Ponedeljak, 22.11.2010.

18:30

Tekst optužnice: Transferi i oružje

Svetlanu Ražnatović i njenu sestru Lidiju tekst optužnice tereti da su nezakonito prisvojile milionske svote od prodaje fudbalera "Obilića" stranim klubovima.

Izvor: B92

Tekst optužnice: Transferi i oružje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

pazivamo

pre 13 godina

Imam neki osecaj za feeling da je ovo warning, tj daju joj naznaku da shturne iz zemlje dok jos moze pa ce da je "ganjaju" ko Terzica i co. ZIVI BILI PA VIDELI

komična srpska pravda

pre 13 godina

"Podsetimo, tokom policijske akcije "Sablja", u vili Svetlane Ražnatović je pronađeno više pištolja i revolvera sa punim okvirima municije."

Bananamen je uspostavio "Banana Republiku".
Iz fioke se vade slučajevi po potrebi.
Nekome smeta što je Zvezda sklopila sporazum o korišćenju stadiona "Obilić" za potrebe svoje omladinske škole.
Bljutava predigra za suđenje Džaji, koje je najavljeno za januar mesec. Tužilaštvo, skup beskičmenjaka, koji slepo izvršavaju naredbe "odozgo". Reforma pravosuđa uspela u potpunosti, ali gledano iz ugla partijskih moćnika.

Svi su lopovi osim predsednika FK Partizan, koji je na volšeban način došao do vlasništva nad pola Knez Mihajlove ulice, uz pomoć DB članova svoje uprave i likova iz vrha politike koji mu redovno posećuju svečanu ložu. Zašto ne reći javno: Dačić i Tadić.
Kada Verica Barać javno prozove pomenutog za korupciju prilikom privatizacije Veterinarskog Zavoda u Zemunu, vlast je gluva.
O Zeki nema potrebe trošiti reči, postoji knjiga o utakmici Roma-Partizan.

To naravno ne znači da Cecu ne treba procesuirati, ali ima hiljadu puta gorih a nalaze se u vrhu lanca donošenja ključnih državnih odluka.

Beogradjanin

pre 13 godina

Ovde neki prave razliku izmedju Cece i nekih koji su pokrali milione i ne placaju nista.valjda u jednoj drzavi treba da bude sve jedno da li si ukrao 100.000 ili 100 miliona. Pred zakonom su svi isti samo je kazna drugacija. Dokazano da su sestra i ona prisvojile milione maraka od prodaje igraca. Sta ako je ona Ceca. U zatvor koliko zasluzuje, da vrati pare i onda posle izlaska neka i dalje peva.

Srbija evropskih vrednosti

pre 13 godina

NEKIMA JE SRBIJA MAJKA A MNOGIMA MAĆEHA!

Neki smeju baš SVE a mnogi nemaju pravo ni na posao!
O neplaćanju poreza i drugih dažbina i da se ne priča!

nenad73

pre 13 godina

Pre izvesnog vremena smo mogli da procitamo kako jedan srpski tajkun duguje drzavio milione evra poreza, potom da drzava ne placa struju i grejanje u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra a sada niko ne sme da pokrene gotovu optuznicu protiv Svetlane Raznjatovic...vazno je da nam je predsednik rekao da nas ceka teska godina. Mislim da je jasno i zasto kada se vide ovakvi "rezultati"

aha

pre 13 godina

Sada mi je jasno zasto svaki politicar ili biznismen zeli da ima pod kontrolom neki fudbalski klub, makar i nizem rangu. haha, jos malo pa zastarelo.

Zeljko

pre 13 godina

nego, da li je Arkan bio vlasnik Obilica? i da li se vlasnistvo prenelo na Cecu?
ako jeste, ne vidim kako mozes nelegalno da prisvojis pare, od kluba ciji si vlasnik??

Milan Sd

pre 13 godina

Muka mi je od praznih priča u pripremi smo,sad će,samo što nije-pa nije to ni kafa,ni palačike,ni kuvanje jaja...Pa za manje para je ležala u zatvoru Katarina Rebrača i ako je uzimala pare trebalo je i duže,a pevaljku drže kao malo vode na dlanu..Da li se tako radi u narmalnim zemljama????Pa otac od Štefi Graf je bio u zatvoru zato što nije plaćao porez,a Vesli Snajps naredne 3godine ide da izdržava kaznu u zatvoru zbog poreza,jer preko svako može da bude veliki,ali kad je pravljenje zakonskih grešaka onda su svi isti..A kod nas dođeš iz neke selendre-daš kravu,ovcu,kintu ili šta god i ti si obezbeđen za ceo tvoj život...Pa dok je Srbija umirala od gladi,hiperinflacije,ratova i toliko toga još ona je uživala u lepoti življenja..E,sad nije ni ona kriva što je Srbija senilna i oprašta stvari toliko lagano da je to užas..Treba biti pošten i reći sve ono što gro ljudi zna,ali ne želi da prizna i kaže..Šteta što malo duže operacija SABLJA nije održana....

Jovan

pre 13 godina

Glede optuznice i dokaznog materijala, u proteklih nekoliko godina, bilo je vise vestacenja, pa dopuna optuznice, pa citanja materijala ispocetka.... za sada smo kod prvog nacrta optuznice, akoliko ih ce biti, gledacemo. BTW, otkuda sada toliko mala suma u pitanju? Da li su 'neki' podmireni pa se gomila miliona nekom magijom, smanjila?

Iventusa

pre 13 godina

Ovaj pr. nam pokazuje da svako ko ima politicku podrsku moze da izbegne krivicnu odgovornost!
Velimir Ilic (citiram njegovu izjavu datu B92 u vestima u 23h): "Ona je majka dvoje dece, dugo zivi pod pritiskom"!
I opet-kakve veze "jadna Ceca" ima sa tim? Smrc,smrc,jadnaa Cecaa...
Naravno, onda su je "nevinu" odveli u pritvor,dok su njena deca "gladovala i tugovala " bez majke! Svi se secamo tih NADREALNIH tekstova! Cuj,deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona,i to krvava dva miliona!? Ne,sva Srpska deca su gladovala,tvoja su bila sita!
Toliko od mene!

Dlm!

pre 13 godina

Nema pravde u ovoj zemlji,tako da moze ziviti opusteno...a ja kad ne bi platio telefon dva mjeseca, gulio bi bar 20 dana zatvora...a eto ima kretena kojima je ona idol,tako da u principu i da ja zavrsim u tvorza,niko ne bi protestovao ispred::)))

stari basista

pre 13 godina

Vestacki nokti, vestacke trepavice, vestacka (cesto) boja kose, vestacke usne, vestacke grudi, vestacka muzika, vestacka ekonomija...

darko

pre 13 godina

Obozavaocima Cece da je ovo zapad bilo bi joj vec sudjeno bila bi bez trunke love i mozda ne bila osudjena zbog velike popularnosti (Majkl Dzekson) ali je ipak zavrsio bas bedno .
Zato jer se mora pokazato po svaku cenu da polozaj ugled popularnost NISTA ne znace kad je u pitanju postovanje zakona i da onaj ko se drznu da uradi nesto ma koliko popularan nece se izvuci tek tako pa makar mu samo ime bilo blaceno do kraja zivota i ziveo stalno u strahu.

zarko

pre 13 godina

dovoljno je pogledati spisak klubova u koje su otishli ovi fudbaleri pa da se razume kome ide u prilog da nam fudbal bude ovako bedan. kada prodajete ugracha u italiju ili englesku, ne mozete da dobijete pare u koferu, mnogo je isplativije istrenirati nekog polubalvana i prodati ga u checheniju..

UruRuck

pre 13 godina

U Srbiji stampa je ta koja prva dobija uvid u optuznice!?
A optuznice imaju i nacrte?!
Nkada se ovo zvalo "hajka" , vodila je drzava protiv neistomisljenika i onih za koje je smatrala da je mogu ugrozavati.
A mediji su , ocigledno, bili i ostali "pipachi javnog mjenja" i "probni baloni".
Neka su nama nasi tajkuni zdravi, zivi i nedodirljivi.
Mi cemo se baviti Cecom i Farmom.
Mleka nema , gasa za ogrev slabo a struja ide gore 30%.

bgd

pre 13 godina

A sta cemo sa cinjenicom da su se Zoranove ubice krile kod Cece, i da je bio dogovor sa njom da im ona da alibi za 12.mart 2003. godine?
Hapiste je za ovo , pa da nam propeva posle i o zaveri.

Mile

pre 13 godina

Tako je...sad ce s' pevanja da predje na sviranje i to ni manje ni vise nego klavira, alal vera, nema sta kompletan muzicar!!! Eh da je vise ovakvih UMETNIKA u Srbiji!!!

glamurozni Insajder

pre 13 godina

Definitivno,zaludjivanje raje. Selektivni odabir plasiranja afera,....a secanje na stare kao „Nacionalna štedionica”,„Sartid”,„Satelit”...da ne nabrajam tapkaju i tapkaju....i ko ih pominje,pa nemaju tu glamuroznost...

Poznavalac

pre 13 godina

Ova pevaljka prvenstveno treba da odgovara za druzenje sa zemunskim klanom i pokusajem davanja alibija Legiji za Djindjicevo ubistvo.
Onda zatim idu ove kriminalne radnje prodaje fudbalercica i ostalo.
I na kraju da se vidi sprega za njenim omiljenim politicarima ( ne mislim na Ivicu) , nego na onog koji je cupkao na njenom koncertu , a po profesiji je doktor pravnih nauka

Zigzauer

pre 13 godina

Slika koja je prilozena uz tekst nije starija od 7,8 godina!
Ovde vec ima naduvana usta i vrlo mali mobilni telefon.
A i ne izgleda na slici bas kao da ima 20 godina!
Cisto sam zapazio...
A sto se tice komentara da se treba baviti vaznijim stvarima od ove... i pustite jadnu zenu na miru... haha... ja stvarno ne znam sta je vaznije od tog copora zlocinaca koji su potpuno unistili ovu zemlju i ovaj narod!!!
Ne postoji adekvatna kazna za te zlocince koja bi nadoknadila patnju izmucenog postenog naroda u poslednjih 20 godina!
Ali sa druge strane, komentari koji se pojavljuju, npr. oni koji se pisu ovde i koje sam naveo i jos mnogo takvih u raznim vestima, dokazuju da i mi sami sebi krojimo sudbinu.
Ipak, ta ista Ceca i ne samo ona, nego jos mnogo drugih kriminalaca, zlikovaca itd. imaju veliku podrsku gradjana ove zemlje!
Neverovatno!
Kako cemo se mi moralno uzdici, ja stvarno ne znam.
Ako bilo kome mafijas, pljackas, ubica, razbojnik mogu da budu heroji, a da nema nikakvu korist od toga, onda je to ludilo!
Nek' nam je Bog u pomoci!!!

Ivan

pre 13 godina

Dugo pratim fudbal i siguran sam da te pare niko ne bi mogao da dobije za Babeua ,Zorica ,Sarca i ekipu .Pa da je u Obilicu igrao tih godina igrao Roberto Karlos ja bi poverovao u price o tolikom novcu.

Bili bi omiljeniji i od Tadića! :))

pre 13 godina

Nego, nešto mi se pojavila neka sablasna slika pred očima - ona i Dačić bi baš bili "lep" par! Prosto su stvoreni jedno za drugo!

slikarska kolonija

pre 13 godina

Mozete vi da nacrtavate i skicirate koliko hocete, ali ceca i ivica su iz istog sela, a skoro i partije .Suludo je ocekivati bilo kakav sudski postupak, jer bi vam Dragan Markovic palma, nekada vinovnik i raspasoj, a danas samo raspasoj uskratio podrsku, posto od silnog posla
i mocert i betoven i bah su morali umreti i na zalost nisu stigli na red da sviraju jer je doticni stranka Sp.jedinstva bila jos u osnivanju.

Da zbijem malo na salu kako rece moje dete
Prvo ceca, brena, jeca, gagili i seka, a onda pusti betovena i sopena

nikola razbijac

pre 13 godina

... Javna je tajna da je ona stitila ubice premijera Djindjica i da je surovala sa mafijom. Zar si stvarno mozete da poverujete da je zena bivseg ubice i pljackasa koji je bio najmocniji u zemlji ostala cistog obraza kao samohrana majka dvoje dece kako se predstavlja? Jedva cekam da je je osude na par godina. To bi mi vratilo veru u pravosudni sistem ove korumpirane drzave

deki

pre 13 godina

Draga Ceco,ako jos nisi "otputovala" pakuj kofere polako,evo lepo ti preko sredstava javnog informisanja najvljuju da je vreme da ides malo dok se ne slegne prasina...

Ako ste na Karibima, bućnite se malo, da se razladite, brzo ćemo mi!

pre 13 godina

Svetlana, molim vas ne brinite - to je samo nacrt, a pošto se nije svideo Dačiću onda nije prihvaćen kao idejno rešenje za novu predizbornu kampanju.

Uopšte ne znamo kako se desilo da sumu koju ste maznuli umanje za 75% i predložićemo vas za nagradu u sledećem predlogu - da vam se revanširamo za ovaj propust. Molimo vas, strpite se dok pobedi opozicija. Onda će Dačić biti ponovo u vlasti, a tada će nam trebati i nova ministarka kulture, pa ćete moći i da zaradite.

Videćemo da vam se Tadić nekako izvini ovih dana, ali trenutno je zauzet drugim lažima - evo baš obećava pomoć države tamo negde na tužnom jugu. Ne brinite, vas polusvet i dalje voli - bas kao i nas!

Izdržite Svetlana - u ćutanju se razumemo!

Tihana

pre 13 godina

Jao, ,,nacrt'...ko da se radi o ne znam kakvom ,,master majndu''(a ne o običnoj lopuži!!) pa sofisticirano i inteligentno smislio prevaru stoleća pa će sad armija advokata prvo da pokuša sa ,,nacrtom''.....

rade

pre 13 godina

dacic ce zbog uclanjenja u internacionalu sve da uradi, ali je palma taj koji ce maksimalno da koci, jer je on i od tih para finansirao televiziju i zna da ce i on da odgovara zbog taga, a ne da se hvali kako je on veliki domacin...

ne verujem!

pre 13 godina

"Podsetimo, tokom policijske akcije "Sablja", u vili Svetlane Ražnatović je pronađeno više pištolja i revolvera sa punim okvirima municije."
...I onda su joj sve oprostili...
Stvarno ne verujem ni ja: kakav narod - takva drzava!

Sladjana

pre 13 godina

E pošto je u pitanju nacrt optuženja, nema dovoljno jakih dokaza i tužilaštvo će zbog nedoumica verovatno vratiti spise sudu na dopunu istrage... pa će sud posle odredjenog vremena vratiti ponovo tužilaštvu na razmatranje i odluku... do zastarevanja! Mislim takva je praksa.

Misa

pre 13 godina

Ova zena je olicenje naseg drustva. Sta da radimo mi koji smo drugaciji, a nema nas mnogo. I Kostunicina macka slusa narodnjake ispod kreveta

Milan

pre 13 godina

A odakle vama pravo da "imate uvid u nacrte optuznica" i odakle vam pravo da optuzujete ljude na osnovu njih! Stop Karleusizaciji Srbije!

evita

pre 13 godina

A bre sto ste zluradi, valjda i ona ima pravo na fer sudjenje! Da sam ja na njenom mestu, tuzila bih drzavu sto su me drzali u apsu onoliko i sto sedam godina nisu u stanju ni optuznicu da podignu. Nego nacrt iste. A sto se tice Palme i Ivice, oni nisu bili u vlasti 2003, pa ko je onda kocio? Cirkus od drzave!

Petar

pre 13 godina

Пази сад ово: НАЦРТ! Ш'а је ово, декларација или оптужница? Оће ли ићи на лектуру, коректуру, а потом на јавну дискусију и усвајање? С обзиром на префињени укус народа и пинковско образовање, ово ће бити одбачено са индигнацијом.
С друге стране када су Дачићеве нинџе 'апсиле легенде нашег спорта Цвелета и Џају, за наводно сличне ствари, није било нацрта него спектакл, телевизија, гро планови лисица на рукама, најбеднији маркетинг.
Неко се очигледно спрда са нама.

Misa

pre 13 godina

Ivica Dacic je vise puta izjavio da mu niko ne dira drugaricu i zemljakinju. Da li je on normalan. Pa ona je optuzena za najteza krivicna dela kradje ogromnih para. Njen bivsi muz je bio klasican kriminalac i ubica. Da li je Dacic normalan, pa on treba takve da hapsi.

Tick-Tack-Tick

pre 13 godina

Ovo je ocigledno odgovor drzave da su jaci od tajkuna i kriminalaca. Polako ali sigurno svako izlazi pred zakon, a mislili su da su nedodirljivi....

hrt

pre 13 godina

Zaista me zanima dali bi isti ovakav tretman imala neka Albanka da su joj nasli onoliko oruzja u kuci.?
Ili bi se ona 'kiselila' u zatvoru - bila trenutno uhapsena uz klasicno obrazlozenje 'da moze uticati na svedoke'.
Ovo samo pokazuje koliko je nase sudstvo zaista 'reformisano'.
Da nema slucajeva kao 'Ganic' ili "Jurisic' tj kad se ukljuci medjunarodna javnost, nista se nebi ni desavalo.
Cuj 'nacrt' optuznice ??? Kao da je zakon, a ne drzavljnin Srbije koji je opo ustavu Srbije potpuno ravnopravan. A Ceci ni pasos nije oduzet ???

Dushkic

pre 13 godina

Zasto se objavljuju ovakve stvari? Ona sad ima priliku da pobegne iz zemlje i da ne odgovara za ono so je uradila. Ako imaju dokaze, nek je uhapse i neka joj sude, a kada se sve to zavrsi, onda moze da se diskutuje o tome kakva je bila optuznica itd...

Mikele

pre 13 godina

Posle odlaska na Slavu, Dacic je u TV intervjuu rekao otprilike ovako:"Pa zar ja ne mogu da imam prijatelje i da se privatno druzim sa njima". E, tu je cela katastrofa Srbije. Kao Ministar, taj Dacic mora da pazi sa kime se druzi. On kao Ministar "ne sme da ima sumnjive prijatelje". Za platu koju prima i ono koliko nas kosta, MORA da bude narodu na usluzi 24/7. Ako hoce da se druzi sa licima, za koje i vrabci znaju da su pod istragom, neka se druzi, ali ne kao MINISTAR POLICIJE! Dakle, daj ti lepo ostavku, pa se druzi i slikaj sa kime hoces, jer kada jednog dana na vlast dodje neki posten covek, odgovaraces majstore sto si uz kaficu i tortu Arkanovici na uvce pricao neke price koje ne bi smeo.

Miloš

pre 13 godina

Vesli Snajps poznat kao Afrožitoradjanka, ide u zatvor zbog utaje poreza. Siguran sam da je mnogo poznatiji i značajniji od integralne žitoradjanke.
Ali mi Srbi umemo da prepoznamo vrednosti na lokalu

milinko đuričić

pre 13 godina

...tako je upozoren i Šaric da se sakrije...zasto se čeka dva meseca...neko uzima prljave, proklete, i mozda krvave pare...

alpinista

pre 13 godina

Kakva "sablja" ljudi, satara, mač, sekira od 5 kila, tenk...

Samo mislim da je i ovo mrka kapa, samo nas zaluđuju pred neke izbore.

građanin

pre 13 godina

Sada je potpuna jasno da je i Zagorka Dolovac nastavljač stare prakse u smislu očuvanja lika a naročito dela i svakojakih rabota Slobodana Radovanovića. I nju van pravosuđa,jer definitivno samo pravi štetu.
Jeli ona to ŠTITI Arkanovu udovicu? Jeli to zbog kuma Palme ili zemljaka Dačića ili LOVE?

sasa jokic

pre 13 godina

Pa gde se zaturilo 10 miliona maraka?! Bilo je reci o 25 miliona maraka! Izgleda ce Dacic morati da popusti, krajnje je vreme da se doticna nadje tamo gde joj je mesto.

Mikan

pre 13 godina

Kakvo nezakonito drzanje oruzja? Za to delo mozes pohapsiti pola Srbije.
Ceci ne gine pola godine uslovne kazne, i zabrana nosenja oruzja, zar ne?
Ona gore vazna optuzba, o milionima, ce otici niz vodu uz dobre advokate, slabe tuzioce i jos slabije sudije.

zoran

pre 13 godina

Bravo...posle 7 godina dosli smo do nacrta. Sjajno..samo napred..posle 40 godina bice podignuta optuznica...ha,ha,ha..ljudima seku struju posle mesec dana omanjeg duga, hvataju babe i dede koji preprodaju neku sirotinju ne bi li imali za hleb...jad i chemer...sta drugo...

Zoran

pre 13 godina

Da je ovo normalna drzava,za nju niko ne bi ni znao.
Ovako,banana drzava, ona poznata, milioni oko nje, itd.

Nact ce otici u skupstinu na glasanje, Palma ce biti najglasniji za usvajanje,
a Dacic ce hapsiti...

Srpska bajka

fiškal

pre 13 godina

Ovo je vrhunac gluposti "reformisanog" pravosuđa u kome glavnu reč pored VD Radovanovića vodi i samozvani tužilac Tomo Zorić.
Kakav "nacrt optužnice" i kakvo čekanje? Optužnica je ili napisana ili nije. Ko koči ovaj proces? Tražim kao građanin koji plaćanjem poreza plaćam i pravosuđe da se odmah oglasi "pisac" tog "nacrta optužnice" i objasni šta treba još da se desi pa da se optužnica konačno prosledi sudu?
Ukoliko ovako ostane, onda pozivam kompletno Republičko tužilaštvo da zajedno sa Tomom Zorićem a naročito VD Radovanovićem podnese ostavku.
Da , i ministarka neka se ovim povodom oglasi. I Boško Ristić i Trivanka ...da i sveznajući TADIĆ neka objasne ovaj apsurd i bruku.

realan

pre 13 godina

Dajte da vidimo i to cudo! Cestitke b92 na upornosti i istrajnosti u utvrdjivanju istine. U Srbiji niko ne sme biti zasticen. Ako ima elemenata krivicnog dela treba odmah to pred sud, pa neka se tamo dokazuje krivica a ne da se svesno ide na odugovlacenje postupka.

Proka

pre 13 godina

Politicari imaju imunitet, ali izgleda da je Srbija jedina zemlja u kojoj estradne licnosti imaju imunitet... Svetske zvezde zbog saobracajnih prekrsaja zavrse na naslovnim stranama u negativnom kontekstu, zaglave zatvor itd, a zamislite da Madonna utaji milione poreza, sanse nema da bi se izvukla.

Proka

pre 13 godina

Politicari imaju imunitet, ali izgleda da je Srbija jedina zemlja u kojoj estradne licnosti imaju imunitet... Svetske zvezde zbog saobracajnih prekrsaja zavrse na naslovnim stranama u negativnom kontekstu, zaglave zatvor itd, a zamislite da Madonna utaji milione poreza, sanse nema da bi se izvukla.

fiškal

pre 13 godina

Ovo je vrhunac gluposti "reformisanog" pravosuđa u kome glavnu reč pored VD Radovanovića vodi i samozvani tužilac Tomo Zorić.
Kakav "nacrt optužnice" i kakvo čekanje? Optužnica je ili napisana ili nije. Ko koči ovaj proces? Tražim kao građanin koji plaćanjem poreza plaćam i pravosuđe da se odmah oglasi "pisac" tog "nacrta optužnice" i objasni šta treba još da se desi pa da se optužnica konačno prosledi sudu?
Ukoliko ovako ostane, onda pozivam kompletno Republičko tužilaštvo da zajedno sa Tomom Zorićem a naročito VD Radovanovićem podnese ostavku.
Da , i ministarka neka se ovim povodom oglasi. I Boško Ristić i Trivanka ...da i sveznajući TADIĆ neka objasne ovaj apsurd i bruku.

zoran

pre 13 godina

Bravo...posle 7 godina dosli smo do nacrta. Sjajno..samo napred..posle 40 godina bice podignuta optuznica...ha,ha,ha..ljudima seku struju posle mesec dana omanjeg duga, hvataju babe i dede koji preprodaju neku sirotinju ne bi li imali za hleb...jad i chemer...sta drugo...

hrt

pre 13 godina

Zaista me zanima dali bi isti ovakav tretman imala neka Albanka da su joj nasli onoliko oruzja u kuci.?
Ili bi se ona 'kiselila' u zatvoru - bila trenutno uhapsena uz klasicno obrazlozenje 'da moze uticati na svedoke'.
Ovo samo pokazuje koliko je nase sudstvo zaista 'reformisano'.
Da nema slucajeva kao 'Ganic' ili "Jurisic' tj kad se ukljuci medjunarodna javnost, nista se nebi ni desavalo.
Cuj 'nacrt' optuznice ??? Kao da je zakon, a ne drzavljnin Srbije koji je opo ustavu Srbije potpuno ravnopravan. A Ceci ni pasos nije oduzet ???

Mikele

pre 13 godina

Posle odlaska na Slavu, Dacic je u TV intervjuu rekao otprilike ovako:"Pa zar ja ne mogu da imam prijatelje i da se privatno druzim sa njima". E, tu je cela katastrofa Srbije. Kao Ministar, taj Dacic mora da pazi sa kime se druzi. On kao Ministar "ne sme da ima sumnjive prijatelje". Za platu koju prima i ono koliko nas kosta, MORA da bude narodu na usluzi 24/7. Ako hoce da se druzi sa licima, za koje i vrabci znaju da su pod istragom, neka se druzi, ali ne kao MINISTAR POLICIJE! Dakle, daj ti lepo ostavku, pa se druzi i slikaj sa kime hoces, jer kada jednog dana na vlast dodje neki posten covek, odgovaraces majstore sto si uz kaficu i tortu Arkanovici na uvce pricao neke price koje ne bi smeo.

realan

pre 13 godina

Dajte da vidimo i to cudo! Cestitke b92 na upornosti i istrajnosti u utvrdjivanju istine. U Srbiji niko ne sme biti zasticen. Ako ima elemenata krivicnog dela treba odmah to pred sud, pa neka se tamo dokazuje krivica a ne da se svesno ide na odugovlacenje postupka.

Zoran

pre 13 godina

Da je ovo normalna drzava,za nju niko ne bi ni znao.
Ovako,banana drzava, ona poznata, milioni oko nje, itd.

Nact ce otici u skupstinu na glasanje, Palma ce biti najglasniji za usvajanje,
a Dacic ce hapsiti...

Srpska bajka

Petar

pre 13 godina

Пази сад ово: НАЦРТ! Ш'а је ово, декларација или оптужница? Оће ли ићи на лектуру, коректуру, а потом на јавну дискусију и усвајање? С обзиром на префињени укус народа и пинковско образовање, ово ће бити одбачено са индигнацијом.
С друге стране када су Дачићеве нинџе 'апсиле легенде нашег спорта Цвелета и Џају, за наводно сличне ствари, није било нацрта него спектакл, телевизија, гро планови лисица на рукама, најбеднији маркетинг.
Неко се очигледно спрда са нама.

ne verujem!

pre 13 godina

"Podsetimo, tokom policijske akcije "Sablja", u vili Svetlane Ražnatović je pronađeno više pištolja i revolvera sa punim okvirima municije."
...I onda su joj sve oprostili...
Stvarno ne verujem ni ja: kakav narod - takva drzava!

Misa

pre 13 godina

Ivica Dacic je vise puta izjavio da mu niko ne dira drugaricu i zemljakinju. Da li je on normalan. Pa ona je optuzena za najteza krivicna dela kradje ogromnih para. Njen bivsi muz je bio klasican kriminalac i ubica. Da li je Dacic normalan, pa on treba takve da hapsi.

Ako ste na Karibima, bućnite se malo, da se razladite, brzo ćemo mi!

pre 13 godina

Svetlana, molim vas ne brinite - to je samo nacrt, a pošto se nije svideo Dačiću onda nije prihvaćen kao idejno rešenje za novu predizbornu kampanju.

Uopšte ne znamo kako se desilo da sumu koju ste maznuli umanje za 75% i predložićemo vas za nagradu u sledećem predlogu - da vam se revanširamo za ovaj propust. Molimo vas, strpite se dok pobedi opozicija. Onda će Dačić biti ponovo u vlasti, a tada će nam trebati i nova ministarka kulture, pa ćete moći i da zaradite.

Videćemo da vam se Tadić nekako izvini ovih dana, ali trenutno je zauzet drugim lažima - evo baš obećava pomoć države tamo negde na tužnom jugu. Ne brinite, vas polusvet i dalje voli - bas kao i nas!

Izdržite Svetlana - u ćutanju se razumemo!

građanin

pre 13 godina

Sada je potpuna jasno da je i Zagorka Dolovac nastavljač stare prakse u smislu očuvanja lika a naročito dela i svakojakih rabota Slobodana Radovanovića. I nju van pravosuđa,jer definitivno samo pravi štetu.
Jeli ona to ŠTITI Arkanovu udovicu? Jeli to zbog kuma Palme ili zemljaka Dačića ili LOVE?

Dushkic

pre 13 godina

Zasto se objavljuju ovakve stvari? Ona sad ima priliku da pobegne iz zemlje i da ne odgovara za ono so je uradila. Ako imaju dokaze, nek je uhapse i neka joj sude, a kada se sve to zavrsi, onda moze da se diskutuje o tome kakva je bila optuznica itd...

sasa jokic

pre 13 godina

Pa gde se zaturilo 10 miliona maraka?! Bilo je reci o 25 miliona maraka! Izgleda ce Dacic morati da popusti, krajnje je vreme da se doticna nadje tamo gde joj je mesto.

Misa

pre 13 godina

Ova zena je olicenje naseg drustva. Sta da radimo mi koji smo drugaciji, a nema nas mnogo. I Kostunicina macka slusa narodnjake ispod kreveta

nikola razbijac

pre 13 godina

... Javna je tajna da je ona stitila ubice premijera Djindjica i da je surovala sa mafijom. Zar si stvarno mozete da poverujete da je zena bivseg ubice i pljackasa koji je bio najmocniji u zemlji ostala cistog obraza kao samohrana majka dvoje dece kako se predstavlja? Jedva cekam da je je osude na par godina. To bi mi vratilo veru u pravosudni sistem ove korumpirane drzave

bgd

pre 13 godina

A sta cemo sa cinjenicom da su se Zoranove ubice krile kod Cece, i da je bio dogovor sa njom da im ona da alibi za 12.mart 2003. godine?
Hapiste je za ovo , pa da nam propeva posle i o zaveri.

Bili bi omiljeniji i od Tadića! :))

pre 13 godina

Nego, nešto mi se pojavila neka sablasna slika pred očima - ona i Dačić bi baš bili "lep" par! Prosto su stvoreni jedno za drugo!

stari basista

pre 13 godina

Vestacki nokti, vestacke trepavice, vestacka (cesto) boja kose, vestacke usne, vestacke grudi, vestacka muzika, vestacka ekonomija...

alpinista

pre 13 godina

Kakva "sablja" ljudi, satara, mač, sekira od 5 kila, tenk...

Samo mislim da je i ovo mrka kapa, samo nas zaluđuju pred neke izbore.

Zigzauer

pre 13 godina

Slika koja je prilozena uz tekst nije starija od 7,8 godina!
Ovde vec ima naduvana usta i vrlo mali mobilni telefon.
A i ne izgleda na slici bas kao da ima 20 godina!
Cisto sam zapazio...
A sto se tice komentara da se treba baviti vaznijim stvarima od ove... i pustite jadnu zenu na miru... haha... ja stvarno ne znam sta je vaznije od tog copora zlocinaca koji su potpuno unistili ovu zemlju i ovaj narod!!!
Ne postoji adekvatna kazna za te zlocince koja bi nadoknadila patnju izmucenog postenog naroda u poslednjih 20 godina!
Ali sa druge strane, komentari koji se pojavljuju, npr. oni koji se pisu ovde i koje sam naveo i jos mnogo takvih u raznim vestima, dokazuju da i mi sami sebi krojimo sudbinu.
Ipak, ta ista Ceca i ne samo ona, nego jos mnogo drugih kriminalaca, zlikovaca itd. imaju veliku podrsku gradjana ove zemlje!
Neverovatno!
Kako cemo se mi moralno uzdici, ja stvarno ne znam.
Ako bilo kome mafijas, pljackas, ubica, razbojnik mogu da budu heroji, a da nema nikakvu korist od toga, onda je to ludilo!
Nek' nam je Bog u pomoci!!!

Iventusa

pre 13 godina

Ovaj pr. nam pokazuje da svako ko ima politicku podrsku moze da izbegne krivicnu odgovornost!
Velimir Ilic (citiram njegovu izjavu datu B92 u vestima u 23h): "Ona je majka dvoje dece, dugo zivi pod pritiskom"!
I opet-kakve veze "jadna Ceca" ima sa tim? Smrc,smrc,jadnaa Cecaa...
Naravno, onda su je "nevinu" odveli u pritvor,dok su njena deca "gladovala i tugovala " bez majke! Svi se secamo tih NADREALNIH tekstova! Cuj,deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona,i to krvava dva miliona!? Ne,sva Srpska deca su gladovala,tvoja su bila sita!
Toliko od mene!

Poznavalac

pre 13 godina

Ova pevaljka prvenstveno treba da odgovara za druzenje sa zemunskim klanom i pokusajem davanja alibija Legiji za Djindjicevo ubistvo.
Onda zatim idu ove kriminalne radnje prodaje fudbalercica i ostalo.
I na kraju da se vidi sprega za njenim omiljenim politicarima ( ne mislim na Ivicu) , nego na onog koji je cupkao na njenom koncertu , a po profesiji je doktor pravnih nauka

Miloš

pre 13 godina

Vesli Snajps poznat kao Afrožitoradjanka, ide u zatvor zbog utaje poreza. Siguran sam da je mnogo poznatiji i značajniji od integralne žitoradjanke.
Ali mi Srbi umemo da prepoznamo vrednosti na lokalu

milinko đuričić

pre 13 godina

...tako je upozoren i Šaric da se sakrije...zasto se čeka dva meseca...neko uzima prljave, proklete, i mozda krvave pare...

deki

pre 13 godina

Draga Ceco,ako jos nisi "otputovala" pakuj kofere polako,evo lepo ti preko sredstava javnog informisanja najvljuju da je vreme da ides malo dok se ne slegne prasina...

Mikan

pre 13 godina

Kakvo nezakonito drzanje oruzja? Za to delo mozes pohapsiti pola Srbije.
Ceci ne gine pola godine uslovne kazne, i zabrana nosenja oruzja, zar ne?
Ona gore vazna optuzba, o milionima, ce otici niz vodu uz dobre advokate, slabe tuzioce i jos slabije sudije.

rade

pre 13 godina

dacic ce zbog uclanjenja u internacionalu sve da uradi, ali je palma taj koji ce maksimalno da koci, jer je on i od tih para finansirao televiziju i zna da ce i on da odgovara zbog taga, a ne da se hvali kako je on veliki domacin...

Dlm!

pre 13 godina

Nema pravde u ovoj zemlji,tako da moze ziviti opusteno...a ja kad ne bi platio telefon dva mjeseca, gulio bi bar 20 dana zatvora...a eto ima kretena kojima je ona idol,tako da u principu i da ja zavrsim u tvorza,niko ne bi protestovao ispred::)))

Tihana

pre 13 godina

Jao, ,,nacrt'...ko da se radi o ne znam kakvom ,,master majndu''(a ne o običnoj lopuži!!) pa sofisticirano i inteligentno smislio prevaru stoleća pa će sad armija advokata prvo da pokuša sa ,,nacrtom''.....

Sladjana

pre 13 godina

E pošto je u pitanju nacrt optuženja, nema dovoljno jakih dokaza i tužilaštvo će zbog nedoumica verovatno vratiti spise sudu na dopunu istrage... pa će sud posle odredjenog vremena vratiti ponovo tužilaštvu na razmatranje i odluku... do zastarevanja! Mislim takva je praksa.

zarko

pre 13 godina

dovoljno je pogledati spisak klubova u koje su otishli ovi fudbaleri pa da se razume kome ide u prilog da nam fudbal bude ovako bedan. kada prodajete ugracha u italiju ili englesku, ne mozete da dobijete pare u koferu, mnogo je isplativije istrenirati nekog polubalvana i prodati ga u checheniju..

slikarska kolonija

pre 13 godina

Mozete vi da nacrtavate i skicirate koliko hocete, ali ceca i ivica su iz istog sela, a skoro i partije .Suludo je ocekivati bilo kakav sudski postupak, jer bi vam Dragan Markovic palma, nekada vinovnik i raspasoj, a danas samo raspasoj uskratio podrsku, posto od silnog posla
i mocert i betoven i bah su morali umreti i na zalost nisu stigli na red da sviraju jer je doticni stranka Sp.jedinstva bila jos u osnivanju.

Da zbijem malo na salu kako rece moje dete
Prvo ceca, brena, jeca, gagili i seka, a onda pusti betovena i sopena

Tick-Tack-Tick

pre 13 godina

Ovo je ocigledno odgovor drzave da su jaci od tajkuna i kriminalaca. Polako ali sigurno svako izlazi pred zakon, a mislili su da su nedodirljivi....

Milan

pre 13 godina

A odakle vama pravo da "imate uvid u nacrte optuznica" i odakle vam pravo da optuzujete ljude na osnovu njih! Stop Karleusizaciji Srbije!

evita

pre 13 godina

A bre sto ste zluradi, valjda i ona ima pravo na fer sudjenje! Da sam ja na njenom mestu, tuzila bih drzavu sto su me drzali u apsu onoliko i sto sedam godina nisu u stanju ni optuznicu da podignu. Nego nacrt iste. A sto se tice Palme i Ivice, oni nisu bili u vlasti 2003, pa ko je onda kocio? Cirkus od drzave!

UruRuck

pre 13 godina

U Srbiji stampa je ta koja prva dobija uvid u optuznice!?
A optuznice imaju i nacrte?!
Nkada se ovo zvalo "hajka" , vodila je drzava protiv neistomisljenika i onih za koje je smatrala da je mogu ugrozavati.
A mediji su , ocigledno, bili i ostali "pipachi javnog mjenja" i "probni baloni".
Neka su nama nasi tajkuni zdravi, zivi i nedodirljivi.
Mi cemo se baviti Cecom i Farmom.
Mleka nema , gasa za ogrev slabo a struja ide gore 30%.

Milan Sd

pre 13 godina

Muka mi je od praznih priča u pripremi smo,sad će,samo što nije-pa nije to ni kafa,ni palačike,ni kuvanje jaja...Pa za manje para je ležala u zatvoru Katarina Rebrača i ako je uzimala pare trebalo je i duže,a pevaljku drže kao malo vode na dlanu..Da li se tako radi u narmalnim zemljama????Pa otac od Štefi Graf je bio u zatvoru zato što nije plaćao porez,a Vesli Snajps naredne 3godine ide da izdržava kaznu u zatvoru zbog poreza,jer preko svako može da bude veliki,ali kad je pravljenje zakonskih grešaka onda su svi isti..A kod nas dođeš iz neke selendre-daš kravu,ovcu,kintu ili šta god i ti si obezbeđen za ceo tvoj život...Pa dok je Srbija umirala od gladi,hiperinflacije,ratova i toliko toga još ona je uživala u lepoti življenja..E,sad nije ni ona kriva što je Srbija senilna i oprašta stvari toliko lagano da je to užas..Treba biti pošten i reći sve ono što gro ljudi zna,ali ne želi da prizna i kaže..Šteta što malo duže operacija SABLJA nije održana....

Beogradjanin

pre 13 godina

Ovde neki prave razliku izmedju Cece i nekih koji su pokrali milione i ne placaju nista.valjda u jednoj drzavi treba da bude sve jedno da li si ukrao 100.000 ili 100 miliona. Pred zakonom su svi isti samo je kazna drugacija. Dokazano da su sestra i ona prisvojile milione maraka od prodaje igraca. Sta ako je ona Ceca. U zatvor koliko zasluzuje, da vrati pare i onda posle izlaska neka i dalje peva.

darko

pre 13 godina

Obozavaocima Cece da je ovo zapad bilo bi joj vec sudjeno bila bi bez trunke love i mozda ne bila osudjena zbog velike popularnosti (Majkl Dzekson) ali je ipak zavrsio bas bedno .
Zato jer se mora pokazato po svaku cenu da polozaj ugled popularnost NISTA ne znace kad je u pitanju postovanje zakona i da onaj ko se drznu da uradi nesto ma koliko popularan nece se izvuci tek tako pa makar mu samo ime bilo blaceno do kraja zivota i ziveo stalno u strahu.

Srbija evropskih vrednosti

pre 13 godina

NEKIMA JE SRBIJA MAJKA A MNOGIMA MAĆEHA!

Neki smeju baš SVE a mnogi nemaju pravo ni na posao!
O neplaćanju poreza i drugih dažbina i da se ne priča!

glamurozni Insajder

pre 13 godina

Definitivno,zaludjivanje raje. Selektivni odabir plasiranja afera,....a secanje na stare kao „Nacionalna štedionica”,„Sartid”,„Satelit”...da ne nabrajam tapkaju i tapkaju....i ko ih pominje,pa nemaju tu glamuroznost...

Mile

pre 13 godina

Tako je...sad ce s' pevanja da predje na sviranje i to ni manje ni vise nego klavira, alal vera, nema sta kompletan muzicar!!! Eh da je vise ovakvih UMETNIKA u Srbiji!!!

Ivan

pre 13 godina

Dugo pratim fudbal i siguran sam da te pare niko ne bi mogao da dobije za Babeua ,Zorica ,Sarca i ekipu .Pa da je u Obilicu igrao tih godina igrao Roberto Karlos ja bi poverovao u price o tolikom novcu.

komična srpska pravda

pre 13 godina

"Podsetimo, tokom policijske akcije "Sablja", u vili Svetlane Ražnatović je pronađeno više pištolja i revolvera sa punim okvirima municije."

Bananamen je uspostavio "Banana Republiku".
Iz fioke se vade slučajevi po potrebi.
Nekome smeta što je Zvezda sklopila sporazum o korišćenju stadiona "Obilić" za potrebe svoje omladinske škole.
Bljutava predigra za suđenje Džaji, koje je najavljeno za januar mesec. Tužilaštvo, skup beskičmenjaka, koji slepo izvršavaju naredbe "odozgo". Reforma pravosuđa uspela u potpunosti, ali gledano iz ugla partijskih moćnika.

Svi su lopovi osim predsednika FK Partizan, koji je na volšeban način došao do vlasništva nad pola Knez Mihajlove ulice, uz pomoć DB članova svoje uprave i likova iz vrha politike koji mu redovno posećuju svečanu ložu. Zašto ne reći javno: Dačić i Tadić.
Kada Verica Barać javno prozove pomenutog za korupciju prilikom privatizacije Veterinarskog Zavoda u Zemunu, vlast je gluva.
O Zeki nema potrebe trošiti reči, postoji knjiga o utakmici Roma-Partizan.

To naravno ne znači da Cecu ne treba procesuirati, ali ima hiljadu puta gorih a nalaze se u vrhu lanca donošenja ključnih državnih odluka.

nenad73

pre 13 godina

Pre izvesnog vremena smo mogli da procitamo kako jedan srpski tajkun duguje drzavio milione evra poreza, potom da drzava ne placa struju i grejanje u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra a sada niko ne sme da pokrene gotovu optuznicu protiv Svetlane Raznjatovic...vazno je da nam je predsednik rekao da nas ceka teska godina. Mislim da je jasno i zasto kada se vide ovakvi "rezultati"

aha

pre 13 godina

Sada mi je jasno zasto svaki politicar ili biznismen zeli da ima pod kontrolom neki fudbalski klub, makar i nizem rangu. haha, jos malo pa zastarelo.

Zeljko

pre 13 godina

nego, da li je Arkan bio vlasnik Obilica? i da li se vlasnistvo prenelo na Cecu?
ako jeste, ne vidim kako mozes nelegalno da prisvojis pare, od kluba ciji si vlasnik??

pazivamo

pre 13 godina

Imam neki osecaj za feeling da je ovo warning, tj daju joj naznaku da shturne iz zemlje dok jos moze pa ce da je "ganjaju" ko Terzica i co. ZIVI BILI PA VIDELI

Jovan

pre 13 godina

Glede optuznice i dokaznog materijala, u proteklih nekoliko godina, bilo je vise vestacenja, pa dopuna optuznice, pa citanja materijala ispocetka.... za sada smo kod prvog nacrta optuznice, akoliko ih ce biti, gledacemo. BTW, otkuda sada toliko mala suma u pitanju? Da li su 'neki' podmireni pa se gomila miliona nekom magijom, smanjila?

Milan

pre 13 godina

A odakle vama pravo da "imate uvid u nacrte optuznica" i odakle vam pravo da optuzujete ljude na osnovu njih! Stop Karleusizaciji Srbije!

Ivan

pre 13 godina

Dugo pratim fudbal i siguran sam da te pare niko ne bi mogao da dobije za Babeua ,Zorica ,Sarca i ekipu .Pa da je u Obilicu igrao tih godina igrao Roberto Karlos ja bi poverovao u price o tolikom novcu.

evita

pre 13 godina

A bre sto ste zluradi, valjda i ona ima pravo na fer sudjenje! Da sam ja na njenom mestu, tuzila bih drzavu sto su me drzali u apsu onoliko i sto sedam godina nisu u stanju ni optuznicu da podignu. Nego nacrt iste. A sto se tice Palme i Ivice, oni nisu bili u vlasti 2003, pa ko je onda kocio? Cirkus od drzave!

hrt

pre 13 godina

Zaista me zanima dali bi isti ovakav tretman imala neka Albanka da su joj nasli onoliko oruzja u kuci.?
Ili bi se ona 'kiselila' u zatvoru - bila trenutno uhapsena uz klasicno obrazlozenje 'da moze uticati na svedoke'.
Ovo samo pokazuje koliko je nase sudstvo zaista 'reformisano'.
Da nema slucajeva kao 'Ganic' ili "Jurisic' tj kad se ukljuci medjunarodna javnost, nista se nebi ni desavalo.
Cuj 'nacrt' optuznice ??? Kao da je zakon, a ne drzavljnin Srbije koji je opo ustavu Srbije potpuno ravnopravan. A Ceci ni pasos nije oduzet ???

Zeljko

pre 13 godina

nego, da li je Arkan bio vlasnik Obilica? i da li se vlasnistvo prenelo na Cecu?
ako jeste, ne vidim kako mozes nelegalno da prisvojis pare, od kluba ciji si vlasnik??

UruRuck

pre 13 godina

U Srbiji stampa je ta koja prva dobija uvid u optuznice!?
A optuznice imaju i nacrte?!
Nkada se ovo zvalo "hajka" , vodila je drzava protiv neistomisljenika i onih za koje je smatrala da je mogu ugrozavati.
A mediji su , ocigledno, bili i ostali "pipachi javnog mjenja" i "probni baloni".
Neka su nama nasi tajkuni zdravi, zivi i nedodirljivi.
Mi cemo se baviti Cecom i Farmom.
Mleka nema , gasa za ogrev slabo a struja ide gore 30%.

realan

pre 13 godina

Dajte da vidimo i to cudo! Cestitke b92 na upornosti i istrajnosti u utvrdjivanju istine. U Srbiji niko ne sme biti zasticen. Ako ima elemenata krivicnog dela treba odmah to pred sud, pa neka se tamo dokazuje krivica a ne da se svesno ide na odugovlacenje postupka.

Proka

pre 13 godina

Politicari imaju imunitet, ali izgleda da je Srbija jedina zemlja u kojoj estradne licnosti imaju imunitet... Svetske zvezde zbog saobracajnih prekrsaja zavrse na naslovnim stranama u negativnom kontekstu, zaglave zatvor itd, a zamislite da Madonna utaji milione poreza, sanse nema da bi se izvukla.

fiškal

pre 13 godina

Ovo je vrhunac gluposti "reformisanog" pravosuđa u kome glavnu reč pored VD Radovanovića vodi i samozvani tužilac Tomo Zorić.
Kakav "nacrt optužnice" i kakvo čekanje? Optužnica je ili napisana ili nije. Ko koči ovaj proces? Tražim kao građanin koji plaćanjem poreza plaćam i pravosuđe da se odmah oglasi "pisac" tog "nacrta optužnice" i objasni šta treba još da se desi pa da se optužnica konačno prosledi sudu?
Ukoliko ovako ostane, onda pozivam kompletno Republičko tužilaštvo da zajedno sa Tomom Zorićem a naročito VD Radovanovićem podnese ostavku.
Da , i ministarka neka se ovim povodom oglasi. I Boško Ristić i Trivanka ...da i sveznajući TADIĆ neka objasne ovaj apsurd i bruku.

građanin

pre 13 godina

Sada je potpuna jasno da je i Zagorka Dolovac nastavljač stare prakse u smislu očuvanja lika a naročito dela i svakojakih rabota Slobodana Radovanovića. I nju van pravosuđa,jer definitivno samo pravi štetu.
Jeli ona to ŠTITI Arkanovu udovicu? Jeli to zbog kuma Palme ili zemljaka Dačića ili LOVE?

Mikele

pre 13 godina

Posle odlaska na Slavu, Dacic je u TV intervjuu rekao otprilike ovako:"Pa zar ja ne mogu da imam prijatelje i da se privatno druzim sa njima". E, tu je cela katastrofa Srbije. Kao Ministar, taj Dacic mora da pazi sa kime se druzi. On kao Ministar "ne sme da ima sumnjive prijatelje". Za platu koju prima i ono koliko nas kosta, MORA da bude narodu na usluzi 24/7. Ako hoce da se druzi sa licima, za koje i vrabci znaju da su pod istragom, neka se druzi, ali ne kao MINISTAR POLICIJE! Dakle, daj ti lepo ostavku, pa se druzi i slikaj sa kime hoces, jer kada jednog dana na vlast dodje neki posten covek, odgovaraces majstore sto si uz kaficu i tortu Arkanovici na uvce pricao neke price koje ne bi smeo.

sasa jokic

pre 13 godina

Pa gde se zaturilo 10 miliona maraka?! Bilo je reci o 25 miliona maraka! Izgleda ce Dacic morati da popusti, krajnje je vreme da se doticna nadje tamo gde joj je mesto.

Tick-Tack-Tick

pre 13 godina

Ovo je ocigledno odgovor drzave da su jaci od tajkuna i kriminalaca. Polako ali sigurno svako izlazi pred zakon, a mislili su da su nedodirljivi....

Mikan

pre 13 godina

Kakvo nezakonito drzanje oruzja? Za to delo mozes pohapsiti pola Srbije.
Ceci ne gine pola godine uslovne kazne, i zabrana nosenja oruzja, zar ne?
Ona gore vazna optuzba, o milionima, ce otici niz vodu uz dobre advokate, slabe tuzioce i jos slabije sudije.

Iventusa

pre 13 godina

Ovaj pr. nam pokazuje da svako ko ima politicku podrsku moze da izbegne krivicnu odgovornost!
Velimir Ilic (citiram njegovu izjavu datu B92 u vestima u 23h): "Ona je majka dvoje dece, dugo zivi pod pritiskom"!
I opet-kakve veze "jadna Ceca" ima sa tim? Smrc,smrc,jadnaa Cecaa...
Naravno, onda su je "nevinu" odveli u pritvor,dok su njena deca "gladovala i tugovala " bez majke! Svi se secamo tih NADREALNIH tekstova! Cuj,deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona,i to krvava dva miliona!? Ne,sva Srpska deca su gladovala,tvoja su bila sita!
Toliko od mene!

Zoran

pre 13 godina

Da je ovo normalna drzava,za nju niko ne bi ni znao.
Ovako,banana drzava, ona poznata, milioni oko nje, itd.

Nact ce otici u skupstinu na glasanje, Palma ce biti najglasniji za usvajanje,
a Dacic ce hapsiti...

Srpska bajka

glamurozni Insajder

pre 13 godina

Definitivno,zaludjivanje raje. Selektivni odabir plasiranja afera,....a secanje na stare kao „Nacionalna štedionica”,„Sartid”,„Satelit”...da ne nabrajam tapkaju i tapkaju....i ko ih pominje,pa nemaju tu glamuroznost...

Misa

pre 13 godina

Ivica Dacic je vise puta izjavio da mu niko ne dira drugaricu i zemljakinju. Da li je on normalan. Pa ona je optuzena za najteza krivicna dela kradje ogromnih para. Njen bivsi muz je bio klasican kriminalac i ubica. Da li je Dacic normalan, pa on treba takve da hapsi.

nikola razbijac

pre 13 godina

... Javna je tajna da je ona stitila ubice premijera Djindjica i da je surovala sa mafijom. Zar si stvarno mozete da poverujete da je zena bivseg ubice i pljackasa koji je bio najmocniji u zemlji ostala cistog obraza kao samohrana majka dvoje dece kako se predstavlja? Jedva cekam da je je osude na par godina. To bi mi vratilo veru u pravosudni sistem ove korumpirane drzave

bgd

pre 13 godina

A sta cemo sa cinjenicom da su se Zoranove ubice krile kod Cece, i da je bio dogovor sa njom da im ona da alibi za 12.mart 2003. godine?
Hapiste je za ovo , pa da nam propeva posle i o zaveri.

stari basista

pre 13 godina

Vestacki nokti, vestacke trepavice, vestacka (cesto) boja kose, vestacke usne, vestacke grudi, vestacka muzika, vestacka ekonomija...

darko

pre 13 godina

Obozavaocima Cece da je ovo zapad bilo bi joj vec sudjeno bila bi bez trunke love i mozda ne bila osudjena zbog velike popularnosti (Majkl Dzekson) ali je ipak zavrsio bas bedno .
Zato jer se mora pokazato po svaku cenu da polozaj ugled popularnost NISTA ne znace kad je u pitanju postovanje zakona i da onaj ko se drznu da uradi nesto ma koliko popularan nece se izvuci tek tako pa makar mu samo ime bilo blaceno do kraja zivota i ziveo stalno u strahu.

Petar

pre 13 godina

Пази сад ово: НАЦРТ! Ш'а је ово, декларација или оптужница? Оће ли ићи на лектуру, коректуру, а потом на јавну дискусију и усвајање? С обзиром на префињени укус народа и пинковско образовање, ово ће бити одбачено са индигнацијом.
С друге стране када су Дачићеве нинџе 'апсиле легенде нашег спорта Цвелета и Џају, за наводно сличне ствари, није било нацрта него спектакл, телевизија, гро планови лисица на рукама, најбеднији маркетинг.
Неко се очигледно спрда са нама.

Mile

pre 13 godina

Tako je...sad ce s' pevanja da predje na sviranje i to ni manje ni vise nego klavira, alal vera, nema sta kompletan muzicar!!! Eh da je vise ovakvih UMETNIKA u Srbiji!!!

Dushkic

pre 13 godina

Zasto se objavljuju ovakve stvari? Ona sad ima priliku da pobegne iz zemlje i da ne odgovara za ono so je uradila. Ako imaju dokaze, nek je uhapse i neka joj sude, a kada se sve to zavrsi, onda moze da se diskutuje o tome kakva je bila optuznica itd...

Bili bi omiljeniji i od Tadića! :))

pre 13 godina

Nego, nešto mi se pojavila neka sablasna slika pred očima - ona i Dačić bi baš bili "lep" par! Prosto su stvoreni jedno za drugo!

deki

pre 13 godina

Draga Ceco,ako jos nisi "otputovala" pakuj kofere polako,evo lepo ti preko sredstava javnog informisanja najvljuju da je vreme da ides malo dok se ne slegne prasina...

Poznavalac

pre 13 godina

Ova pevaljka prvenstveno treba da odgovara za druzenje sa zemunskim klanom i pokusajem davanja alibija Legiji za Djindjicevo ubistvo.
Onda zatim idu ove kriminalne radnje prodaje fudbalercica i ostalo.
I na kraju da se vidi sprega za njenim omiljenim politicarima ( ne mislim na Ivicu) , nego na onog koji je cupkao na njenom koncertu , a po profesiji je doktor pravnih nauka

alpinista

pre 13 godina

Kakva "sablja" ljudi, satara, mač, sekira od 5 kila, tenk...

Samo mislim da je i ovo mrka kapa, samo nas zaluđuju pred neke izbore.

Misa

pre 13 godina

Ova zena je olicenje naseg drustva. Sta da radimo mi koji smo drugaciji, a nema nas mnogo. I Kostunicina macka slusa narodnjake ispod kreveta

Zigzauer

pre 13 godina

Slika koja je prilozena uz tekst nije starija od 7,8 godina!
Ovde vec ima naduvana usta i vrlo mali mobilni telefon.
A i ne izgleda na slici bas kao da ima 20 godina!
Cisto sam zapazio...
A sto se tice komentara da se treba baviti vaznijim stvarima od ove... i pustite jadnu zenu na miru... haha... ja stvarno ne znam sta je vaznije od tog copora zlocinaca koji su potpuno unistili ovu zemlju i ovaj narod!!!
Ne postoji adekvatna kazna za te zlocince koja bi nadoknadila patnju izmucenog postenog naroda u poslednjih 20 godina!
Ali sa druge strane, komentari koji se pojavljuju, npr. oni koji se pisu ovde i koje sam naveo i jos mnogo takvih u raznim vestima, dokazuju da i mi sami sebi krojimo sudbinu.
Ipak, ta ista Ceca i ne samo ona, nego jos mnogo drugih kriminalaca, zlikovaca itd. imaju veliku podrsku gradjana ove zemlje!
Neverovatno!
Kako cemo se mi moralno uzdici, ja stvarno ne znam.
Ako bilo kome mafijas, pljackas, ubica, razbojnik mogu da budu heroji, a da nema nikakvu korist od toga, onda je to ludilo!
Nek' nam je Bog u pomoci!!!

nenad73

pre 13 godina

Pre izvesnog vremena smo mogli da procitamo kako jedan srpski tajkun duguje drzavio milione evra poreza, potom da drzava ne placa struju i grejanje u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra a sada niko ne sme da pokrene gotovu optuznicu protiv Svetlane Raznjatovic...vazno je da nam je predsednik rekao da nas ceka teska godina. Mislim da je jasno i zasto kada se vide ovakvi "rezultati"

komična srpska pravda

pre 13 godina

"Podsetimo, tokom policijske akcije "Sablja", u vili Svetlane Ražnatović je pronađeno više pištolja i revolvera sa punim okvirima municije."

Bananamen je uspostavio "Banana Republiku".
Iz fioke se vade slučajevi po potrebi.
Nekome smeta što je Zvezda sklopila sporazum o korišćenju stadiona "Obilić" za potrebe svoje omladinske škole.
Bljutava predigra za suđenje Džaji, koje je najavljeno za januar mesec. Tužilaštvo, skup beskičmenjaka, koji slepo izvršavaju naredbe "odozgo". Reforma pravosuđa uspela u potpunosti, ali gledano iz ugla partijskih moćnika.

Svi su lopovi osim predsednika FK Partizan, koji je na volšeban način došao do vlasništva nad pola Knez Mihajlove ulice, uz pomoć DB članova svoje uprave i likova iz vrha politike koji mu redovno posećuju svečanu ložu. Zašto ne reći javno: Dačić i Tadić.
Kada Verica Barać javno prozove pomenutog za korupciju prilikom privatizacije Veterinarskog Zavoda u Zemunu, vlast je gluva.
O Zeki nema potrebe trošiti reči, postoji knjiga o utakmici Roma-Partizan.

To naravno ne znači da Cecu ne treba procesuirati, ali ima hiljadu puta gorih a nalaze se u vrhu lanca donošenja ključnih državnih odluka.

zoran

pre 13 godina

Bravo...posle 7 godina dosli smo do nacrta. Sjajno..samo napred..posle 40 godina bice podignuta optuznica...ha,ha,ha..ljudima seku struju posle mesec dana omanjeg duga, hvataju babe i dede koji preprodaju neku sirotinju ne bi li imali za hleb...jad i chemer...sta drugo...

Miloš

pre 13 godina

Vesli Snajps poznat kao Afrožitoradjanka, ide u zatvor zbog utaje poreza. Siguran sam da je mnogo poznatiji i značajniji od integralne žitoradjanke.
Ali mi Srbi umemo da prepoznamo vrednosti na lokalu

rade

pre 13 godina

dacic ce zbog uclanjenja u internacionalu sve da uradi, ali je palma taj koji ce maksimalno da koci, jer je on i od tih para finansirao televiziju i zna da ce i on da odgovara zbog taga, a ne da se hvali kako je on veliki domacin...

Ako ste na Karibima, bućnite se malo, da se razladite, brzo ćemo mi!

pre 13 godina

Svetlana, molim vas ne brinite - to je samo nacrt, a pošto se nije svideo Dačiću onda nije prihvaćen kao idejno rešenje za novu predizbornu kampanju.

Uopšte ne znamo kako se desilo da sumu koju ste maznuli umanje za 75% i predložićemo vas za nagradu u sledećem predlogu - da vam se revanširamo za ovaj propust. Molimo vas, strpite se dok pobedi opozicija. Onda će Dačić biti ponovo u vlasti, a tada će nam trebati i nova ministarka kulture, pa ćete moći i da zaradite.

Videćemo da vam se Tadić nekako izvini ovih dana, ali trenutno je zauzet drugim lažima - evo baš obećava pomoć države tamo negde na tužnom jugu. Ne brinite, vas polusvet i dalje voli - bas kao i nas!

Izdržite Svetlana - u ćutanju se razumemo!

slikarska kolonija

pre 13 godina

Mozete vi da nacrtavate i skicirate koliko hocete, ali ceca i ivica su iz istog sela, a skoro i partije .Suludo je ocekivati bilo kakav sudski postupak, jer bi vam Dragan Markovic palma, nekada vinovnik i raspasoj, a danas samo raspasoj uskratio podrsku, posto od silnog posla
i mocert i betoven i bah su morali umreti i na zalost nisu stigli na red da sviraju jer je doticni stranka Sp.jedinstva bila jos u osnivanju.

Da zbijem malo na salu kako rece moje dete
Prvo ceca, brena, jeca, gagili i seka, a onda pusti betovena i sopena

zarko

pre 13 godina

dovoljno je pogledati spisak klubova u koje su otishli ovi fudbaleri pa da se razume kome ide u prilog da nam fudbal bude ovako bedan. kada prodajete ugracha u italiju ili englesku, ne mozete da dobijete pare u koferu, mnogo je isplativije istrenirati nekog polubalvana i prodati ga u checheniju..

Srbija evropskih vrednosti

pre 13 godina

NEKIMA JE SRBIJA MAJKA A MNOGIMA MAĆEHA!

Neki smeju baš SVE a mnogi nemaju pravo ni na posao!
O neplaćanju poreza i drugih dažbina i da se ne priča!

milinko đuričić

pre 13 godina

...tako je upozoren i Šaric da se sakrije...zasto se čeka dva meseca...neko uzima prljave, proklete, i mozda krvave pare...

ne verujem!

pre 13 godina

"Podsetimo, tokom policijske akcije "Sablja", u vili Svetlane Ražnatović je pronađeno više pištolja i revolvera sa punim okvirima municije."
...I onda su joj sve oprostili...
Stvarno ne verujem ni ja: kakav narod - takva drzava!

Tihana

pre 13 godina

Jao, ,,nacrt'...ko da se radi o ne znam kakvom ,,master majndu''(a ne o običnoj lopuži!!) pa sofisticirano i inteligentno smislio prevaru stoleća pa će sad armija advokata prvo da pokuša sa ,,nacrtom''.....

Dlm!

pre 13 godina

Nema pravde u ovoj zemlji,tako da moze ziviti opusteno...a ja kad ne bi platio telefon dva mjeseca, gulio bi bar 20 dana zatvora...a eto ima kretena kojima je ona idol,tako da u principu i da ja zavrsim u tvorza,niko ne bi protestovao ispred::)))

Milan Sd

pre 13 godina

Muka mi je od praznih priča u pripremi smo,sad će,samo što nije-pa nije to ni kafa,ni palačike,ni kuvanje jaja...Pa za manje para je ležala u zatvoru Katarina Rebrača i ako je uzimala pare trebalo je i duže,a pevaljku drže kao malo vode na dlanu..Da li se tako radi u narmalnim zemljama????Pa otac od Štefi Graf je bio u zatvoru zato što nije plaćao porez,a Vesli Snajps naredne 3godine ide da izdržava kaznu u zatvoru zbog poreza,jer preko svako može da bude veliki,ali kad je pravljenje zakonskih grešaka onda su svi isti..A kod nas dođeš iz neke selendre-daš kravu,ovcu,kintu ili šta god i ti si obezbeđen za ceo tvoj život...Pa dok je Srbija umirala od gladi,hiperinflacije,ratova i toliko toga još ona je uživala u lepoti življenja..E,sad nije ni ona kriva što je Srbija senilna i oprašta stvari toliko lagano da je to užas..Treba biti pošten i reći sve ono što gro ljudi zna,ali ne želi da prizna i kaže..Šteta što malo duže operacija SABLJA nije održana....

Jovan

pre 13 godina

Glede optuznice i dokaznog materijala, u proteklih nekoliko godina, bilo je vise vestacenja, pa dopuna optuznice, pa citanja materijala ispocetka.... za sada smo kod prvog nacrta optuznice, akoliko ih ce biti, gledacemo. BTW, otkuda sada toliko mala suma u pitanju? Da li su 'neki' podmireni pa se gomila miliona nekom magijom, smanjila?

aha

pre 13 godina

Sada mi je jasno zasto svaki politicar ili biznismen zeli da ima pod kontrolom neki fudbalski klub, makar i nizem rangu. haha, jos malo pa zastarelo.

Sladjana

pre 13 godina

E pošto je u pitanju nacrt optuženja, nema dovoljno jakih dokaza i tužilaštvo će zbog nedoumica verovatno vratiti spise sudu na dopunu istrage... pa će sud posle odredjenog vremena vratiti ponovo tužilaštvu na razmatranje i odluku... do zastarevanja! Mislim takva je praksa.

Beogradjanin

pre 13 godina

Ovde neki prave razliku izmedju Cece i nekih koji su pokrali milione i ne placaju nista.valjda u jednoj drzavi treba da bude sve jedno da li si ukrao 100.000 ili 100 miliona. Pred zakonom su svi isti samo je kazna drugacija. Dokazano da su sestra i ona prisvojile milione maraka od prodaje igraca. Sta ako je ona Ceca. U zatvor koliko zasluzuje, da vrati pare i onda posle izlaska neka i dalje peva.

pazivamo

pre 13 godina

Imam neki osecaj za feeling da je ovo warning, tj daju joj naznaku da shturne iz zemlje dok jos moze pa ce da je "ganjaju" ko Terzica i co. ZIVI BILI PA VIDELI