NALCS tim ugovorio sa saradnju sa AD kerijem ekipe FlyQuest

Još pre mesec dana, kada je Džejson “WildTurtle” Tran napustio TSM i prešao u FlyQuest, mnogi su se pitali šta će biti sa njihovim trenutnim AD kerijem, Džonijem “Altec” Ruom.

Izvor: Nikola Miliæeviæ KlanRUR

Subota, 17.06.2017.

11:02

NALCS tim ugovorio sa saradnju sa AD kerijem ekipe FlyQuest

Činilo se kao da sam Altec neće imati problem da bude izmena u ekipi sve do današnjeg dana. Pre manje od sat vremena, na zvaničnoj stranici ekipe FlyQuest, objavljena je vest da će Altec napustiti FlyQuest i preći u drugi NALCS tim.

Altec će, kao što možete videti u objavi, pojačati prvoplasiranu ekipu na tabeli, tim Dignitas. Ovim transferom, Altec se udružio sa svojim starim saigračem iz ekipe Gravity, mid lejnerom Žangom “Keaneom” Lae-jangom, sa kojim je bio predvodnik ekipe do prvog mesta u regularnom delu sezone. I ovoga puta dolazi do pitanja šta će stari prvotimac ekipe raditi sa svojom pozicijom u timu.

Trenutni adc Dignitasa, Bendžamin “LOD” DeMunk, nije napustio tim, niti se spominje negova sledeća “destinacija”, te nam ostaje da saznamo njegovu sudbinu u ovom timu. LOD pored sjajnog korejskog tandema, Ssumday–Chaser–Keane, nije uspeo da se nametne kao vođa ekipe po načinjenoj šteti i broju killova, pa je možda upravo to ono što uprava Dignitasa hoće od svog novog pojačanja. A da li će to uspeti Altec, koji je poznat po dobroj sinergiji sa Keanom, ostaje nam da saznamo.

Dignitas će igrati u subotu protiv ekipe Phoenix1. Da li će taj meč Altec debitovati ili će svoju karijeru u ekipi Dignitas započeti kao izmena, saznaćemo u sutrašnjoj postavi ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: