Francuzi nam pomažu oko JPP

Komisija za javno-privatno partnerstvo Vlade dogovorila se s Agencijom Francuske za tehničku saradnju o unapređenju javno-privatnog partnerstava i koncesija.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

12:08

Default images

Predsednik Komisije za Javno-privatno partnerstvo, Dragan Stevanović, istakao je da je 200 godina iskustva Francuska u toj oblasti veoma važno za Srbiju, saopštilo je Ministarstvo privrede Srbije.

"Iskustva, ali i tehnička i svaka druga podrška i pomoć neophodni su, a s kolegama iz Francuske nastavljamo saradnju radi promocije i jačanja modela javno-privatnog partnerstva u Srbiji", rekao je Stevanović.

Šef za javne nabavke i javno-privatno partnerstvo u Agenciji za tehničku saradnju pri Ministarstvu finansija Francuske, Žan-Filip Nadal, rekao je da su sagledane potrebe Srbije u oblasti javno-privtanog partnerstva i za jačanje kapacita i stručne podrške.

On je dodao da je ta saradnja pokrenuta posle nedavnog susreta premijera Francuske i Srbije, Manuela Valsa i Aleksandra Vučića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: