Šteta od klizišta 25 miliona evra

Užice, Novi Sad -- Velimir Ilić kaže da se šteta od klizišta koja je do sada evidentirana u Srbiji procenjuje na 25 miliona evra.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Bolje i poplave i klizista nego Velja Lampek za ministra kapitalnih provizija! On je toliko toga obecao u Uzicu i okolini da je to prosto neverovatno, sve uclanjavajuci stotine seljaka u svoju stranku, ako zele da dobiju te puteve i vodovode! Istovremeno organizuje i finansira smenu predsednika opstine Uzice, kako bi pored Kraljeva, Cacka, Valjeva i Uzice stavio pod svoju sapu, te tako obezbedio da Cacak bude jedan od par regionalnih centara u buducoj regionalizacija, umesto Uzica koje ispunjava sve uslove za to. Treba ga smeniti i strpati u zatvor.
  (Marko, 6. maj 2006 12:20)

  # Link komentara

 2. Da, da, a osmislio i da Vojvodina plati buduci auto-put BG-Pozega...
  (Velimir podli Ilic, 6. maj 2006 15:20)

  # Link komentara

 3. Velimira podlog Ilica SMESTA strpati u zatvor!
  (MESTA strpati u zatvor!!, 6. maj 2006 16:01)

  # Link komentara

Info

Vučić: Ugovor sa Fijatom neće biti prikazan

31.07.2014. | Komentari: 1

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je, uz članove svog kabineta, danas odgovarao na pitanja poslanika u Skupštini Srbije. Predsednik Vlade je rekao da ugovor s Fijatom neće biti pokazan javnosti, jer to ne želi italijanska strana, dok je za Er Srbiju rekao

Srbija

Miodrag Kostić na čelu Puteva?

31.07.2014. | 20:55 | Izvor: Danas, Tanjug | Komentari: 109
Foto: Tanjug

Beograd -- Miodrag Kostić, vlasnik MK komerca, biće novi generalni direktor Puteva Srbije, piše Danas. Kostić: Pozivu bi trebalo svi da se odazovu.

Nauka

Armstrong: "Naravno da sam bio na Mesecu"

31.07.2014. | Komentari: 0
foto: NASA

“Ljudi vole teorije zavere. One su vrlo atraktivne. No, nikad se nisam brinuo jer znam da će se jednoga dana neko vratiti i pokupiti moju kameru koju sam ostavio na Mesecu”, rekao je Armstrong u svojoj autobiografiji.

Film/TV

Zašto je odloženo snimanje 8. sezone Štrebera?

31.07.2014. | Izvor: B92 | Komentari: 22

Zbog nepotpisanih ugovora sa zvezdama serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) odložen je početak snimanja i produkcije osme sezone ove hit serije.

Vesti

Mercedes C klase koji će usrećiti Kineze

31.07.2014. | Komentari: 4

Na kineskom tržištu uskoro će se naći još jedna luksuzna limuzina sa produženim međuosovinskim rastojanjem, nakon što je Mercedes u toj zemlji pokrenuo proizvodnju modela C klase L.

Uzbudilnik

Upadnite u loše društvo svakog radnog dana od 6 do 9.

Košarka

Đorđević: Cilj je medalja

31.07.2014. | 22:49 | Izvor: B92, Tanjug | Komentari: 37 foto: StarSport

Srpski košarkaši u petak putuju u Italiju, gde će od 3-5. avgusta učestvovati na turniru u Trstu i odigrati kontrolne mečeve sa Bosnom i Hercegovinom, Kanadom i Italijom, a nakon toga će u Pou odmeriti snage sa selekcijama Grčke, Hrvatske i domaćina