Jesenji popust za Zastavu 10

Ovlašćeni dileri "Zastavinih" vozila odobravaće do kraja ove nedelje kupcima popust za kupovinu automobila "zastava 10".

Srbija

Izvor: FoNet, Beta

Sreda, 26.09.2007.

08:17

Default images

Tokom akcije jesenjeg popusta koja će trajati do petka 28 septembra "zastava 10 standard" će, umesto 8.494, koštati 7.927 evra.

Nešto opremljeniji model "standard plus" uz popust košta 8.927, a "konfor" 8.365 evra.

Model "dinamik", koja ima klima-uređaj, uz popust je jeftinija za 778 evra i košta 9.099, dok je model "impresionante", takođe sa klima-uređajem, jeftinija za 868 i košta 9.541 evro.

Bubalo:Zastava će dobiti strateškog partnera

Kragujevačka fabrika automobila "Zastava" je spremna za privatizaciju i uspeće da dobije strateškog partnera, izjavio je ministar trgovine i usluga Srbije Predrag Bubalo.

"Fabrika je pripremljena za prodaju, čišćenjem domaćeg i inostranog duga, kao i sprovođenjem socijalnog programa i započinjanjem proizvodnje novog modela automobila", rekao je Bubalo tokom posete "Zastavi".

On je, zajedno sa ministrom bez portfelja Draganom Đilasom, zaduženim za Nacionalni investicioni plan (NIP), preuzeo ključeve 49 vozila "zastava 10", namenjenih inspekciji trgovine i turizma.

Đilas je rekao da je ta nabavka plaćena sredstavima NIP-a i da će takva vozila biti kupljena i za potrebe ministarstava rada i zdravstva.

Tender za prodaju "Zastava automobila" trebalo bi da bude objavljen u decembru ove godine, a predstavnici Ministarstva ekonomije i
regionalnog razvoja su ranije najavili da je Vlada Srbije spremna da kupcu te fabrike ponudi specijalne uslove, ukoliko proizvodnju zadrži u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: