Najavljen Marvel vs Capcom: Infinite

Capcom nastavlja sa vikendom iznenađenja.

Izvor: KlanRUR.rs, Bojan Jovanoviæ

Nedelja, 04.12.2016.

17:35

Najavljen Marvel vs Capcom: Infinite
Foto: Capcom

Kao što smo pisali nedavno, u pripremi je nova Marvel vs Capcom igra koje doduše neće imati broj u nazivu već će se zvati Infinite. Za razliku od MvC3, Infinite će biti 2-na-2 borbe, dok će pored poznatih modova Arcade, Mission i treninga novina biti Story. Capcom ponosno najavljuje taj singleplayer deo igre kao veliku sinematičnu kampanju kroz koju ćemo saznati kako je došlo do sudara dva univerzuma. Igra će imati takozvani Infinity stone sistem kojim će igrači moći da unesu blage promene likovima kroz šest tipova dragulja što podseća na Gem system iz Street Fighter X Tekken. Nadamo se ipak da će biti sličniji varijacijama iz najnovijeg Mortal Kombata.

Sa mehaničke strane, povratnički likovi će biti jako slični svojim verzijama iz Ultimate Marvel vs Capcom 3 tako da verzirani igrači neće imati puno problema da se naviknu na novu igru. Igru će pokretati Unreal Engine 4 tako da možemo da očekujemo potpuni spektakl, a ovo će biti i prva igra u serijalu koja će doći na PC. Jedino što se još uvek očekuje su detalji o multiplayeru i da li će PC i konzolni igrači moći da igraju zajedno.

Marvel vs Capcom Infinite dolazi krajem 2017. godine na PC, Playstation 4 i Xbox One. Istovremeno, Capcom je najavio da u martu dolaze PC i Xbox portovi Ultimate Marvel vs Capcom 3, dok je PS4 izdanje već sada u prodaji.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: