Solidarnost u odbrani od poplava

Beograd -- Vodostaj Tise na većem delu toka kroz našu zemlju i dalje je u porastu, osim kod Titela gde je u opadanju zbog ušća u Dunav.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Elementarne nepogode su suvise ozbiljna stvar da bi se siromasna drzava, kao sto je Srbija, ovako lagodno odnosila prema njima. Kad god je neka nevolja spominje se civilna zastita ili Agencija za vanredne situacije, a onda, kada sve prodje, sve bude po starom.Pa ovakav nacin rada je gori nego poplava. Tripliraju se stabovi i drugi organi koji rukovode, pozivaju se ljudi u dobrovoljce, a svi zaboravljaju da postoji zakonska mogucnost radne obaveze. Najbolje bi bilo da lokalne zajednice preuzmu na sebe brigu o celom sistemu zastite, a da drzava ulece samo da pomogne interventno.
  (Malena, 20. april 2006 11:20)

  # Link komentara

 2. Nije samo u pitanju solidarnost vec lenjost (cekam da neko drugi to uradi) i glupost (kradem dzakove sa peskom)! Trebalo bi malo da se ugledamo na Nemce. Kad je solidarnost u ovakvim situacijama u pitanju tu mogu stvarno da nam budu ucitelji!!!
  (eskim, 20. april 2006 11:45)

  # Link komentara

 3. Чије су наше паре?
  (Чанак, 20. april 2006 17:37)

  # Link komentara

Info

Košarkaši Srbije trenirali pred duel sa Brazilom

2.09.2014. | Komentari: 0

Košarkaši Srbije trenirali su posle tri dana u hali Palasio Deportes, pred duel koji u sredu igraju protiv Brazila u 4. kolu Svetskog prvenstva u Španiji.

Srbija

10 naših firmi među 500 najboljih

2.09.2014. | 20:17 | Izvor: Tanjug | Komentari: 18
(Foto: Freeimages.com)

Deset kompanija iz Srbije našlo se ove godine među 500 najboljih u centralnoj Evropi, po osnovu ostvarenih prihoda od prodaje u 2013. godini.

Vesti

Džejmi Oliver: Dobijao sam ozbiljne batine na početku karijere

2.09.2014. | Komentari: 0

Najpoznatiji britanski kuvar Džejmi Oliver otkrio je da su na njega, u početku, na ulici fizički nasrtali muškaraci, besni što ih zbog njegovih emisija njihove supruge teraju da rade u kuhinji.

Pozorište

48. Bitef: "Prošlost je sada"

2.09.2014. | Izvor: Tanjug | Komentari: 2
Jovan Ćirilov (Foto: Beta)

Umetnički direktor Bitefa Jovan Ćirilov, koji je zajedno sa Anjom Sušom selektovao 13 predstava za ovogodišnji festival, izjavio je danas da su u programu zastupljeni gotovo svi primeri i tendencije iz skoro pola veka duge istorije Bitefa.

Razno

"Ležeći policajac" zbog kojeg ćete morati da usporite

2.09.2014. | Komentari: 0

"Ležeći policajci" služe da podignu nivo bezbednosti saobraćaja, ali često i nerviraju vozače. Sudeći po tome kako izgledaju ove prepreke u jednoj stambenoj četvrti grada Palm Bej na Floridi, lokalni vozači mora da su dovedeni do ludila.

Vesti

Samsung predstavlja svoj prvi zakrivljeni zvučnik

2.09.2014. | Komentari: 9

Kompanija Samsung Electronics predstaviće na sajmu IFA 2014 u Berlinu prvi svetski zakrivljeni zvučnik, dizajniran da radi zajedno sa Samsungovim...

Uzbudilnik

Upadnite u loše društvo svakog radnog dana od 6 do 10.

Fudbal

Prvi trening Dika Advokata (FOTO)

2.09.2014. | 18:29 | Izvor: B92 | Komentari: 77 Starsportphoto

Srpski reprezentativci izjavili su da je obaveza nacionalnog tima da se plasira na Evropsko prvenstvo koje će biti održano 2016. godine.