Info

Sreda, 20.06.2012.

09:27

Ilić: SNS bi dala Dačiću šta želi

Naprednjaci su lideru SPS-a Ivici Dačiću ponudili sve ministarske resore za koje su bili zainteresovani, pa čak i premijersko mesto,tvrdi lider NS Velimir Ilić.

Izvor: Danas

Default images

Ilić kaže da Dačić zbog "stare ljubavi prema demokratama i dalje zateže".

Ilić, koji ne učestvuje u razgovorima oko formiranja vlade, već je sve prepustio partnerima iz SNS-a, kaže da je "Aleksandar Vučić u ime naše koalicije razgovarao sa svima, ali su svi nekako neodlučni, ne daju konačan odgovor, već samo obećavaju da ćemo se čuti za koji dan".

"Taj dan nikako da dodje i nikako da se izjasne o našoj ponudi. Svi bi hteli da budu glavni u toj vladi, a da onima koji su pobedili ostanu restlovi", dodao je Ilić.

Na pitanje gde je zapelo ako potencijalnim partnerima daju sve što traže, Ilić je odgovorio da "stara ljubav zaborava nema i tu je izgleda glavni problem".
On je rekao i da mu ne bi smetalo da sedi u vladi sa liderom URS-a Mlađanom Dinkićem, ali i tvrdi da je i njegova Nova Srbija dobila ponudu od Demokratske stranke da učestvuje u novoj vladi.

Na pitanje da li to znači da ga DS zove u vladu, Ilić je odgovorio potvrdno. "Svi su nas zvali, jer odgovaramo svima, zato što smo korektni ljudi i ne volimo komplikovane situacije", kazao je Ilić navodeći da je "Vučić bio korektan i nudio je svima ono što su tražili, samo da napravimo vladu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Žestoke borbe; Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

23:39

16.6.2024.

3 min

Podeli: