava raspadne ili kad ljudi pocrkaju od gladi pa ne budu mogli da izadju na izbore??? Sa vama samo propast!!!!!

бата Мићко

pre 13 godina

Време им и јесте и то одавно, јер тако мисли огромна већина грађана. Не заклањајте се више иза добијања статуса кандидата и одређивања термина за почетак преговора. Србија ће све то остварити, али без вас, јер сте ви одавно већ прокоцкали историјску шансу који сте заиста имали, коју вам је народ на тацни сервирао. Зато отиђите с миром са позорнице и препустите све те важне послове онима који на тој истој позорници неће да глуматају, већ да истински и искрено дају себе за добробит свих нас.

Natalija

pre 13 godina

Pa znamo mi da se vama osladilo navasim mestima, nista ne radite a lepo se zivi. E pa tome ce uskoro doci kraj posto narod vise ne moze da zivi na ovakav nacin. Nista dobro nam niste doneli.

(Ne)vreme

pre 13 godina

Pred prosle izbore glavna tema je bila "Potpisivanje sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU" a sada je "Sticanje statusa kandidata za clanstvo u EU"
Od prosli izbora do sada u Srbiji je doslo do velikog pada standarda, povecanja nezaposlenosti, ...
Verovatno je strah od rezultata izbora presudan ne raspisivanje izbora.
Kako dani. meseci, ... prolaze verovatno ce 'vremenska prognoza' biti jos losija!

milojica

pre 13 godina

Da,da. Tako je pričao isto i pokojni Sloba,ali bi neki peti oktobar. Njega sada nažalost nema. Nikakva sličnost nije namerna. Nadam se da ćete izvući pouku. Bolje milom nego silom. Ovi norostiroporski radikali neće oprostiti vaše greške od šestog oktobra. Oni će ga napraviti tako da ćete biti izbrisani sa političke scene tuto kompleto.
Zato izbacite više slogan koji vodi vaše kadrove ''svaki dan u svakom pogledu sve više kraduckam'' i okrenite se realnosti. Priznajte da ste izgubili iako smo svi bili uz vas, ali više ne davno je bio 5. oktobar prokockali ste poverenje.

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Ja licno iako niti sam "zaboravio niti oprostio" Nikolicu i Vucicu sve ono sto su nekada radili, danas sam neizmerno ZAHVALAN zbog njihovog "pretiska" koji vrse na ovu nesposobnu Vlast da nesto RADI !
Ne opire se DS izborima 18. Decembra kada ce ionako sve biti poznato oko sticanja kandidature Srbije za clanstvo u EU, DS se opire RADU na ispunjavanju "uslova" za sticanje statusa kandidata nasta je utvrdjivanjem datuma za izbore 18. Dec. primorava Opozicija !
DS vec danas zna da nece ispuniti "uslove" niti ce zahvaljujuci njihovoj nesposobnosti Srbija steci status kandidata ali zele posto poto sacuvati "monopol" na evropske integracije i taj proces "nesmetano razvlaciti u nedogled" ostavljajuci gradjane u uverenju da su oni jedini koji su u stanju Srbiju uvesti u EU sto normalno NIJE TACNO !
"Uslovi" EU koje Srbija ako zeli postati clanica EU mora ispuniti nisu "postavljeni" DS-ci nego "Srbiji" i EU je sasvim svejedno ko ce u ime "Srbije" ispunjavati te "Uslove" !
Danas je i meni kao zakletom pristalici Srbije u EU kao i vecini gradjana postalo jasno da je aktuelna kao bajagi "proevropska" Tadiceva Vlast ustvari i najveca PREPREKA Srbiji u priblizavanju Srbije EU !
Srbija je zahvaljujuci njihovoj NESPOSOBNOSTI da zavrsi bilo koji od "uslova" na POSLEDNJEM mestu u Regionu i najudaljenija od EU !
Podrzavam opoziciju i njihov zahtev za zakazivanje datuma za izbore ne zato sto ih "volim" nego zato sto ce konacno malo "razbistriti mutnu vodu" u kojoj se Tadiceva Vlast ocigledno "dobro snalazi" i na PRAZNIM PRICAMA opstaje na Vlasti na stetu drzave i vec sada najsiromasnijih gradjana u Regionu !
"Uslovljavanjem" Tadiceve Vlasti od strane opozicije "Srbija" nista ne gubi, moze samo dobiti !
Ili ce se ova Tadiceva Vlast "trgnuti" i nesto konkretno uraditi ili ce biti "razotkrivena" kao "prevaranti" gradjana koji ih godinama samo "obmanjuju" idejom i pricama o EU bez "iskrene zelje" da zaista i ostvare taj cilj ?
Cak sta vise Ja licno verujem da Tadiceva Vlast i kada bi imala "iskrenu zelju" da Srbiju uclani u EU NIJE ZA TO SPOSOBNA !

Duki

pre 13 godina

Iz dana u dan jedna ista prazna priča samo drugačije ispričana. A volela bih da znam šta su to do sada uradili? Mislim da je vreme za promene . Priča smo se naslušali, dosta nam je više! Promenimo ih da bi smo najzad krenuli napred! Ovako – teško da ćemo bilo gde stići. Izbori što pre!!!

matori

pre 13 godina

Izbori će BITI u martu 2012. ili ranije!
Koliko ranije, znaće se za nekoliko dana...
Kandidatura za članstvo u EU sa tim nema, niti može da ima, bilo kakve veze.
DS bi još da vlada nekoliko decenija (jer od kandidature NEĆE biti ništa ove godine!), ali zaboravlja da mandat ima ograničeno trajanje.
Svojom arogancijom i nezrelim ponašanjem DS samo radi u korist svoje štete!
Ako bi izbori bili sada, ili u narednih nekoliko meseci, još bi DS imala neku podršku (naivnih i onih koji su dobro plaćeni), ali za godinu dana će procenat podrške moći da pokažu na prste...

A sad adio...

pre 13 godina

E ja sam BIO vas glasac godinama.
Vreme vam je da pakujete prnje.
Sa toliko nesposobnosti, osionosti, bezobrazluka, javasluka, neznanja, davno niko vladao nije.

Jaaa

pre 13 godina

Znam da je vama tesko da prihvatite cinjenicu da ste se smucili i ogadili ovom narodu ali to je istina. Pocnite polako da pakujete svoje prnje jel nece vise biti na vlasti!

MUKNAVI

pre 13 godina

Izvinte gospojo,nama je dosadilo da smenjujemo G sa G, nama trebaju nove face u vlasti a ne vase koje su nam se smucile,zgadile bljak bre,a tek ono sto ste svi skupa uradili..auuu al ce biti posla za one posle svih vas,stoga,nije lose te ode u Pozaravc gospa sa imenom i dva prezimena da kibcne vas buduci pansijon..naravno,za one koji uhvate tutanj..ne vazi se,za njima ce biti poslani oni koji rade u tisini,za dobrobit Drzave Srbije pa ce ih privesti odgovornosti,ovako il bre onako!Zar ste mislili da ce se to sve zavrsiti..onako..Nece ,ne,jer ima dosta Gradjana koji ne zele da crvene pred svojim unucima zbog bagre koja se docepala vlasti,prevarama,obecanjima,i unakazila Srbiju,a ispisnici su njihovih oceva,djedova,majki i baba..

Srbijanka

pre 13 godina

Pa gospodo iz DS-a vreme im je!! Dosta nam je vas, vasih lazi, prevara... Hocemo bolji zivot a sa vama na vlasti je to nemoguce!

Devojka iz bloka

pre 13 godina

Pa vreme je isteklo. Imali ste dosta fore da uradite nesto, a vi ste nas samo doveli u gore nedace. Necemo vise da cekamo! VREME JE!

Lola

pre 13 godina

Pre raspisivanja izbora molim vas da vratite stari grb i ukinete protivzakonitu uredbu iz novebra 2010 kojom se uvode fasisticka papagajska znamenja.
Ova odluka DS-a je nesto najpogubnije sto ste do sada uradili po rejting stranke, a to ce sasvim sigurno pokazati novi izbori.
Napravite kontrolu stete i vratite stari grb.
Mozda i zadrzite nesto od nas glasaca, koji u suprotnom bojkotujemo sledece izbore.

dorcolac

pre 13 godina

S obzirom da cemo u EU uci 2095,nemojte racunati na moj glas na sledecim izborima kao do sada.Posto ja nisam kornjaca sa Galapagosa da zivim 300 godina, moliom vas da lepo nestanete iz mog zivota jer moje potomstvo vas ne zasluzuje.

Super Mario

pre 13 godina

Vi da uradite neki posao? Daj nemoj da nas zasmejavate.. Pa sto taj posao niste uradili za prethodne tri godine, šta ste čekali? Bojite se izbora i bezite od njih kao djavo od krsta.

Марко

pre 13 godina

Ви никада на референдуму нисте добили дозволу да увлачите Србију у неповратне процесе. Нама су избори потребни јер ћемо под вама за још који месец бити готови, са или без ЕУ.

Ivana

pre 13 godina

Raspišite izbore što pre.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo svi na ulice izborimo se za izbore.Samo izbori donose stvarne promene.

Tomislav Kresović

pre 13 godina

"Izbori kad im dodje vreme" stav DS je veoma sličan ponašanju SPS na vrhuncu svoje vlasti.Ovakav odgovor je vid političke arogancije .Odluka se donosi u konsultaciji sa parlamentarnim strankama.DS vidi izbore u martu 2012 godine .Ako nema dogovora sa opozicijom izbori će biti u znaku teških sukoba.DS svoju snagu i demokrstski kapacitet treba da pokaže razgvorom sa SNS i ostalim partijama i dogovorom.Ako nema dogovora Ds poakzuje svu svoju slabost koja će joj se kasnije "obiti o glavu"

Johnny

pre 13 godina

A ako ne dobijete datum pocetka pregovora!?

DS-u bi bilo pametnije da odmah raspise izbore, jer ce u prolece sledece godine imati ispod 10%...

Neko ih gura u katastrofu - a i sve nas zajedno!

crna guja

pre 13 godina

nisam niciji glasac, ali ovakve demokrate u liku kolundzije,trivanke, dulica, zorica, malovicke, cvetkovica toliko su mi se zgadili da cu zaista glasati za narodnjake. i to zbog cece, @#$%! kovacevica, zbog mase onih koje ste abolirali i zbog gomile para koje st narodu ukrali! nek posle vas kradu narodnjaci, ali bar necu da slusam licemerne demokrate kojima su puna usta prava i zakona, a topozi im smrde necovestvom i kriminalom!

Lola

pre 13 godina

Pre raspisivanja izbora molim vas da vratite stari grb i ukinete protivzakonitu uredbu iz novebra 2010 kojom se uvode fasisticka papagajska znamenja.
Ova odluka DS-a je nesto najpogubnije sto ste do sada uradili po rejting stranke, a to ce sasvim sigurno pokazati novi izbori.
Napravite kontrolu stete i vratite stari grb.
Mozda i zadrzite nesto od nas glasaca, koji u suprotnom bojkotujemo sledece izbore.

crna guja

pre 13 godina

nisam niciji glasac, ali ovakve demokrate u liku kolundzije,trivanke, dulica, zorica, malovicke, cvetkovica toliko su mi se zgadili da cu zaista glasati za narodnjake. i to zbog cece, @#$%! kovacevica, zbog mase onih koje ste abolirali i zbog gomile para koje st narodu ukrali! nek posle vas kradu narodnjaci, ali bar necu da slusam licemerne demokrate kojima su puna usta prava i zakona, a topozi im smrde necovestvom i kriminalom!

Johnny

pre 13 godina

A ako ne dobijete datum pocetka pregovora!?

DS-u bi bilo pametnije da odmah raspise izbore, jer ce u prolece sledece godine imati ispod 10%...

Neko ih gura u katastrofu - a i sve nas zajedno!

Super Mario

pre 13 godina

Vi da uradite neki posao? Daj nemoj da nas zasmejavate.. Pa sto taj posao niste uradili za prethodne tri godine, šta ste čekali? Bojite se izbora i bezite od njih kao djavo od krsta.

A sad adio...

pre 13 godina

E ja sam BIO vas glasac godinama.
Vreme vam je da pakujete prnje.
Sa toliko nesposobnosti, osionosti, bezobrazluka, javasluka, neznanja, davno niko vladao nije.

Tomislav Kresović

pre 13 godina

"Izbori kad im dodje vreme" stav DS je veoma sličan ponašanju SPS na vrhuncu svoje vlasti.Ovakav odgovor je vid političke arogancije .Odluka se donosi u konsultaciji sa parlamentarnim strankama.DS vidi izbore u martu 2012 godine .Ako nema dogovora sa opozicijom izbori će biti u znaku teških sukoba.DS svoju snagu i demokrstski kapacitet treba da pokaže razgvorom sa SNS i ostalim partijama i dogovorom.Ako nema dogovora Ds poakzuje svu svoju slabost koja će joj se kasnije "obiti o glavu"

dorcolac

pre 13 godina

S obzirom da cemo u EU uci 2095,nemojte racunati na moj glas na sledecim izborima kao do sada.Posto ja nisam kornjaca sa Galapagosa da zivim 300 godina, moliom vas da lepo nestanete iz mog zivota jer moje potomstvo vas ne zasluzuje.

Jaaa

pre 13 godina

Znam da je vama tesko da prihvatite cinjenicu da ste se smucili i ogadili ovom narodu ali to je istina. Pocnite polako da pakujete svoje prnje jel nece vise biti na vlasti!

matori

pre 13 godina

Izbori će BITI u martu 2012. ili ranije!
Koliko ranije, znaće se za nekoliko dana...
Kandidatura za članstvo u EU sa tim nema, niti može da ima, bilo kakve veze.
DS bi još da vlada nekoliko decenija (jer od kandidature NEĆE biti ništa ove godine!), ali zaboravlja da mandat ima ograničeno trajanje.
Svojom arogancijom i nezrelim ponašanjem DS samo radi u korist svoje štete!
Ako bi izbori bili sada, ili u narednih nekoliko meseci, još bi DS imala neku podršku (naivnih i onih koji su dobro plaćeni), ali za godinu dana će procenat podrške moći da pokažu na prste...

Марко

pre 13 godina

Ви никада на референдуму нисте добили дозволу да увлачите Србију у неповратне процесе. Нама су избори потребни јер ћемо под вама за још који месец бити готови, са или без ЕУ.

Srbijanka

pre 13 godina

Pa gospodo iz DS-a vreme im je!! Dosta nam je vas, vasih lazi, prevara... Hocemo bolji zivot a sa vama na vlasti je to nemoguce!

Ivana

pre 13 godina

Raspišite izbore što pre.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo svi na ulice izborimo se za izbore.Samo izbori donose stvarne promene.

MUKNAVI

pre 13 godina

Izvinte gospojo,nama je dosadilo da smenjujemo G sa G, nama trebaju nove face u vlasti a ne vase koje su nam se smucile,zgadile bljak bre,a tek ono sto ste svi skupa uradili..auuu al ce biti posla za one posle svih vas,stoga,nije lose te ode u Pozaravc gospa sa imenom i dva prezimena da kibcne vas buduci pansijon..naravno,za one koji uhvate tutanj..ne vazi se,za njima ce biti poslani oni koji rade u tisini,za dobrobit Drzave Srbije pa ce ih privesti odgovornosti,ovako il bre onako!Zar ste mislili da ce se to sve zavrsiti..onako..Nece ,ne,jer ima dosta Gradjana koji ne zele da crvene pred svojim unucima zbog bagre koja se docepala vlasti,prevarama,obecanjima,i unakazila Srbiju,a ispisnici su njihovih oceva,djedova,majki i baba..

Devojka iz bloka

pre 13 godina

Pa vreme je isteklo. Imali ste dosta fore da uradite nesto, a vi ste nas samo doveli u gore nedace. Necemo vise da cekamo! VREME JE!

Duki

pre 13 godina

Iz dana u dan jedna ista prazna priča samo drugačije ispričana. A volela bih da znam šta su to do sada uradili? Mislim da je vreme za promene . Priča smo se naslušali, dosta nam je više! Promenimo ih da bi smo najzad krenuli napred! Ovako – teško da ćemo bilo gde stići. Izbori što pre!!!

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Ja licno iako niti sam "zaboravio niti oprostio" Nikolicu i Vucicu sve ono sto su nekada radili, danas sam neizmerno ZAHVALAN zbog njihovog "pretiska" koji vrse na ovu nesposobnu Vlast da nesto RADI !
Ne opire se DS izborima 18. Decembra kada ce ionako sve biti poznato oko sticanja kandidature Srbije za clanstvo u EU, DS se opire RADU na ispunjavanju "uslova" za sticanje statusa kandidata nasta je utvrdjivanjem datuma za izbore 18. Dec. primorava Opozicija !
DS vec danas zna da nece ispuniti "uslove" niti ce zahvaljujuci njihovoj nesposobnosti Srbija steci status kandidata ali zele posto poto sacuvati "monopol" na evropske integracije i taj proces "nesmetano razvlaciti u nedogled" ostavljajuci gradjane u uverenju da su oni jedini koji su u stanju Srbiju uvesti u EU sto normalno NIJE TACNO !
"Uslovi" EU koje Srbija ako zeli postati clanica EU mora ispuniti nisu "postavljeni" DS-ci nego "Srbiji" i EU je sasvim svejedno ko ce u ime "Srbije" ispunjavati te "Uslove" !
Danas je i meni kao zakletom pristalici Srbije u EU kao i vecini gradjana postalo jasno da je aktuelna kao bajagi "proevropska" Tadiceva Vlast ustvari i najveca PREPREKA Srbiji u priblizavanju Srbije EU !
Srbija je zahvaljujuci njihovoj NESPOSOBNOSTI da zavrsi bilo koji od "uslova" na POSLEDNJEM mestu u Regionu i najudaljenija od EU !
Podrzavam opoziciju i njihov zahtev za zakazivanje datuma za izbore ne zato sto ih "volim" nego zato sto ce konacno malo "razbistriti mutnu vodu" u kojoj se Tadiceva Vlast ocigledno "dobro snalazi" i na PRAZNIM PRICAMA opstaje na Vlasti na stetu drzave i vec sada najsiromasnijih gradjana u Regionu !
"Uslovljavanjem" Tadiceve Vlasti od strane opozicije "Srbija" nista ne gubi, moze samo dobiti !
Ili ce se ova Tadiceva Vlast "trgnuti" i nesto konkretno uraditi ili ce biti "razotkrivena" kao "prevaranti" gradjana koji ih godinama samo "obmanjuju" idejom i pricama o EU bez "iskrene zelje" da zaista i ostvare taj cilj ?
Cak sta vise Ja licno verujem da Tadiceva Vlast i kada bi imala "iskrenu zelju" da Srbiju uclani u EU NIJE ZA TO SPOSOBNA !

бата Мићко

pre 13 godina

Време им и јесте и то одавно, јер тако мисли огромна већина грађана. Не заклањајте се више иза добијања статуса кандидата и одређивања термина за почетак преговора. Србија ће све то остварити, али без вас, јер сте ви одавно већ прокоцкали историјску шансу који сте заиста имали, коју вам је народ на тацни сервирао. Зато отиђите с миром са позорнице и препустите све те важне послове онима који на тој истој позорници неће да глуматају, већ да истински и искрено дају себе за добробит свих нас.

milojica

pre 13 godina

Da,da. Tako je pričao isto i pokojni Sloba,ali bi neki peti oktobar. Njega sada nažalost nema. Nikakva sličnost nije namerna. Nadam se da ćete izvući pouku. Bolje milom nego silom. Ovi norostiroporski radikali neće oprostiti vaše greške od šestog oktobra. Oni će ga napraviti tako da ćete biti izbrisani sa političke scene tuto kompleto.
Zato izbacite više slogan koji vodi vaše kadrove ''svaki dan u svakom pogledu sve više kraduckam'' i okrenite se realnosti. Priznajte da ste izgubili iako smo svi bili uz vas, ali više ne davno je bio 5. oktobar prokockali ste poverenje.

(Ne)vreme

pre 13 godina

Pred prosle izbore glavna tema je bila "Potpisivanje sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU" a sada je "Sticanje statusa kandidata za clanstvo u EU"
Od prosli izbora do sada u Srbiji je doslo do velikog pada standarda, povecanja nezaposlenosti, ...
Verovatno je strah od rezultata izbora presudan ne raspisivanje izbora.
Kako dani. meseci, ... prolaze verovatno ce 'vremenska prognoza' biti jos losija!

Natalija

pre 13 godina

Pa znamo mi da se vama osladilo navasim mestima, nista ne radite a lepo se zivi. E pa tome ce uskoro doci kraj posto narod vise ne moze da zivi na ovakav nacin. Nista dobro nam niste doneli.

Dusan

pre 13 godina

Pa kad ce biti izbori ?? Kad nam se drzava raspadne ili kad ljudi pocrkaju od gladi pa ne budu mogli da izadju na izbore??? Sa vama samo propast!!!!!

gaga

pre 13 godina

I Kolundzija i Trivan i Tadic, pa cak i Dacic, Dulic... svi pricaju isto!
Sve smo culi, EU itd..., pregovori, clanstvo!
Ali narod zna da Srbija nece skrenuti sa tog puta ako vi odete sa vlasti.
Ne prikazujte sebe kao svete ljude koji imaju misiju da uvedu Srbiju u EU!
To ce se desiti bili vi na vlasti ili ne!
Mi samo hocemo da zivimo pristojno, a to ne mozemo dok ste vi na celu drzave!
Niste nista pokazali, nista uradili, samo neprestano pricate i pricate i umarate nas.
Hocemo promene.
Hocemo bolje.
Ako ste demokrate dajte da narod kaze sta zeli!
Postujte volju gradjana Srbije!

CezarMilan

pre 13 godina

Nisam videla nikakva resenja, konkretne predloge i nijednu akciju. Nista nisam videla od DS-a, za ovih 10 godina.
Zato Gospodjo Kolundzija, ne pricajte gluposti!
Nemojte da lazete i varate narod.
Ne kupujte vreme obmanama, odavno je prica Srbije sa DS-om zavrsena!
Raspisite izbore!

maki

pre 13 godina

Uci ce Srbija u EU, sa ili bez vas!
Mada, bolje je bez, jer u tom slucaju imamo sanse da se iscupamo iz ove bede u koju ste nas zakopali.

dobri

pre 13 godina

Clanstvo u EU ne zavisi od toga ko je na vlasti!
To je svima jasno!
Ne pricajte gluposti nego raspisite izbore.
Vreme je da Srbija izadje iz tog vaseg tunela!

sandra

pre 13 godina

Demokratija se temelji na volji naroda!
Narod je svoje rekao, a poslednje ce vam reci 16. aprila!
Znaci, da ste demokrate izbori bi bili raspisani jos u februaru.
Ali posto zelite da se igramo, hajde onda da se igramo!
Samo mi nije jasno kako vas nije stid sto ce cela Srbija biti 16-tog na ulicama!

Dragiša B.

pre 13 godina

Izbori će biti "kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU".
Izgleda da ova gospođa misli da izbora nikad neće ni biti. Ali mi imamo naš izbor,i to ćemo pokazati u subotu.

Johnny

pre 13 godina

A ako ne dobijete datum pocetka pregovora!?

DS-u bi bilo pametnije da odmah raspise izbore, jer ce u prolece sledece godine imati ispod 10%...

Neko ih gura u katastrofu - a i sve nas zajedno!

crna guja

pre 13 godina

nisam niciji glasac, ali ovakve demokrate u liku kolundzije,trivanke, dulica, zorica, malovicke, cvetkovica toliko su mi se zgadili da cu zaista glasati za narodnjake. i to zbog cece, @#$%! kovacevica, zbog mase onih koje ste abolirali i zbog gomile para koje st narodu ukrali! nek posle vas kradu narodnjaci, ali bar necu da slusam licemerne demokrate kojima su puna usta prava i zakona, a topozi im smrde necovestvom i kriminalom!

Lola

pre 13 godina

Pre raspisivanja izbora molim vas da vratite stari grb i ukinete protivzakonitu uredbu iz novebra 2010 kojom se uvode fasisticka papagajska znamenja.
Ova odluka DS-a je nesto najpogubnije sto ste do sada uradili po rejting stranke, a to ce sasvim sigurno pokazati novi izbori.
Napravite kontrolu stete i vratite stari grb.
Mozda i zadrzite nesto od nas glasaca, koji u suprotnom bojkotujemo sledece izbore.

Ivana

pre 13 godina

Raspišite izbore što pre.Miting će se održati 16 aprila na miran i demokratski način.Izađimo svi na ulice izborimo se za izbore.Samo izbori donose stvarne promene.

Super Mario

pre 13 godina

Vi da uradite neki posao? Daj nemoj da nas zasmejavate.. Pa sto taj posao niste uradili za prethodne tri godine, šta ste čekali? Bojite se izbora i bezite od njih kao djavo od krsta.

Tomislav Kresović

pre 13 godina

"Izbori kad im dodje vreme" stav DS je veoma sličan ponašanju SPS na vrhuncu svoje vlasti.Ovakav odgovor je vid političke arogancije .Odluka se donosi u konsultaciji sa parlamentarnim strankama.DS vidi izbore u martu 2012 godine .Ako nema dogovora sa opozicijom izbori će biti u znaku teških sukoba.DS svoju snagu i demokrstski kapacitet treba da pokaže razgvorom sa SNS i ostalim partijama i dogovorom.Ako nema dogovora Ds poakzuje svu svoju slabost koja će joj se kasnije "obiti o glavu"

Марко

pre 13 godina

Ви никада на референдуму нисте добили дозволу да увлачите Србију у неповратне процесе. Нама су избори потребни јер ћемо под вама за још који месец бити готови, са или без ЕУ.

dorcolac

pre 13 godina

S obzirom da cemo u EU uci 2095,nemojte racunati na moj glas na sledecim izborima kao do sada.Posto ja nisam kornjaca sa Galapagosa da zivim 300 godina, moliom vas da lepo nestanete iz mog zivota jer moje potomstvo vas ne zasluzuje.

Srbijanka

pre 13 godina

Pa gospodo iz DS-a vreme im je!! Dosta nam je vas, vasih lazi, prevara... Hocemo bolji zivot a sa vama na vlasti je to nemoguce!

Jaaa

pre 13 godina

Znam da je vama tesko da prihvatite cinjenicu da ste se smucili i ogadili ovom narodu ali to je istina. Pocnite polako da pakujete svoje prnje jel nece vise biti na vlasti!

MUKNAVI

pre 13 godina

Izvinte gospojo,nama je dosadilo da smenjujemo G sa G, nama trebaju nove face u vlasti a ne vase koje su nam se smucile,zgadile bljak bre,a tek ono sto ste svi skupa uradili..auuu al ce biti posla za one posle svih vas,stoga,nije lose te ode u Pozaravc gospa sa imenom i dva prezimena da kibcne vas buduci pansijon..naravno,za one koji uhvate tutanj..ne vazi se,za njima ce biti poslani oni koji rade u tisini,za dobrobit Drzave Srbije pa ce ih privesti odgovornosti,ovako il bre onako!Zar ste mislili da ce se to sve zavrsiti..onako..Nece ,ne,jer ima dosta Gradjana koji ne zele da crvene pred svojim unucima zbog bagre koja se docepala vlasti,prevarama,obecanjima,i unakazila Srbiju,a ispisnici su njihovih oceva,djedova,majki i baba..

A sad adio...

pre 13 godina

E ja sam BIO vas glasac godinama.
Vreme vam je da pakujete prnje.
Sa toliko nesposobnosti, osionosti, bezobrazluka, javasluka, neznanja, davno niko vladao nije.

Devojka iz bloka

pre 13 godina

Pa vreme je isteklo. Imali ste dosta fore da uradite nesto, a vi ste nas samo doveli u gore nedace. Necemo vise da cekamo! VREME JE!

matori

pre 13 godina

Izbori će BITI u martu 2012. ili ranije!
Koliko ranije, znaće se za nekoliko dana...
Kandidatura za članstvo u EU sa tim nema, niti može da ima, bilo kakve veze.
DS bi još da vlada nekoliko decenija (jer od kandidature NEĆE biti ništa ove godine!), ali zaboravlja da mandat ima ograničeno trajanje.
Svojom arogancijom i nezrelim ponašanjem DS samo radi u korist svoje štete!
Ako bi izbori bili sada, ili u narednih nekoliko meseci, još bi DS imala neku podršku (naivnih i onih koji su dobro plaćeni), ali za godinu dana će procenat podrške moći da pokažu na prste...

Duki

pre 13 godina

Iz dana u dan jedna ista prazna priča samo drugačije ispričana. A volela bih da znam šta su to do sada uradili? Mislim da je vreme za promene . Priča smo se naslušali, dosta nam je više! Promenimo ih da bi smo najzad krenuli napred! Ovako – teško da ćemo bilo gde stići. Izbori što pre!!!

Bucko razmisljam

pre 13 godina

Ja licno iako niti sam "zaboravio niti oprostio" Nikolicu i Vucicu sve ono sto su nekada radili, danas sam neizmerno ZAHVALAN zbog njihovog "pretiska" koji vrse na ovu nesposobnu Vlast da nesto RADI !
Ne opire se DS izborima 18. Decembra kada ce ionako sve biti poznato oko sticanja kandidature Srbije za clanstvo u EU, DS se opire RADU na ispunjavanju "uslova" za sticanje statusa kandidata nasta je utvrdjivanjem datuma za izbore 18. Dec. primorava Opozicija !
DS vec danas zna da nece ispuniti "uslove" niti ce zahvaljujuci njihovoj nesposobnosti Srbija steci status kandidata ali zele posto poto sacuvati "monopol" na evropske integracije i taj proces "nesmetano razvlaciti u nedogled" ostavljajuci gradjane u uverenju da su oni jedini koji su u stanju Srbiju uvesti u EU sto normalno NIJE TACNO !
"Uslovi" EU koje Srbija ako zeli postati clanica EU mora ispuniti nisu "postavljeni" DS-ci nego "Srbiji" i EU je sasvim svejedno ko ce u ime "Srbije" ispunjavati te "Uslove" !
Danas je i meni kao zakletom pristalici Srbije u EU kao i vecini gradjana postalo jasno da je aktuelna kao bajagi "proevropska" Tadiceva Vlast ustvari i najveca PREPREKA Srbiji u priblizavanju Srbije EU !
Srbija je zahvaljujuci njihovoj NESPOSOBNOSTI da zavrsi bilo koji od "uslova" na POSLEDNJEM mestu u Regionu i najudaljenija od EU !
Podrzavam opoziciju i njihov zahtev za zakazivanje datuma za izbore ne zato sto ih "volim" nego zato sto ce konacno malo "razbistriti mutnu vodu" u kojoj se Tadiceva Vlast ocigledno "dobro snalazi" i na PRAZNIM PRICAMA opstaje na Vlasti na stetu drzave i vec sada najsiromasnijih gradjana u Regionu !
"Uslovljavanjem" Tadiceve Vlasti od strane opozicije "Srbija" nista ne gubi, moze samo dobiti !
Ili ce se ova Tadiceva Vlast "trgnuti" i nesto konkretno uraditi ili ce biti "razotkrivena" kao "prevaranti" gradjana koji ih godinama samo "obmanjuju" idejom i pricama o EU bez "iskrene zelje" da zaista i ostvare taj cilj ?
Cak sta vise Ja licno verujem da Tadiceva Vlast i kada bi imala "iskrenu zelju" da Srbiju uclani u EU NIJE ZA TO SPOSOBNA !

milojica

pre 13 godina

Da,da. Tako je pričao isto i pokojni Sloba,ali bi neki peti oktobar. Njega sada nažalost nema. Nikakva sličnost nije namerna. Nadam se da ćete izvući pouku. Bolje milom nego silom. Ovi norostiroporski radikali neće oprostiti vaše greške od šestog oktobra. Oni će ga napraviti tako da ćete biti izbrisani sa političke scene tuto kompleto.
Zato izbacite više slogan koji vodi vaše kadrove ''svaki dan u svakom pogledu sve više kraduckam'' i okrenite se realnosti. Priznajte da ste izgubili iako smo svi bili uz vas, ali više ne davno je bio 5. oktobar prokockali ste poverenje.

(Ne)vreme

pre 13 godina

Pred prosle izbore glavna tema je bila "Potpisivanje sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju sa EU" a sada je "Sticanje statusa kandidata za clanstvo u EU"
Od prosli izbora do sada u Srbiji je doslo do velikog pada standarda, povecanja nezaposlenosti, ...
Verovatno je strah od rezultata izbora presudan ne raspisivanje izbora.
Kako dani. meseci, ... prolaze verovatno ce 'vremenska prognoza' biti jos losija!

Natalija

pre 13 godina

Pa znamo mi da se vama osladilo navasim mestima, nista ne radite a lepo se zivi. E pa tome ce uskoro doci kraj posto narod vise ne moze da zivi na ovakav nacin. Nista dobro nam niste doneli.

бата Мићко

pre 13 godina

Време им и јесте и то одавно, јер тако мисли огромна већина грађана. Не заклањајте се више иза добијања статуса кандидата и одређивања термина за почетак преговора. Србија ће све то остварити, али без вас, јер сте ви одавно већ прокоцкали историјску шансу који сте заиста имали, коју вам је народ на тацни сервирао. Зато отиђите с миром са позорнице и препустите све те важне послове онима који на тој истој позорници неће да глуматају, већ да истински и искрено дају себе за добробит свих нас.

Dusan

pre 13 godina

Pa kad ce biti izbori ?? Kad nam se drzava raspadne ili kad ljudi pocrkaju od gladi pa ne budu mogli da izadju na izbore??? Sa vama samo propast!!!!!

gaga

pre 13 godina

I Kolundzija i Trivan i Tadic, pa cak i Dacic, Dulic... svi pricaju isto!
Sve smo culi, EU itd..., pregovori, clanstvo!
Ali narod zna da Srbija nece skrenuti sa tog puta ako vi odete sa vlasti.
Ne prikazujte sebe kao svete ljude koji imaju misiju da uvedu Srbiju u EU!
To ce se desiti bili vi na vlasti ili ne!
Mi samo hocemo da zivimo pristojno, a to ne mozemo dok ste vi na celu drzave!
Niste nista pokazali, nista uradili, samo neprestano pricate i pricate i umarate nas.
Hocemo promene.
Hocemo bolje.
Ako ste demokrate dajte da narod kaze sta zeli!
Postujte volju gradjana Srbije!

CezarMilan

pre 13 godina

Nisam videla nikakva resenja, konkretne predloge i nijednu akciju. Nista nisam videla od DS-a, za ovih 10 godina.
Zato Gospodjo Kolundzija, ne pricajte gluposti!
Nemojte da lazete i varate narod.
Ne kupujte vreme obmanama, odavno je prica Srbije sa DS-om zavrsena!
Raspisite izbore!

sandra

pre 13 godina

Demokratija se temelji na volji naroda!
Narod je svoje rekao, a poslednje ce vam reci 16. aprila!
Znaci, da ste demokrate izbori bi bili raspisani jos u februaru.
Ali posto zelite da se igramo, hajde onda da se igramo!
Samo mi nije jasno kako vas nije stid sto ce cela Srbija biti 16-tog na ulicama!

maki

pre 13 godina

Uci ce Srbija u EU, sa ili bez vas!
Mada, bolje je bez, jer u tom slucaju imamo sanse da se iscupamo iz ove bede u koju ste nas zakopali.

dobri

pre 13 godina

Clanstvo u EU ne zavisi od toga ko je na vlasti!
To je svima jasno!
Ne pricajte gluposti nego raspisite izbore.
Vreme je da Srbija izadje iz tog vaseg tunela!

Dragiša B.

pre 13 godina

Izbori će biti "kada Srbija stekne status kandidata za članstvo u EU".
Izgleda da ova gospođa misli da izbora nikad neće ni biti. Ali mi imamo naš izbor,i to ćemo pokazati u subotu.