METRO slavi 50 godina postojanja

Kulinarskim spektaklom sa pečatom vojvođanske kuhinje veleprodajni lanac METRO Cash & Carry obeležio je 50 godina postojanja i osam godina rada u Novom Sadu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 17.10.2014.

18:19

Default images

Predstavnici tog veleprodajnog lanca su na proslavi ovog jubileja istakli da će cilj te kompanije i dalje biti da svojim kupcima obezbede široki spektar kvalitetnih proizvoda po atraktivnim cenama, od kojih su mnogi jedinstveni na domaćem tržištu.

Direktor novosadskog Metroa, Zoran Korlat, rekao je novinarima da će fokus METRO Cash & Carry u narednom periodu biti na zadovoljavanju i najspecifičnijih potreba profesionalnih kupaca i da će to činiti stalnim prilagođavanjem asortimana prema njihovim željama i potrebama.

"Kako smo u Novom Sadu već osam godina, želja nam je bila da veliki jubilej - pola veka postojanja METRO Cash & Carry - proslavimo uz vojvođanske specijalitete, a u realizaciji te ideje pomogli su nam i poslovni partneri i klijenti", rekao je Korlat.

On je dodao da očekuje da će taj veleprodajni lanac i u narednom periodu zadržati status jednog od najvažnijeg dobavljača i partnera privrednika u Vojvodini.

Povodom pola veka postojanja METRO Cash & Carry u svim objektima tog lanca u Srbiji u toku je i velika prodajna akcija koja omogućava kupcima da nabave neke od najtraženijih artikala po izuzetno atraktivnim cenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

11 h

Podeli: