Utorak, 22.07.2008.

00:37

Cvetković poziva na predaju

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković pozvao je preostalu dvojicu haških begunaca da se dobrovoljno predaju.

Izvor: B92

Cvetkoviæ poziva na predaju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Vesna

pre 15 godina

Razumem da smo svi, bar ovde na ovom sajtu uzbudjeni od radosti jer se ukazao tracak nade da ima buducnosti za Srbiju. Bas zato nemojmo gubiti vreme i trositi reci na Vucice, Kostunice i njima slicnima. Oni ako su za nesto krivi, njima treba da se pozabave javni tuzilac i da se najzad pokrenu istrage po pitanju njihovih eventualnih ne dela. Mi necemo da budemo kao oni i necemo da optuzujemo i presudjujemo nikome u medijima. Mi treba da se postaramo da Srbija izabere i tako dovede ljude na vlast koji su sposobni da pokrenu jedan ogrooman i dugotrajan proces osvescivanja nacije i obrazovanja mladih koji treba da u skoroj buducnosti preuzmu odgovorne uloge nosilaca razvoja ove zemlje.

Zato bilo kakvo spominjanje i obracanje 'Vucicima', koliko god bilo momentalno moralno zadovoljstvo treba izbegavati i posvetiti se konkretnim temama.
Ali, ajde dobro, bar malo oduska da damo sebi...

poletarac

pre 15 godina

Dosta bre Vucicu, i ti Tomo, kakvi su oni heroji? Karadzic, Mladic i slicni su ratni zlocinci koji su unazadili Srbiju i ponizili je do te mere da moramo da vadimo vizu kad idemo u Rumuniju. U koju god zemlju da odem (a putujem dosta) kad cuju da sam iz Srbije, prvo me pitaju: "A jel tamo jos rat?" Ali uglavnom me izdvoje na stranu i specijalno pretresaju. Zato dosta vise s vasim herojima. Moji heroji su Monika Seles, Stefan Milenkovic, Ana Ivanovic i njima slicni. Id'te u penziju vise, dojadili ste i Bogu i narodu.

Dragoljub

pre 15 godina

Kostunica sumlja u legitimnost Haskog tribunala... kome je izrucio veci broj osumljicenih! Velja Ilic pita se da li Srbiji treba Evropska unija... E, Srbijo, ko ti je do juce bio na vlasti...

tomislav

pre 15 godina

citam ovaj deo sa reakcijom radikala, i voleo bih da zamolim one radikale da prestanu da pricaju u ime srbije jer oni nisu srbija, kako im to vise nije jasno, gubitnici su i zato im je sada krivo sto srbija mora da ide napred.

Nenad

pre 15 godina

Opa, pa ovde sad već postoje i ozbiljne indicije za zabranu delovanja SRS zbog poziva na rušenje državnog poretka i pozivanja na nasilne promene strukture državnih institucija!

Gaston Gasa

pre 15 godina

Uf! Nadam se da ce sad sve da ih zaplene, jer osecam da sad cela ekipa pravi bezaniju, ko bubasvabe kad upalis svetlo u spajzu.

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Dok god Nikolic i Vucic u Srbiji mogu davati ovakve "jezive" izjave bez straha da ce biti UPLJUVANI od naroda , Srbija ostaje bure baruta u regionu, zato se u boga nadam da i njihovo vreme prolazi !

Nimrod

pre 15 godina

O kakvoj dvosmernoj saradnji govori novi ministar unutrasnjih poslova? Potpisivanjem Dejtonskog sporazuma (i osnivanjem ICTY), obaveza saradnje sa tim sudom postaje deo UNUTRASNJEG zakonodavstva Srbije. Jel to novi ministar predlaze krsenje zakona republike Srbije?

sasa jokic

pre 15 godina

Za radikale je covek koji je tri godine svakodnevno bombardovao Sarajevo sa okolnih brda legenda?! Covek koji je odgovoran za 7000 ubuijenih ljudi u Srbrnici. Covek koji je naplacivao "neprijatelju" oslobadjanje osvojenih teritorija, tokom kojih su ginuli srpski borci, a njegov supruga dano nocno brojala novac donosen u dzakovima! To je za radikale heroj i legenda?! Covek koji nema dostojanstva ni da se casno preda, nego se maskira i bavi alternativnom medicinom, dok njegov narod zbog tog trpi sankcije?! U pravu je takodje DHSS, treba pod hitno privesti pravdi Kostunicu i Bulatovica, koji su ocigledno pomagali njegovo skrivanje! Nije mi jasno kako je moguce da je uhapsen prilikom "izmestanja" sa jedne na drugu lokaciju?! A u isto vreme kazu da se slobodno kretao, cak i radio, jer nije bio prepoznatljiv?!Ovo je jednostavno nacin za Radeta Bulatovica da otkupi svoju kozu, time sto je otkrio lokaciju Karadzica!

Sava

pre 15 godina

Pa šta ako Haški sud nije pravedan. Zar nije herojstvo žrtvovati se za svoj narod a ne kriti se pod tudjim imenom i sede (očigledno ne i pametne) brade.

Stipe

pre 15 godina

Interesantno je gde su uhapseni nasi osumniceni ratni zlocinci koje potrazuje Haski sud,a ne kao Hrvatski tamo negde na nekim Spanskim ostrvima.Hrvati nisu imali petlju da neke svoje hapse u Hrvatskoj,vec posalju ih van svoje domovoine i posle obaveste Hag gde im se nalaze osumnjiceni.

vlada

pre 15 godina

zanimljivo je to sto SRS i Nikolić nisu ni jednom pominjali hapšenje Župljanina pre 1 mesec ... a da, tada je na vlasti bio Koštunica ... a i nova vlada nije bila formirana ... toliko o patritizmu, radikali ...

Zoran Kuzmanovic

pre 15 godina

Nadam se da je Vucic u pravu i da ona Srbija koju on, SRS i "Obraz" predstavljaju je zaista na putu nestanka, a da jedna jaka, moderna i Evropska Srbija radja i napreduje.

Losh

pre 15 godina

Vucicu, Vucicu, toliko obecavanja, toliko vredjanja i prljavih radnji stoji iza tvog imena. Cak i kada ste sve izgubili, ti ne prestajes da vredjas one koji zaista nesto rade u ovoj zemlji.
Pitaju Vucica za komentar o hapsenju Karadzica i on po ko zna koji put pocne da pljuje po Borisu Tadicu. Da li je to uredu? Da li takav covek treba da bude gradonacelnik Beograda?

Nijazi Kuqi

pre 15 godina

Prvu zvanicnu izjavu na vest o hapsenju Karadzica dao je Jeremic, koji je ovaj nuzni,elementarni postupak policije povezao sa pristupom Srbije u EU i "ocuvanjem" Kosova u Srbiju.Diplomatskim jezikom to se "krsti" kao ucena, u vidu "eto mi cemo uciniti prvi postupak a zatim ostavljamo vama da nagradite nase zalaganje kako bi nam olaksali posao jer u nasim rukama ostaju preostala dvojica optuzenih". Jeremic i njegova druzina lebde nebom iluzija koju su sami podigli. Ali nece tako biti.

pametujem

pre 15 godina

E Vucicu, jeziva vest je da je iz ove zemlje otislo more pametnih, skolovanih, sposobnih, u najboljim godinama ... A ti i tebi slicni ste se zdusno borili da u Srbiji ima skoro milion nepismenih! To su jezive vesti, godinama!

Intelektualac

pre 15 godina

A zasto se druzina iz DSS-a na celu sa cuvenim doktorom pravnih nauka ne oglasava?
Hapsenje Karadzica , zatim Mladica , ce biti krupni koraci za Srbiju ka Evropi i ka resavanju pitanja nad svim pitanjima, ko je ucestvovao u ubistvu premijera Djindjica.
Ako smo cekali deceniju i kusur da bi se uhapsio Kardzic, sacekacemo jos neko vreme za otkrivanje nalogodavaca ubistva Zorana Djindjica.
Nalogodavci ubistva su mislili da ce se dozivotno sepuriti noseci svoja odela i kravate, i mislili da se Srpski narod nece osvestiti iz duboke kome i traume koju je doziveo zadnje dve decenije , ali grdno su se presli.
DSS i cuveni doktor pravnih nauka sa kamarilom su doziveli pravi udarac ovim hapsenjem Kardzica.
Bice jako zanimljivo .
U to ime ziveli.

Superhik

pre 15 godina

Ne mogu da odolim, a da ne zapitam simpatizere SRS-a, kao i lika i dela A. Vucica... Ko se pre mesec-dva javno hvalio da je bio u kontaktu sa Radovanom Karadzicem za koga se nije ni pominjalo da je u Srbiji, a samim tim ga na neki nacin "odrukao"...
(cini mi se da to bese vojvoda...)
Mislite o tome...

Dragan Markovic

pre 15 godina

Strasno je sto Vucic i dalje smatra da je simbol patriotizma u Srbiji Radovan Karadzic. Jos veci uzas bi bio da covek koji tako misli postane gradonacelnik Beograda.

Ja se zaista nadam da ce uskoro i Mladic i Hadzic biti uhapseni sto ce dovesti do toga da razni pomereni umovi budu sasvim liseni svih 'ikona' rata i zlocina, koji se sada kriju kao poslednje kukavice. Tako ce - barem neki - moci da ugledaju sta su i ko su simboli srpskog patriotizma. Neko je odlicno zapoceo listu... sportisti, Vojvoda Misic. Nastavite listu - veliki je to niz i zaista impresivan... Evo ja dodajem Zorana Djindjica i Milana Grola.

Makaveli

pre 15 godina

SPS propagira pravnu drzavu i medjunarodno pravo??? Hahaha...a to sto ce slobin marko biti rehabilitovan, to je valjda isto o.k. tako. Kakve mucke u drzavi Srbiji, strasno.

db

pre 15 godina

Ma nema veze sto Ivica nije ucestvovao...
Nek' on samo sprecava da dodje do nereda na ulicama .)
To mu je valjda posao.
P.S. Ova kisica u centru Beograda kao porucena :)

Nedzad Music, Montreal

pre 15 godina

Pokojni Zoran Djindjic je rekao: DA NJEGA MOGU UBITI ALI SRBIJU NECE ZAUSTAVITI. Plasio sam se da su ipak I SRBIJU zaustavili sa Njegovim ubistvom, sve do veceras. Eto veceras sam shvatio da je i tada Zoran bio u pravu. Srbije ide napred. I tajni sastanak Legije sa Zoranom i sam Kostunica su bili namestaljka. Kako je Beba rekao nasamarili su nas. Resili su da Milosevic ode a oni da promene dresove i da zadrze moc. Medjutim, nisu znali snagu i umece Zorana. Nisu znali kad Njega ubiju, da ce i on mrtav biti jaci od njih i da njegove ideje nezaustavljivo pokrecu Srbiju. Bravo Srbijo, spasi obraz i povrati svoj ugled u svetu i oreol slobodarske i gradjanske Zemlje

Who Am I?

pre 15 godina

`SPS saopštio je da saradnja sa Haškim tribunalom mora biti dvosmerni proces i da se ne sme svoditi samo na izručivanje optuženika.`

Totalno su u pravu. Treba i nekog sudiju iz Haga isporuciti u Srbiju.

HamLet

pre 15 godina

Bitno je da maleni Ivica Djacic opere ruke pred svojim biracima kako MUP nije radio svoj posao! Gospodo, ko sem policije na cijem je celu Djacic ima pravo da hapsi po Srbiji? Smeniti Djacica jer nije radio svoj posao!

Valjevac

pre 15 godina

Karadzic simbol patriotizma? Simboli patriotizma su pre svega nasi sportisti, a umesto tog Mladica i Karadzica neka narod gleda u Vojvodu Zivojina Misica recimo kao simbola patriotizma a ne u zlocince koji su klali i ubijali narod po Bosni itd,za svako ne delo MORA DA SE ODGOVARA I TAKAV COVEK NIKADA NE MOZE BITI SIMBOL PATRIOTIZMA ZDRAVOG RAZUMA!!! Pozdrav!

Pop

pre 15 godina

Majka mu stara Vucko pa kako ga Seselj nije upozorio da ce bas danas da ga uhapse kada je pre neku nedelju izjavio da komunicira i sa njim i Mladicem. Losa telepatija hehe

Aleksandar

pre 15 godina

Zanimljiva stvar je da je juce otisao Kostunicin sef tajne sluzbe a danas je uhapsen Karadzic. Mozda se uskoro i Srdji Popovicu ostvari zelja da se onima koji su naredili ubistvo Zorana Djindjica sudi.
London

Dosta dramatizacije!!!!

pre 15 godina

Vucicu ne mlati vise aman!!! A sta je trebalo???? Da se izolujemo do te mere da nam vise nikad ne svane... Dajte nesto konstruktivno a ne uvek isti ("zabrinuti radilalski")izraz lica!!!!!

Yes!

pre 15 godina

Jeziva vest za SRS! Vučić dobro zna da hapšenjem svih begunaca, nestaje i SRS sa političke scene, jer njihova politika i ideologija više neće imati pokriće.

Valjevac

pre 15 godina

Karadzic simbol patriotizma? Simboli patriotizma su pre svega nasi sportisti, a umesto tog Mladica i Karadzica neka narod gleda u Vojvodu Zivojina Misica recimo kao simbola patriotizma a ne u zlocince koji su klali i ubijali narod po Bosni itd,za svako ne delo MORA DA SE ODGOVARA I TAKAV COVEK NIKADA NE MOZE BITI SIMBOL PATRIOTIZMA ZDRAVOG RAZUMA!!! Pozdrav!

Yes!

pre 15 godina

Jeziva vest za SRS! Vučić dobro zna da hapšenjem svih begunaca, nestaje i SRS sa političke scene, jer njihova politika i ideologija više neće imati pokriće.

Nedzad Music, Montreal

pre 15 godina

Pokojni Zoran Djindjic je rekao: DA NJEGA MOGU UBITI ALI SRBIJU NECE ZAUSTAVITI. Plasio sam se da su ipak I SRBIJU zaustavili sa Njegovim ubistvom, sve do veceras. Eto veceras sam shvatio da je i tada Zoran bio u pravu. Srbije ide napred. I tajni sastanak Legije sa Zoranom i sam Kostunica su bili namestaljka. Kako je Beba rekao nasamarili su nas. Resili su da Milosevic ode a oni da promene dresove i da zadrze moc. Medjutim, nisu znali snagu i umece Zorana. Nisu znali kad Njega ubiju, da ce i on mrtav biti jaci od njih i da njegove ideje nezaustavljivo pokrecu Srbiju. Bravo Srbijo, spasi obraz i povrati svoj ugled u svetu i oreol slobodarske i gradjanske Zemlje

Pop

pre 15 godina

Majka mu stara Vucko pa kako ga Seselj nije upozorio da ce bas danas da ga uhapse kada je pre neku nedelju izjavio da komunicira i sa njim i Mladicem. Losa telepatija hehe

Aleksandar

pre 15 godina

Zanimljiva stvar je da je juce otisao Kostunicin sef tajne sluzbe a danas je uhapsen Karadzic. Mozda se uskoro i Srdji Popovicu ostvari zelja da se onima koji su naredili ubistvo Zorana Djindjica sudi.
London

pametujem

pre 15 godina

E Vucicu, jeziva vest je da je iz ove zemlje otislo more pametnih, skolovanih, sposobnih, u najboljim godinama ... A ti i tebi slicni ste se zdusno borili da u Srbiji ima skoro milion nepismenih! To su jezive vesti, godinama!

Dosta dramatizacije!!!!

pre 15 godina

Vucicu ne mlati vise aman!!! A sta je trebalo???? Da se izolujemo do te mere da nam vise nikad ne svane... Dajte nesto konstruktivno a ne uvek isti ("zabrinuti radilalski")izraz lica!!!!!

db

pre 15 godina

Ma nema veze sto Ivica nije ucestvovao...
Nek' on samo sprecava da dodje do nereda na ulicama .)
To mu je valjda posao.
P.S. Ova kisica u centru Beograda kao porucena :)

Dragan Markovic

pre 15 godina

Strasno je sto Vucic i dalje smatra da je simbol patriotizma u Srbiji Radovan Karadzic. Jos veci uzas bi bio da covek koji tako misli postane gradonacelnik Beograda.

Ja se zaista nadam da ce uskoro i Mladic i Hadzic biti uhapseni sto ce dovesti do toga da razni pomereni umovi budu sasvim liseni svih 'ikona' rata i zlocina, koji se sada kriju kao poslednje kukavice. Tako ce - barem neki - moci da ugledaju sta su i ko su simboli srpskog patriotizma. Neko je odlicno zapoceo listu... sportisti, Vojvoda Misic. Nastavite listu - veliki je to niz i zaista impresivan... Evo ja dodajem Zorana Djindjica i Milana Grola.

Intelektualac

pre 15 godina

A zasto se druzina iz DSS-a na celu sa cuvenim doktorom pravnih nauka ne oglasava?
Hapsenje Karadzica , zatim Mladica , ce biti krupni koraci za Srbiju ka Evropi i ka resavanju pitanja nad svim pitanjima, ko je ucestvovao u ubistvu premijera Djindjica.
Ako smo cekali deceniju i kusur da bi se uhapsio Kardzic, sacekacemo jos neko vreme za otkrivanje nalogodavaca ubistva Zorana Djindjica.
Nalogodavci ubistva su mislili da ce se dozivotno sepuriti noseci svoja odela i kravate, i mislili da se Srpski narod nece osvestiti iz duboke kome i traume koju je doziveo zadnje dve decenije , ali grdno su se presli.
DSS i cuveni doktor pravnih nauka sa kamarilom su doziveli pravi udarac ovim hapsenjem Kardzica.
Bice jako zanimljivo .
U to ime ziveli.

Zoran Kuzmanovic

pre 15 godina

Nadam se da je Vucic u pravu i da ona Srbija koju on, SRS i "Obraz" predstavljaju je zaista na putu nestanka, a da jedna jaka, moderna i Evropska Srbija radja i napreduje.

HamLet

pre 15 godina

Bitno je da maleni Ivica Djacic opere ruke pred svojim biracima kako MUP nije radio svoj posao! Gospodo, ko sem policije na cijem je celu Djacic ima pravo da hapsi po Srbiji? Smeniti Djacica jer nije radio svoj posao!

Who Am I?

pre 15 godina

`SPS saopštio je da saradnja sa Haškim tribunalom mora biti dvosmerni proces i da se ne sme svoditi samo na izručivanje optuženika.`

Totalno su u pravu. Treba i nekog sudiju iz Haga isporuciti u Srbiju.

Losh

pre 15 godina

Vucicu, Vucicu, toliko obecavanja, toliko vredjanja i prljavih radnji stoji iza tvog imena. Cak i kada ste sve izgubili, ti ne prestajes da vredjas one koji zaista nesto rade u ovoj zemlji.
Pitaju Vucica za komentar o hapsenju Karadzica i on po ko zna koji put pocne da pljuje po Borisu Tadicu. Da li je to uredu? Da li takav covek treba da bude gradonacelnik Beograda?

Superhik

pre 15 godina

Ne mogu da odolim, a da ne zapitam simpatizere SRS-a, kao i lika i dela A. Vucica... Ko se pre mesec-dva javno hvalio da je bio u kontaktu sa Radovanom Karadzicem za koga se nije ni pominjalo da je u Srbiji, a samim tim ga na neki nacin "odrukao"...
(cini mi se da to bese vojvoda...)
Mislite o tome...

sasa jokic

pre 15 godina

Za radikale je covek koji je tri godine svakodnevno bombardovao Sarajevo sa okolnih brda legenda?! Covek koji je odgovoran za 7000 ubuijenih ljudi u Srbrnici. Covek koji je naplacivao "neprijatelju" oslobadjanje osvojenih teritorija, tokom kojih su ginuli srpski borci, a njegov supruga dano nocno brojala novac donosen u dzakovima! To je za radikale heroj i legenda?! Covek koji nema dostojanstva ni da se casno preda, nego se maskira i bavi alternativnom medicinom, dok njegov narod zbog tog trpi sankcije?! U pravu je takodje DHSS, treba pod hitno privesti pravdi Kostunicu i Bulatovica, koji su ocigledno pomagali njegovo skrivanje! Nije mi jasno kako je moguce da je uhapsen prilikom "izmestanja" sa jedne na drugu lokaciju?! A u isto vreme kazu da se slobodno kretao, cak i radio, jer nije bio prepoznatljiv?!Ovo je jednostavno nacin za Radeta Bulatovica da otkupi svoju kozu, time sto je otkrio lokaciju Karadzica!

Nenad

pre 15 godina

Opa, pa ovde sad već postoje i ozbiljne indicije za zabranu delovanja SRS zbog poziva na rušenje državnog poretka i pozivanja na nasilne promene strukture državnih institucija!

vlada

pre 15 godina

zanimljivo je to sto SRS i Nikolić nisu ni jednom pominjali hapšenje Župljanina pre 1 mesec ... a da, tada je na vlasti bio Koštunica ... a i nova vlada nije bila formirana ... toliko o patritizmu, radikali ...

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Dok god Nikolic i Vucic u Srbiji mogu davati ovakve "jezive" izjave bez straha da ce biti UPLJUVANI od naroda , Srbija ostaje bure baruta u regionu, zato se u boga nadam da i njihovo vreme prolazi !

Nijazi Kuqi

pre 15 godina

Prvu zvanicnu izjavu na vest o hapsenju Karadzica dao je Jeremic, koji je ovaj nuzni,elementarni postupak policije povezao sa pristupom Srbije u EU i "ocuvanjem" Kosova u Srbiju.Diplomatskim jezikom to se "krsti" kao ucena, u vidu "eto mi cemo uciniti prvi postupak a zatim ostavljamo vama da nagradite nase zalaganje kako bi nam olaksali posao jer u nasim rukama ostaju preostala dvojica optuzenih". Jeremic i njegova druzina lebde nebom iluzija koju su sami podigli. Ali nece tako biti.

Stipe

pre 15 godina

Interesantno je gde su uhapseni nasi osumniceni ratni zlocinci koje potrazuje Haski sud,a ne kao Hrvatski tamo negde na nekim Spanskim ostrvima.Hrvati nisu imali petlju da neke svoje hapse u Hrvatskoj,vec posalju ih van svoje domovoine i posle obaveste Hag gde im se nalaze osumnjiceni.

Sava

pre 15 godina

Pa šta ako Haški sud nije pravedan. Zar nije herojstvo žrtvovati se za svoj narod a ne kriti se pod tudjim imenom i sede (očigledno ne i pametne) brade.

Makaveli

pre 15 godina

SPS propagira pravnu drzavu i medjunarodno pravo??? Hahaha...a to sto ce slobin marko biti rehabilitovan, to je valjda isto o.k. tako. Kakve mucke u drzavi Srbiji, strasno.

tomislav

pre 15 godina

citam ovaj deo sa reakcijom radikala, i voleo bih da zamolim one radikale da prestanu da pricaju u ime srbije jer oni nisu srbija, kako im to vise nije jasno, gubitnici su i zato im je sada krivo sto srbija mora da ide napred.

Nimrod

pre 15 godina

O kakvoj dvosmernoj saradnji govori novi ministar unutrasnjih poslova? Potpisivanjem Dejtonskog sporazuma (i osnivanjem ICTY), obaveza saradnje sa tim sudom postaje deo UNUTRASNJEG zakonodavstva Srbije. Jel to novi ministar predlaze krsenje zakona republike Srbije?

Gaston Gasa

pre 15 godina

Uf! Nadam se da ce sad sve da ih zaplene, jer osecam da sad cela ekipa pravi bezaniju, ko bubasvabe kad upalis svetlo u spajzu.

poletarac

pre 15 godina

Dosta bre Vucicu, i ti Tomo, kakvi su oni heroji? Karadzic, Mladic i slicni su ratni zlocinci koji su unazadili Srbiju i ponizili je do te mere da moramo da vadimo vizu kad idemo u Rumuniju. U koju god zemlju da odem (a putujem dosta) kad cuju da sam iz Srbije, prvo me pitaju: "A jel tamo jos rat?" Ali uglavnom me izdvoje na stranu i specijalno pretresaju. Zato dosta vise s vasim herojima. Moji heroji su Monika Seles, Stefan Milenkovic, Ana Ivanovic i njima slicni. Id'te u penziju vise, dojadili ste i Bogu i narodu.

Dragoljub

pre 15 godina

Kostunica sumlja u legitimnost Haskog tribunala... kome je izrucio veci broj osumljicenih! Velja Ilic pita se da li Srbiji treba Evropska unija... E, Srbijo, ko ti je do juce bio na vlasti...

Vesna

pre 15 godina

Razumem da smo svi, bar ovde na ovom sajtu uzbudjeni od radosti jer se ukazao tracak nade da ima buducnosti za Srbiju. Bas zato nemojmo gubiti vreme i trositi reci na Vucice, Kostunice i njima slicnima. Oni ako su za nesto krivi, njima treba da se pozabave javni tuzilac i da se najzad pokrenu istrage po pitanju njihovih eventualnih ne dela. Mi necemo da budemo kao oni i necemo da optuzujemo i presudjujemo nikome u medijima. Mi treba da se postaramo da Srbija izabere i tako dovede ljude na vlast koji su sposobni da pokrenu jedan ogrooman i dugotrajan proces osvescivanja nacije i obrazovanja mladih koji treba da u skoroj buducnosti preuzmu odgovorne uloge nosilaca razvoja ove zemlje.

Zato bilo kakvo spominjanje i obracanje 'Vucicima', koliko god bilo momentalno moralno zadovoljstvo treba izbegavati i posvetiti se konkretnim temama.
Ali, ajde dobro, bar malo oduska da damo sebi...

HamLet

pre 15 godina

Bitno je da maleni Ivica Djacic opere ruke pred svojim biracima kako MUP nije radio svoj posao! Gospodo, ko sem policije na cijem je celu Djacic ima pravo da hapsi po Srbiji? Smeniti Djacica jer nije radio svoj posao!

Pop

pre 15 godina

Majka mu stara Vucko pa kako ga Seselj nije upozorio da ce bas danas da ga uhapse kada je pre neku nedelju izjavio da komunicira i sa njim i Mladicem. Losa telepatija hehe

Nijazi Kuqi

pre 15 godina

Prvu zvanicnu izjavu na vest o hapsenju Karadzica dao je Jeremic, koji je ovaj nuzni,elementarni postupak policije povezao sa pristupom Srbije u EU i "ocuvanjem" Kosova u Srbiju.Diplomatskim jezikom to se "krsti" kao ucena, u vidu "eto mi cemo uciniti prvi postupak a zatim ostavljamo vama da nagradite nase zalaganje kako bi nam olaksali posao jer u nasim rukama ostaju preostala dvojica optuzenih". Jeremic i njegova druzina lebde nebom iluzija koju su sami podigli. Ali nece tako biti.

Nedzad Music, Montreal

pre 15 godina

Pokojni Zoran Djindjic je rekao: DA NJEGA MOGU UBITI ALI SRBIJU NECE ZAUSTAVITI. Plasio sam se da su ipak I SRBIJU zaustavili sa Njegovim ubistvom, sve do veceras. Eto veceras sam shvatio da je i tada Zoran bio u pravu. Srbije ide napred. I tajni sastanak Legije sa Zoranom i sam Kostunica su bili namestaljka. Kako je Beba rekao nasamarili su nas. Resili su da Milosevic ode a oni da promene dresove i da zadrze moc. Medjutim, nisu znali snagu i umece Zorana. Nisu znali kad Njega ubiju, da ce i on mrtav biti jaci od njih i da njegove ideje nezaustavljivo pokrecu Srbiju. Bravo Srbijo, spasi obraz i povrati svoj ugled u svetu i oreol slobodarske i gradjanske Zemlje

Yes!

pre 15 godina

Jeziva vest za SRS! Vučić dobro zna da hapšenjem svih begunaca, nestaje i SRS sa političke scene, jer njihova politika i ideologija više neće imati pokriće.

Valjevac

pre 15 godina

Karadzic simbol patriotizma? Simboli patriotizma su pre svega nasi sportisti, a umesto tog Mladica i Karadzica neka narod gleda u Vojvodu Zivojina Misica recimo kao simbola patriotizma a ne u zlocince koji su klali i ubijali narod po Bosni itd,za svako ne delo MORA DA SE ODGOVARA I TAKAV COVEK NIKADA NE MOZE BITI SIMBOL PATRIOTIZMA ZDRAVOG RAZUMA!!! Pozdrav!

Dosta dramatizacije!!!!

pre 15 godina

Vucicu ne mlati vise aman!!! A sta je trebalo???? Da se izolujemo do te mere da nam vise nikad ne svane... Dajte nesto konstruktivno a ne uvek isti ("zabrinuti radilalski")izraz lica!!!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Zanimljiva stvar je da je juce otisao Kostunicin sef tajne sluzbe a danas je uhapsen Karadzic. Mozda se uskoro i Srdji Popovicu ostvari zelja da se onima koji su naredili ubistvo Zorana Djindjica sudi.
London

Dragan Markovic

pre 15 godina

Strasno je sto Vucic i dalje smatra da je simbol patriotizma u Srbiji Radovan Karadzic. Jos veci uzas bi bio da covek koji tako misli postane gradonacelnik Beograda.

Ja se zaista nadam da ce uskoro i Mladic i Hadzic biti uhapseni sto ce dovesti do toga da razni pomereni umovi budu sasvim liseni svih 'ikona' rata i zlocina, koji se sada kriju kao poslednje kukavice. Tako ce - barem neki - moci da ugledaju sta su i ko su simboli srpskog patriotizma. Neko je odlicno zapoceo listu... sportisti, Vojvoda Misic. Nastavite listu - veliki je to niz i zaista impresivan... Evo ja dodajem Zorana Djindjica i Milana Grola.

Who Am I?

pre 15 godina

`SPS saopštio je da saradnja sa Haškim tribunalom mora biti dvosmerni proces i da se ne sme svoditi samo na izručivanje optuženika.`

Totalno su u pravu. Treba i nekog sudiju iz Haga isporuciti u Srbiju.

db

pre 15 godina

Ma nema veze sto Ivica nije ucestvovao...
Nek' on samo sprecava da dodje do nereda na ulicama .)
To mu je valjda posao.
P.S. Ova kisica u centru Beograda kao porucena :)

Losh

pre 15 godina

Vucicu, Vucicu, toliko obecavanja, toliko vredjanja i prljavih radnji stoji iza tvog imena. Cak i kada ste sve izgubili, ti ne prestajes da vredjas one koji zaista nesto rade u ovoj zemlji.
Pitaju Vucica za komentar o hapsenju Karadzica i on po ko zna koji put pocne da pljuje po Borisu Tadicu. Da li je to uredu? Da li takav covek treba da bude gradonacelnik Beograda?

sasa jokic

pre 15 godina

Za radikale je covek koji je tri godine svakodnevno bombardovao Sarajevo sa okolnih brda legenda?! Covek koji je odgovoran za 7000 ubuijenih ljudi u Srbrnici. Covek koji je naplacivao "neprijatelju" oslobadjanje osvojenih teritorija, tokom kojih su ginuli srpski borci, a njegov supruga dano nocno brojala novac donosen u dzakovima! To je za radikale heroj i legenda?! Covek koji nema dostojanstva ni da se casno preda, nego se maskira i bavi alternativnom medicinom, dok njegov narod zbog tog trpi sankcije?! U pravu je takodje DHSS, treba pod hitno privesti pravdi Kostunicu i Bulatovica, koji su ocigledno pomagali njegovo skrivanje! Nije mi jasno kako je moguce da je uhapsen prilikom "izmestanja" sa jedne na drugu lokaciju?! A u isto vreme kazu da se slobodno kretao, cak i radio, jer nije bio prepoznatljiv?!Ovo je jednostavno nacin za Radeta Bulatovica da otkupi svoju kozu, time sto je otkrio lokaciju Karadzica!

Makaveli

pre 15 godina

SPS propagira pravnu drzavu i medjunarodno pravo??? Hahaha...a to sto ce slobin marko biti rehabilitovan, to je valjda isto o.k. tako. Kakve mucke u drzavi Srbiji, strasno.

Superhik

pre 15 godina

Ne mogu da odolim, a da ne zapitam simpatizere SRS-a, kao i lika i dela A. Vucica... Ko se pre mesec-dva javno hvalio da je bio u kontaktu sa Radovanom Karadzicem za koga se nije ni pominjalo da je u Srbiji, a samim tim ga na neki nacin "odrukao"...
(cini mi se da to bese vojvoda...)
Mislite o tome...

pametujem

pre 15 godina

E Vucicu, jeziva vest je da je iz ove zemlje otislo more pametnih, skolovanih, sposobnih, u najboljim godinama ... A ti i tebi slicni ste se zdusno borili da u Srbiji ima skoro milion nepismenih! To su jezive vesti, godinama!

Zoran Kuzmanovic

pre 15 godina

Nadam se da je Vucic u pravu i da ona Srbija koju on, SRS i "Obraz" predstavljaju je zaista na putu nestanka, a da jedna jaka, moderna i Evropska Srbija radja i napreduje.

Sava

pre 15 godina

Pa šta ako Haški sud nije pravedan. Zar nije herojstvo žrtvovati se za svoj narod a ne kriti se pod tudjim imenom i sede (očigledno ne i pametne) brade.

Nenad

pre 15 godina

Opa, pa ovde sad već postoje i ozbiljne indicije za zabranu delovanja SRS zbog poziva na rušenje državnog poretka i pozivanja na nasilne promene strukture državnih institucija!

Intelektualac

pre 15 godina

A zasto se druzina iz DSS-a na celu sa cuvenim doktorom pravnih nauka ne oglasava?
Hapsenje Karadzica , zatim Mladica , ce biti krupni koraci za Srbiju ka Evropi i ka resavanju pitanja nad svim pitanjima, ko je ucestvovao u ubistvu premijera Djindjica.
Ako smo cekali deceniju i kusur da bi se uhapsio Kardzic, sacekacemo jos neko vreme za otkrivanje nalogodavaca ubistva Zorana Djindjica.
Nalogodavci ubistva su mislili da ce se dozivotno sepuriti noseci svoja odela i kravate, i mislili da se Srpski narod nece osvestiti iz duboke kome i traume koju je doziveo zadnje dve decenije , ali grdno su se presli.
DSS i cuveni doktor pravnih nauka sa kamarilom su doziveli pravi udarac ovim hapsenjem Kardzica.
Bice jako zanimljivo .
U to ime ziveli.

Gaston Gasa

pre 15 godina

Uf! Nadam se da ce sad sve da ih zaplene, jer osecam da sad cela ekipa pravi bezaniju, ko bubasvabe kad upalis svetlo u spajzu.

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Dok god Nikolic i Vucic u Srbiji mogu davati ovakve "jezive" izjave bez straha da ce biti UPLJUVANI od naroda , Srbija ostaje bure baruta u regionu, zato se u boga nadam da i njihovo vreme prolazi !

Stipe

pre 15 godina

Interesantno je gde su uhapseni nasi osumniceni ratni zlocinci koje potrazuje Haski sud,a ne kao Hrvatski tamo negde na nekim Spanskim ostrvima.Hrvati nisu imali petlju da neke svoje hapse u Hrvatskoj,vec posalju ih van svoje domovoine i posle obaveste Hag gde im se nalaze osumnjiceni.

vlada

pre 15 godina

zanimljivo je to sto SRS i Nikolić nisu ni jednom pominjali hapšenje Župljanina pre 1 mesec ... a da, tada je na vlasti bio Koštunica ... a i nova vlada nije bila formirana ... toliko o patritizmu, radikali ...

Nimrod

pre 15 godina

O kakvoj dvosmernoj saradnji govori novi ministar unutrasnjih poslova? Potpisivanjem Dejtonskog sporazuma (i osnivanjem ICTY), obaveza saradnje sa tim sudom postaje deo UNUTRASNJEG zakonodavstva Srbije. Jel to novi ministar predlaze krsenje zakona republike Srbije?

tomislav

pre 15 godina

citam ovaj deo sa reakcijom radikala, i voleo bih da zamolim one radikale da prestanu da pricaju u ime srbije jer oni nisu srbija, kako im to vise nije jasno, gubitnici su i zato im je sada krivo sto srbija mora da ide napred.

Dragoljub

pre 15 godina

Kostunica sumlja u legitimnost Haskog tribunala... kome je izrucio veci broj osumljicenih! Velja Ilic pita se da li Srbiji treba Evropska unija... E, Srbijo, ko ti je do juce bio na vlasti...

poletarac

pre 15 godina

Dosta bre Vucicu, i ti Tomo, kakvi su oni heroji? Karadzic, Mladic i slicni su ratni zlocinci koji su unazadili Srbiju i ponizili je do te mere da moramo da vadimo vizu kad idemo u Rumuniju. U koju god zemlju da odem (a putujem dosta) kad cuju da sam iz Srbije, prvo me pitaju: "A jel tamo jos rat?" Ali uglavnom me izdvoje na stranu i specijalno pretresaju. Zato dosta vise s vasim herojima. Moji heroji su Monika Seles, Stefan Milenkovic, Ana Ivanovic i njima slicni. Id'te u penziju vise, dojadili ste i Bogu i narodu.

Vesna

pre 15 godina

Razumem da smo svi, bar ovde na ovom sajtu uzbudjeni od radosti jer se ukazao tracak nade da ima buducnosti za Srbiju. Bas zato nemojmo gubiti vreme i trositi reci na Vucice, Kostunice i njima slicnima. Oni ako su za nesto krivi, njima treba da se pozabave javni tuzilac i da se najzad pokrenu istrage po pitanju njihovih eventualnih ne dela. Mi necemo da budemo kao oni i necemo da optuzujemo i presudjujemo nikome u medijima. Mi treba da se postaramo da Srbija izabere i tako dovede ljude na vlast koji su sposobni da pokrenu jedan ogrooman i dugotrajan proces osvescivanja nacije i obrazovanja mladih koji treba da u skoroj buducnosti preuzmu odgovorne uloge nosilaca razvoja ove zemlje.

Zato bilo kakvo spominjanje i obracanje 'Vucicima', koliko god bilo momentalno moralno zadovoljstvo treba izbegavati i posvetiti se konkretnim temama.
Ali, ajde dobro, bar malo oduska da damo sebi...