Sajam građevine posetilo više od 36.000 ljudi

Međunarodni sajam građevinarstva je za pet dana posetilo 36.031 ljudi, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.04.2017.

16:51

Sajam građevine posetilo više od 36.000 ljudi
Foto: Thinkstock

Sajam, 43. po redu, pod sloganom "Zlatna grana srpske privrede", posetilo je više od 550 izlagača iz 30 zemalja sveta, koji su prikazali inovacije i tehnološka dostignuća na polju savremenog i funkcionalnog pristupa gradnji, modele za opremanje prostora i postavljanje ekoloških standarda.

Na Sajmu je prvi put organizovano nastupila Privredna komora Austrije, a u okviru "Nacionalnih izložbi" koje su prilika za ispitivanje tržišta i pokretanje novih projekata su nastupili građevinari iz Turske, Češke, Kine i Hrvatske.

Deo sajamskog programa ove godine bilo je i predstavljanje profesionalaca iz industrije kamena, u okviru 9. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena "Kamen Srbije".

Na Sajmu je akreditovano 200 novinara iz dnevnih i stručnih izdanja kao i inostranih dopisnika iz Kine, Rusije, Hrvatske, Mađarske, BIH, Makedonije, Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

11 h

Podeli: