Srbija

Ponedeljak, 28.07.2008.

15:00

Prodato 500 stanova u Belvilu

Za prodaju stanova u univerzitetskom naselju "Belvil" u Beogradu do sada je potpisano više od 500 predugovora i ugovora.

Izvor: Tanjug

Default images

Predstavnici preduzeća "Blok 67 associates" kontaktirali su i više hiljada klijenata koji su zainteresovani za kupovinu stana, izjavio je direktor tog preduzeća Slobodan Mihajlović.

On je kazao da dnevno bude obrađeno do pedeset zahteva klijenata koji imaju zakazane posete i ocenio da bi bilo realno da se prodaja svih stanova u tom naselju završi do jeseni sledeće godine.

Mihajlović je rekao da klijenti imaju najveći izbor kada su u pitanju veliki stanovi, pošto takvih stanova u "Belvilu" ima najviše, i dodao da se skoro istim ritmom prodaju stanovi svih veličina i da neće biti problema sa prodajom bilo koje vrste stambenih jedinica.

On je objasnio da se ne rezervišu stanovi za sve klijente čiji se zahtevi obrađuju, pošto, kako je naveo, "neki od njih traže proizvode koje nemamo u prodaji ili ne pronađu stan koji im odgovara".

Mihajlović je pojasnio da su na listi čekanja za posetu prodajnom paviljonu, radi rezervacije stana, popunjeni termini za deo avgusta i naglasio da se za svakog klijenta koji bude primljen odvaja oko sat vremena.

"Ne moze se izaći u susret svima koji su se javili za kupovinu stana, jer je ukupno 1.858 stanova u univerzitetskom naselju", kaže Mihajlović.

Komentarišući primedbe građana da dugo čekaju i da ne znaju da li će uopšte biti pozvani na razgovor, Mihajlović je naglasio da su neki od klijenata sa nevericom prihvatali poziv za posetu prodajnom paviljonu, komentarisući da je sve već rasprodato ili da neće uspeti da nađu stan koji žele, ali da su na kraju ipak uspeli da naprave rezervaciju i kupe stan na obostrano zadovoljstvo.

On je podsetio da se klijenti javljaju posredstvom tri glavna kanala komunikacije - telefonskih poziva, direktnih dolazaka u prodajni paviljon i putem elekronske pošte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

6 h

Podeli: