"Molim vas, kupite državna kola"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da 9. aprila učestvuju na javnoj aukciji za prodaju vozila u vlasništvu države koja nisu prodata krajem marta

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2015.

18:08

Default images
Foto: B92

Vučić je u Skupštini Srbije, podsetio da će 9. aprila državna vozila biti prodata po ceni nižoj 40 odsto od procenjene, dodavši da je već sada dvostruko više prijavljenih za kupovinu nego u prvom krugu.

On je istakao da će, ukoliko ne budu prodata sva vozila, biti još jedan krug javne aukcije u kojem će cene vozila biti 60 odsto niže od one koju je procenila Poreska uprava.

"Molim ljude za dođu, da kupe. Em nećemo trošiti novac na gorivo i održavanje, em će ljudi moći da po povoljnoj ceni kupe određene automobile", rekao je Vučić.

Na aukciji za prodaju vozila državnih organa i javnih službi, krajem marta održana u Palati Srbija, izlicitirano je 37 automobila za oko oko 14,5 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

5 h

Podeli: