Subota, 06.05.2006.

09:41

"Na slavi se ne priča o Mladiću"

Danas nije bilo novih hapšenja pomagača Ratka Mladića, a premijer Koštunica i ministar policije Jočić su slavili slavu DSS-a.

Izvor: B92

"Na slavi se ne prièa o Mladiæu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 17 godina

Bravo za gospodina premijera,tako se postuje kuca,slava,vera,tradicija...
A novinar CNN-a bi trebao u svojoj kuci da se raspita o onome sto ga toliko zanima

Dragan R

pre 17 godina

Za ovo krivicu snose svi koji ovu vladu podrzavaju ili se nalaze u njoj. Zarad cmesta u upravnim odborima propalih preduzeca za debele pare oni su strazari koji cuvaju strazu dok Kostunica i njegovi najomiljeniji opozicionari ruse i ono malo ugleda i nade za nasu napacenu zemlju. Cude me pohvale Vuku ili Labusu koji su takodje odgovorni za ovo jer da nisu dali podrsku ovim snagama rascistila bi se scena u Srbiji vec davno i steta bi sigurno bila manja. Ovako oni iz svojih sebicnih interesa podrzavaju ovu vladu u daljem podrivanju zemlje. Nekada je bilo krivicno delo krsenja ugleda zemlje, a danas tocini sama njena vlada. Kako moze ministar policije da se hvali uspesima policije kada nesme da hapsi osumljicene za naijteza krivicna dela moze da trenira strogocu na novinarima i medijima. Kostunica zna da je Jocic p[osteni lopov jer mu je izgleda cuvao strazu dok je ovaj obijao trafike. Od tada imaju obojca simpatije prema kriminalcima. Sve vise verujem da premijer sa svojim tajnim i javnim sluzbama drzi Mladica i Karadjica kao taoce i da oni ne odlucuju o svojoj sudbini. Dokaz je to sto premijer i njegovi sateliti pozivaju Mladica na samoubistvo a ustvari ce ga oni ubiti zarad sopstvenih interesa. Pravoslavje a ne samo ono vec i druge vere su najveci protivnici samoubistva a nasi najveci vernici pozivaju svoje prijatelje da izvrse samoubistvo pa to nema ni na filmu. Patrijarh koji tgakodje nema pojma gde je ne osudjuje pozive na samoubistvo podrzava pedofiliju i sve gore od gorega.To ima samo u Srbiji. Upravu je onaj Englez sto nas stavi na zadnje mesto po inteligenciji. Ja da sam na njegovom mestu izmedju nas i predposlednjeg stavio bi nekoliko mesta praznih za rezervu ako se pojavi neko.

ljubisa

pre 17 godina

PARADA,PARADA,PARADA!!!
Svi su oni samo "paraderi"!!! Jedno pričaju a drugo rade! Poštenije je da Vuk kaže da ako bi bili izbori ne bi prešao cenzus (to isto važi i za Dinkića)i da zbog toga ne želi da ova vlada padne (pali bi i oni), a ne da traže neke "šire društvene interese"!!! KAKAV JE NAROD TAKVA JE VLAST!!!

neoplanta

pre 17 godina

Predlazem Kostunici: Premijeru, ocinkari Mladica, mazni pet obecanih miliona i daj onom sirotom svetu u Boru, da ne skapa od gladi. I Vuk sit i tvoja vlada na broju!

vaso

pre 17 godina

Stara prica, selo gori a baba se ceslja.
I bas me zanima sta su ljudi,(narod) ocekivali, od te ekipe. Pa oni su bulumenta do daske abmoralnih i abnormalnih tipova, pa ono sto se njima snilo to je Mladic cinio........ej o cemu mi pricamo, pa Hag je za njih zavera, a ono nekad bese i neka rupa na svirali...ni Bog nam vise pomoci ne moze...krajjjjjjjjjj

Nenad BG!

pre 17 godina

Nikad nisam glasao za SPO i Vuka, ali zaista ovo je jedina partija u Srbiji koja se zalase za otvaranje DB arhiva i da Srbiju zaista dovuce u Evropu. Sada mi je jasno zasto je ona crvena-crna SPS SRS stalno pokusavali daubiju Djidnica i Draskovica. Jednog su ubili.

Babe i zabe!

pre 17 godina

Da, danas je Djurdjevdan, 12. je sv. Vaslilije, 26. sv. Nikolaj ... (gde mi se zagubi crkveni kalendar?)! Uz svo postovanje religijskih obicaja i osecanja, kakve veze bre to ima sa drzavnom politikom???
Cedo ostali smo sami i sami moramo opet sve iz pocetka! Protesti, mitinzi, onda ce da nas biju i hapse .... ali se nadam da cemo se ovog puta osloboditi SVIH! Ja ne mogu vise da cutim i trpim, brate zajahali su zesce!

PROTEST!!!

pre 17 godina

Ja sam student i bio sam dete kada je bio rat, ali kao Srbin snosim posledice odluka koje su drugi ljudi donosili svojevremeno i odluka koje opet donose danas. Ali vise nisam dete. Dosta je komentarisanja i gledanja.
Generalno se svi komentari slazu oko jednog, ali sumnjam da ih Voja cita i sada je na nama kao i uvek da im kazemo onako kako mi to umemo i kako smo govorili i 5og oktobra, a i pre toga. Zbog nas, zbog narednih generacija, KAO I ZBOG 7000 surovo poubijanih ljudskih dusa pod kukavickom rukom Mladica, zakopanih u gomilama kao zivotinje. I uprkos svemu teskom ovde, mi smo zivi, oni nisu, neko je kriv.
Ja to nisam nikada zeleo da se dogodi i necu ni tolerisati da tako nesto predstavlja moju zemlju i ovaj narod kome drugi decenijama kuju istoriju i sudbinu.
nije titova srbija!
nije slobina!
nije vojina, nije mladiceva! nasa je srbija i mi odlucujemo!
moramo na ulice! to je ovde jedini nacin da se izjasnimo i pokazemo da nam je stalo! protiv vlade! protiv lazi i korupcije! i protiv zla!
9. maj - protest na trgu!!!!

Nele

pre 17 godina

Vojo Kostunice, sram te bilo. Ja te placam (kao poreski obveznik) i duzan si da odgovaras na pitanja novinara koji mene obavestavaju kako ti radis "jel ti je to jasno"? Kakva bre slava partije? Mozes eventualno da budes slobodan na dan tvoje slave, ako uopste iskreno slavis, pa i tad bi trebalo da malo vise mislis na narod na koji se pozivas.

Stefan, BG

pre 17 godina

Poznato je da je Mladic imao vec mozdani udar. A ko bi pri zdravom razumu izdrzao ovakav pritisak koji se snosi na njemu? Najtrazeniji covek (zajedno sa Bin Ladenom koga cudo koliko malo traze), nosi celu Srbiju na teretu, svaki dan na vestima, moja procena je da je on odavno mentalno puko. Lud. Negde cvrkuce na grani ili u nekoj rupi, ne zna ko je i sta je, verovatno zna gde je.
A drugo, da li bi iko i mogao da ga prepozna sada? Da li se i zna kako general Kukavica izgleda i u kojem je stanju posle vise od 10 godina od kada se pustaju arhivski snimci na vestima, itd?
Kako god da bilo, u kakvom god stanju on bio, njegovo ime je pocelo vec da mi preterano zagadjuje i kompjuter i novine i tv. Ne mogu vise da slusam i gledam njegovo ime i ove balvane na vladi danas koji ko da su na drugom kontinentu i ko da ce samo kamerman da vidi njihovu bezbriznost, a ne ceo bespomocni narod. Zar je jedini covek koji je imao smelosti da brzo i efikasno resi ovakve probleme Djindjic, koga su naravno ubili?
Zemljo, otvori se!

5. OK

pre 17 godina

Vlada je dozivela krah a time, nazalost i cela nasa zemlja.
Sta su rezultati vlade u aprilu:
1. Zbog kasnjenja sa setvom i poplava (a razlog poplava su i neocisceni kanali) necemo imati dovoljno zita, pa ne samo da necemo izvoziti nego cemo pored salate uvoziti i psenicu...
2. Inflacija je u aprilu premasila 4 odsto. Svaki dalji komentar je suvisan...
4. Propad pregovora o pridruzivanju EU, to se odnosi i na NATO
5. Davno je istekao rok koji je min. Vuksanovic dao da ce nasi navijaci sedeti kao u Engleskoj
6. I pored asfaltiranih kilometara puteva opet imamo rupe i neravnine na auto-putu
7. RRA kada daje dozvole za emitovanje programa ne uzima u ozbir uredjivacku politiku, vec samo nege sumnjive parametre. Kada ce neko u ovoj zemlji da se zabita sta je sa edukativnim, kulturnim, poloprivrednim programom (ili je bitno da se vidi Seka Aleksic, a ostali problemi - pa resice se)
8. Jocic opet laze (upad policije na BK TV)
Svi resori vlade su pukli.
Dokle vise...

DeKOb

pre 17 godina

Pa ne samo sto je g. Mravojed unistio sve sto je mog'o, nego se jos i bahato ponasa. Kakva slava? Ode Srbija pod led. Sad tek shvatam sve one ljude koji su i pre 5/10/00 govorili da moraju da sede ceo dan na ruci da bi mogli da glasaju za njega.

Ivan

pre 17 godina

Sve veci vernici i hriscani. Zamislite koliki je Jocic vernik, krao i obijao i ko zna sta radio.... ah da, oni sve prastaju... zaboravih na tu vrstu humanosti.

Anti PatriJota

pre 17 godina

Briga njega za drzavu, slava je. Ako ti je slava vaznija od drzavi idi u popove. Ti si covece premijer, drzava treba da ti je na prvom mestu.

Stanli

pre 17 godina

Kostunica je pokazao da zeli i da saradjuje sa tribunalom vise puta do sada. Zasto ne bi isporucio i Mladica. Nije nimalo jednostavno stranom sudu isporuciti coveka kojeg polovina srba smatra herojem. Treba imati vise razumevanja. Ostale stranke skupljaju politicke poene napadajuci Kostunicu zbog Haga ali veliko je pitanje da li bi se one nosile sa Hagom na bolji nacin.

Mirko

pre 17 godina

Evropa je kriva sto nas je dozvolila ovakve kakvi smo. Mis smo krivi sto smo dozvolili Kostunicu-Milosevica posle Milosevica. Oni nisu nista krivi.

Igor

pre 17 godina

"Slava je." Jeste, pa? Nemamo bas nikakav razlog da slavimo,zar ne? Cudan smo mi neki narod! Situacija u zemlji je ravna tragediji a nasa Vlada slavi... I Jočića i Dinkića i Koštunicu i Bubala (koji se petlja u stvari nad kojima nema ingerencije) TREBA SMENITI ODMAH

George

pre 17 godina

Sada mi je jasno zasto se dr. Kalasnjikov cesto pojavljuje u tekstovima Petra Lukovica.Stvarno je to zasluzio!
Premijer vlade?! Sramota!!!!

PARTIJSKA Slava, ;)))

pre 17 godina

Evo sad mi mama kaze esnafi su imali svoje slave, a firme su imale posluzenje /cast ukoliko je bila [kucna] slava gazde ili slava esnafa (bolnice [Sv. Damjan], skole [Sv Sava]...).

E, sad kako ja dozivljavam crkvu prvom strankom ili pretrecom politicke partije, pitala sam da li crkva ima Slavu - NEMA!, ali je nekome Svecu posvecena.
Kako je nas dozivljaj da religija i politika ne treba da budu cvrsto isprepleteni, kao sto je to bilo u [neko bi rek'o mracnom] Srednjem veku ili danas u islamskim zemljama to je nas problem, vreme ce nas poducit suprotno - Samo napred strpljivi!
["sve je moguce".]

ајде сад

pre 17 godina

Не, не и не! Нисте уопште схватили шта је премијер хтео да кеже. Ако нисте знали генералу Младићу је данас слава. Па неће ваљда на крну славу да га хапсе? Коштуница је верник.

mile sa chubure

pre 17 godina

92. godine su nam rekli da ce sankcije trajati 2 nedelje. Danas im je Mladic bitniji od svih nas!
Protest - SRBIJU U EVROPU. Utorak 9.5. 17h trg Republike Beograd!
Salji dalje!!!

darko, zagreb

pre 17 godina

Ako sam dosada, zbog svog miješanog porijekla, i imao nekih dvojbi, sada mi je konacno jasno: hvala Bogu što više nismo u zajednickoj drzavi.

Barokni tip

pre 17 godina

Znacajan datum.
Novinari su uspeli da ga iznerviraju. Prvi puta da sam primetio kod njega eksplicitnu agresivnost. Do sada je to bilo u introvertnom autisticnom maniru. Sada su ga stvarno iznervirali.Ovo je mnogo vise od prezrivog pogleda skupljenih ociju i unjakve prigusene izjave sa mnogo zastajkivanja , u stilu "kad bas moram da vam kazem koliko ste glupi". Ovo je sad "mrzim vas,

Gagi

pre 17 godina

Vuce Draskovicu imas moju podrsku sto se tice tvoje politike u zadnjih dve tri godine. Jedini si koji vodi neku normalnu politiku na srpskoj sceni. Dobro se drzis dok svi ostali izgledaju kao neke babe koje izrazavaju zabrinutost. Samo napred i nemoj da zaboravis koliko su puta debili hteli da te ubiju. Druzi se sa stranim politicarima i putuj. Bori se za srpski narod ali nemoj mnogo da zapinjes jer ne vredi.

Ovo se ne oprasta.

pre 17 godina

Ovo je POTPUNI poraz jedne drzave.

Da RTB Bor godina potkopavaju i da je i on konacno dodijao sa svojih vise hiljada radnika, gde ce se nalazistima ruda, kao i ono zlato pre koji dan dati za dzabaka na eksploataciju "prijateljima", necemo ni o tome na Djurdjev dan.
Sta jos nisu pokrali i unistili, ima dana, samo nek je STRPLJIVIH i pomirljivih ko Voja!
Ovo se ne oprasta.

mars na trg!

pre 17 godina

Pazi ovo - sad su mu krivi ovi iz Vasingtona i Brisela! Pa da, nama je uvek neko drugi kriv. Cak i ako je ono sto oni traze nesto u nasoj drzavi, pod kojom mi imamo kontrolu (?), i za sta smo mi dali rec da cemo ispuniti. Kako onda moze neko u D.C-u ili Briselu da bude kriv?! Ej, narode, budi se - NA TRG!!!!

Miki

pre 17 godina

Stranka da slavi slavu! Kakav vrhunac debilizma!To moze biti samo u Srbiji...E, da, zaboravih da moram da idem kod komsije na slavu njegove firme...

Marina ex Ns

pre 17 godina

Gospode Boze, citam i ne mogu da verujem sta je Kostunica izjavio!!! Ovde je stvarno neko lud kad moze da proguta njegovu danasnju izjavu "slava je danas". Pitam se da li smo mi ludi sto ga trpimo ili je on toliko lud da pomera granice nase trpeljivosti! Dokle cemo cutati....

Aleksandar

pre 17 godina

Kakva bre slava? Znamo svi da je nas miropomazani premijer klerikalac u dusi, al' trenutno je zaposljen od strane mene i svih drugih gradjana ove kakve-takve zemlje, i ima da daje odgovore na postavljena pitanja i u po noci ako treba. Ako nece, ima da leti s posla pa onda neka mirno slavi svoje slave i nek se ljuti ako ga neko prekida u tom 'svetom trenutku'!

mama ludaca

pre 17 godina

Zao mi je mnogo sto zivim u zemlji gde istina nije na ceni.
Ko god je bio na slavama sa dosta svestenika,uglavnom je slusao traceve iz crkvenih krugova-na jako malo mesta se citaju zivotopisi(zitija)svetaca.
Zanima me o cemu je partijsko drustvo razgovaralo?Sigurno ne o dozivljajima svetog velikomucenika i pobedonosca.
A o cemu bi razgovarali da je djeneral uhvacen i strpan u zatvor sa sve Pahomijem?!
Ili da se dogodila nesreca(pozar,poplava,oruzani prepad)na mestu premijerovog slavlja?
Da li iko zivi moze da poveruje da bi i dalje jedina tema bio nesrecni svetac koji je za zivota nesto radio,makar macem,za razliku od onih koji danas bance njemu u slavu.

Valentino Rossi

pre 17 godina

Ko daje Kostunici za pravo da se tako ponasa...nesrecnim slucajem ti si premijer zemlje u kojoj zivim i duzan si da odgovoris na pitanje novinara jer su to pitanja koja mene zanimaju i treba da budes ljubazan pre svega nevaspitani, pokvareni covece.
I nemoj da mi zmirkas na jedno oko jer imam glupi osecaj da razgovaram sa nekim iz osnovne skole. Kostunice nemoj da se igras sa ljudima i da ih nerviras.Ispastaces.

Hoću da i Srbija bude u Evropi...

pre 17 godina

Bolje da je naš Berluskoni rekao:"Ljudi nisam ja kriv, krivi su svi oni koji su glasali za mene...". Tada bi se prvi put složio sa njim.

voya

pre 17 godina

Mene cudi samo jedno: ako jedna partija jeste gradjanske orijentacije kao sto je to DS, kako moze onda da ima prerogative verske prirode kao sto je slava? Kako se onda osecaju clanovi DSa koji su muslimani ili katolici? Pravo svakog pojedinca je da slavi i da ugosti svakoga, ali mislim da bi jedna partija, ponavljam, gradjanske orijentacije kakva je DS trebalo da se uzdrzava od takvih manifestacija.

Ивана Крамер

pre 17 godina

Премијер секуларне државе републичког државног уређења учи новинаре шта је слава и о чему се на слави прича. Председник скупштине нас учи о палатализацији и једначењу по звучности. Вицепремијер је дао оставку, али ће партија у скупштини да подржи владу. То је такозвани демократски блок.

Igor

pre 17 godina

"Jel vam to jasno?!"
Tako se premijer obraća medijima? I kakve veze ima što je slava? Srbija propušta priliku za što brže priključenje EU, a oni slave.
Davno me neko nije ovako iznervirao. Sa koliko osionosti natupaju "funkcioneri" DSS, to je zapravo pokazatelj kakva je to stranka i kakvo joj je pravo lice.

Vojislav

pre 17 godina

Dobro moj imenjak je i spor i ovakav i onakav,ali covek je rekao da samo malo budemo strpljivi i videcemo valjda neke rezultate.Kao sto mozete da pretpostavite nisam od onih kojima "se zuri" ,verujem da ce premijer resiti ovaj problem,i uprkos opasnosti da izazovem ospice obozavaocima ovog sajta ipak cu napisati tu rec:STRPLJENJA!

Мирко

pre 17 godina

Можете мрзети Карлу до миле воље, али размислите од кога бисте радије купили полован аутомобил: од Карле дел Понте или од др. Војислава Коштунице?

Melanija

pre 17 godina

Premijer je ustvari najveći vernik od svih vernika, pa malo li je bilo slava i slavlja do sada pa sad još i ova (Djurdjevdan).Da li zbog toga možda izdaje pisana saopštenja umesto da vas zamoli za što više pitanja na koja će davati opširna i precizna objašnjenja i odgovore, on vam cinično kaže da treba da se drzite teme koju "Presvetli Premijer" diktira ..."jel' vam je to jasno?" ... Kako ga samo nije sramota, kao nije obavešten sa kojim procentom participira u koaliciji i koliki su procenti nj3govog ličnog rejtinga i njegove partije!!!Svakim danom dokazuje da je DSS "presvučeni" SPS (koji su ustvari "presvučeni" nekadašnji komunisti) pa neka me neko demantuje...?!

ana

pre 17 godina

kostunicino ponasanje prema novinarima je za svaku osudu. ako je slava njegove partije, to je onda javni a ne privatni dogadjaj, i potpuno je legitimno da novinari budu prisutni i postaljvaju pitanja. njegovo osorno, autokratsko ponasanje samo pokazuje da mu demokratija ne lezi na srcu.

Djurdjevdan

pre 17 godina

Srecna slava svima koji je slave! I meni je danas. Tacno je da su odgovorni Brisel i Vasington, ali gospodine Kostunica, Vi ste ipak najnepristojniji od svih i ako mozda na prvi pogled ne izgledate. Ne znate Vi niti sta je slava, niti vera u Boga na koga se tako cesto pozivate. Da verujete, bar u pravdu na koju se, kobajagi, oslanjate, imali bi ste makar malo vise strpljenja i odgovornosti pred novinarima.Hajde, kazite sta je slava, molim vas. Neka nesto izadje iz Vasih cutljivih ustiju vec jedanput.

sofija

pre 17 godina

Zgrozena sam izjavom premijera ove jadne zemlje. Covek slavi slavu i bas ga briga za sve, a narod se davi u blatu i neimastini.Sramota Kostunice, nije te Mladic doveo na vlast, nisu ni radikali ni socijalisti, nego mi koje si definitivno razocarao.

civil

pre 17 godina

Saucesce porodici!
Treba pod hitno ukunuti vojsku. Neka granice i red u drzavi cuva policija ili neka placena jedinica.
Zivot je dar, a vreme kojim raspolazemo dok smo zivi je najdragoceniji resurs.

Zasto trositi vreme i zivot na vojsku, kad mozemo ziveti mnogo produktivnije i duze bez te obaveze ??????

Dragan

pre 17 godina

"...Hilandar gori a vi pitate o obijenim trafikama..." Bas su ti novinari neka napast. Nikako da pronadju pravi trenutak da postave pitanje.

Stefan

pre 17 godina

A, koja blagougodna pitanja bi odgovarala tom autisticnom premijeru koga je svojevremeno sa pravom pokojni Djindjic uporedio sa trutom.
Ako mu se ne svidjaju novinarska pitanja, neka ta lencuga da ostavku na mesto premijera, a svoje mesto neka prepusti nekom ko je za razliku od njega vredan. V.Kostunica misli da ne mora nikom da polaze racune za svoj nerad sada, kada pod svojom kontrolom ima sve tajne bezbedonosne sluzbe koje su cinile osnovu Milosevicevog rezima. Postoji samo jedan razlog zbog cega ratni zlocinac R.Mladic jos uvek nije pred sudom, a to je kalkulisanje V.Kostunice, koji se poigrava sudbinom gradjana Srbije.
Izjave V.Draskovica da je neophodno smeniti sve sefove sluzbi bezbednosti je besmislena sve dok sefovi tih sluzbi, bili da su oni Milosevicevi kadrovi ili ne, polazu racune V.Kostunici, koji jos uvek nema nameru da prekine sa restauracijom Milosevicevog rezima. Jednostavno V.Draskovic takvom diplomatskom izjavom izbegava da javno prozove svog sefa V.Kostunicu.

Rex

pre 17 godina

Krpelji poput R.Mladića su u prirodi rasprostranjeni vrlo široko. Ima ih u ravničarskim ili brdskim šumama, ali i uz polja, u vrtovima, živicama, okućnicama.Prilikom uklanjanja takvog krpelja treba prvo omamiti alkoholom. Krpelja treba uhvatiti što bliže čeljusti da se izbjegne gnječenje debele zadnjice, a onda opreznim, smirenim potezanjem u raznim smerovima izvući ga iz jazbine.
Za skidanje krpelja načinjeni su i posebni mamci slični flaši rakije, koji takođe dobro mogu poslužiti.

goran

pre 17 godina

Danas je slava, a onda je nedelja, a u ponedeljak nece moci jer mu je maca bolesna...
Vreme je da se ovaj covek vrati svojim knjigama i ptici, a prepusti odlucnijima i ambicioznijim da vode Drzavu!

Zrtva

pre 17 godina

Ne mogu, a da ne prokomentarisem kakva bi se bujica ovde srucila da se ovako ponasao Djukanovic, a posebno da je zbog njega Srbija zaustavljena u pridruzivanju. Gde je sada Olja da pita Voju "koliko je sati". Nama je Olja presudno koliko je sati kod Voje, a ne kod Mila.

Cistka

pre 17 godina

nervira me kad ih slusam kako prozivaju mladica sto se ne predaje. nije na zlocincu da se preda, nego je na policiji da ga nahvata. ko ocekuje cak i od obicnog krimosa da se dobrovoljno preda policiji nakon sto je nekog ubio ili osakatio? a ovaj je pobio desetine hiljada nevinih ljudi, zena i dece. ocekuje se od policije koju placamo nasim novcem da radi to zasta je placamo. ako je nesposobna - raspustiti i razjuriti. ako jos i krije zlocnca, onda gvozdenom metlom pocistiti od jocica nadole svakoga ko je upleten.

Vukasin, Smederevo

pre 17 godina

Egocentricni R.Mladic definitivno misli da je vazniji od SCG i nasih gradjana, a da paradoks bude jos veci on uopste nije ni nas drzavljanin, vec je ovde pobegao iz susedne medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine gde je ostavio krvave tragove.
Krajnje je vreme da se toj moralnoj hulji otkaze gostoprimstvo i da se oni koji su mu omogucili da se ovde skriva dugi niz godina pozovu na odgovornost.
Da se ja pitam R.Mladic i njegova kukavicka druzina ne bi bila isporucena za Hag, vec za Sarajevo!

ogledalce, ogledalce...

pre 17 godina

Najtragičnije u svom ovom cirkusu je što se (većina )Srbija sada buni, protestira, traži izručenje Mladića NE ZATO jer je ljudski, moralno, civilizacijski i etično da se isporuči jedan krvnik i masovni ubojica VEĆ ZATO što je Srbija još dalje od EU i bolje budućnosti. Kad bi se sutra u Haagu našli Mladić, Karadžić i ostalih pet, šest koje traži Karla ništa se u svijesti ljudi u Srbiji ne bi promijenilo. A dok se ne prođe katarza, dok se ne pogleda isitini u oči, dok se ne suoči s demonima prošlosti Srbija neće biti demokratska, civlizirana i uljuđena sredina pa makar Beograd bio i glavni grad EU.

baki snimatelj

pre 17 godina

Ovo što Koštunica sada govori je govorio Vuk pre 11 godina odmah posle završetka bruke u Bosni, ali je on onda proglašavan za izdajicu, pa je izgubio i više od pola članstva a Koštunica i i ostale štetočine su ga stavljali na stub srama.Zaključak je da nam trebaju ljudi koji imaju viziju i hrabrost, ato Koštunica nema i zato se nećemo brzo izvući iz ovoga.
Vidimo se u Utorak na trgu !!!

Antiterorista

pre 17 godina

Da se covek krsti i levom i desnom. Oni nemogu da ga uhvate.Jos su pustili toliki broj placenih ubica da svrljaju po drzavi i neodgovaraju pred zakonom, pa hladno ubijaju vojnike po vojnim objektima, a sve u ime hvatanja Mladica. Ko je kriv za to? Valjda Mladic,ili onaj ko ih je pustio da rade sta hoce. Vuk Draskovic nezna dal da otkaze podrsku Vladi.Bolji vic nisam cuo vec odavno. Nema on kome sta da otkazuje jer zna koliko glasaca ima, a i Crna Gora odlazi uskoro tako da nece biti potrebe da on otkazuje podrsku bilo kome. On nestaje jednom zauvek sa politicke scene, na radost Srba.Jos nisu nasli ni 5 miliona $ za izrucenje Milosevica, a vec se grabe ko ce da pokupi pare za Mladica. Gotovo smesno.Pokusao je Djincic pa je dobio svoj deo kolaca, upravo po zasluzi. Naravno da i ovi sada znaju, moraju da ganjaju coveka, jer kada uskoro nestanu sa vlasti, zna se sta ih ceka. Jos ako Americka misnistarka terorizma odluci da neda 12 mil.$ nevladinim organizacija u Srbiji jer nisu izrucili Mladica, e tek onda autori nacistickih filmova npr. Grbavica nece imati sta da jedu.Stvarno Mladicu sram te bilo, predaj se covece, pa nece imati 10 ljudi u Srbiji po nekoliko milona u dzepu ako te ne uhvate.CCC jadna je Srbija sa DS i DSS.

Nino

pre 17 godina

Pitajte autora "Noz"-a sa kim posluje njegov rodjeni brat, a ja mislim da gospodin Ministar moze preko svojih veza da sazna gde se krije NJEGOV JUNAK - zavesa je pala

TVH1

pre 17 godina

Ova hapsenja jataka su smesna i zalosna. Jataci se ne hapse, oni se drze pod prismotrom. A ova hapsenja studenata.. samo me cudi kako medju njima nema nikoga sa Pravnog. Polako.. Studenti i penzioneri cuvaju generala, izgleda. Ova vlast bi trebalo da se zabrine.

autonomas

pre 17 godina

A i ovi papci u Hagu, da se malo udube, shvatili nije Mladic glavni zlocinac koga traze.
Nek uhapse Kostunicu, pola SANU, deo SPC, i ostale neofasiste, a mi u Srbiji da se okrenemo resavanju ekonomskih problema kao i popravljanju losih odnosa sa apsolutno svim narodima i zemljama iz okruzenja.
Ko skriva i pomaze zlocince i sam pocinjava zlocin.

Dragi gradjani...

pre 17 godina

evo vidite,pokazuje te lice svijetu i pokazujete kakva je Srbija danas,jer politicari su ti koji predstavljaju jednu zemlju.Tako je bilo i u 90-im godinama kada je Milosevic harao i palio cjeli Balkan,pa se i to jednog dana zavrsilo i onda ste poceli da pricate susjedima kako ste pravili demonstracije,kako ste bili protiv njega samo eto nije vam se dalo da ga maknete.I Kostunica ce jednog dana otici,i Mladic sam umrijeti...a vi cete opet pricati svijetu da ste sve protiv toga radili samo svi smo mi sljepi bili.Nazalost danas nevidim nigdje demonstracije,nigdje kajanje zbog zlocinca Mladica koji jos uvijek zivi u srcu Srbije,misli te o tome sta vi mozete uciniti za Srbiju a ne ona za vas,ili cemo vas opet pogrijesno razumijeti i opet protiv vase volje svijet sve ciniti.
Hrvat iz Frankfurta, pozdrav susjedi vidimo se jednog ljepog dana bez Mladica,Karadzica,Glavasa na suncanoj strani zivota!

pravda

pre 17 godina

Gde su juce bili ovi sto hvale Draskovica? Niste videli podatak da je Vukov brat multimilioner?
Onda se cudimo zasto Draskovic nece da da ostavku. Pa promenom vlasti svi tajkuni bi morali da poloze racune i dostave nam dokaze gde i kako su se docepali tih para. A da menjamo BIA-u? Dajte, ne budite naivni. Oni bi ih zamenili istim tipovima i samo se pregrupisali. Uvek su na smazali nekakvim promenama, a nikad nam gore nije bilo.

Dijaspora

pre 17 godina

Nesposobnost + bezobrazluk + korumpiranost + neosnovana prepotentnost + arogancija + lazi + prevare + zaboravnost + lenjost + neobavestenost + cinizam + niska inteligencija ... = nasa vlada

Srbin

pre 17 godina

Ne znam sta da kazem! Strasno smo se obrukali, i to su nas obrukali oni koji bi trebalo da brinu o ovoj drzavi. Strasno, Kostunice kukavico!

Contractor

pre 17 godina

Nazalost to nije manjinska Srbija nego vecinska. Evo ti je prosta racunica: SRS+DSS+SPS+NS (+DS koja im se ne pridruzuje, ali se ni ne suprotstavlja, +SPO+G17+ koji ih podrzavaju i kritikuju u isto vreme)= unistitelji nase buducnosti, koji su opusteni jer znaju da im ne moze niko nista.
I nije mi jasno zasto niko od ovih "patriota" ne objasni odakle Mladicu (i ne samo njemu) kuce u elitnim naseljima Bgd-a, firme, skupi automobili... Od generalske plate i penzije?

Koment

pre 17 godina

I Milosevic i njegova politika koja je sejala smrt u "samoodbrani" godinama i svi ostali koji su dosli posle njega, rejting radikala u zadnjih 15 godina uprkos mracnoj ulozi koju su imali i u rasturanju mogucnosti normalnog zivota na ovim prostorima, nestanak Djindjica bez velikog narodnog bunta, na ocigled narodnih masa a da jos niko nije osudjen, nazalost jesu odraz strukture svesti Srpskog naroda.

Spidermen

pre 17 godina

Ja sam za! Pod hitno smena sefa BIA i ministra! Naravno da sam ZA otvaranje dosijea a narocito za objavljivanje Cink- mreze ,ionako nista ne vrede, niko dosad da dojavi nesto validno na onaj broj!

Srba

pre 17 godina

Manjinska Srbija koja se okupila na Slobinoj sahrani sada se predsatvlja kao vecinska. To je alibi drzavnim sluzbama da ne rade svoj posao. Predsednik vlade je obmanuo komesara Evrtopske unije.To oni otvoreno kazu. U cije ime je on to smeo da uradi.

misa rex

pre 17 godina

Ma bitno je da svi "organi" dobro rade svoj posao, a rezultata ni od korova. Jos jedan motiv da i ono malo pismenog i postenog dela srpske populacije koji zeli da zivi od svog rada napusti Srbiju. Jednostavno, lobi polupismenih, lazljivih, primitivnih i pohlepnih tajkuna i politicara je toliko jak, da ne dozvoljava priblizavanje Srbije EU, pa i po cenu kompromitacije cele zemlje i naroda. Napustanje Srbije se za civilizovanog coveka namece kao resenje, jer svaki pokusaj promene srpske pilicarske stvarnosti osudjen je na propast. Zivot u Srbiji je gubljenje vremena.

DJ Vasa

pre 17 godina

Doticni optuzenik za najteze ratne zlocine R.Mladic je od bivse JNA nasledio celokupnu vojnu infrastrukturu, kojom je vojno dominirao na prostoru BiH sve do 94' kada pocinje da nize poraz za porazom. Vojna dominacija u prve dve godine gradjanskog rata u BiH je rezultat ogromne oruzane premoci, a ne vojne vestine polupismenog R.Mladica. Njegova moralno-karakterna poremecenost narocito dolazi do izrazaja 95' kada vojne poraze nastoji da kompenzuje streljajuci veliki broj zarobljenika, zbog cega ce morati da polazu racune osim njega, njegovi egzekutori i pristalice.
Bezveznu tezu da je on zasluzan za opstanak pripadnika srpskog etniciteta u BiH vec godinama lansiraju njegovi bivsi egzekutori i pristalice, koji nisu u stanju da razlikuju Mladicevo divljacko bombardovanje Sarajeva i streljanje velikog broja zarobljenika od istorijskih podviga pravih srpskih generala poput Z.Misica, V.Putnika koji su striktno postovali vojne konvencije.
Veliki broj izbeglica u Srbiji koji su poreklom iz BiH je upravo rezultat divljackih akcija kojim je komandovao R.Mladic.

Olivera

pre 17 godina

Stid me je svog naroda i zemlje u kojoj živim , a još više se stidim velikih general koji toliko vole svoju zemlju da ne že le da se predaju. Svaka čast Srbi, možda bi zaista svi mi od 35 i mlađi trebalo da grupno odemo odavde, pa neka onda radikali upravljaju penzionerima

singidunum

pre 17 godina

Trebalo bi proveriti poreklo imovine svih jataka R.Mladica, njegovog sina D.Mladica, kao i svih 'poslovno' povezanih lica. Takodje treba postaviti pitanje sta svi oni traze u Srbiji. Naravno, ne zbog toga sto smatram da u Srbiji nema mesta za strance, jer smatram da u njoj treba da ima mesta za sve postene ljude bilo koje vere i rase, osim za one koji se u njoj skrivaju zbog svojih zlodela. Zasto svi zajedno ne odu u Bosnu, posto uporno tvrde da su tamo nekog oslobodili i odbranili pa neka se tamo kriju.

vladimir

pre 17 godina

Sve Sve ali neverujem da iko od nas ima sta da kaze na Vukov izvestaj...Covek koga vecina srbije nevoli ali naj pametnije podatke znosi.svaka cas SPO-ou i Vuku

Marko

pre 17 godina

Izgleda da poslovica "batina iz raja izasla" zaista ima funkcionalnu upotrebu. Ko zna sta su im pripretili ovi iz Haga, ali ima nekog dejstva. Nasi politicari samo malo kasne...samo malo...

Boza Bogdanovic

pre 17 godina

Posto ne mozete da uhapsite gen. Mladica, bar poslusajte ovaj moj savet. Preko 3.500 polumrtvih jadnika iz RTB-a za mesec dana ostaje bez posla, bez ikakve sanse da se ponovo zaposli. Zato predlazem da oni odu u Hag umesto gen. Mladica, posto su u njihovom zatvoru hrana i stan besplatni.
Boza Bogdanovic, Bor

bojana

pre 17 godina

bravo Vuce! nisam nikada bila neki simpatizer njegove politike ali mora se priznati da Vuk ima vaznu ulogu u osvescivanju javnosti. I dopada mi se sto stalno insisitra da se moraju otovriti tajni dosijei. Srbija mora ici napred!

Salle

pre 17 godina

Mi kao da zivimo na marsu a ne u Evropi bar geografski,pa valjda je svima jasno sada da Milosevic nije bio problem nego siroke narodne mase koje nista ne shvataju a politicari to vesto koriste,naprimer Kostunica nece da izruci Mladica sve dotle dok narod ne shvati da to mora ,pa kada shvate onda naravno Kostunica nije ni malo kriv nego nicim izazvana volja zapada,pa to smo vec gledali vise puta pa smo i po tamburi dobili 78 dana za redom ,jedan je Zoran Djindjic a nadam se da ce Ceda da to i nastavi ,samoinicijativa a ne da cekamo njih da nam kazu sta da radimo a dok nam oni ne kazu mi cemo da prodajemo firme ,zatvaramo TV,proterujemo ko ne misli kao Dinkic,pa kada sve to uradimo onda cemo u neki izbeglicki kamp posto nam nista nece ostati,a gde su tu nasa deca.Lose nam se pise!

spilberg

pre 17 godina

Morace neki rezultat da proizidje iz svih akcija koje se desavaju. Moje vidjenje: locirace ce Mladica na nekoj lokaciji, gde ce se otvoriti unakrsna pucnjava i na kraju Mladicev les nece biti otkriven ili nece moci da se indetifikuje.

SERBICUS INVESTIGATOR CRIMINI OBSTAT.

pre 17 godina

Сада ће да нагрну слике и речи политичара, државника, аналитичара, познавалаца, стручњака, експерата, полицијаца, жандарма, сарадника, информатора, војника, професора, ученика, чувара печата, председника, потпредседника, саветника, пијанаца... То није добро. Ситуација за државу и народ је изразито озбиљна и није време за личну, партијску и сличну промоцију. Над несрећом народа лешинари лете чекајући да неко липше и да га очерупају. На сцени српског теара апсурда све је могуће.-

Salle

pre 17 godina

Mi kao da zivimo na marsu a ne u Evropi bar geografski,pa valjda je svima jasno sada da Milosevic nije bio problem nego siroke narodne mase koje nista ne shvataju a politicari to vesto koriste,naprimer Kostunica nece da izruci Mladica sve dotle dok narod ne shvati da to mora ,pa kada shvate onda naravno Kostunica nije ni malo kriv nego nicim izazvana volja zapada,pa to smo vec gledali vise puta pa smo i po tamburi dobili 78 dana za redom ,jedan je Zoran Djindjic a nadam se da ce Ceda da to i nastavi ,samoinicijativa a ne da cekamo njih da nam kazu sta da radimo a dok nam oni ne kazu mi cemo da prodajemo firme ,zatvaramo TV,proterujemo ko ne misli kao Dinkic,pa kada sve to uradimo onda cemo u neki izbeglicki kamp posto nam nista nece ostati,a gde su tu nasa deca.Lose nam se pise!

SERBICUS INVESTIGATOR CRIMINI OBSTAT.

pre 17 godina

Сада ће да нагрну слике и речи политичара, државника, аналитичара, познавалаца, стручњака, експерата, полицијаца, жандарма, сарадника, информатора, војника, професора, ученика, чувара печата, председника, потпредседника, саветника, пијанаца... То није добро. Ситуација за државу и народ је изразито озбиљна и није време за личну, партијску и сличну промоцију. Над несрећом народа лешинари лете чекајући да неко липше и да га очерупају. На сцени српског теара апсурда све је могуће.-

spilberg

pre 17 godina

Morace neki rezultat da proizidje iz svih akcija koje se desavaju. Moje vidjenje: locirace ce Mladica na nekoj lokaciji, gde ce se otvoriti unakrsna pucnjava i na kraju Mladicev les nece biti otkriven ili nece moci da se indetifikuje.

bojana

pre 17 godina

bravo Vuce! nisam nikada bila neki simpatizer njegove politike ali mora se priznati da Vuk ima vaznu ulogu u osvescivanju javnosti. I dopada mi se sto stalno insisitra da se moraju otovriti tajni dosijei. Srbija mora ici napred!

Boza Bogdanovic

pre 17 godina

Posto ne mozete da uhapsite gen. Mladica, bar poslusajte ovaj moj savet. Preko 3.500 polumrtvih jadnika iz RTB-a za mesec dana ostaje bez posla, bez ikakve sanse da se ponovo zaposli. Zato predlazem da oni odu u Hag umesto gen. Mladica, posto su u njihovom zatvoru hrana i stan besplatni.
Boza Bogdanovic, Bor

Marko

pre 17 godina

Izgleda da poslovica "batina iz raja izasla" zaista ima funkcionalnu upotrebu. Ko zna sta su im pripretili ovi iz Haga, ali ima nekog dejstva. Nasi politicari samo malo kasne...samo malo...

vladimir

pre 17 godina

Sve Sve ali neverujem da iko od nas ima sta da kaze na Vukov izvestaj...Covek koga vecina srbije nevoli ali naj pametnije podatke znosi.svaka cas SPO-ou i Vuku

Srba

pre 17 godina

Manjinska Srbija koja se okupila na Slobinoj sahrani sada se predsatvlja kao vecinska. To je alibi drzavnim sluzbama da ne rade svoj posao. Predsednik vlade je obmanuo komesara Evrtopske unije.To oni otvoreno kazu. U cije ime je on to smeo da uradi.

Koment

pre 17 godina

I Milosevic i njegova politika koja je sejala smrt u "samoodbrani" godinama i svi ostali koji su dosli posle njega, rejting radikala u zadnjih 15 godina uprkos mracnoj ulozi koju su imali i u rasturanju mogucnosti normalnog zivota na ovim prostorima, nestanak Djindjica bez velikog narodnog bunta, na ocigled narodnih masa a da jos niko nije osudjen, nazalost jesu odraz strukture svesti Srpskog naroda.

Spidermen

pre 17 godina

Ja sam za! Pod hitno smena sefa BIA i ministra! Naravno da sam ZA otvaranje dosijea a narocito za objavljivanje Cink- mreze ,ionako nista ne vrede, niko dosad da dojavi nesto validno na onaj broj!

singidunum

pre 17 godina

Trebalo bi proveriti poreklo imovine svih jataka R.Mladica, njegovog sina D.Mladica, kao i svih 'poslovno' povezanih lica. Takodje treba postaviti pitanje sta svi oni traze u Srbiji. Naravno, ne zbog toga sto smatram da u Srbiji nema mesta za strance, jer smatram da u njoj treba da ima mesta za sve postene ljude bilo koje vere i rase, osim za one koji se u njoj skrivaju zbog svojih zlodela. Zasto svi zajedno ne odu u Bosnu, posto uporno tvrde da su tamo nekog oslobodili i odbranili pa neka se tamo kriju.

DJ Vasa

pre 17 godina

Doticni optuzenik za najteze ratne zlocine R.Mladic je od bivse JNA nasledio celokupnu vojnu infrastrukturu, kojom je vojno dominirao na prostoru BiH sve do 94' kada pocinje da nize poraz za porazom. Vojna dominacija u prve dve godine gradjanskog rata u BiH je rezultat ogromne oruzane premoci, a ne vojne vestine polupismenog R.Mladica. Njegova moralno-karakterna poremecenost narocito dolazi do izrazaja 95' kada vojne poraze nastoji da kompenzuje streljajuci veliki broj zarobljenika, zbog cega ce morati da polazu racune osim njega, njegovi egzekutori i pristalice.
Bezveznu tezu da je on zasluzan za opstanak pripadnika srpskog etniciteta u BiH vec godinama lansiraju njegovi bivsi egzekutori i pristalice, koji nisu u stanju da razlikuju Mladicevo divljacko bombardovanje Sarajeva i streljanje velikog broja zarobljenika od istorijskih podviga pravih srpskih generala poput Z.Misica, V.Putnika koji su striktno postovali vojne konvencije.
Veliki broj izbeglica u Srbiji koji su poreklom iz BiH je upravo rezultat divljackih akcija kojim je komandovao R.Mladic.

misa rex

pre 17 godina

Ma bitno je da svi "organi" dobro rade svoj posao, a rezultata ni od korova. Jos jedan motiv da i ono malo pismenog i postenog dela srpske populacije koji zeli da zivi od svog rada napusti Srbiju. Jednostavno, lobi polupismenih, lazljivih, primitivnih i pohlepnih tajkuna i politicara je toliko jak, da ne dozvoljava priblizavanje Srbije EU, pa i po cenu kompromitacije cele zemlje i naroda. Napustanje Srbije se za civilizovanog coveka namece kao resenje, jer svaki pokusaj promene srpske pilicarske stvarnosti osudjen je na propast. Zivot u Srbiji je gubljenje vremena.

Olivera

pre 17 godina

Stid me je svog naroda i zemlje u kojoj živim , a još više se stidim velikih general koji toliko vole svoju zemlju da ne že le da se predaju. Svaka čast Srbi, možda bi zaista svi mi od 35 i mlađi trebalo da grupno odemo odavde, pa neka onda radikali upravljaju penzionerima

Dijaspora

pre 17 godina

Nesposobnost + bezobrazluk + korumpiranost + neosnovana prepotentnost + arogancija + lazi + prevare + zaboravnost + lenjost + neobavestenost + cinizam + niska inteligencija ... = nasa vlada

Contractor

pre 17 godina

Nazalost to nije manjinska Srbija nego vecinska. Evo ti je prosta racunica: SRS+DSS+SPS+NS (+DS koja im se ne pridruzuje, ali se ni ne suprotstavlja, +SPO+G17+ koji ih podrzavaju i kritikuju u isto vreme)= unistitelji nase buducnosti, koji su opusteni jer znaju da im ne moze niko nista.
I nije mi jasno zasto niko od ovih "patriota" ne objasni odakle Mladicu (i ne samo njemu) kuce u elitnim naseljima Bgd-a, firme, skupi automobili... Od generalske plate i penzije?

Srbin

pre 17 godina

Ne znam sta da kazem! Strasno smo se obrukali, i to su nas obrukali oni koji bi trebalo da brinu o ovoj drzavi. Strasno, Kostunice kukavico!

TVH1

pre 17 godina

Ova hapsenja jataka su smesna i zalosna. Jataci se ne hapse, oni se drze pod prismotrom. A ova hapsenja studenata.. samo me cudi kako medju njima nema nikoga sa Pravnog. Polako.. Studenti i penzioneri cuvaju generala, izgleda. Ova vlast bi trebalo da se zabrine.

Nino

pre 17 godina

Pitajte autora "Noz"-a sa kim posluje njegov rodjeni brat, a ja mislim da gospodin Ministar moze preko svojih veza da sazna gde se krije NJEGOV JUNAK - zavesa je pala

Antiterorista

pre 17 godina

Da se covek krsti i levom i desnom. Oni nemogu da ga uhvate.Jos su pustili toliki broj placenih ubica da svrljaju po drzavi i neodgovaraju pred zakonom, pa hladno ubijaju vojnike po vojnim objektima, a sve u ime hvatanja Mladica. Ko je kriv za to? Valjda Mladic,ili onaj ko ih je pustio da rade sta hoce. Vuk Draskovic nezna dal da otkaze podrsku Vladi.Bolji vic nisam cuo vec odavno. Nema on kome sta da otkazuje jer zna koliko glasaca ima, a i Crna Gora odlazi uskoro tako da nece biti potrebe da on otkazuje podrsku bilo kome. On nestaje jednom zauvek sa politicke scene, na radost Srba.Jos nisu nasli ni 5 miliona $ za izrucenje Milosevica, a vec se grabe ko ce da pokupi pare za Mladica. Gotovo smesno.Pokusao je Djincic pa je dobio svoj deo kolaca, upravo po zasluzi. Naravno da i ovi sada znaju, moraju da ganjaju coveka, jer kada uskoro nestanu sa vlasti, zna se sta ih ceka. Jos ako Americka misnistarka terorizma odluci da neda 12 mil.$ nevladinim organizacija u Srbiji jer nisu izrucili Mladica, e tek onda autori nacistickih filmova npr. Grbavica nece imati sta da jedu.Stvarno Mladicu sram te bilo, predaj se covece, pa nece imati 10 ljudi u Srbiji po nekoliko milona u dzepu ako te ne uhvate.CCC jadna je Srbija sa DS i DSS.

Dragi gradjani...

pre 17 godina

evo vidite,pokazuje te lice svijetu i pokazujete kakva je Srbija danas,jer politicari su ti koji predstavljaju jednu zemlju.Tako je bilo i u 90-im godinama kada je Milosevic harao i palio cjeli Balkan,pa se i to jednog dana zavrsilo i onda ste poceli da pricate susjedima kako ste pravili demonstracije,kako ste bili protiv njega samo eto nije vam se dalo da ga maknete.I Kostunica ce jednog dana otici,i Mladic sam umrijeti...a vi cete opet pricati svijetu da ste sve protiv toga radili samo svi smo mi sljepi bili.Nazalost danas nevidim nigdje demonstracije,nigdje kajanje zbog zlocinca Mladica koji jos uvijek zivi u srcu Srbije,misli te o tome sta vi mozete uciniti za Srbiju a ne ona za vas,ili cemo vas opet pogrijesno razumijeti i opet protiv vase volje svijet sve ciniti.
Hrvat iz Frankfurta, pozdrav susjedi vidimo se jednog ljepog dana bez Mladica,Karadzica,Glavasa na suncanoj strani zivota!

autonomas

pre 17 godina

A i ovi papci u Hagu, da se malo udube, shvatili nije Mladic glavni zlocinac koga traze.
Nek uhapse Kostunicu, pola SANU, deo SPC, i ostale neofasiste, a mi u Srbiji da se okrenemo resavanju ekonomskih problema kao i popravljanju losih odnosa sa apsolutno svim narodima i zemljama iz okruzenja.
Ko skriva i pomaze zlocince i sam pocinjava zlocin.

pravda

pre 17 godina

Gde su juce bili ovi sto hvale Draskovica? Niste videli podatak da je Vukov brat multimilioner?
Onda se cudimo zasto Draskovic nece da da ostavku. Pa promenom vlasti svi tajkuni bi morali da poloze racune i dostave nam dokaze gde i kako su se docepali tih para. A da menjamo BIA-u? Dajte, ne budite naivni. Oni bi ih zamenili istim tipovima i samo se pregrupisali. Uvek su na smazali nekakvim promenama, a nikad nam gore nije bilo.

baki snimatelj

pre 17 godina

Ovo što Koštunica sada govori je govorio Vuk pre 11 godina odmah posle završetka bruke u Bosni, ali je on onda proglašavan za izdajicu, pa je izgubio i više od pola članstva a Koštunica i i ostale štetočine su ga stavljali na stub srama.Zaključak je da nam trebaju ljudi koji imaju viziju i hrabrost, ato Koštunica nema i zato se nećemo brzo izvući iz ovoga.
Vidimo se u Utorak na trgu !!!

ogledalce, ogledalce...

pre 17 godina

Najtragičnije u svom ovom cirkusu je što se (većina )Srbija sada buni, protestira, traži izručenje Mladića NE ZATO jer je ljudski, moralno, civilizacijski i etično da se isporuči jedan krvnik i masovni ubojica VEĆ ZATO što je Srbija još dalje od EU i bolje budućnosti. Kad bi se sutra u Haagu našli Mladić, Karadžić i ostalih pet, šest koje traži Karla ništa se u svijesti ljudi u Srbiji ne bi promijenilo. A dok se ne prođe katarza, dok se ne pogleda isitini u oči, dok se ne suoči s demonima prošlosti Srbija neće biti demokratska, civlizirana i uljuđena sredina pa makar Beograd bio i glavni grad EU.

Cistka

pre 17 godina

nervira me kad ih slusam kako prozivaju mladica sto se ne predaje. nije na zlocincu da se preda, nego je na policiji da ga nahvata. ko ocekuje cak i od obicnog krimosa da se dobrovoljno preda policiji nakon sto je nekog ubio ili osakatio? a ovaj je pobio desetine hiljada nevinih ljudi, zena i dece. ocekuje se od policije koju placamo nasim novcem da radi to zasta je placamo. ako je nesposobna - raspustiti i razjuriti. ako jos i krije zlocnca, onda gvozdenom metlom pocistiti od jocica nadole svakoga ko je upleten.

Vukasin, Smederevo

pre 17 godina

Egocentricni R.Mladic definitivno misli da je vazniji od SCG i nasih gradjana, a da paradoks bude jos veci on uopste nije ni nas drzavljanin, vec je ovde pobegao iz susedne medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine gde je ostavio krvave tragove.
Krajnje je vreme da se toj moralnoj hulji otkaze gostoprimstvo i da se oni koji su mu omogucili da se ovde skriva dugi niz godina pozovu na odgovornost.
Da se ja pitam R.Mladic i njegova kukavicka druzina ne bi bila isporucena za Hag, vec za Sarajevo!

Rex

pre 17 godina

Krpelji poput R.Mladića su u prirodi rasprostranjeni vrlo široko. Ima ih u ravničarskim ili brdskim šumama, ali i uz polja, u vrtovima, živicama, okućnicama.Prilikom uklanjanja takvog krpelja treba prvo omamiti alkoholom. Krpelja treba uhvatiti što bliže čeljusti da se izbjegne gnječenje debele zadnjice, a onda opreznim, smirenim potezanjem u raznim smerovima izvući ga iz jazbine.
Za skidanje krpelja načinjeni su i posebni mamci slični flaši rakije, koji takođe dobro mogu poslužiti.

goran

pre 17 godina

Danas je slava, a onda je nedelja, a u ponedeljak nece moci jer mu je maca bolesna...
Vreme je da se ovaj covek vrati svojim knjigama i ptici, a prepusti odlucnijima i ambicioznijim da vode Drzavu!

Zrtva

pre 17 godina

Ne mogu, a da ne prokomentarisem kakva bi se bujica ovde srucila da se ovako ponasao Djukanovic, a posebno da je zbog njega Srbija zaustavljena u pridruzivanju. Gde je sada Olja da pita Voju "koliko je sati". Nama je Olja presudno koliko je sati kod Voje, a ne kod Mila.

civil

pre 17 godina

Saucesce porodici!
Treba pod hitno ukunuti vojsku. Neka granice i red u drzavi cuva policija ili neka placena jedinica.
Zivot je dar, a vreme kojim raspolazemo dok smo zivi je najdragoceniji resurs.

Zasto trositi vreme i zivot na vojsku, kad mozemo ziveti mnogo produktivnije i duze bez te obaveze ??????

Stefan

pre 17 godina

A, koja blagougodna pitanja bi odgovarala tom autisticnom premijeru koga je svojevremeno sa pravom pokojni Djindjic uporedio sa trutom.
Ako mu se ne svidjaju novinarska pitanja, neka ta lencuga da ostavku na mesto premijera, a svoje mesto neka prepusti nekom ko je za razliku od njega vredan. V.Kostunica misli da ne mora nikom da polaze racune za svoj nerad sada, kada pod svojom kontrolom ima sve tajne bezbedonosne sluzbe koje su cinile osnovu Milosevicevog rezima. Postoji samo jedan razlog zbog cega ratni zlocinac R.Mladic jos uvek nije pred sudom, a to je kalkulisanje V.Kostunice, koji se poigrava sudbinom gradjana Srbije.
Izjave V.Draskovica da je neophodno smeniti sve sefove sluzbi bezbednosti je besmislena sve dok sefovi tih sluzbi, bili da su oni Milosevicevi kadrovi ili ne, polazu racune V.Kostunici, koji jos uvek nema nameru da prekine sa restauracijom Milosevicevog rezima. Jednostavno V.Draskovic takvom diplomatskom izjavom izbegava da javno prozove svog sefa V.Kostunicu.

Dragan

pre 17 godina

"...Hilandar gori a vi pitate o obijenim trafikama..." Bas su ti novinari neka napast. Nikako da pronadju pravi trenutak da postave pitanje.

ana

pre 17 godina

kostunicino ponasanje prema novinarima je za svaku osudu. ako je slava njegove partije, to je onda javni a ne privatni dogadjaj, i potpuno je legitimno da novinari budu prisutni i postaljvaju pitanja. njegovo osorno, autokratsko ponasanje samo pokazuje da mu demokratija ne lezi na srcu.

Melanija

pre 17 godina

Premijer je ustvari najveći vernik od svih vernika, pa malo li je bilo slava i slavlja do sada pa sad još i ova (Djurdjevdan).Da li zbog toga možda izdaje pisana saopštenja umesto da vas zamoli za što više pitanja na koja će davati opširna i precizna objašnjenja i odgovore, on vam cinično kaže da treba da se drzite teme koju "Presvetli Premijer" diktira ..."jel' vam je to jasno?" ... Kako ga samo nije sramota, kao nije obavešten sa kojim procentom participira u koaliciji i koliki su procenti nj3govog ličnog rejtinga i njegove partije!!!Svakim danom dokazuje da je DSS "presvučeni" SPS (koji su ustvari "presvučeni" nekadašnji komunisti) pa neka me neko demantuje...?!

Djurdjevdan

pre 17 godina

Srecna slava svima koji je slave! I meni je danas. Tacno je da su odgovorni Brisel i Vasington, ali gospodine Kostunica, Vi ste ipak najnepristojniji od svih i ako mozda na prvi pogled ne izgledate. Ne znate Vi niti sta je slava, niti vera u Boga na koga se tako cesto pozivate. Da verujete, bar u pravdu na koju se, kobajagi, oslanjate, imali bi ste makar malo vise strpljenja i odgovornosti pred novinarima.Hajde, kazite sta je slava, molim vas. Neka nesto izadje iz Vasih cutljivih ustiju vec jedanput.

sofija

pre 17 godina

Zgrozena sam izjavom premijera ove jadne zemlje. Covek slavi slavu i bas ga briga za sve, a narod se davi u blatu i neimastini.Sramota Kostunice, nije te Mladic doveo na vlast, nisu ni radikali ni socijalisti, nego mi koje si definitivno razocarao.

Valentino Rossi

pre 17 godina

Ko daje Kostunici za pravo da se tako ponasa...nesrecnim slucajem ti si premijer zemlje u kojoj zivim i duzan si da odgovoris na pitanje novinara jer su to pitanja koja mene zanimaju i treba da budes ljubazan pre svega nevaspitani, pokvareni covece.
I nemoj da mi zmirkas na jedno oko jer imam glupi osecaj da razgovaram sa nekim iz osnovne skole. Kostunice nemoj da se igras sa ljudima i da ih nerviras.Ispastaces.

mama ludaca

pre 17 godina

Zao mi je mnogo sto zivim u zemlji gde istina nije na ceni.
Ko god je bio na slavama sa dosta svestenika,uglavnom je slusao traceve iz crkvenih krugova-na jako malo mesta se citaju zivotopisi(zitija)svetaca.
Zanima me o cemu je partijsko drustvo razgovaralo?Sigurno ne o dozivljajima svetog velikomucenika i pobedonosca.
A o cemu bi razgovarali da je djeneral uhvacen i strpan u zatvor sa sve Pahomijem?!
Ili da se dogodila nesreca(pozar,poplava,oruzani prepad)na mestu premijerovog slavlja?
Da li iko zivi moze da poveruje da bi i dalje jedina tema bio nesrecni svetac koji je za zivota nesto radio,makar macem,za razliku od onih koji danas bance njemu u slavu.

Hoću da i Srbija bude u Evropi...

pre 17 godina

Bolje da je naš Berluskoni rekao:"Ljudi nisam ja kriv, krivi su svi oni koji su glasali za mene...". Tada bi se prvi put složio sa njim.

Мирко

pre 17 godina

Можете мрзети Карлу до миле воље, али размислите од кога бисте радије купили полован аутомобил: од Карле дел Понте или од др. Војислава Коштунице?

Vojislav

pre 17 godina

Dobro moj imenjak je i spor i ovakav i onakav,ali covek je rekao da samo malo budemo strpljivi i videcemo valjda neke rezultate.Kao sto mozete da pretpostavite nisam od onih kojima "se zuri" ,verujem da ce premijer resiti ovaj problem,i uprkos opasnosti da izazovem ospice obozavaocima ovog sajta ipak cu napisati tu rec:STRPLJENJA!

Ивана Крамер

pre 17 godina

Премијер секуларне државе републичког државног уређења учи новинаре шта је слава и о чему се на слави прича. Председник скупштине нас учи о палатализацији и једначењу по звучности. Вицепремијер је дао оставку, али ће партија у скупштини да подржи владу. То је такозвани демократски блок.

Igor

pre 17 godina

"Jel vam to jasno?!"
Tako se premijer obraća medijima? I kakve veze ima što je slava? Srbija propušta priliku za što brže priključenje EU, a oni slave.
Davno me neko nije ovako iznervirao. Sa koliko osionosti natupaju "funkcioneri" DSS, to je zapravo pokazatelj kakva je to stranka i kakvo joj je pravo lice.

voya

pre 17 godina

Mene cudi samo jedno: ako jedna partija jeste gradjanske orijentacije kao sto je to DS, kako moze onda da ima prerogative verske prirode kao sto je slava? Kako se onda osecaju clanovi DSa koji su muslimani ili katolici? Pravo svakog pojedinca je da slavi i da ugosti svakoga, ali mislim da bi jedna partija, ponavljam, gradjanske orijentacije kakva je DS trebalo da se uzdrzava od takvih manifestacija.

Gagi

pre 17 godina

Vuce Draskovicu imas moju podrsku sto se tice tvoje politike u zadnjih dve tri godine. Jedini si koji vodi neku normalnu politiku na srpskoj sceni. Dobro se drzis dok svi ostali izgledaju kao neke babe koje izrazavaju zabrinutost. Samo napred i nemoj da zaboravis koliko su puta debili hteli da te ubiju. Druzi se sa stranim politicarima i putuj. Bori se za srpski narod ali nemoj mnogo da zapinjes jer ne vredi.

Ovo se ne oprasta.

pre 17 godina

Ovo je POTPUNI poraz jedne drzave.

Da RTB Bor godina potkopavaju i da je i on konacno dodijao sa svojih vise hiljada radnika, gde ce se nalazistima ruda, kao i ono zlato pre koji dan dati za dzabaka na eksploataciju "prijateljima", necemo ni o tome na Djurdjev dan.
Sta jos nisu pokrali i unistili, ima dana, samo nek je STRPLJIVIH i pomirljivih ko Voja!
Ovo se ne oprasta.

Miki

pre 17 godina

Stranka da slavi slavu! Kakav vrhunac debilizma!To moze biti samo u Srbiji...E, da, zaboravih da moram da idem kod komsije na slavu njegove firme...

Marina ex Ns

pre 17 godina

Gospode Boze, citam i ne mogu da verujem sta je Kostunica izjavio!!! Ovde je stvarno neko lud kad moze da proguta njegovu danasnju izjavu "slava je danas". Pitam se da li smo mi ludi sto ga trpimo ili je on toliko lud da pomera granice nase trpeljivosti! Dokle cemo cutati....

Aleksandar

pre 17 godina

Kakva bre slava? Znamo svi da je nas miropomazani premijer klerikalac u dusi, al' trenutno je zaposljen od strane mene i svih drugih gradjana ove kakve-takve zemlje, i ima da daje odgovore na postavljena pitanja i u po noci ako treba. Ako nece, ima da leti s posla pa onda neka mirno slavi svoje slave i nek se ljuti ako ga neko prekida u tom 'svetom trenutku'!

mars na trg!

pre 17 godina

Pazi ovo - sad su mu krivi ovi iz Vasingtona i Brisela! Pa da, nama je uvek neko drugi kriv. Cak i ako je ono sto oni traze nesto u nasoj drzavi, pod kojom mi imamo kontrolu (?), i za sta smo mi dali rec da cemo ispuniti. Kako onda moze neko u D.C-u ili Briselu da bude kriv?! Ej, narode, budi se - NA TRG!!!!

darko, zagreb

pre 17 godina

Ako sam dosada, zbog svog miješanog porijekla, i imao nekih dvojbi, sada mi je konacno jasno: hvala Bogu što više nismo u zajednickoj drzavi.

Barokni tip

pre 17 godina

Znacajan datum.
Novinari su uspeli da ga iznerviraju. Prvi puta da sam primetio kod njega eksplicitnu agresivnost. Do sada je to bilo u introvertnom autisticnom maniru. Sada su ga stvarno iznervirali.Ovo je mnogo vise od prezrivog pogleda skupljenih ociju i unjakve prigusene izjave sa mnogo zastajkivanja , u stilu "kad bas moram da vam kazem koliko ste glupi". Ovo je sad "mrzim vas,

mile sa chubure

pre 17 godina

92. godine su nam rekli da ce sankcije trajati 2 nedelje. Danas im je Mladic bitniji od svih nas!
Protest - SRBIJU U EVROPU. Utorak 9.5. 17h trg Republike Beograd!
Salji dalje!!!

PARTIJSKA Slava, ;)))

pre 17 godina

Evo sad mi mama kaze esnafi su imali svoje slave, a firme su imale posluzenje /cast ukoliko je bila [kucna] slava gazde ili slava esnafa (bolnice [Sv. Damjan], skole [Sv Sava]...).

E, sad kako ja dozivljavam crkvu prvom strankom ili pretrecom politicke partije, pitala sam da li crkva ima Slavu - NEMA!, ali je nekome Svecu posvecena.
Kako je nas dozivljaj da religija i politika ne treba da budu cvrsto isprepleteni, kao sto je to bilo u [neko bi rek'o mracnom] Srednjem veku ili danas u islamskim zemljama to je nas problem, vreme ce nas poducit suprotno - Samo napred strpljivi!
["sve je moguce".]

ајде сад

pre 17 godina

Не, не и не! Нисте уопште схватили шта је премијер хтео да кеже. Ако нисте знали генералу Младићу је данас слава. Па неће ваљда на крну славу да га хапсе? Коштуница је верник.

George

pre 17 godina

Sada mi je jasno zasto se dr. Kalasnjikov cesto pojavljuje u tekstovima Petra Lukovica.Stvarno je to zasluzio!
Premijer vlade?! Sramota!!!!

Igor

pre 17 godina

"Slava je." Jeste, pa? Nemamo bas nikakav razlog da slavimo,zar ne? Cudan smo mi neki narod! Situacija u zemlji je ravna tragediji a nasa Vlada slavi... I Jočića i Dinkića i Koštunicu i Bubala (koji se petlja u stvari nad kojima nema ingerencije) TREBA SMENITI ODMAH

Stanli

pre 17 godina

Kostunica je pokazao da zeli i da saradjuje sa tribunalom vise puta do sada. Zasto ne bi isporucio i Mladica. Nije nimalo jednostavno stranom sudu isporuciti coveka kojeg polovina srba smatra herojem. Treba imati vise razumevanja. Ostale stranke skupljaju politicke poene napadajuci Kostunicu zbog Haga ali veliko je pitanje da li bi se one nosile sa Hagom na bolji nacin.

Mirko

pre 17 godina

Evropa je kriva sto nas je dozvolila ovakve kakvi smo. Mis smo krivi sto smo dozvolili Kostunicu-Milosevica posle Milosevica. Oni nisu nista krivi.

Anti PatriJota

pre 17 godina

Briga njega za drzavu, slava je. Ako ti je slava vaznija od drzavi idi u popove. Ti si covece premijer, drzava treba da ti je na prvom mestu.

Nele

pre 17 godina

Vojo Kostunice, sram te bilo. Ja te placam (kao poreski obveznik) i duzan si da odgovaras na pitanja novinara koji mene obavestavaju kako ti radis "jel ti je to jasno"? Kakva bre slava partije? Mozes eventualno da budes slobodan na dan tvoje slave, ako uopste iskreno slavis, pa i tad bi trebalo da malo vise mislis na narod na koji se pozivas.

Stefan, BG

pre 17 godina

Poznato je da je Mladic imao vec mozdani udar. A ko bi pri zdravom razumu izdrzao ovakav pritisak koji se snosi na njemu? Najtrazeniji covek (zajedno sa Bin Ladenom koga cudo koliko malo traze), nosi celu Srbiju na teretu, svaki dan na vestima, moja procena je da je on odavno mentalno puko. Lud. Negde cvrkuce na grani ili u nekoj rupi, ne zna ko je i sta je, verovatno zna gde je.
A drugo, da li bi iko i mogao da ga prepozna sada? Da li se i zna kako general Kukavica izgleda i u kojem je stanju posle vise od 10 godina od kada se pustaju arhivski snimci na vestima, itd?
Kako god da bilo, u kakvom god stanju on bio, njegovo ime je pocelo vec da mi preterano zagadjuje i kompjuter i novine i tv. Ne mogu vise da slusam i gledam njegovo ime i ove balvane na vladi danas koji ko da su na drugom kontinentu i ko da ce samo kamerman da vidi njihovu bezbriznost, a ne ceo bespomocni narod. Zar je jedini covek koji je imao smelosti da brzo i efikasno resi ovakve probleme Djindjic, koga su naravno ubili?
Zemljo, otvori se!

5. OK

pre 17 godina

Vlada je dozivela krah a time, nazalost i cela nasa zemlja.
Sta su rezultati vlade u aprilu:
1. Zbog kasnjenja sa setvom i poplava (a razlog poplava su i neocisceni kanali) necemo imati dovoljno zita, pa ne samo da necemo izvoziti nego cemo pored salate uvoziti i psenicu...
2. Inflacija je u aprilu premasila 4 odsto. Svaki dalji komentar je suvisan...
4. Propad pregovora o pridruzivanju EU, to se odnosi i na NATO
5. Davno je istekao rok koji je min. Vuksanovic dao da ce nasi navijaci sedeti kao u Engleskoj
6. I pored asfaltiranih kilometara puteva opet imamo rupe i neravnine na auto-putu
7. RRA kada daje dozvole za emitovanje programa ne uzima u ozbir uredjivacku politiku, vec samo nege sumnjive parametre. Kada ce neko u ovoj zemlji da se zabita sta je sa edukativnim, kulturnim, poloprivrednim programom (ili je bitno da se vidi Seka Aleksic, a ostali problemi - pa resice se)
8. Jocic opet laze (upad policije na BK TV)
Svi resori vlade su pukli.
Dokle vise...

Ivan

pre 17 godina

Sve veci vernici i hriscani. Zamislite koliki je Jocic vernik, krao i obijao i ko zna sta radio.... ah da, oni sve prastaju... zaboravih na tu vrstu humanosti.

DeKOb

pre 17 godina

Pa ne samo sto je g. Mravojed unistio sve sto je mog'o, nego se jos i bahato ponasa. Kakva slava? Ode Srbija pod led. Sad tek shvatam sve one ljude koji su i pre 5/10/00 govorili da moraju da sede ceo dan na ruci da bi mogli da glasaju za njega.

Babe i zabe!

pre 17 godina

Da, danas je Djurdjevdan, 12. je sv. Vaslilije, 26. sv. Nikolaj ... (gde mi se zagubi crkveni kalendar?)! Uz svo postovanje religijskih obicaja i osecanja, kakve veze bre to ima sa drzavnom politikom???
Cedo ostali smo sami i sami moramo opet sve iz pocetka! Protesti, mitinzi, onda ce da nas biju i hapse .... ali se nadam da cemo se ovog puta osloboditi SVIH! Ja ne mogu vise da cutim i trpim, brate zajahali su zesce!

PROTEST!!!

pre 17 godina

Ja sam student i bio sam dete kada je bio rat, ali kao Srbin snosim posledice odluka koje su drugi ljudi donosili svojevremeno i odluka koje opet donose danas. Ali vise nisam dete. Dosta je komentarisanja i gledanja.
Generalno se svi komentari slazu oko jednog, ali sumnjam da ih Voja cita i sada je na nama kao i uvek da im kazemo onako kako mi to umemo i kako smo govorili i 5og oktobra, a i pre toga. Zbog nas, zbog narednih generacija, KAO I ZBOG 7000 surovo poubijanih ljudskih dusa pod kukavickom rukom Mladica, zakopanih u gomilama kao zivotinje. I uprkos svemu teskom ovde, mi smo zivi, oni nisu, neko je kriv.
Ja to nisam nikada zeleo da se dogodi i necu ni tolerisati da tako nesto predstavlja moju zemlju i ovaj narod kome drugi decenijama kuju istoriju i sudbinu.
nije titova srbija!
nije slobina!
nije vojina, nije mladiceva! nasa je srbija i mi odlucujemo!
moramo na ulice! to je ovde jedini nacin da se izjasnimo i pokazemo da nam je stalo! protiv vlade! protiv lazi i korupcije! i protiv zla!
9. maj - protest na trgu!!!!

Nenad BG!

pre 17 godina

Nikad nisam glasao za SPO i Vuka, ali zaista ovo je jedina partija u Srbiji koja se zalase za otvaranje DB arhiva i da Srbiju zaista dovuce u Evropu. Sada mi je jasno zasto je ona crvena-crna SPS SRS stalno pokusavali daubiju Djidnica i Draskovica. Jednog su ubili.

vaso

pre 17 godina

Stara prica, selo gori a baba se ceslja.
I bas me zanima sta su ljudi,(narod) ocekivali, od te ekipe. Pa oni su bulumenta do daske abmoralnih i abnormalnih tipova, pa ono sto se njima snilo to je Mladic cinio........ej o cemu mi pricamo, pa Hag je za njih zavera, a ono nekad bese i neka rupa na svirali...ni Bog nam vise pomoci ne moze...krajjjjjjjjjj

ljubisa

pre 17 godina

PARADA,PARADA,PARADA!!!
Svi su oni samo "paraderi"!!! Jedno pričaju a drugo rade! Poštenije je da Vuk kaže da ako bi bili izbori ne bi prešao cenzus (to isto važi i za Dinkića)i da zbog toga ne želi da ova vlada padne (pali bi i oni), a ne da traže neke "šire društvene interese"!!! KAKAV JE NAROD TAKVA JE VLAST!!!

neoplanta

pre 17 godina

Predlazem Kostunici: Premijeru, ocinkari Mladica, mazni pet obecanih miliona i daj onom sirotom svetu u Boru, da ne skapa od gladi. I Vuk sit i tvoja vlada na broju!

Dragan R

pre 17 godina

Za ovo krivicu snose svi koji ovu vladu podrzavaju ili se nalaze u njoj. Zarad cmesta u upravnim odborima propalih preduzeca za debele pare oni su strazari koji cuvaju strazu dok Kostunica i njegovi najomiljeniji opozicionari ruse i ono malo ugleda i nade za nasu napacenu zemlju. Cude me pohvale Vuku ili Labusu koji su takodje odgovorni za ovo jer da nisu dali podrsku ovim snagama rascistila bi se scena u Srbiji vec davno i steta bi sigurno bila manja. Ovako oni iz svojih sebicnih interesa podrzavaju ovu vladu u daljem podrivanju zemlje. Nekada je bilo krivicno delo krsenja ugleda zemlje, a danas tocini sama njena vlada. Kako moze ministar policije da se hvali uspesima policije kada nesme da hapsi osumljicene za naijteza krivicna dela moze da trenira strogocu na novinarima i medijima. Kostunica zna da je Jocic p[osteni lopov jer mu je izgleda cuvao strazu dok je ovaj obijao trafike. Od tada imaju obojca simpatije prema kriminalcima. Sve vise verujem da premijer sa svojim tajnim i javnim sluzbama drzi Mladica i Karadjica kao taoce i da oni ne odlucuju o svojoj sudbini. Dokaz je to sto premijer i njegovi sateliti pozivaju Mladica na samoubistvo a ustvari ce ga oni ubiti zarad sopstvenih interesa. Pravoslavje a ne samo ono vec i druge vere su najveci protivnici samoubistva a nasi najveci vernici pozivaju svoje prijatelje da izvrse samoubistvo pa to nema ni na filmu. Patrijarh koji tgakodje nema pojma gde je ne osudjuje pozive na samoubistvo podrzava pedofiliju i sve gore od gorega.To ima samo u Srbiji. Upravu je onaj Englez sto nas stavi na zadnje mesto po inteligenciji. Ja da sam na njegovom mestu izmedju nas i predposlednjeg stavio bi nekoliko mesta praznih za rezervu ako se pojavi neko.

Dejan

pre 17 godina

Bravo za gospodina premijera,tako se postuje kuca,slava,vera,tradicija...
A novinar CNN-a bi trebao u svojoj kuci da se raspita o onome sto ga toliko zanima

Salle

pre 17 godina

Mi kao da zivimo na marsu a ne u Evropi bar geografski,pa valjda je svima jasno sada da Milosevic nije bio problem nego siroke narodne mase koje nista ne shvataju a politicari to vesto koriste,naprimer Kostunica nece da izruci Mladica sve dotle dok narod ne shvati da to mora ,pa kada shvate onda naravno Kostunica nije ni malo kriv nego nicim izazvana volja zapada,pa to smo vec gledali vise puta pa smo i po tamburi dobili 78 dana za redom ,jedan je Zoran Djindjic a nadam se da ce Ceda da to i nastavi ,samoinicijativa a ne da cekamo njih da nam kazu sta da radimo a dok nam oni ne kazu mi cemo da prodajemo firme ,zatvaramo TV,proterujemo ko ne misli kao Dinkic,pa kada sve to uradimo onda cemo u neki izbeglicki kamp posto nam nista nece ostati,a gde su tu nasa deca.Lose nam se pise!

SERBICUS INVESTIGATOR CRIMINI OBSTAT.

pre 17 godina

Сада ће да нагрну слике и речи политичара, државника, аналитичара, познавалаца, стручњака, експерата, полицијаца, жандарма, сарадника, информатора, војника, професора, ученика, чувара печата, председника, потпредседника, саветника, пијанаца... То није добро. Ситуација за државу и народ је изразито озбиљна и није време за личну, партијску и сличну промоцију. Над несрећом народа лешинари лете чекајући да неко липше и да га очерупају. На сцени српског теара апсурда све је могуће.-

spilberg

pre 17 godina

Morace neki rezultat da proizidje iz svih akcija koje se desavaju. Moje vidjenje: locirace ce Mladica na nekoj lokaciji, gde ce se otvoriti unakrsna pucnjava i na kraju Mladicev les nece biti otkriven ili nece moci da se indetifikuje.

bojana

pre 17 godina

bravo Vuce! nisam nikada bila neki simpatizer njegove politike ali mora se priznati da Vuk ima vaznu ulogu u osvescivanju javnosti. I dopada mi se sto stalno insisitra da se moraju otovriti tajni dosijei. Srbija mora ici napred!

Boza Bogdanovic

pre 17 godina

Posto ne mozete da uhapsite gen. Mladica, bar poslusajte ovaj moj savet. Preko 3.500 polumrtvih jadnika iz RTB-a za mesec dana ostaje bez posla, bez ikakve sanse da se ponovo zaposli. Zato predlazem da oni odu u Hag umesto gen. Mladica, posto su u njihovom zatvoru hrana i stan besplatni.
Boza Bogdanovic, Bor

Marko

pre 17 godina

Izgleda da poslovica "batina iz raja izasla" zaista ima funkcionalnu upotrebu. Ko zna sta su im pripretili ovi iz Haga, ali ima nekog dejstva. Nasi politicari samo malo kasne...samo malo...

vladimir

pre 17 godina

Sve Sve ali neverujem da iko od nas ima sta da kaze na Vukov izvestaj...Covek koga vecina srbije nevoli ali naj pametnije podatke znosi.svaka cas SPO-ou i Vuku

Srba

pre 17 godina

Manjinska Srbija koja se okupila na Slobinoj sahrani sada se predsatvlja kao vecinska. To je alibi drzavnim sluzbama da ne rade svoj posao. Predsednik vlade je obmanuo komesara Evrtopske unije.To oni otvoreno kazu. U cije ime je on to smeo da uradi.

Koment

pre 17 godina

I Milosevic i njegova politika koja je sejala smrt u "samoodbrani" godinama i svi ostali koji su dosli posle njega, rejting radikala u zadnjih 15 godina uprkos mracnoj ulozi koju su imali i u rasturanju mogucnosti normalnog zivota na ovim prostorima, nestanak Djindjica bez velikog narodnog bunta, na ocigled narodnih masa a da jos niko nije osudjen, nazalost jesu odraz strukture svesti Srpskog naroda.

Spidermen

pre 17 godina

Ja sam za! Pod hitno smena sefa BIA i ministra! Naravno da sam ZA otvaranje dosijea a narocito za objavljivanje Cink- mreze ,ionako nista ne vrede, niko dosad da dojavi nesto validno na onaj broj!

singidunum

pre 17 godina

Trebalo bi proveriti poreklo imovine svih jataka R.Mladica, njegovog sina D.Mladica, kao i svih 'poslovno' povezanih lica. Takodje treba postaviti pitanje sta svi oni traze u Srbiji. Naravno, ne zbog toga sto smatram da u Srbiji nema mesta za strance, jer smatram da u njoj treba da ima mesta za sve postene ljude bilo koje vere i rase, osim za one koji se u njoj skrivaju zbog svojih zlodela. Zasto svi zajedno ne odu u Bosnu, posto uporno tvrde da su tamo nekog oslobodili i odbranili pa neka se tamo kriju.

DJ Vasa

pre 17 godina

Doticni optuzenik za najteze ratne zlocine R.Mladic je od bivse JNA nasledio celokupnu vojnu infrastrukturu, kojom je vojno dominirao na prostoru BiH sve do 94' kada pocinje da nize poraz za porazom. Vojna dominacija u prve dve godine gradjanskog rata u BiH je rezultat ogromne oruzane premoci, a ne vojne vestine polupismenog R.Mladica. Njegova moralno-karakterna poremecenost narocito dolazi do izrazaja 95' kada vojne poraze nastoji da kompenzuje streljajuci veliki broj zarobljenika, zbog cega ce morati da polazu racune osim njega, njegovi egzekutori i pristalice.
Bezveznu tezu da je on zasluzan za opstanak pripadnika srpskog etniciteta u BiH vec godinama lansiraju njegovi bivsi egzekutori i pristalice, koji nisu u stanju da razlikuju Mladicevo divljacko bombardovanje Sarajeva i streljanje velikog broja zarobljenika od istorijskih podviga pravih srpskih generala poput Z.Misica, V.Putnika koji su striktno postovali vojne konvencije.
Veliki broj izbeglica u Srbiji koji su poreklom iz BiH je upravo rezultat divljackih akcija kojim je komandovao R.Mladic.

misa rex

pre 17 godina

Ma bitno je da svi "organi" dobro rade svoj posao, a rezultata ni od korova. Jos jedan motiv da i ono malo pismenog i postenog dela srpske populacije koji zeli da zivi od svog rada napusti Srbiju. Jednostavno, lobi polupismenih, lazljivih, primitivnih i pohlepnih tajkuna i politicara je toliko jak, da ne dozvoljava priblizavanje Srbije EU, pa i po cenu kompromitacije cele zemlje i naroda. Napustanje Srbije se za civilizovanog coveka namece kao resenje, jer svaki pokusaj promene srpske pilicarske stvarnosti osudjen je na propast. Zivot u Srbiji je gubljenje vremena.

Olivera

pre 17 godina

Stid me je svog naroda i zemlje u kojoj živim , a još više se stidim velikih general koji toliko vole svoju zemlju da ne že le da se predaju. Svaka čast Srbi, možda bi zaista svi mi od 35 i mlađi trebalo da grupno odemo odavde, pa neka onda radikali upravljaju penzionerima

Dijaspora

pre 17 godina

Nesposobnost + bezobrazluk + korumpiranost + neosnovana prepotentnost + arogancija + lazi + prevare + zaboravnost + lenjost + neobavestenost + cinizam + niska inteligencija ... = nasa vlada

Contractor

pre 17 godina

Nazalost to nije manjinska Srbija nego vecinska. Evo ti je prosta racunica: SRS+DSS+SPS+NS (+DS koja im se ne pridruzuje, ali se ni ne suprotstavlja, +SPO+G17+ koji ih podrzavaju i kritikuju u isto vreme)= unistitelji nase buducnosti, koji su opusteni jer znaju da im ne moze niko nista.
I nije mi jasno zasto niko od ovih "patriota" ne objasni odakle Mladicu (i ne samo njemu) kuce u elitnim naseljima Bgd-a, firme, skupi automobili... Od generalske plate i penzije?

Srbin

pre 17 godina

Ne znam sta da kazem! Strasno smo se obrukali, i to su nas obrukali oni koji bi trebalo da brinu o ovoj drzavi. Strasno, Kostunice kukavico!

TVH1

pre 17 godina

Ova hapsenja jataka su smesna i zalosna. Jataci se ne hapse, oni se drze pod prismotrom. A ova hapsenja studenata.. samo me cudi kako medju njima nema nikoga sa Pravnog. Polako.. Studenti i penzioneri cuvaju generala, izgleda. Ova vlast bi trebalo da se zabrine.

Nino

pre 17 godina

Pitajte autora "Noz"-a sa kim posluje njegov rodjeni brat, a ja mislim da gospodin Ministar moze preko svojih veza da sazna gde se krije NJEGOV JUNAK - zavesa je pala

Antiterorista

pre 17 godina

Da se covek krsti i levom i desnom. Oni nemogu da ga uhvate.Jos su pustili toliki broj placenih ubica da svrljaju po drzavi i neodgovaraju pred zakonom, pa hladno ubijaju vojnike po vojnim objektima, a sve u ime hvatanja Mladica. Ko je kriv za to? Valjda Mladic,ili onaj ko ih je pustio da rade sta hoce. Vuk Draskovic nezna dal da otkaze podrsku Vladi.Bolji vic nisam cuo vec odavno. Nema on kome sta da otkazuje jer zna koliko glasaca ima, a i Crna Gora odlazi uskoro tako da nece biti potrebe da on otkazuje podrsku bilo kome. On nestaje jednom zauvek sa politicke scene, na radost Srba.Jos nisu nasli ni 5 miliona $ za izrucenje Milosevica, a vec se grabe ko ce da pokupi pare za Mladica. Gotovo smesno.Pokusao je Djincic pa je dobio svoj deo kolaca, upravo po zasluzi. Naravno da i ovi sada znaju, moraju da ganjaju coveka, jer kada uskoro nestanu sa vlasti, zna se sta ih ceka. Jos ako Americka misnistarka terorizma odluci da neda 12 mil.$ nevladinim organizacija u Srbiji jer nisu izrucili Mladica, e tek onda autori nacistickih filmova npr. Grbavica nece imati sta da jedu.Stvarno Mladicu sram te bilo, predaj se covece, pa nece imati 10 ljudi u Srbiji po nekoliko milona u dzepu ako te ne uhvate.CCC jadna je Srbija sa DS i DSS.

Dragi gradjani...

pre 17 godina

evo vidite,pokazuje te lice svijetu i pokazujete kakva je Srbija danas,jer politicari su ti koji predstavljaju jednu zemlju.Tako je bilo i u 90-im godinama kada je Milosevic harao i palio cjeli Balkan,pa se i to jednog dana zavrsilo i onda ste poceli da pricate susjedima kako ste pravili demonstracije,kako ste bili protiv njega samo eto nije vam se dalo da ga maknete.I Kostunica ce jednog dana otici,i Mladic sam umrijeti...a vi cete opet pricati svijetu da ste sve protiv toga radili samo svi smo mi sljepi bili.Nazalost danas nevidim nigdje demonstracije,nigdje kajanje zbog zlocinca Mladica koji jos uvijek zivi u srcu Srbije,misli te o tome sta vi mozete uciniti za Srbiju a ne ona za vas,ili cemo vas opet pogrijesno razumijeti i opet protiv vase volje svijet sve ciniti.
Hrvat iz Frankfurta, pozdrav susjedi vidimo se jednog ljepog dana bez Mladica,Karadzica,Glavasa na suncanoj strani zivota!

autonomas

pre 17 godina

A i ovi papci u Hagu, da se malo udube, shvatili nije Mladic glavni zlocinac koga traze.
Nek uhapse Kostunicu, pola SANU, deo SPC, i ostale neofasiste, a mi u Srbiji da se okrenemo resavanju ekonomskih problema kao i popravljanju losih odnosa sa apsolutno svim narodima i zemljama iz okruzenja.
Ko skriva i pomaze zlocince i sam pocinjava zlocin.

pravda

pre 17 godina

Gde su juce bili ovi sto hvale Draskovica? Niste videli podatak da je Vukov brat multimilioner?
Onda se cudimo zasto Draskovic nece da da ostavku. Pa promenom vlasti svi tajkuni bi morali da poloze racune i dostave nam dokaze gde i kako su se docepali tih para. A da menjamo BIA-u? Dajte, ne budite naivni. Oni bi ih zamenili istim tipovima i samo se pregrupisali. Uvek su na smazali nekakvim promenama, a nikad nam gore nije bilo.

baki snimatelj

pre 17 godina

Ovo što Koštunica sada govori je govorio Vuk pre 11 godina odmah posle završetka bruke u Bosni, ali je on onda proglašavan za izdajicu, pa je izgubio i više od pola članstva a Koštunica i i ostale štetočine su ga stavljali na stub srama.Zaključak je da nam trebaju ljudi koji imaju viziju i hrabrost, ato Koštunica nema i zato se nećemo brzo izvući iz ovoga.
Vidimo se u Utorak na trgu !!!

ogledalce, ogledalce...

pre 17 godina

Najtragičnije u svom ovom cirkusu je što se (većina )Srbija sada buni, protestira, traži izručenje Mladića NE ZATO jer je ljudski, moralno, civilizacijski i etično da se isporuči jedan krvnik i masovni ubojica VEĆ ZATO što je Srbija još dalje od EU i bolje budućnosti. Kad bi se sutra u Haagu našli Mladić, Karadžić i ostalih pet, šest koje traži Karla ništa se u svijesti ljudi u Srbiji ne bi promijenilo. A dok se ne prođe katarza, dok se ne pogleda isitini u oči, dok se ne suoči s demonima prošlosti Srbija neće biti demokratska, civlizirana i uljuđena sredina pa makar Beograd bio i glavni grad EU.

Cistka

pre 17 godina

nervira me kad ih slusam kako prozivaju mladica sto se ne predaje. nije na zlocincu da se preda, nego je na policiji da ga nahvata. ko ocekuje cak i od obicnog krimosa da se dobrovoljno preda policiji nakon sto je nekog ubio ili osakatio? a ovaj je pobio desetine hiljada nevinih ljudi, zena i dece. ocekuje se od policije koju placamo nasim novcem da radi to zasta je placamo. ako je nesposobna - raspustiti i razjuriti. ako jos i krije zlocnca, onda gvozdenom metlom pocistiti od jocica nadole svakoga ko je upleten.

Vukasin, Smederevo

pre 17 godina

Egocentricni R.Mladic definitivno misli da je vazniji od SCG i nasih gradjana, a da paradoks bude jos veci on uopste nije ni nas drzavljanin, vec je ovde pobegao iz susedne medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine gde je ostavio krvave tragove.
Krajnje je vreme da se toj moralnoj hulji otkaze gostoprimstvo i da se oni koji su mu omogucili da se ovde skriva dugi niz godina pozovu na odgovornost.
Da se ja pitam R.Mladic i njegova kukavicka druzina ne bi bila isporucena za Hag, vec za Sarajevo!

Rex

pre 17 godina

Krpelji poput R.Mladića su u prirodi rasprostranjeni vrlo široko. Ima ih u ravničarskim ili brdskim šumama, ali i uz polja, u vrtovima, živicama, okućnicama.Prilikom uklanjanja takvog krpelja treba prvo omamiti alkoholom. Krpelja treba uhvatiti što bliže čeljusti da se izbjegne gnječenje debele zadnjice, a onda opreznim, smirenim potezanjem u raznim smerovima izvući ga iz jazbine.
Za skidanje krpelja načinjeni su i posebni mamci slični flaši rakije, koji takođe dobro mogu poslužiti.

goran

pre 17 godina

Danas je slava, a onda je nedelja, a u ponedeljak nece moci jer mu je maca bolesna...
Vreme je da se ovaj covek vrati svojim knjigama i ptici, a prepusti odlucnijima i ambicioznijim da vode Drzavu!

Zrtva

pre 17 godina

Ne mogu, a da ne prokomentarisem kakva bi se bujica ovde srucila da se ovako ponasao Djukanovic, a posebno da je zbog njega Srbija zaustavljena u pridruzivanju. Gde je sada Olja da pita Voju "koliko je sati". Nama je Olja presudno koliko je sati kod Voje, a ne kod Mila.

civil

pre 17 godina

Saucesce porodici!
Treba pod hitno ukunuti vojsku. Neka granice i red u drzavi cuva policija ili neka placena jedinica.
Zivot je dar, a vreme kojim raspolazemo dok smo zivi je najdragoceniji resurs.

Zasto trositi vreme i zivot na vojsku, kad mozemo ziveti mnogo produktivnije i duze bez te obaveze ??????

Stefan

pre 17 godina

A, koja blagougodna pitanja bi odgovarala tom autisticnom premijeru koga je svojevremeno sa pravom pokojni Djindjic uporedio sa trutom.
Ako mu se ne svidjaju novinarska pitanja, neka ta lencuga da ostavku na mesto premijera, a svoje mesto neka prepusti nekom ko je za razliku od njega vredan. V.Kostunica misli da ne mora nikom da polaze racune za svoj nerad sada, kada pod svojom kontrolom ima sve tajne bezbedonosne sluzbe koje su cinile osnovu Milosevicevog rezima. Postoji samo jedan razlog zbog cega ratni zlocinac R.Mladic jos uvek nije pred sudom, a to je kalkulisanje V.Kostunice, koji se poigrava sudbinom gradjana Srbije.
Izjave V.Draskovica da je neophodno smeniti sve sefove sluzbi bezbednosti je besmislena sve dok sefovi tih sluzbi, bili da su oni Milosevicevi kadrovi ili ne, polazu racune V.Kostunici, koji jos uvek nema nameru da prekine sa restauracijom Milosevicevog rezima. Jednostavno V.Draskovic takvom diplomatskom izjavom izbegava da javno prozove svog sefa V.Kostunicu.

Dragan

pre 17 godina

"...Hilandar gori a vi pitate o obijenim trafikama..." Bas su ti novinari neka napast. Nikako da pronadju pravi trenutak da postave pitanje.

ana

pre 17 godina

kostunicino ponasanje prema novinarima je za svaku osudu. ako je slava njegove partije, to je onda javni a ne privatni dogadjaj, i potpuno je legitimno da novinari budu prisutni i postaljvaju pitanja. njegovo osorno, autokratsko ponasanje samo pokazuje da mu demokratija ne lezi na srcu.

Melanija

pre 17 godina

Premijer je ustvari najveći vernik od svih vernika, pa malo li je bilo slava i slavlja do sada pa sad još i ova (Djurdjevdan).Da li zbog toga možda izdaje pisana saopštenja umesto da vas zamoli za što više pitanja na koja će davati opširna i precizna objašnjenja i odgovore, on vam cinično kaže da treba da se drzite teme koju "Presvetli Premijer" diktira ..."jel' vam je to jasno?" ... Kako ga samo nije sramota, kao nije obavešten sa kojim procentom participira u koaliciji i koliki su procenti nj3govog ličnog rejtinga i njegove partije!!!Svakim danom dokazuje da je DSS "presvučeni" SPS (koji su ustvari "presvučeni" nekadašnji komunisti) pa neka me neko demantuje...?!

Djurdjevdan

pre 17 godina

Srecna slava svima koji je slave! I meni je danas. Tacno je da su odgovorni Brisel i Vasington, ali gospodine Kostunica, Vi ste ipak najnepristojniji od svih i ako mozda na prvi pogled ne izgledate. Ne znate Vi niti sta je slava, niti vera u Boga na koga se tako cesto pozivate. Da verujete, bar u pravdu na koju se, kobajagi, oslanjate, imali bi ste makar malo vise strpljenja i odgovornosti pred novinarima.Hajde, kazite sta je slava, molim vas. Neka nesto izadje iz Vasih cutljivih ustiju vec jedanput.

sofija

pre 17 godina

Zgrozena sam izjavom premijera ove jadne zemlje. Covek slavi slavu i bas ga briga za sve, a narod se davi u blatu i neimastini.Sramota Kostunice, nije te Mladic doveo na vlast, nisu ni radikali ni socijalisti, nego mi koje si definitivno razocarao.

Valentino Rossi

pre 17 godina

Ko daje Kostunici za pravo da se tako ponasa...nesrecnim slucajem ti si premijer zemlje u kojoj zivim i duzan si da odgovoris na pitanje novinara jer su to pitanja koja mene zanimaju i treba da budes ljubazan pre svega nevaspitani, pokvareni covece.
I nemoj da mi zmirkas na jedno oko jer imam glupi osecaj da razgovaram sa nekim iz osnovne skole. Kostunice nemoj da se igras sa ljudima i da ih nerviras.Ispastaces.

mama ludaca

pre 17 godina

Zao mi je mnogo sto zivim u zemlji gde istina nije na ceni.
Ko god je bio na slavama sa dosta svestenika,uglavnom je slusao traceve iz crkvenih krugova-na jako malo mesta se citaju zivotopisi(zitija)svetaca.
Zanima me o cemu je partijsko drustvo razgovaralo?Sigurno ne o dozivljajima svetog velikomucenika i pobedonosca.
A o cemu bi razgovarali da je djeneral uhvacen i strpan u zatvor sa sve Pahomijem?!
Ili da se dogodila nesreca(pozar,poplava,oruzani prepad)na mestu premijerovog slavlja?
Da li iko zivi moze da poveruje da bi i dalje jedina tema bio nesrecni svetac koji je za zivota nesto radio,makar macem,za razliku od onih koji danas bance njemu u slavu.

Hoću da i Srbija bude u Evropi...

pre 17 godina

Bolje da je naš Berluskoni rekao:"Ljudi nisam ja kriv, krivi su svi oni koji su glasali za mene...". Tada bi se prvi put složio sa njim.

Мирко

pre 17 godina

Можете мрзети Карлу до миле воље, али размислите од кога бисте радије купили полован аутомобил: од Карле дел Понте или од др. Војислава Коштунице?

Vojislav

pre 17 godina

Dobro moj imenjak je i spor i ovakav i onakav,ali covek je rekao da samo malo budemo strpljivi i videcemo valjda neke rezultate.Kao sto mozete da pretpostavite nisam od onih kojima "se zuri" ,verujem da ce premijer resiti ovaj problem,i uprkos opasnosti da izazovem ospice obozavaocima ovog sajta ipak cu napisati tu rec:STRPLJENJA!

Ивана Крамер

pre 17 godina

Премијер секуларне државе републичког државног уређења учи новинаре шта је слава и о чему се на слави прича. Председник скупштине нас учи о палатализацији и једначењу по звучности. Вицепремијер је дао оставку, али ће партија у скупштини да подржи владу. То је такозвани демократски блок.

Igor

pre 17 godina

"Jel vam to jasno?!"
Tako se premijer obraća medijima? I kakve veze ima što je slava? Srbija propušta priliku za što brže priključenje EU, a oni slave.
Davno me neko nije ovako iznervirao. Sa koliko osionosti natupaju "funkcioneri" DSS, to je zapravo pokazatelj kakva je to stranka i kakvo joj je pravo lice.

voya

pre 17 godina

Mene cudi samo jedno: ako jedna partija jeste gradjanske orijentacije kao sto je to DS, kako moze onda da ima prerogative verske prirode kao sto je slava? Kako se onda osecaju clanovi DSa koji su muslimani ili katolici? Pravo svakog pojedinca je da slavi i da ugosti svakoga, ali mislim da bi jedna partija, ponavljam, gradjanske orijentacije kakva je DS trebalo da se uzdrzava od takvih manifestacija.

Gagi

pre 17 godina

Vuce Draskovicu imas moju podrsku sto se tice tvoje politike u zadnjih dve tri godine. Jedini si koji vodi neku normalnu politiku na srpskoj sceni. Dobro se drzis dok svi ostali izgledaju kao neke babe koje izrazavaju zabrinutost. Samo napred i nemoj da zaboravis koliko su puta debili hteli da te ubiju. Druzi se sa stranim politicarima i putuj. Bori se za srpski narod ali nemoj mnogo da zapinjes jer ne vredi.

Ovo se ne oprasta.

pre 17 godina

Ovo je POTPUNI poraz jedne drzave.

Da RTB Bor godina potkopavaju i da je i on konacno dodijao sa svojih vise hiljada radnika, gde ce se nalazistima ruda, kao i ono zlato pre koji dan dati za dzabaka na eksploataciju "prijateljima", necemo ni o tome na Djurdjev dan.
Sta jos nisu pokrali i unistili, ima dana, samo nek je STRPLJIVIH i pomirljivih ko Voja!
Ovo se ne oprasta.

Miki

pre 17 godina

Stranka da slavi slavu! Kakav vrhunac debilizma!To moze biti samo u Srbiji...E, da, zaboravih da moram da idem kod komsije na slavu njegove firme...

Marina ex Ns

pre 17 godina

Gospode Boze, citam i ne mogu da verujem sta je Kostunica izjavio!!! Ovde je stvarno neko lud kad moze da proguta njegovu danasnju izjavu "slava je danas". Pitam se da li smo mi ludi sto ga trpimo ili je on toliko lud da pomera granice nase trpeljivosti! Dokle cemo cutati....

Aleksandar

pre 17 godina

Kakva bre slava? Znamo svi da je nas miropomazani premijer klerikalac u dusi, al' trenutno je zaposljen od strane mene i svih drugih gradjana ove kakve-takve zemlje, i ima da daje odgovore na postavljena pitanja i u po noci ako treba. Ako nece, ima da leti s posla pa onda neka mirno slavi svoje slave i nek se ljuti ako ga neko prekida u tom 'svetom trenutku'!

mars na trg!

pre 17 godina

Pazi ovo - sad su mu krivi ovi iz Vasingtona i Brisela! Pa da, nama je uvek neko drugi kriv. Cak i ako je ono sto oni traze nesto u nasoj drzavi, pod kojom mi imamo kontrolu (?), i za sta smo mi dali rec da cemo ispuniti. Kako onda moze neko u D.C-u ili Briselu da bude kriv?! Ej, narode, budi se - NA TRG!!!!

darko, zagreb

pre 17 godina

Ako sam dosada, zbog svog miješanog porijekla, i imao nekih dvojbi, sada mi je konacno jasno: hvala Bogu što više nismo u zajednickoj drzavi.

Barokni tip

pre 17 godina

Znacajan datum.
Novinari su uspeli da ga iznerviraju. Prvi puta da sam primetio kod njega eksplicitnu agresivnost. Do sada je to bilo u introvertnom autisticnom maniru. Sada su ga stvarno iznervirali.Ovo je mnogo vise od prezrivog pogleda skupljenih ociju i unjakve prigusene izjave sa mnogo zastajkivanja , u stilu "kad bas moram da vam kazem koliko ste glupi". Ovo je sad "mrzim vas,

mile sa chubure

pre 17 godina

92. godine su nam rekli da ce sankcije trajati 2 nedelje. Danas im je Mladic bitniji od svih nas!
Protest - SRBIJU U EVROPU. Utorak 9.5. 17h trg Republike Beograd!
Salji dalje!!!

PARTIJSKA Slava, ;)))

pre 17 godina

Evo sad mi mama kaze esnafi su imali svoje slave, a firme su imale posluzenje /cast ukoliko je bila [kucna] slava gazde ili slava esnafa (bolnice [Sv. Damjan], skole [Sv Sava]...).

E, sad kako ja dozivljavam crkvu prvom strankom ili pretrecom politicke partije, pitala sam da li crkva ima Slavu - NEMA!, ali je nekome Svecu posvecena.
Kako je nas dozivljaj da religija i politika ne treba da budu cvrsto isprepleteni, kao sto je to bilo u [neko bi rek'o mracnom] Srednjem veku ili danas u islamskim zemljama to je nas problem, vreme ce nas poducit suprotno - Samo napred strpljivi!
["sve je moguce".]

ајде сад

pre 17 godina

Не, не и не! Нисте уопште схватили шта је премијер хтео да кеже. Ако нисте знали генералу Младићу је данас слава. Па неће ваљда на крну славу да га хапсе? Коштуница је верник.

George

pre 17 godina

Sada mi je jasno zasto se dr. Kalasnjikov cesto pojavljuje u tekstovima Petra Lukovica.Stvarno je to zasluzio!
Premijer vlade?! Sramota!!!!

Igor

pre 17 godina

"Slava je." Jeste, pa? Nemamo bas nikakav razlog da slavimo,zar ne? Cudan smo mi neki narod! Situacija u zemlji je ravna tragediji a nasa Vlada slavi... I Jočića i Dinkića i Koštunicu i Bubala (koji se petlja u stvari nad kojima nema ingerencije) TREBA SMENITI ODMAH

Stanli

pre 17 godina

Kostunica je pokazao da zeli i da saradjuje sa tribunalom vise puta do sada. Zasto ne bi isporucio i Mladica. Nije nimalo jednostavno stranom sudu isporuciti coveka kojeg polovina srba smatra herojem. Treba imati vise razumevanja. Ostale stranke skupljaju politicke poene napadajuci Kostunicu zbog Haga ali veliko je pitanje da li bi se one nosile sa Hagom na bolji nacin.

Mirko

pre 17 godina

Evropa je kriva sto nas je dozvolila ovakve kakvi smo. Mis smo krivi sto smo dozvolili Kostunicu-Milosevica posle Milosevica. Oni nisu nista krivi.

Anti PatriJota

pre 17 godina

Briga njega za drzavu, slava je. Ako ti je slava vaznija od drzavi idi u popove. Ti si covece premijer, drzava treba da ti je na prvom mestu.

Nele

pre 17 godina

Vojo Kostunice, sram te bilo. Ja te placam (kao poreski obveznik) i duzan si da odgovaras na pitanja novinara koji mene obavestavaju kako ti radis "jel ti je to jasno"? Kakva bre slava partije? Mozes eventualno da budes slobodan na dan tvoje slave, ako uopste iskreno slavis, pa i tad bi trebalo da malo vise mislis na narod na koji se pozivas.

Stefan, BG

pre 17 godina

Poznato je da je Mladic imao vec mozdani udar. A ko bi pri zdravom razumu izdrzao ovakav pritisak koji se snosi na njemu? Najtrazeniji covek (zajedno sa Bin Ladenom koga cudo koliko malo traze), nosi celu Srbiju na teretu, svaki dan na vestima, moja procena je da je on odavno mentalno puko. Lud. Negde cvrkuce na grani ili u nekoj rupi, ne zna ko je i sta je, verovatno zna gde je.
A drugo, da li bi iko i mogao da ga prepozna sada? Da li se i zna kako general Kukavica izgleda i u kojem je stanju posle vise od 10 godina od kada se pustaju arhivski snimci na vestima, itd?
Kako god da bilo, u kakvom god stanju on bio, njegovo ime je pocelo vec da mi preterano zagadjuje i kompjuter i novine i tv. Ne mogu vise da slusam i gledam njegovo ime i ove balvane na vladi danas koji ko da su na drugom kontinentu i ko da ce samo kamerman da vidi njihovu bezbriznost, a ne ceo bespomocni narod. Zar je jedini covek koji je imao smelosti da brzo i efikasno resi ovakve probleme Djindjic, koga su naravno ubili?
Zemljo, otvori se!

5. OK

pre 17 godina

Vlada je dozivela krah a time, nazalost i cela nasa zemlja.
Sta su rezultati vlade u aprilu:
1. Zbog kasnjenja sa setvom i poplava (a razlog poplava su i neocisceni kanali) necemo imati dovoljno zita, pa ne samo da necemo izvoziti nego cemo pored salate uvoziti i psenicu...
2. Inflacija je u aprilu premasila 4 odsto. Svaki dalji komentar je suvisan...
4. Propad pregovora o pridruzivanju EU, to se odnosi i na NATO
5. Davno je istekao rok koji je min. Vuksanovic dao da ce nasi navijaci sedeti kao u Engleskoj
6. I pored asfaltiranih kilometara puteva opet imamo rupe i neravnine na auto-putu
7. RRA kada daje dozvole za emitovanje programa ne uzima u ozbir uredjivacku politiku, vec samo nege sumnjive parametre. Kada ce neko u ovoj zemlji da se zabita sta je sa edukativnim, kulturnim, poloprivrednim programom (ili je bitno da se vidi Seka Aleksic, a ostali problemi - pa resice se)
8. Jocic opet laze (upad policije na BK TV)
Svi resori vlade su pukli.
Dokle vise...

Ivan

pre 17 godina

Sve veci vernici i hriscani. Zamislite koliki je Jocic vernik, krao i obijao i ko zna sta radio.... ah da, oni sve prastaju... zaboravih na tu vrstu humanosti.

DeKOb

pre 17 godina

Pa ne samo sto je g. Mravojed unistio sve sto je mog'o, nego se jos i bahato ponasa. Kakva slava? Ode Srbija pod led. Sad tek shvatam sve one ljude koji su i pre 5/10/00 govorili da moraju da sede ceo dan na ruci da bi mogli da glasaju za njega.

Babe i zabe!

pre 17 godina

Da, danas je Djurdjevdan, 12. je sv. Vaslilije, 26. sv. Nikolaj ... (gde mi se zagubi crkveni kalendar?)! Uz svo postovanje religijskih obicaja i osecanja, kakve veze bre to ima sa drzavnom politikom???
Cedo ostali smo sami i sami moramo opet sve iz pocetka! Protesti, mitinzi, onda ce da nas biju i hapse .... ali se nadam da cemo se ovog puta osloboditi SVIH! Ja ne mogu vise da cutim i trpim, brate zajahali su zesce!

PROTEST!!!

pre 17 godina

Ja sam student i bio sam dete kada je bio rat, ali kao Srbin snosim posledice odluka koje su drugi ljudi donosili svojevremeno i odluka koje opet donose danas. Ali vise nisam dete. Dosta je komentarisanja i gledanja.
Generalno se svi komentari slazu oko jednog, ali sumnjam da ih Voja cita i sada je na nama kao i uvek da im kazemo onako kako mi to umemo i kako smo govorili i 5og oktobra, a i pre toga. Zbog nas, zbog narednih generacija, KAO I ZBOG 7000 surovo poubijanih ljudskih dusa pod kukavickom rukom Mladica, zakopanih u gomilama kao zivotinje. I uprkos svemu teskom ovde, mi smo zivi, oni nisu, neko je kriv.
Ja to nisam nikada zeleo da se dogodi i necu ni tolerisati da tako nesto predstavlja moju zemlju i ovaj narod kome drugi decenijama kuju istoriju i sudbinu.
nije titova srbija!
nije slobina!
nije vojina, nije mladiceva! nasa je srbija i mi odlucujemo!
moramo na ulice! to je ovde jedini nacin da se izjasnimo i pokazemo da nam je stalo! protiv vlade! protiv lazi i korupcije! i protiv zla!
9. maj - protest na trgu!!!!

Nenad BG!

pre 17 godina

Nikad nisam glasao za SPO i Vuka, ali zaista ovo je jedina partija u Srbiji koja se zalase za otvaranje DB arhiva i da Srbiju zaista dovuce u Evropu. Sada mi je jasno zasto je ona crvena-crna SPS SRS stalno pokusavali daubiju Djidnica i Draskovica. Jednog su ubili.

vaso

pre 17 godina

Stara prica, selo gori a baba se ceslja.
I bas me zanima sta su ljudi,(narod) ocekivali, od te ekipe. Pa oni su bulumenta do daske abmoralnih i abnormalnih tipova, pa ono sto se njima snilo to je Mladic cinio........ej o cemu mi pricamo, pa Hag je za njih zavera, a ono nekad bese i neka rupa na svirali...ni Bog nam vise pomoci ne moze...krajjjjjjjjjj

ljubisa

pre 17 godina

PARADA,PARADA,PARADA!!!
Svi su oni samo "paraderi"!!! Jedno pričaju a drugo rade! Poštenije je da Vuk kaže da ako bi bili izbori ne bi prešao cenzus (to isto važi i za Dinkića)i da zbog toga ne želi da ova vlada padne (pali bi i oni), a ne da traže neke "šire društvene interese"!!! KAKAV JE NAROD TAKVA JE VLAST!!!

neoplanta

pre 17 godina

Predlazem Kostunici: Premijeru, ocinkari Mladica, mazni pet obecanih miliona i daj onom sirotom svetu u Boru, da ne skapa od gladi. I Vuk sit i tvoja vlada na broju!

Dragan R

pre 17 godina

Za ovo krivicu snose svi koji ovu vladu podrzavaju ili se nalaze u njoj. Zarad cmesta u upravnim odborima propalih preduzeca za debele pare oni su strazari koji cuvaju strazu dok Kostunica i njegovi najomiljeniji opozicionari ruse i ono malo ugleda i nade za nasu napacenu zemlju. Cude me pohvale Vuku ili Labusu koji su takodje odgovorni za ovo jer da nisu dali podrsku ovim snagama rascistila bi se scena u Srbiji vec davno i steta bi sigurno bila manja. Ovako oni iz svojih sebicnih interesa podrzavaju ovu vladu u daljem podrivanju zemlje. Nekada je bilo krivicno delo krsenja ugleda zemlje, a danas tocini sama njena vlada. Kako moze ministar policije da se hvali uspesima policije kada nesme da hapsi osumljicene za naijteza krivicna dela moze da trenira strogocu na novinarima i medijima. Kostunica zna da je Jocic p[osteni lopov jer mu je izgleda cuvao strazu dok je ovaj obijao trafike. Od tada imaju obojca simpatije prema kriminalcima. Sve vise verujem da premijer sa svojim tajnim i javnim sluzbama drzi Mladica i Karadjica kao taoce i da oni ne odlucuju o svojoj sudbini. Dokaz je to sto premijer i njegovi sateliti pozivaju Mladica na samoubistvo a ustvari ce ga oni ubiti zarad sopstvenih interesa. Pravoslavje a ne samo ono vec i druge vere su najveci protivnici samoubistva a nasi najveci vernici pozivaju svoje prijatelje da izvrse samoubistvo pa to nema ni na filmu. Patrijarh koji tgakodje nema pojma gde je ne osudjuje pozive na samoubistvo podrzava pedofiliju i sve gore od gorega.To ima samo u Srbiji. Upravu je onaj Englez sto nas stavi na zadnje mesto po inteligenciji. Ja da sam na njegovom mestu izmedju nas i predposlednjeg stavio bi nekoliko mesta praznih za rezervu ako se pojavi neko.

Dejan

pre 17 godina

Bravo za gospodina premijera,tako se postuje kuca,slava,vera,tradicija...
A novinar CNN-a bi trebao u svojoj kuci da se raspita o onome sto ga toliko zanima