Poznate sve ekipe regionalne Overwatch lige, start 1. marta!

Nakon odigrana dva kvalifikaciona kupa, osam ekipa izborilo je nastup na regionalnoj Overwatch ligi, RUR OWadria League.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Utorak, 28.02.2017.

11:32

Poznate sve ekipe regionalne Overwatch lige, start 1. marta!
foto: Klan RUR/OW Adria

Liga će početi u sredu, 1. marta, a mi vam donosimo sve što trebate znati o nadolazećoj ligi. Ono što je posebno interesantno je da su gotovo sve ekipe mešovitog karaktera, sa igračima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, pa nam je drago da vidimo da liga koju Klan RUR oragnizuje u saradnji sa Overwatch Adria spaja fanove ovog Blizzardovog šutera iz čitavog regiona

Prvi kvalifikacioni kup za RUR OWadria League

Na prvi kvalifikacioni kup za RUR OWadria League prijavilo se osam ekipa. Veliki favoriti tog kupa bili su Acertas Gaming i TrokuT (nastupali su pod imenom “Let’s make some noyyz”). Obe ekipe opravdale su uloge favorita i izborili svoje mesto bez izgubljenog meča, dok su preostale dve ekipe imale nešto teži put. TWB-Gaming je izgubio od tima TrokuT te su svoje mesto u ligi tražili protiv Useless Box, dok je tim Povratak Otpisanih izgubio u svom prvom meču na turniru upravo protiv TWB-Gaming, ali su pobedivši sve mečeve u Losers bracketu zasluženo izborili svoje mjesto u ligi. Ukoliko ste propustili, mečeve možete pogledati OVDE.

Sastavi plasiranih ekipa iz prvih kvalifikacija:
Drugi kvalifikacijski kup za RUR OWadria League

Za preostala četiri mesta u RUR OWadria League borilo se čak 11 ekipa. Kako više nije bilo TrokuTa i Acertasa, mnogi timovi su se nadali da će nešto lakšim putem izboriti svoje mesto u ligi. Konkurencija je bila odlična i svi teamovi morali su dati sve od sebe kako bi imali priliku igrati ROWAL. Ekipe Random i Open Sea (NoMercy) su ubrzo pokazali više ozbiljnosti i timske igre od ostalih te kroz Winners bracket izborile svoja mesta, dok se u Losers bracketu odvijala prava drama. Citerciciii, koji su izgubili od Open Sea u Winners bracketu bez većih problema pobedili su tim Šteta po sekundi te se plasirali u ROWAL. tim Krug, povratnici iz prvog kupa i favoriti publike, su nakon poraza od Open Sea morali pobediti dve solidne slovenačke ekipe kako bi ulovili zadnje mjesto za RUR OWadria League. Bilo je nešto kriznih situacija, ali na zadovoljstvo publike, uspeli su.

Sastave timova koji su se plasirali preko drugih kvalifikacija, možete pogledati ispod:
RUR OWadria League raspored

Sudeći po kvalifikacijama očekuje nas stvarno odlična prva sezona RUR Owadria League. Počevši od 1. marta, mečevi će se igrati svake srede i nedjelje u večernjem, odnosno popodnevnom terminu. Celi raspored je dostupan na Toornament stranici lige. Prijenos svih mečeva moći ćete pratiti na Overwatch Adria Twitch.tv kanalu. Dođite podržite omiljene igrače i timove, pogledajte dobar Overwatch i dobro se zabavite!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: