Ponedeljak, 01.02.2016.

13:14

Probijen Savinac, Vučić otvorio šampanjac

Desna cev tunela Savinac dužine 270 metara na Koridoru 11, u blizini Takova, probijena je danas, čime su probijeni svi tuneli na deonici Ljig-Preljina.

Izvor: Tanjug

Probijen Savinac, Vuèiæ otvorio šampanjac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

835 Komentari

Sortiraj po:

dipl.ing

pre 8 godina

Ovo su Projekti, koji su krenuli tokom prethodne vlasti. Azeri nam dali kredit, kupe kajmak, a rade domace firme, Energoprojekt Niskogradnja i Planum. EP NG dobro stoji, dok planum na silu zavrsava. Lepo je kada dodju ovi sminkeri i kite se tudjim perijem, krvlju, znojem i suzama.

Nedovršena država

pre 8 godina

Meni ovo baš izgleda džiberski - premijer nateže iz flaše, pa radniku daje flašu. Em bedno, em nije higijenski. Izgleda da će Vučiću trebati 15ak mandata da nauči da se za kišu nosi kišobran, za sneg kapa, rukavice i šal, a za šampanjac adekvatna čaša.

Inače, i Prokop i ovaj tunel su providno jadan nastavak predizborne kampanje. Ništa završeno, ništa osmišljeno, ništa u funkciji, ništa pušteno u rad... Pa ti opet, Srbijo glasaj "mudro" - tako će ti i biti.

SerbianoPFC

pre 8 godina

Ali ovo nije autoput... ovo je samo malo bolji regionalni(magistralni) put. na slici kkoje se vide teško da će moći da se iscrtaju 2 trake za vožnju i jedna zaustavna traka.

Dragoslav

pre 8 godina

Radnici su zaslužili pohvalu i priznanje koje im je premijer Srbije odao jer on ceni rad a radnici su radili i pod nepovolljnim vremenskim uslovima i završili projekat u roku.

Petar

pre 8 godina

Vučić svaki projekat realizuje u roku koji je predviđen za gradnju.Čak je i Prokop završen u prvoj fazi a to je projekat koji je star 4 decenije što je za svaku pohvalu.

voodoo

pre 8 godina

Haha, Azerbejdzan nam je dao kredit, svaka cast junaci, Azerbejdzan, da li jos uvek spavam ili se mi zaduzujemo i kod ovakvih zemalja, treceg sveta, otisli smo u novu kategoriju, mi smo postali zemlja cetvrtog sveta i jedini smo tamo, i Sirija kad se zavrse sukobi i krenu pare iz Eu da vrate ljude ce biti bolja zemlja za zivot. Sta bi sa onom ogromnom ustedom u budzetu samo u januaru ove godine, ili cele prosle godine, sto od toga ne pravimo puteve, hvale se ogromnim ustedama, gde su te pare.

Petar

pre 8 godina

Vučić radi i gradi projekte koji su u interesu Srbije i građana.Njegovi rezultati se vide i zato Vučić ima ogromnu podršku građana Srbije.

Aska

pre 8 godina

Zavrsavanje zapocetih infrastrukturnih radova je potvrda da se ekonomija polako,ali stabilno oporavlja.Privredni razvoj ne dolazi sam od sebe, neophodno je planiranje i realizacija investicionih aktivnosti, poput Koridora 11, koje ce imati visestruko delovanje na sve privredne grane.

Vila

pre 8 godina

Kada u drustvu prevlada logika planiranja i aktivnosti nasuorot logici pasivnosti, zapoceti poslovi privode se kraju. Veliki je znacaj Koridora kako za gradjane, tako i za privredu Srbije.

Alisa

pre 8 godina

Kada u drustvu prevlada logika planiranja i aktivnosti nasuorot logici pasivnosti, zapoceti poslovi privode se kraju. Veliki je znacaj Koridora kako za gradjane, tako i za privredu Srbije.

Nikolas

pre 8 godina

Vlada ispunjava obećanja u roku i to će biti zabeleženo. Vučić je daleko najuspešniji premijer kada su u pitanju moderne saobraćajnice.

Berthold

pre 8 godina

Akcenat je na izgradnji putne infrastrukture jer ce to doneti investicije, sto ce doprineti ravnomernom ekonomskom razvoju Srbije.

Besani

pre 8 godina

Svakim kilometrom puta bliži smo investitorima, radnim mestima i Evropi. danas je nezamisliv dolazak stranih investitora ako nema infrastrukturne komunikacije.

Budni Paraćinac

pre 8 godina

Odlična vest za Srbiju koja sve više liči na modernu zemlju sa dobrom infrastrukturom. To je ono što donosi budućnost ovoj zemlji.

Aristotel

pre 8 godina

Kilometar po kilometar i stvara se stabilna i sigurna drzava, olaksava se i skracuje putovanje i gradjanima i strancima koji ce se diviti nasoj zemlji.Godinama je bilo sve u rupama, bivsa vlast to nije zamecivala, jer se bavila licnim uredjenjem.

Logika

pre 8 godina

Ovolika medijska histerija oko jednog tunela i još nedovršene deonice od 40 km samo potvrđuje crne slutnje da će Koridor 11 od granice sa Rumunijom do granice sa Crnom Gorom praviti bar koliko i nedovršeni Koridor 10 - biće završen do 2040. ili 2045. otprilike u trenutku kada NASA bude završavala prvu koloniju na Marsu i počinjala drugu. Život, nažalost, prolazi. Ova bagra mora da se zbaci sa vlasti, zbog manjih promašaja smo i poslali Tadića i žute u prošlost.

mishabgd

pre 8 godina

botovi.........preteraste brate.....ajd malo se opustite do proleca a onda nece nista boleti.... bice gotovo za cas posla...a posle,otvaranje sampanjca sleduje nama normalnima.
veliki pozdrav NE naprednima, grupisimo se i terajmo ove u ruznu istoriju.mislim da su se preracunali za izbore

dareee

pre 8 godina

E svaka cast onim radnicima sto su uradili ono sto su naumili,a premijer ko premijer danas ovaj sutra onaj ali majstori su majstori,svska cast.

Senka

pre 8 godina

Kada Koridor bude potpuno zavrsen, to ce biti zbilja velika vest i potvrda da su prioriteti u privredi dobro postavljeni. Infrastrukturni projekti i energetika su najznacajniji za ekonomski napredak svakog drustva.

Down with dictators

pre 8 godina

Jednom rukom pije sampanjac a drugom proverava da li botovi rade svoj posao na portalima. Da je nas vrhovni vodja uradio ista za ovu zemlju ne bi koristio intelektualne amebe da na tako jadnicki i providan nacin pokusava da utice na javno mnjenje.

Viktorija

pre 8 godina

Koridor 10 je projekat od nacionalnog znacaja za celu zemlju, zato je ovaj dan tako poseban. I te kako ima povoda za slavlje.
(Dusan, 1. februar 2016 15:39)

Naravno, bote, al' OVO JE KORIDOR 11.

Kuku, majko, gde vas samo nalaze!

Ova vest bi mi bila pozitivna da nije ovolikih botova. Ovo je čist autogol, i budi mi averziju i prema VUČIĆU i prema SNS-u.

Džaba je bušio.

otac Makarije

pre 8 godina

Zaboravih: da nisu "zuti" bili ti koji su ovaj posao izgradnje autoputa Cacak-Preljina ugovorili i zapoceli njegovu realizaciju? Doduse i to je imalo cenu: Beograd je u Tasmajdanu morao da podigne spomenik azerbejdzanskom diktatoru - njihovom Slobodanu Milosevicu.

apon

pre 8 godina

Bez puteva, modernih saobracajnica i pruga nema ni moderne i razvijene Srbije. Ovo je lepa vest i neka samo ovako nastave sa izgradnjom vaznih deonica.

Vila

pre 8 godina

Zavrsavanje zapocetih infrastrukturnih radova je potvrda da se ekonomija polako,ali stabilno oporavlja.Privredni razvoj ne dolazi sam od sebe, neophodno je planiranje i realizacija investicionih aktivnosti, poput Koridora 11, koje ce imati visestruko delovanje na sve privredne grane.

да да

pre 8 godina

А Појате - Прељина ? Зар мислите да смо на то заборавили ??? Лажови једни ! Праве вељин аутопут који води буквално никуда уместо да повежу пар милиона људи у централној србији !!!!! Назадно, нема шта !!€

Lana

pre 8 godina

Koliko prethodna vlast nije marila za putnu infrastrukturu, toliko ova ulaže u mnoge deonice, jer su uvideli značaj putne infrastrukture, uliko je dobra stranim investitorima ćemo biti pristupačniji a i mi sami ćemo se brže i lakše kretati..

roto kos je srce srbije

pre 8 godina

Ljudi, usporite malo sa ovim otvaranjima... Propice nam se premijer.. Svaki dan sampanjac, mnogo je... Mislite malo na njegovo zdravlje..

Vasilije

pre 8 godina

Džabe se pojedinci ovde trude da unize ono što radi Vlada i Vučić, građani dobro vide ko se bori za bolji standard, a o tome svedoči i podrška Vučiću.

Miroslav Aksic

pre 8 godina

Zna se ko u ovoj drzavi radi. Svaka cast Vucicu na tome sto se trudi, ali deo naroda to ne primecuje. Ne mozete ljudi sve osetiti i videti, za boljitak je potrebno vremena.

RANKO VILIS

pre 8 godina

Svaka magistrala je kotrak ka budućnosti, ka EU, SAD, Kini, Rusiji, svetu , ka svima koji nas hoće i žele, deonica od 4o km je veoma važna i za naše gradjane jer imaju put u takvu budućnost.

Veliki brat

pre 8 godina

Koliko besmislenih komentara, ali ovaj:

– Realizacijom ovog projekta doći će do opšteg ubrzanja tranzitnog saobraćaja, unaprediće se nivo usluga, olakšaće se međunarodni trgovinski tokovi i transport putnika. Svaka država bi ovo poželela.
(Borka, 1. februar 2016 18:18)

Kojih međunarodnih trgovinskih tokova na putu Ljig-Požega? Nivo kojih usluga će biti unapređen i GDE?


Drugo, kada će biti gotova deonica Ljig-Obrenovac? A gde ćemo onda iz Obrenovca, tj. kako bezbedno doći do Beograda?


A što se tiče ovog tunela, i generalno deonice na kojoj se tunel nalazi, ona se gradi kroz KONCESIJU, tj. što investitor pre završi deonice, pre će početi sa NAPLATOM.


A tamo gde je VLADA investitor, nije bitno da se što pre završi put i počne NAPLATA putarine, već se odugovlači, nameštaju se tenderi i daju se nekim sumnjivim privatnim firmama koje radnike plaćaju 20.000 dinara.
Pa koliko godina je trebalo da kod Novog Sada postave kućice za naplatu putarine?


Na ovoj deonici gde je pomenuti tunel naši radnici su imali platu 50.000 dinara.

Zašto toliko i Vlada ne plati radnike na putu Kragujevac-Batočina ili na Koridoru 10?
Ne, tu je bitno da posao rade oni koji daju procenat vladajućoj stranci (koja god da je, jer su i prethodni to radili) dok radnici imaju platu 200e, a koga briga kad će deonica biti gotova.

mirko

pre 8 godina

Bas sam primetio svi radnici pa i oni sto se provlace kroz prolaz( rupu) sa druge strane imaju nova radna odela i svetlece nove prsluke...znao sam da je neko iz vrha prisutan i da je sve montirano za slikanje i tv...bedno da bednije ne moze biti.

Dragoljub

pre 8 godina

Poznajen dosta botova i znam njihov mentalni kapacitet. 95% komentara u korist Vucica ovde ostavljaju njegovi botovi (takozvani internet tim). Toliko se prepoznaju njihovi komentari da je svakom mislecem coveku ovo smesno :) Inace, botovi se hrane obecanjima stranke da ce dobiti posao u drzavnoj firmi, i hrane se sendvicima i vodom sto doduse dobijaju svaki dan. Samo super botovi, to su sefovi internet tima ponekad dobiju koje radno mesto u javnim preduzecima, a posle to moraju da odrobijaju zajedno sa svojim timom. Inace inrenet tim je cela jedna mreza, sefovi lokalnih inrternet timova konrolisu broj komentara koje njihovi botovi moraju da napisu i da se isti objave. Ako bot ne izbaci dovoljan broj komentara, onda mu se preti kako ce biti izbaceni iz tima i kako od njihovog zaposlenja nema nista. Da ludilo bude vece, postoji takmicenje izmedju ineternet timova razlicitih gradova, zamislite. Onda neko od funkcionera na koktelu pohvali internet tim koji je najbolje radio, ciji su botovi imali najvise objavljenih komentara. Cilj je spinovanje i kreiranje javnog mnjenja. kao sto je Gebels radio za Hitlera. Srbijo, osvesti se !!! Na izborima pokazi da ovde nije sva zdrava pamet otisla iz zemlje...

Miloš Bor

pre 8 godina

Bitno je da država ima dobru putnu mrežu i da su svi delovi zemlje dobro povezani jer investitori retko ulažu u one delove zemlje koji imaju lošu putnu infrastrukturu.

znam i gde

pre 8 godina

Drugari. Ovo jedan lik pise ove komentare. Ima vec tekst spremljen i samo copy paste radi. Menja nick za 2 sec i kuca simbole nove dole. Za svaki komentar mu treba max 15sec. Komentare je pisao ovih dana. Kinta je 100e. Prijatno.

Иван Грозни

pre 8 godina

Коридор је пројекат од круцијалног значаја за развој краја кроз који пролази. Само нека се ради!

Mare

pre 8 godina

Ovaj potez je od kapitalnog značaja za našu državu, Srbija polako, ali sigurno sve više i više napreduje i ako se ovako nastavi naše građane očekuje bolji i lagodniji život u odnosu na raniji period. Svaka čast za ovakav potez i iskreno se nadamo da će ovako biti u kontinuitetu.

Jasmina

pre 8 godina

Ovaj put koji je u izgradnji je od suštinskog značaja za razvoj jugozapadne Srbije i to je kapitalni projekat koji ova vlada završava u roku.

mirko

pre 8 godina

kakva sprdacina svi radnici u novim radnim odelima i fluroscentnim prslucima, čak je i bager nov...sve za mase sampanjac hvalospevi i to pred kameram...niko ne spominje minimalac.

Pera ložač

pre 8 godina

Da se toliko ne trudite da hvalite posao koji je urađen tuđim, pozajmljenim, parama koje ćemo narednih godina da vraćamo mi, narod, ne bih znao koliko se plašite silaska sa vlasti. Radnicima svaka čast, kada ima para svašta mogu da naprave, ali ove pare treba da se vrate, narednih godina. Uzgred, te ugovore sa Azerbejdžanom je potpisivala bivša vlast, ako me sečanje ne vara.

Lena

pre 8 godina

Premijer je pokazao da je sposoban da vodi državu i da ume da završava sve projekte u roku koji su od suštinskog značaja za razvoj Srbije.

huntelaar

pre 8 godina

i naravmo moj komentar se ne izbacuje, kad je cenzura ovde, mogu tek da zamislim na ostalim mestima.. Poz botovi trudite se jos malo, sram vas bilo. Samo mi nije jasno kako mozete takvi da budete, kakav bre to covek treba da budes.. ljige

Borka

pre 8 godina

Realizacijom ovog projekta doći će do opšteg ubrzanja tranzitnog saobraćaja, unaprediće se nivo usluga, olakšaće se međunarodni trgovinski tokovi i transport putnika. Svaka država bi ovo poželela.

Darko

pre 8 godina

Sve cestitke pre svega putarima koji su marljivo i naporno radili na koridoru 11,takodje sve cestitke Vladi Republike Srbije na ulozenom novcu.

Vanja

pre 8 godina

Tunel Savinac je sada od velikog značaja za put na kome se nalazi i njegovim probijanjem slave i radnici zajedno sa premijerom Srbije jer je to veliki uspeh.

Gavra

pre 8 godina

Iako ga kritikuju žuti iz opozicije Vučić ima više rezultata nego sve vlasti za proteklih 25 godina.Žuti za svojih 12 godina nemaju baš ni jedan rezultat.

Kaja

pre 8 godina

Srbija je pobedila još jednu prepreku koja je imala na ovom putu.Savinac je tunel koji skraćuje put i sada prepreke nema.Bravo za Vučića koji realizuje ovakve projekte od kapitalnog značaja.

mrki

pre 8 godina

,,mi vise nemamo prava na smrt,ratove i greske..."-znaci decko je devedesetih i prvih godina dvadeset prvog veka ispunio svoje najmracnije opsesije i poroke , a sada decko glumi majku terezu...kakav licemer..ali sve se vraca , sve se placa...ja ne zaboravljam te godine pakla u koje su nas uvalili ovi isti ljudi koji opet vladaju ...

thn

pre 8 godina

Potpuno je premijer Vucic u pravu kada kaze da se ova vlada na celu sa premijerom Vucicem meri kilometrima uradjenih puteva,mostova,novih kuca unistenih od poplava,klizista...itd.za razliku od bivseg rezima koji se merio godinama vladanja bez rezultata po gradjane

Kristina

pre 8 godina

Tako u svim ostalim uredjenim evropskim drzavama, premijer forsira radnike na minimalcu da probijaju kamen da bi se otupela raja lozila. Onda, naravno, nategne sampanjac iz flase i slika se za sve medije kao starleta.

aleksa

pre 8 godina

Ih kakvi ste, pa nece Vucic i vlada odneti koridor u grob nego ce ga ostaviti Srbima. Samo lupaju neradnici koji nisu uzeli nikad lopatu u ruke i koji po netu pljuju vladu sto im ne posadi cvece ispred sopstvene zgrade. A ne bi se setili ni kafu da im iznesu i kad bi ovi stvarno dosli... pih sljam ljudski ste

hronicar

pre 8 godina

Bez dobre komunikacije nema ni napretka.Infrastruktura zemlje je jedna od njenih zila kucalica..jer povezuje gradjane svakodnevno sa ostatkom sveta

Fotelja

pre 8 godina

Poruka za sve one što se utrkuju ko će biti kreativniji u pljuvanju Vučića, bolje se ugledajte malo i radite nešto. Da ste bar upola kao on imali snage i volje, odavno bi nam bilo bolje.

Konan

pre 8 godina

Mozete da napadate Vucica koliko hocete,budete opsednuti sendvicima i botovima,ali je cinjenica da ovaj covek radi punom parom,a sve za dobrobit Srbije.
(gotov je, 01. februar 2016 16:45)

Komentar pobedio, sa sve nick-om :)

Kosta

pre 8 godina

Nije se godinama radilo na novim putevima, samo su se krpili stari, a i to neredovno. Prosto je milina gledati ove slike i shvatiti da od Ljiga prema Preljinama postoji autoput. Koliko će se samo povećati bezbednost putnika na ovom delu puta!

mirko

pre 8 godina

bivsi ministar informisanja me je izgleda uzeo na zub! nedeljama mi ne objavljuju ni jedan komentar ovi nekada slobodni mediji ali zato botovske komentare pustaju ko zeljko partizan

stevopavlovic1

pre 8 godina

Rad rad i samo rad, to je ono sto karakterise ovu Vladu
(stevopavlovic1, 01. februar 2016 14:23)
Izvinite ljudi, uRADio sam se pa lupam ko otvoren prozor. Uskoro krećem na odvikavanje.

Slavica Kula

pre 8 godina

Takve vesti su uvek dobrodosle jer je to veliki deo radova na Koridoru 11 koji je jedan od preduslova za dolazak investitora u srbiju, kao deo infrastrukturne mreze. Sampanjac je najmanje sto su zasluzili.

Ccc

pre 8 godina

Firma iz Azerbajdzana? Kredit iz AZERBAJDZANA???
Ja mislio oni su daleko iza nas... vrv uslovi losiji nego da smo uzeli od Svajcarske na primer... a od njih vrv ne bi ni dobili, samo od Kazahstana, Etiopije, Azerbajdzana i slicnih... beda...
A ko ce i od cega vracati? Zaduzili ste nas koliko svi prethodni zajedno...

Hina

pre 8 godina

Medije pricaju kako vucic koristi svaku priliku da se slika za medije. Da su prosli vlasti otvarali putevi i tuneli i oni bi se slikal. nisu imali gde. jer nisu nista radili. samo su pricali.

Jevrosima

pre 8 godina

Radovi teku kako je i planirano, ne kasni se sa nicim, to je samo dokaz koliko je ova sadasnja vlast ozbiljna u odnosu na onu predhodnu koja je samo obecavala.

Ne razumem...

pre 8 godina

Izvinte, moze li neko da mi objasni u cemu je zasluga Vucica u probijanju ovog tunela? Izgradnja koridora se finansira iz kredita I delom sredstvima Republike Srbije, citaj novcem poreskih obveznika odnosno nas gradjana. Osim toga koridor je pocveo da se gradi mnogo pre nego sto je ova garnitura dosla na vlast. Zaista ne vidim u cemu je zasluga premijera sem ako nije uhvatio lopatu ili asov u ruke I radio barabar sa ovim radnicima sa slike.

Damjan

pre 8 godina

I pored toga sto je u Srbiji zimsko doba i sto gradjevinska sezona nije u jeku, nasi radnici svakodnevno i bez odmora rade na realizaciji Koridora 10, naseg ponosa iz oblasti putne mreze.

Khimki

pre 8 godina

A gde da idem i sta da vozim kada mi je plata 400eur kao masteru ekonomije drzavnog univerziteta? Jesam nesposoban, priznajem. A divim se tunelu kao i Strazevici, Zelezniku i Lipaku. Kapiram da ovi jadni botovi nemaju ni ovih 400 pa onda bolje da cutim i sacuvam posao jer ima ko hoce sa megagigasegamega faksom.

svi na izbore da ih sklonimo

pre 8 godina

hahahahaha nikada nisam vise minusa lupao na komentare nego sad pa cak i na ove BOTOVSKE bez obzira sto ih 2,3 ista lika pisu iz stranke KUPIO SAM DIPLOMU PA STA...

Branislav

pre 8 godina

Period stagnacije je tamo negde iza nas, svetla buducnost koja ce privlaciti ljude da rado putuju kroz Srbiju je dugozeljeni cilj. Ponosan na razvoj puteva u Srbiji.

Ivanka

pre 8 godina

Izgradnjom što više pute znači će po najviše našoj ekonomiji da bude još čvrća i bolja i da iz godine u godinu sve više napreduje!

Jovke

pre 8 godina

Ako nemamo modernu i razvijenu putnu mrezu strani investitori ce nas zaobilaziti u sirokom luku. Iz tog razloga je ovaj Koridor 10 toliko vazan.

Kole

pre 8 godina

ovakav uspeh Srbije moze mrzeti i bljuvati samo ko je necovek, ne razumem ove tzv. ljude koji ovo pljuju i prebacuju na losu stranu, stvarno je sramota.

Bolle

pre 8 godina

Izgradnjom dobrih autoputeva Srbija ce razviti spoljnotrgovinsko poslovanje!
(Vanja, 1. februar 2016 15:39)
# Link komentara

.... hej... a ja procitao: Srbija ce razviti staljinizam... sta je meni??

Željka

pre 8 godina

U svaki deo Srbije neophodno je uložiti u infrastrukturu koja je očajna. Podržavam svaki trud da Srbija ima puteve i pruge na pristojnom nivou.

Đetić

pre 8 godina

Svaka cast komsije, uskoro i vi dobijate moderni tunel. Ozbiljna duzina, cestitke. Drago mi je da Srbija popravlja i gradi puteve, ona je veza svima nama sa Evropom.

deda miki

pre 8 godina

A gde je račun za taj šampanjac i od čijeg novca je kupljen? Što se tiče Savinca, nije ga prokopao kralj AV već vlade u decenijama ispred!

Millennium

pre 8 godina

Srbija nezadrživo srlja u progres!!! Ne vi maliciozni, nema to nikakve veze što se približavaju izbori pa se svaki dan u Srbiji nešto novo otvori. Naš Premijer gradi stalno, ali se slučajno potrefilo da se sve privede kraju baš sada. Mislim, ne gradi naš Premijer lično, imaju tu i radnici, ali je sve iz Njegove volje proisteklo, tako da mu to dođe isto. I za slučaj da ste nepismeni i da ne možete sami da skontate šta piše u tekstu, ja ću kao i ovi dobri ljudi da vam ponovim po stoti put u istoj formi da bi lakše zapamtili. Dobri putevi su bitni za naš put u EU. Hvala Vučiću što je sagradio put pre roka. Mislim ne on, nego radnici, ali isto je to.

2+2=5

pre 8 godina

otvori tunel pa odgovara na pitanja j.karleuse na tv-u koji drzi peconi jos samo da se snimi u jakuziju sa macom diskrecijom dok telefonira taciju koji je u tom trenutku na wc solji i imamo osiguranu buducnost.

Jovan

pre 8 godina

Srbija ulaže u saobraćajnice, autoputeve, jer zna da bez toga nema razvoja privrede, bezbednosti učesnika u saobraćaju, ali ni investiranja i dolaska stranog kapitala. Nakon koridora 10, sada su vrlo intezivni i radovi na Koridoru 11. Otvaranje deonica je svečanost za celu Srbiju.

MilanMM

pre 8 godina

Kilometri i kilometri novog kvalitetnog auto puta. Pitam prošle premijere vlada, zašto oni nisu radili koridore i bušili tunele? Zbog njihovih malverzacija svi putevi obiđoše oko Srbije.

Nikola

pre 8 godina

Mislim da do skora nismo ni mogli da sanjamo da ćemo uskoro odavde, iz Beograda ka Užicu, zlatiboru i Crnoj Gori ići autoputem. Sad je evidentno da će se to u nekoj bližoj budućnosti desiti. Počelo je otvaranje deonica i na Koridoru 11.

Drug Dzemal Bijedic

pre 8 godina

"Jos jednom su vjeste ruke neimara ostvarile trijumf nad kamjenom i stijenom omogucivsi na taj nacin povjezivanje i zblizavanje kako privrednih subjekata tako i bratskih krajeva nase domovine." (Lepa Sela Lepo Gore)

Nevenka

pre 8 godina

Premijer Vučić odlično radi svoj posao i odlično zna da je kljuć još većeg rasta naše ekonomije leži u podizanju putne infrastrukture u Srbiji!

Violeta

pre 8 godina

Premijer Vučić je radan čovek koji sve što radi radi isključivo u interesu Srbije i svih gradjana i veoma brzo će ova vlada na čelu sa Vučićem Srbiju pretvoriti u modernu i jaku državu!

draga

pre 8 godina

bravo Vucicu,nisu bitne godine vladavine vec kilometri asvalta,nista mu ne mogu zameriti covek me svakim danom sve vise odusevljava svojim izjavama

gotov je

pre 8 godina

Mozete da napadate Vucica koliko hocete,budete opsednuti sendvicima i botovima,ali je cinjenica da ovaj covek radi punom parom,a sve za dobrobit Srbije.

Bojan

pre 8 godina

Koridor 10 je projekat od nacionalnog znacaja za celu zemlju, zato je ovaj dan tako poseban. I te kako ima povoda za slavlje.
(Dusan, 1. februar 2016 15:39)

Care, ovo je deo puta Koridora 11, Ljig-Takovo-Preljina-Cacak itd. U ostalom pise I u tekstu. I ako komentare pisete po komandi, mozete barem da procitate tekst pre baljezganja.

Boki1122

pre 8 godina

(Zoki, 1. februar 2016 15:41) Prijatelju apsolutno te podrzavam u ovome sto si napisao ali izgleda da su novinari ipak lako pokleknuli pred botovima i njihovim gazdama.

Zoran

pre 8 godina

Vlada i premijer Vučić su se maksimalno angazovali da izgrade putnu infrastrukuru u Srbiji kako treba, jer od toga cemo svi imati koristi,a posebno naša ekonomija!

mislilac

pre 8 godina

Pa ovu deonicu koridora je licno dogovorio Boris Tadic sa Alijevim, ovo je bio drugarski aranzman s tim da je Alijev poklonio i 3 miliona evra da se sredi tasmajdanski park pod uslovom da u parku bude i bista njegovog oca Gajdara. Radove je izvodila tj izvodi azrebejdzanska firma Azvirt i oni su obecali Tadicu da ce zadrsiti do 2017 god i da ce 50 posto biti domaca operativa. Sta ova vlast ima sa tim osim sto otvara put nije mi jasno ?

Ilija

pre 8 godina

Vučić odlično zna da će se ulaganje u putnu infrastrukturu Srbiji isplatiti kroz dolazak stranih investitora, tako da je pametno odlučio da ulaže u puteve.

Flekica

pre 8 godina

Vucic sa ponosom moze da gleda na rezultate rada svoje vlade koja je za ove dve godine uradila za Srbiju mnogo vise nego sve predhodne od 2000. pa do danas.

19.700 m, probijeno 1905.god.

pre 8 godina

"Desna cev tunela Savinac dužine 270 metara na Koridoru 11, u blizini Takova, probijena je danas..."

I svečano otvorena, kao Simplonski tunel:)

Zoki

pre 8 godina

Sramota za B92 da dopusta ovolike aktivnosti botova. Nemoguce je da svi dolaze sa razlicitih IP ili MAC adresa. Meni 9 od 10 komentara ne prodje iako nema nicega uvredljivog ili slicno a kamoli da mi prodju dva komentara na istu temu.
Drugo, kad vise skinemo ove keramicare, grobare, vlasnike pecenjari, lazne doktore sa vlasti, sledece sto treba jeste identifikovati ove botove i javno ih na stub srama izloziti pa nek im deca i roditelji budu ponosni na njih.
Trece, ovi botovi ako su 4 osnovne zavrsili eto me pojescu si sesir. Pa tolko su tupi da svako moze da prepozna sta pise slobodnomisleci gradjanin Srbije a sta se pise po komandi.
Ne mozete nikog prevariti!

Milosav

pre 8 godina

Nas neumorni premijer radi vredno kao pcelica, svugda stigne, otvara visoke peci, prokope, tunele, fabrike. Da li vi shavatate koliko vam je dobro sa njim na celu?? Nemoj nekom da je palo na pamet da glasa ni za koga drugog osim za Njega i njegove pulene. Samo sa Vucicem u bolju i svetliju buducnost!

car je go

pre 8 godina

Bravo. 36km puta po 36km puta, pa na kraju bude i čitavih 72km puta. I za svaki sledeći korak mora po jedna proslava da se upriliči. Da mi je neko nekad pričao da ću svojim očima gledati ovakav cirkus svakog dana, rekao bih mu da je lud. Sve što ovi rade je jedna teška prevara i veoma loša predstava. Sramno, prizemno i bedno.

SVI NA IZBORE!

VladimirNS

pre 8 godina

Polako se grade putevi i to su odlicne vesti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 1. februar 2016 14:28) # Link komentara
Polako i presporo se grade puteve u Srbiji već 30 godina, otvaraju iste deonice pred svake izbore i uzima lova za radove. Zato smo na dnu Evrope po svemu.

Kala

pre 8 godina

Da premijer nije ovako energičan i sposoban teško bi mi imali rezultate, njegova snaga i volja pokreću reforme, ovakakv čovek nam je potreban.

Tuzni hrast

pre 8 godina

Stanovnici Savinca su uradili paralelni projekat gde bi se potpuno zaobislo ovo brdo, njihovo mesto i pokojni hrast i sve bi bilo jeftinije 14 miliona evra. Sram vas bilo lopovi!

wishman

pre 8 godina

Bio sam danas tamo,zaista je izgledalo velicanstveno,dobro je da se ovakvi projekti privode kraju,daju nadu da ova zemlja moze da se razvije i da nas cekaju bolji dani.

Milos

pre 8 godina

Uopste mi se ne svidja ovaj put na slici. Smerovi nisu razdvojeni kao svuda, nema nekoliko metara izmedju. To je opasno, a i nocu smetaju svetla automobila iz suprotnog pravca. Tako se ne radi auto-put!
A takodje kroz lepu Sumadiju, je trebalo uraditi srednji deo da bude sirok, da bude zemlja izmedju, a nhe asfalt, i da moze da se posadi neko rastinje, koje em lepo izgleda em nocu blokira svetlost farova.

Naravno ne znam da li je ona fotografija autenticna ali ako jeste, onda je ocaj.

superbot

pre 8 godina

Ljudi otvaramo takmičenje za naj-super-mega-bota. Mora da bude najkreativniji. Nagrada je godinu dana besplatnih sendviča sok i učlanjenje u DS.

Reč odgovornost nije u rečniku..

pre 8 godina

Treba sputati silne saobracajne nesrece! Svakih danom im ima.
(oblak, 01. februar 2016 14:00)

Ovaj nije zaslužio sendvič!

Ita Rina

pre 8 godina

Vucicu nisu bitni izbori niti blacenje politickih protivnika. Njemu je vazan rad, marljivost i odgovornost. Da su njegovi predhodnici malo vise radili za drzavu,a manje za sebe licno, mozda bi danas bili na vlasti.

antiparazit

pre 8 godina

Svečano otvaranje projekta "Tunel"?
Sta je sledeće? Svečano otvaranje projekta "Sledeći tunel"?

Bože sačuvaj i sakloni, koje ispiranje mozga.

Dr.Gospodin

pre 8 godina

Tunel ce nam doneti boljitak ? Radio sam dugo u inostranstvu , i premijer tamo ne ide od tunela do tunela , od lifta do okrecenih zeleznickih stanica da se slika i da obecava ljudima raj , drzi se dostojanstveno , radi svoj posao koji nije otvaranje tunela ,ali zato nicu fabrike sa po 5000 radnika svaki drugi dan malte ne ... Zato ja ovo izivljavanje , silovanje kampanje 200 na sat(a rekao je 10 dana) smatram ponizavanjem zdrave pameti ovog jadnog naroda koji nece osetiti boljitak zbog okrecenog prokopa i probijenog tunela . Koliko je tunela po Srbiji ? Da li vi zbog toga imate vece plate ? nee...radite za manje od 20 000 a on trza sampanjac ....

Kornelije

pre 8 godina

Vlada predvođena Vučićem svakodnevno sve više gradi i radi, što svakako znači da će Srbija imati znatno kvalitetniju putnu infrastrukturu koja joj je neophodna za privlačenje stranih investitora.

Zvizdac

pre 8 godina

Juce gledam emisiju SAT patrola do stare Planine. Takav put ni u Burkina Faso ne postoji. A hocemo turizam i skijalista.Nije ni cudo sto Falkseteiner pobeze. A ovaj nas nateze flasu za tunel i za projekat koji nparavise" bivsi" Mozda ce drugu flasu da nategne kada se tunel omalterise

Dragan

pre 8 godina

Putevi su neophodni za razvoj Srbije jer svi proizvodni pogoni se nalaze u blizini autoputeva.Vučić sve puteve i projekte završava u roku zato je pokazao da je sposoban da radi i gradi.

Vladimir

pre 8 godina

Samo izgradbnjom auto puteva možemo da našu privredu unapredimo. Spajanjem regiona , gradova pa čak i država otvara se mogućnost otvaranja novih firmi , fabrika kao sto to pospesuje i turizam.

Vučiću oženi me

pre 8 godina

Sva Vučićeva svečana otvaranja:
Beograd na vodi za 30 godina.
Dovršen Prokop koji ipak nije dovršen.
30km puta.
25km puta.
16km puta.
Tunel.
Otvaranje već otvorene fabrike cipela.
Ne zaboravimo da je pre neku nedelju bio i na veličanstvenom otvaranju školskog klozeta u Novom Pazaru, gde je na sva usta hvalio neverovatne slavine i šarene zidove.

Sve sami uspesi. Ne, to uopšte nije predizborna kampanja, nego je premijera nužda naterala. Velika.

Covek

pre 8 godina

Ali nema 5 komentara podrske Vucicu a da nisu botovi bez mozga. Svidja mi se ovo, Veliki Vodja puca po savovima. Pa narod nije ovca za sisanje kao sto diktator to misli. Apsolutno nista nije uradjeno u ovoj drzavi za 4 godina. Unazadio nas je i vratio u 90-te, a stalno otvara vec otvorene stanice, fabrike i puteve koj su drugi zapoceli ili vec sagradili i otvorili. Stvaranje Severne Koreje ovde ti ne ce uspeti.

lun

pre 8 godina

Ovi placeni obecanjima,ili novcem( nebitno) da pisu ove komentare dosadise vise sto se kaze i Bogu.Pitam se da li imaju neku knjigu,spisak,sta li vec odakle prepisuju jer svi komentari su napisani po istom sablonu.Jadno,pa ljudi dajte malo kreativnosti,ubacite nesto svoje ne budite poput robota,malo maste i po neke svoje reci ili misljenja( naravno u skladu sa direktivama).Da vas cujemo!!!!Najkreativnijem pohvale!

Dragan

pre 8 godina

Na deonici Ljig - Preljina dnevno radove izvodi oko 110 radnika sto je sjajan rezultat s obzirom na vreme i rok u kom je ova deonica uradjena!

MM

pre 8 godina

Nova putna infrastruktura ce privuci nove investitore u drzavu. Ne mozete moliti nekog da dodje da proizvodi nesto kod vas ako nemate saobracajnice kojima ce doci do neke lokacije. Tako da su novi putevi osnova ekonomskog i privrednog rasta i oporavka jedne drzave.

Lenka

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji ne gledaju sustinu. Kako neko moze da osudi ovako nesto samo zato sto je Vucic to uradio? Bitnije je sta je uradjeno nego ko je uradio

џангризалосаурус

pre 8 godina

Шампањац? Забрањено је и кажњиво пити на послу, а закон је исти за све.

mTeodo

pre 8 godina

Kuku nama ako premijer nema pametnija posla nego da otvara tunel od 200 metara. Ovim tempom na leto ce otvarati pesacke prolaze u Knez Mihailovoj. Teska propaganda mizernih dostignuca

Nevena

pre 8 godina

Skoro cemo biti lider na Balkanu po broju kilometara auto puteva,a dobri putevi zajedno generisu i nove investicje,nova radna mesta jer niko nece da otvara fabrike tamo gde nema dobrih puteva..

Sanja

pre 8 godina

Mi vise nemamo prava na smrt, ratove, greske jer smo mnogo zivota, vremena i ljudi izgubili u silnim godinama ratovanja dok su se druge zemlje razvijale i bogatile!

Jovica

pre 8 godina

Neki vec poceli da pljuju i vredjaju, aman ljudi, pa nece investitor slepera za Nemacku recimo preko njive da vozi.Uslov i to glavni uslov privrednog razvoja je ulaganje u putnu infrastrukturu!

Dele

pre 8 godina

Ova vest može samo da nas raduje,Vlada Srbije sve više gradi,u našoj zemlju svakim danom niču novi kilometri auto puta.Konačno postajemo normalna zemlja.

Pavle

pre 8 godina

Lako je rusiti i unistavati,a najteza graditi i stvarati.Nadam se da ce Premijer nastaviti u istom ritmu i da ce se Srbija uskoro pridruziti modernim evropskim zemljama.Pohvale za uspesno realizovan projekat.

fotoo

pre 8 godina

Na koridorima se napokon nešto radi.Ovo nekom već sad ne odgovara i ako je ovo jedan izuzetno zahtevan i bitan projekat za građane Srbije.Novi DOS je već spreman za kritiku.

Joki

pre 8 godina

Mislio sam "pisma podrske" iz devedesetih pa branjenje mostova telima na samom kraju te divne dekade behu eto za jedan zivot proveden u Srbiji vise nego dovoljni da mi sve rezervoare napune gnusanjem, gnevom i slicnim osecanjima , te da ce to vremenom samo bledeti i na kraju sasvim iscileti. Danas su se eto pojavili ovi jadni ljudi koji pisu ove komentare koji su objektivno na nivou Teletabisa. I znate sta , niti je to poslednji put da nam tako razaraju mozak niti ce to kratko da traje niti je vecina nas sposobna da to ignorise.

Narodno izborno pozorište

pre 8 godina

Diktator punom snagom u izbornu kampanju sa obmanama i lažima. Pomozimo Vučku da ozdravi tako što ćemo glasati za Dosta je bilo. Jedino Radulović zvuči normalno od svih izanđanih partija.

milos

pre 8 godina

Cim sam video ovu vest,morao sam da otvorim i komentarisem,ovo je jako lepo i ne znam zasto ljudi u komentarima toliko pljulju po vucicu,covek stvarno radi i ponosim se sto je on premijer nase drzave,napred srbijo u buducnost!

Marko

pre 8 godina

Ulaganja u infrastrukturu su preduslov za dobru i razvijenu privredu svake drzave. Moramo jos vise da ulazemo kako bi jos vise napredovali u svakom smislu i svakom pogledu.

Ivan

pre 8 godina

Putevi znace komunikacije, fabrike, posao, novi zivot,jer niko ne zeli da investira u drzavu u kojoj ne moze normalno da funkcionise drumski saobracaj,svaka vast,samo napred!

LE

pre 8 godina

Pa, ako ovako nastavi, Koridori će biti izgrađeni i pre roka Mrkinog roka. :) Šalu na stranu, dobro je kad se gradi i kad se radi, kad stane, obrali smo bostan.

Andrija

pre 8 godina

Na deonici Koridora 11 od Ljiga do Preljine asfaltirano je 36 kilometara od ukupno 40 kilometara autoputa sto samo govori o odlucnosti ove vlade da se cela Srbija umrezi sa koridorima i autoputevima i da zaboravimo kako je voziti se losim putevima!

Demokrata

pre 8 godina

Kroz komentare se menjaju samo imena a komentari isti i slicni. Jedan isti autor. I polako prvi komentari sa poziitvnom ocenom prelaze u vodjstvo. Bravo. Znaci sendvic i plus jogurt daju rezultat

Nenad

pre 8 godina

Prvo, na slici radnik otvara šampanjac a ne Aleksandar Za Dve Godine Vučić.
A drugo, ubacite neku prostoproširenu rečenicu u taj bot-reaktor. Providan je i glup k'o škola koju nema.

Gorann

pre 8 godina

Naše firme su u stanju da urade posao kvalitetno i u roku. Nadam se i verujem da se nećemo u budućnosti prepoznavati kao jeftina radna snaga.

Werewolf

pre 8 godina

Au, sunce ti, koliko botova. Ali kao da piše jedna te ista osoba. Toliko je providan način pisanja. Ovo se iz aviona vidi da je veštački i na silu pisano. Jadno.

MAGDALENA

pre 8 godina

PODRŠKA OVAKVIM I SLIČNIM INVESTICIJAMA. NE ZNAM KAKO NEKO NE VIDI DA SE U SRBIJI U POSLEDNJE 2 GODINE NON STOP NEŠTO RADI. PUTEVI, MOSTOVI, OTVARAJU SE FABRIKE...

Mirko

pre 8 godina

Natavimo li ovakvim tempom,uskoro cemo biti lider na Balkanu po broju kilometara auto-puteva,a dobri putevi zajedno generisu i nove investicje,nova radna mesta-jer niko nece da otvara fabrike tamo gde nema dobrih puteva,odnosno brzog i jeftinog transporta.

MomaSRB

pre 8 godina

Idemo u bolju buducnost ja jako verujem u to
(kule, 01. februar 2016 14:18)
Ti jako nemas mozak kad verujes u bolju buducnost u Srbiji sa ovim politicarima!

borivoje šurdilović

pre 8 godina

Шампањ пије Вучић Александре
покрај Љига, студене речице.
Кад' се напојио пенушава вина
'вако Вучић светини говорио...

бранкаа

pre 8 godina

Пробијање тунела Савинца је сигурно био најтежи део радова на овој деоници пута...

Neko

pre 8 godina

Imaju Spanija i Grcka autoputeve i pruge, pa im džaba, nezaposlenost i dug veći nego u Srbiji, prvo radna mesta uz koridor 10 obezbediti, pa tek onda 11 graditi, uostalom postoji pruga BG-Bar koja svojom rekonstrukcijom moze zameniti ovaj koridor....to je bar moje mišljenje...

Saska

pre 8 godina

Ja se slazem ako kazu da je ovo kampanja, ali onda je ovo kampanja od pocetka rada ove vlasti! Ovo se ne moze porediti sa ostalima i njihovim neradom

MIA

pre 8 godina

E samo me zanima kako će da do 2017.uradi trasu od Preljine do Požege,jer je obećao put do Zlatibora za sat ipo.A tu deonicu još nisu ni ugovorili.Doduše, možda je mislio helikopterom.

MomaSRB

pre 8 godina

Vucic je jos jednom pokazao da vodi racuna o svom narodu. To je pravi premijer
(klaudija, 01. februar 2016 14:17)
Jeste...tako sto mi svaki mesec krade 10% od plate! Vama ne moze sa uzme 10% sendvica i da puni budzet, ali moji 10% plate moze!

d76

pre 8 godina

“Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, već kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom”-sve rečeno u jednoj rečenici!

Gradjanin

pre 8 godina

A jel; on probijao?? Sta sutra otvara i probija? I svaki dan do izboraiako je to u suprotnsti sa zakonom ( clan 24 zakona o medijskoj kampanji u vreme izbora)

TheRiddler

pre 8 godina

Svaka cast premijeru Vucicu na njegovom radu i trudu koji ulaze u obnavljanje Srbije. Samo napred! Danas tunel, sutra skola, prekosutra fabrika...

cufna

pre 8 godina

Sve što ljudska ruka napravi, a za opšte dobro, predstavlja svetinju. Ako je to, uz opšte dobro, tekovina za budućnost, pogotovo je svetinja.

teodor

pre 8 godina

Dosta smo investicija i ulagača izgubili u prethodnom periodu samo zbog zaostajanja u izgradnji putne infrastrukture i zato nije važno ko plaća i kako važno je da će nam se svaki novi kilometar puta kojeg izgradimo isplatiti višestruko.

sasa

pre 8 godina

problem kod Vucica i kod ostalih sto narod vidi,nije blesav,ogromno iskustvo imaju u zadnjih 25 god,ne pise vam se dobro na izborima a za godinu dve verovatno rusenje ove vlade koja je najgora u istoriji,narod mu gladan a na svim poljima lideri.Nek naprave tv ankete po gradovima da vidi sta obican narod misli a ne namestena tv ukljucenja(mislim da je to vrh bio),autobusi dolaze na otvaranja krecenja,puteva.Najveca kletva dabogda Vucic pobedio i gledao pink 4 godine

boki

pre 8 godina

iza svake vučićeve govorancije ostane nešto konkretno,put, tunel ili most. za razliku od lidera bivšeg režima koji su se slikali na nekim livadama obećavajući da će tu nići neka fabrika. na tim istim livadama i dan danas niče samo trava.

nebo

pre 8 godina

komentari botova su kreativi na nivou pionira iz osnovne skole. "tesko prepoznatljivi". ziveo vodja. ziveo "progres". zivela partija.

svima im je sve super. nista ne bi menjali. vazno da su se "uglavili"

inace vucic nije u kampanji .... eto voli da se vozika u januaru po srbiji i slika za tv

Dragoslav

pre 8 godina

Premijer Srbije ne ide na godišnji odmor ali zato radi punom parom.Projekti se završavaju na vreme a gradi sa na mestima gde je to najpotrebnije za građane Srbije.

miki

pre 8 godina

pa radi li vlada i Vucic jos nesto sem sto se slikaju pred kamerama kad neimari nesto urade. To je neki poverenik iz ministarstva saobracaja trebao da vidi i cao. Tako se radi u normalnim zemljama.

slučajni posetilac "spontanog" skupa

pre 8 godina

ljudi mojii koji su ovo komentari ja nmg da verujem... mora da su mnogo dobri ti sendviči ili su ubacili i neki sokić(šampanjac! !??)... jad i tuga mada može i gore, na kraju će stv da veruju u to sto pišu ako već nisu počeli...

Crna ovca

pre 8 godina

Tunel 270 metara! Nije završen već tek probušen! Otvara Vučić! Nema druga posla! Samo zamajava prost narod! Koliko smo se zadužili sa tim Vućićem? Teško nama sa vama!

OO SNS BEZMOZGOVO

pre 8 godina

Ovo inače nije predizborna kampanja ovo su redovne aktivnosti našeg premijera! Da neko ne pomisli slučajno da ovo ima neke veze sa izborima...

objavite mi komentar

pre 8 godina

E bas zbog ovih prvih 40 komentara dole na pocetku koje je su pisali 2,3 ista coveka tacno se vidi po nacinu pisanja, duzini komentara i identicnom hvalospevu, JA CU OVAJ PUT IZACI NA IZBORE SAMO OVE DA SKLONIMO... Kako JADNO.

milе

pre 8 godina

Има премијер право, није важно колико која влада година владаа, већ како за то време унапреди државу у којој влада.

Ramona

pre 8 godina

Vladino delanje na infrastrukturnim projektima niko ne moze da ospori, stavise, niko nije mario za ovu oblast, kao i za sve druge segmente, svuda smo imali porazavajuce rezultate.

Mirkoni

pre 8 godina

Narod ne interesuje da li je neko vlast ili nije nego da li rade u interesu gradjana ili ne. Ovaj put je svakako od velikog znacaja za sve nas

Sinisa

pre 8 godina

Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, vec kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom sjajno je ovo izgovorio premijer i potpuno je u pravu, covek zivi onoliko koliko traju secanja na njega!

Slobodan

pre 8 godina

Ovo je veliki uspeh za sve građane Srbije. Konačno se auto-putevi grade nromalnom brzinom, kao i u svakoj drugoj evropskoj zemlji. Sve se može postići kada postoji politička volja i društveni konsenzus.

Dosta je bilo

pre 8 godina

Svaki uradjeni posao mora da se pohvali pa i ovaj. Sustinski problem ove i svake prethodne vlasti je što se odmah sve odmah politizuje i pripisuje sebi kao da je AV lično busio tunel. Raspoređivanje narodnog novca i kredita ta ulaganje je sasvim normalna stvar u svetu Razlika je sto tamo ne stoje stranački zaposleni novinari pored političara kad po zemlji vode kampanju za narodni novac.

Ivan

pre 8 godina

Koridor 11 je dobar iz vise razloga! Prvi je taj sto ce manje ljudi imati saobracajnih nezgoda na ibarskoj magistrali jer ce koristiti Koridor 11 ,a drugi je taj sto ce zahvaljujuci ovom projektu Srbija uspeti da privuce investitore. Investitori naravno nece da dodju tamo gde nije dobra infrastruktura.

ZLOBEX

pre 8 godina

Ovo običnom Srbinu uopšte ne treba, posebno ne ako se zbog ovog zadužuju i naši unuci. Ali zato mnooogo treba Našim okupatorima kako bi brže prevozili turski paradajz, grčke mandarine, makedonsku papriku i kosovsku ..... do evropskog tržišta.

Zvoncara

pre 8 godina

Premijer covek makar ima s cim da se pohvali, dok je njegovim protivnicima najbitnije da nadju dlaku u jajetu i to je jedina delatnost koju umeju da rade...

chicha iz borche

pre 8 godina

E, ovo je već za čika-doktore. Ima li šta u ovoj zemlji, bez obzira na značaj, da on ne otvori. Moj komšija je renovirao kupatilo pa se pita dali bi Vučko došao da ga otvori simboličnim puštanjem vode u WC šolju. Ako je hteo da se takmiči sa Đilasem koji je za svog mandata po Beogradu izgradio dva mosta, jedan završio, kilometre ulica, obnovio sve parkove izgradio nove škole i obdaništa i ništa, znači NIŠTA nije otvorio. Botine, ako ste zaboravili, most preko Ade otvorio je NAROD. Čitam prvih 30 komentara sve botina do botine. Imaju li ti ljudi trunku ponosa. Boje li se šta će im deca reći kada saznaju kojim se to "državnim poslom" njihovi roditelji bave. Toliko jednoličnosti, toliko ljudske bede na jednom mestu, toliko podaništva da se normalnom čoveku povraća. Čiča za svoje 72 godine života nije pripadao nijednoj stranci niti hoće ali znam da je, kojim slučajem, SNS u konkurenciji sa crnim đavojom nebi glasao za njih. Ako je većina zaboravila šta su Vučić i Toma radili do 2000. godine dok nisu ukrali program "žutima" ja nisam. Mnogi se nadaju da će ih narod oterati na izborima ali znajući Srbe, bojim se da to neće da se desi. Sećam se da je narod pod Slobom i sankcijama živeo kao stoka a ipak je pobeđivao glatko na izborima. Što bi rekao moj stari profesor:"Srpski narod je kao žena. Što ga više ..... on je sve bolji!"

Povidon

pre 8 godina

I sasvim slučajno se uvek pored premijera pojave novinari i kamermani. Pitam se ko radi posao premijera ako premijer otvara magacine, semafore, već otvorene fabrike i cevi?

Nenad

pre 8 godina

Srbija je pocela da se razvija. Malo po malo, ali sigurno ide napred. Bitno je da se konstantno radi. Ovako ce nasa zemlja biti privlacnija investitorima, a i mladi nece morati da beze iz zemlje u potrazi za poslom.

Zlatko

pre 8 godina

Kazu botovi: infrastruktura je vrlo bitna za jednu zemlju... ja nista strucnije i pametnije nisam cuo skoro. Gradimo inace tudjim parama od cega stranac uzima i profit i kajmak od kredita, i jos se hvalimo. Verovatno smo jedina zemlja gde politicari u uspeh ubrajaju postavljanje zvucne izolacije na autoputu, zamislite cak 28 njih na 40km... u svakoj zemlji se to podrazumeva a kod nas je uspeh cemu treba premijeru da se zahvaljuje, ajde bankine da brojimo

Bogoljub 1936

pre 8 godina

Samo nek se tako nastavi, radi i gradi, i potom ce biti veci priliv investicija... Kad imaju uslove mogu i da dodju ( po 13.34 ) Neka nam premijer kaze koliki je bio iznos stranih investicija u 2015 i u godinama od kada su on i njegovi na vlasti. Ako i to nije tajna kao mnogo sta.

Alek

pre 8 godina

16 komentara, 16 sendviča i sok. Kako je regulisano ako su poslati od jedne te iste osobe (zna li neko?), prvo nezdrava ishrana a drugo i mnogo bitnije izazivaju revolt kod običnih građana. Vaši komentari izazivaju kod običnog čoveka određenu vrstu gađenja, vi ste nešto slično kao i oni navijači Federera koji aplaudiraju i slave kad Novak napravi duplu servis grešku. Novak verovatno kaže u sebi, uz neku sočnu psovku "vi danas nećete slaviti na kraju to vam garantujem". Nadam se da ćete i vi izazvati istu reakciju kod mnogih građana Srbije, samo nastavite.

Sabahudin

pre 8 godina

"zvanični rok za završetak autoputa od Ljiga do Preljine je 25. avgust 2016." - Dakle: 1. put još uvek ne može da se koristi, 2. biće tu još dva tri otvaranja, 3. Vučiću je ostalo još 2-3 dana da se pojavljuje u kampanji

siniša

pre 8 godina

Najvažnije je da i naša preduzeća i firme kao i naši radnici rade i grade puteve koji su nam potrebni za kvalitetno povezivanje gradova i regiona.

Bokisa

pre 8 godina

Da bi se neka zemlja razvijala, neophodno je da se i saobracaj razvija. Mislim da je ovo samo pocetak, i da ce u bliskoj buducnosti biti jos vise radova.

Sanja

pre 8 godina

Bravo, samo neka se radi, najbolja kampanja, najpostenija! A ostali nek zavide, jer nisu bili sposobni ni pola ovoga da urade. Pa neka se pitaju zasto narod podrzava premijera Vucica

Puzla

pre 8 godina

Odlicno je to sto se svi regioni, kolko toliko ravnomerno razvijaju. Mislim da je Srbija danas dalego uglednija i cenjenija zemlja, nego sto je bila pre 10 godina. Cim je Srbija od svih zemalja na Balkanu, zabelezila ubedljivo najveci privredni rast, onda znaci da idemo u dobrom pravcu, i da tako treba nastaviti.

Kornelije

pre 8 godina

Vlada predvođena Vučićem svakodnevno sve više gradi i radi, što svakako znači da će Srbija imati znatno kvalitetniju putnu infrastrukturu koja joj je neophodna za privlačenje stranih investitora.

Slobodan

pre 8 godina

Ovo je veliki uspeh za sve građane Srbije. Konačno se auto-putevi grade nromalnom brzinom, kao i u svakoj drugoj evropskoj zemlji. Sve se može postići kada postoji politička volja i društveni konsenzus.

Dragan

pre 8 godina

Na deonici Ljig - Preljina dnevno radove izvodi oko 110 radnika sto je sjajan rezultat s obzirom na vreme i rok u kom je ova deonica uradjena!

teodor

pre 8 godina

Dosta smo investicija i ulagača izgubili u prethodnom periodu samo zbog zaostajanja u izgradnji putne infrastrukture i zato nije važno ko plaća i kako važno je da će nam se svaki novi kilometar puta kojeg izgradimo isplatiti višestruko.

MM

pre 8 godina

Nova putna infrastruktura ce privuci nove investitore u drzavu. Ne mozete moliti nekog da dodje da proizvodi nesto kod vas ako nemate saobracajnice kojima ce doci do neke lokacije. Tako da su novi putevi osnova ekonomskog i privrednog rasta i oporavka jedne drzave.

Kala

pre 8 godina

Da premijer nije ovako energičan i sposoban teško bi mi imali rezultate, njegova snaga i volja pokreću reforme, ovakakv čovek nam je potreban.

Ita Rina

pre 8 godina

Vucicu nisu bitni izbori niti blacenje politickih protivnika. Njemu je vazan rad, marljivost i odgovornost. Da su njegovi predhodnici malo vise radili za drzavu,a manje za sebe licno, mozda bi danas bili na vlasti.

Vladimir

pre 8 godina

Samo izgradbnjom auto puteva možemo da našu privredu unapredimo. Spajanjem regiona , gradova pa čak i država otvara se mogućnost otvaranja novih firmi , fabrika kao sto to pospesuje i turizam.

Lenka

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji ne gledaju sustinu. Kako neko moze da osudi ovako nesto samo zato sto je Vucic to uradio? Bitnije je sta je uradjeno nego ko je uradio

Mirko

pre 8 godina

Natavimo li ovakvim tempom,uskoro cemo biti lider na Balkanu po broju kilometara auto-puteva,a dobri putevi zajedno generisu i nove investicje,nova radna mesta-jer niko nece da otvara fabrike tamo gde nema dobrih puteva,odnosno brzog i jeftinog transporta.

Dragoslav

pre 8 godina

Premijer Srbije ne ide na godišnji odmor ali zato radi punom parom.Projekti se završavaju na vreme a gradi sa na mestima gde je to najpotrebnije za građane Srbije.

Zvoncara

pre 8 godina

Premijer covek makar ima s cim da se pohvali, dok je njegovim protivnicima najbitnije da nadju dlaku u jajetu i to je jedina delatnost koju umeju da rade...

LE

pre 8 godina

Pa, ako ovako nastavi, Koridori će biti izgrađeni i pre roka Mrkinog roka. :) Šalu na stranu, dobro je kad se gradi i kad se radi, kad stane, obrali smo bostan.

Sanja

pre 8 godina

Mi vise nemamo prava na smrt, ratove, greske jer smo mnogo zivota, vremena i ljudi izgubili u silnim godinama ratovanja dok su se druge zemlje razvijale i bogatile!

Marko

pre 8 godina

Ulaganja u infrastrukturu su preduslov za dobru i razvijenu privredu svake drzave. Moramo jos vise da ulazemo kako bi jos vise napredovali u svakom smislu i svakom pogledu.

Ivan

pre 8 godina

Putevi znace komunikacije, fabrike, posao, novi zivot,jer niko ne zeli da investira u drzavu u kojoj ne moze normalno da funkcionise drumski saobracaj,svaka vast,samo napred!

Ivan

pre 8 godina

Koridor 11 je dobar iz vise razloga! Prvi je taj sto ce manje ljudi imati saobracajnih nezgoda na ibarskoj magistrali jer ce koristiti Koridor 11 ,a drugi je taj sto ce zahvaljujuci ovom projektu Srbija uspeti da privuce investitore. Investitori naravno nece da dodju tamo gde nije dobra infrastruktura.

Flekica

pre 8 godina

Vucic sa ponosom moze da gleda na rezultate rada svoje vlade koja je za ove dve godine uradila za Srbiju mnogo vise nego sve predhodne od 2000. pa do danas.

бранкаа

pre 8 godina

Пробијање тунела Савинца је сигурно био најтежи део радова на овој деоници пута...

Mirkoni

pre 8 godina

Narod ne interesuje da li je neko vlast ili nije nego da li rade u interesu gradjana ili ne. Ovaj put je svakako od velikog znacaja za sve nas

Vanja

pre 8 godina

Tunel Savinac je sada od velikog značaja za put na kome se nalazi i njegovim probijanjem slave i radnici zajedno sa premijerom Srbije jer je to veliki uspeh.

TheRiddler

pre 8 godina

Svaka cast premijeru Vucicu na njegovom radu i trudu koji ulaze u obnavljanje Srbije. Samo napred! Danas tunel, sutra skola, prekosutra fabrika...

milos

pre 8 godina

Cim sam video ovu vest,morao sam da otvorim i komentarisem,ovo je jako lepo i ne znam zasto ljudi u komentarima toliko pljulju po vucicu,covek stvarno radi i ponosim se sto je on premijer nase drzave,napred srbijo u buducnost!

milе

pre 8 godina

Има премијер право, није важно колико која влада година владаа, већ како за то време унапреди државу у којој влада.

d76

pre 8 godina

“Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, već kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom”-sve rečeno u jednoj rečenici!

Sinisa

pre 8 godina

Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, vec kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom sjajno je ovo izgovorio premijer i potpuno je u pravu, covek zivi onoliko koliko traju secanja na njega!

Dele

pre 8 godina

Ova vest može samo da nas raduje,Vlada Srbije sve više gradi,u našoj zemlju svakim danom niču novi kilometri auto puta.Konačno postajemo normalna zemlja.

siniša

pre 8 godina

Najvažnije je da i naša preduzeća i firme kao i naši radnici rade i grade puteve koji su nam potrebni za kvalitetno povezivanje gradova i regiona.

Zoki

pre 8 godina

Sramota za B92 da dopusta ovolike aktivnosti botova. Nemoguce je da svi dolaze sa razlicitih IP ili MAC adresa. Meni 9 od 10 komentara ne prodje iako nema nicega uvredljivog ili slicno a kamoli da mi prodju dva komentara na istu temu.
Drugo, kad vise skinemo ove keramicare, grobare, vlasnike pecenjari, lazne doktore sa vlasti, sledece sto treba jeste identifikovati ove botove i javno ih na stub srama izloziti pa nek im deca i roditelji budu ponosni na njih.
Trece, ovi botovi ako su 4 osnovne zavrsili eto me pojescu si sesir. Pa tolko su tupi da svako moze da prepozna sta pise slobodnomisleci gradjanin Srbije a sta se pise po komandi.
Ne mozete nikog prevariti!

boki

pre 8 godina

iza svake vučićeve govorancije ostane nešto konkretno,put, tunel ili most. za razliku od lidera bivšeg režima koji su se slikali na nekim livadama obećavajući da će tu nići neka fabrika. na tim istim livadama i dan danas niče samo trava.

Puzla

pre 8 godina

Odlicno je to sto se svi regioni, kolko toliko ravnomerno razvijaju. Mislim da je Srbija danas dalego uglednija i cenjenija zemlja, nego sto je bila pre 10 godina. Cim je Srbija od svih zemalja na Balkanu, zabelezila ubedljivo najveci privredni rast, onda znaci da idemo u dobrom pravcu, i da tako treba nastaviti.

Jovica

pre 8 godina

Neki vec poceli da pljuju i vredjaju, aman ljudi, pa nece investitor slepera za Nemacku recimo preko njive da vozi.Uslov i to glavni uslov privrednog razvoja je ulaganje u putnu infrastrukturu!

Sanja

pre 8 godina

Bravo, samo neka se radi, najbolja kampanja, najpostenija! A ostali nek zavide, jer nisu bili sposobni ni pola ovoga da urade. Pa neka se pitaju zasto narod podrzava premijera Vucica

MAGDALENA

pre 8 godina

PODRŠKA OVAKVIM I SLIČNIM INVESTICIJAMA. NE ZNAM KAKO NEKO NE VIDI DA SE U SRBIJI U POSLEDNJE 2 GODINE NON STOP NEŠTO RADI. PUTEVI, MOSTOVI, OTVARAJU SE FABRIKE...

Ramona

pre 8 godina

Vladino delanje na infrastrukturnim projektima niko ne moze da ospori, stavise, niko nije mario za ovu oblast, kao i za sve druge segmente, svuda smo imali porazavajuce rezultate.

Bokisa

pre 8 godina

Da bi se neka zemlja razvijala, neophodno je da se i saobracaj razvija. Mislim da je ovo samo pocetak, i da ce u bliskoj buducnosti biti jos vise radova.

Andrija

pre 8 godina

Na deonici Koridora 11 od Ljiga do Preljine asfaltirano je 36 kilometara od ukupno 40 kilometara autoputa sto samo govori o odlucnosti ove vlade da se cela Srbija umrezi sa koridorima i autoputevima i da zaboravimo kako je voziti se losim putevima!

Saska

pre 8 godina

Ja se slazem ako kazu da je ovo kampanja, ali onda je ovo kampanja od pocetka rada ove vlasti! Ovo se ne moze porediti sa ostalima i njihovim neradom

Nenad

pre 8 godina

Srbija je pocela da se razvija. Malo po malo, ali sigurno ide napred. Bitno je da se konstantno radi. Ovako ce nasa zemlja biti privlacnija investitorima, a i mladi nece morati da beze iz zemlje u potrazi za poslom.

cufna

pre 8 godina

Sve što ljudska ruka napravi, a za opšte dobro, predstavlja svetinju. Ako je to, uz opšte dobro, tekovina za budućnost, pogotovo je svetinja.

Gorann

pre 8 godina

Naše firme su u stanju da urade posao kvalitetno i u roku. Nadam se i verujem da se nećemo u budućnosti prepoznavati kao jeftina radna snaga.

Nevena

pre 8 godina

Skoro cemo biti lider na Balkanu po broju kilometara auto puteva,a dobri putevi zajedno generisu i nove investicje,nova radna mesta jer niko nece da otvara fabrike tamo gde nema dobrih puteva..

Pavle

pre 8 godina

Lako je rusiti i unistavati,a najteza graditi i stvarati.Nadam se da ce Premijer nastaviti u istom ritmu i da ce se Srbija uskoro pridruziti modernim evropskim zemljama.Pohvale za uspesno realizovan projekat.

fotoo

pre 8 godina

Na koridorima se napokon nešto radi.Ovo nekom već sad ne odgovara i ako je ovo jedan izuzetno zahtevan i bitan projekat za građane Srbije.Novi DOS je već spreman za kritiku.

Jasmina

pre 8 godina

Ovaj put koji je u izgradnji je od suštinskog značaja za razvoj jugozapadne Srbije i to je kapitalni projekat koji ova vlada završava u roku.

Đetić

pre 8 godina

Svaka cast komsije, uskoro i vi dobijate moderni tunel. Ozbiljna duzina, cestitke. Drago mi je da Srbija popravlja i gradi puteve, ona je veza svima nama sa Evropom.

Željka

pre 8 godina

U svaki deo Srbije neophodno je uložiti u infrastrukturu koja je očajna. Podržavam svaki trud da Srbija ima puteve i pruge na pristojnom nivou.

Kaja

pre 8 godina

Srbija je pobedila još jednu prepreku koja je imala na ovom putu.Savinac je tunel koji skraćuje put i sada prepreke nema.Bravo za Vučića koji realizuje ovakve projekte od kapitalnog značaja.

Nevenka

pre 8 godina

Premijer Vučić odlično radi svoj posao i odlično zna da je kljuć još većeg rasta naše ekonomije leži u podizanju putne infrastrukture u Srbiji!

Lena

pre 8 godina

Premijer je pokazao da je sposoban da vodi državu i da ume da završava sve projekte u roku koji su od suštinskog značaja za razvoj Srbije.

Jevrosima

pre 8 godina

Radovi teku kako je i planirano, ne kasni se sa nicim, to je samo dokaz koliko je ova sadasnja vlast ozbiljna u odnosu na onu predhodnu koja je samo obecavala.

Gavra

pre 8 godina

Iako ga kritikuju žuti iz opozicije Vučić ima više rezultata nego sve vlasti za proteklih 25 godina.Žuti za svojih 12 godina nemaju baš ni jedan rezultat.

Jovan

pre 8 godina

Srbija ulaže u saobraćajnice, autoputeve, jer zna da bez toga nema razvoja privrede, bezbednosti učesnika u saobraćaju, ali ni investiranja i dolaska stranog kapitala. Nakon koridora 10, sada su vrlo intezivni i radovi na Koridoru 11. Otvaranje deonica je svečanost za celu Srbiju.

antiparazit

pre 8 godina

Svečano otvaranje projekta "Tunel"?
Sta je sledeće? Svečano otvaranje projekta "Sledeći tunel"?

Bože sačuvaj i sakloni, koje ispiranje mozga.

Ivanka

pre 8 godina

Izgradnjom što više pute znači će po najviše našoj ekonomiji da bude još čvrća i bolja i da iz godine u godinu sve više napreduje!

Slavica Kula

pre 8 godina

Takve vesti su uvek dobrodosle jer je to veliki deo radova na Koridoru 11 koji je jedan od preduslova za dolazak investitora u srbiju, kao deo infrastrukturne mreze. Sampanjac je najmanje sto su zasluzili.

MilanMM

pre 8 godina

Kilometri i kilometri novog kvalitetnog auto puta. Pitam prošle premijere vlada, zašto oni nisu radili koridore i bušili tunele? Zbog njihovih malverzacija svi putevi obiđoše oko Srbije.

Ilija

pre 8 godina

Vučić odlično zna da će se ulaganje u putnu infrastrukturu Srbiji isplatiti kroz dolazak stranih investitora, tako da je pametno odlučio da ulaže u puteve.

Branislav

pre 8 godina

Period stagnacije je tamo negde iza nas, svetla buducnost koja ce privlaciti ljude da rado putuju kroz Srbiju je dugozeljeni cilj. Ponosan na razvoj puteva u Srbiji.

Viktorija

pre 8 godina

Koridor 10 je projekat od nacionalnog znacaja za celu zemlju, zato je ovaj dan tako poseban. I te kako ima povoda za slavlje.
(Dusan, 1. februar 2016 15:39)

Naravno, bote, al' OVO JE KORIDOR 11.

Kuku, majko, gde vas samo nalaze!

Ova vest bi mi bila pozitivna da nije ovolikih botova. Ovo je čist autogol, i budi mi averziju i prema VUČIĆU i prema SNS-u.

Džaba je bušio.

Kole

pre 8 godina

ovakav uspeh Srbije moze mrzeti i bljuvati samo ko je necovek, ne razumem ove tzv. ljude koji ovo pljuju i prebacuju na losu stranu, stvarno je sramota.

Violeta

pre 8 godina

Premijer Vučić je radan čovek koji sve što radi radi isključivo u interesu Srbije i svih gradjana i veoma brzo će ova vlada na čelu sa Vučićem Srbiju pretvoriti u modernu i jaku državu!

Dragan

pre 8 godina

Putevi su neophodni za razvoj Srbije jer svi proizvodni pogoni se nalaze u blizini autoputeva.Vučić sve puteve i projekte završava u roku zato je pokazao da je sposoban da radi i gradi.

Hina

pre 8 godina

Medije pricaju kako vucic koristi svaku priliku da se slika za medije. Da su prosli vlasti otvarali putevi i tuneli i oni bi se slikal. nisu imali gde. jer nisu nista radili. samo su pricali.

Konan

pre 8 godina

Mozete da napadate Vucica koliko hocete,budete opsednuti sendvicima i botovima,ali je cinjenica da ovaj covek radi punom parom,a sve za dobrobit Srbije.
(gotov je, 01. februar 2016 16:45)

Komentar pobedio, sa sve nick-om :)

Fotelja

pre 8 godina

Poruka za sve one što se utrkuju ko će biti kreativniji u pljuvanju Vučića, bolje se ugledajte malo i radite nešto. Da ste bar upola kao on imali snage i volje, odavno bi nam bilo bolje.

hronicar

pre 8 godina

Bez dobre komunikacije nema ni napretka.Infrastruktura zemlje je jedna od njenih zila kucalica..jer povezuje gradjane svakodnevno sa ostatkom sveta

Miloš Bor

pre 8 godina

Bitno je da država ima dobru putnu mrežu i da su svi delovi zemlje dobro povezani jer investitori retko ulažu u one delove zemlje koji imaju lošu putnu infrastrukturu.

thn

pre 8 godina

Potpuno je premijer Vucic u pravu kada kaze da se ova vlada na celu sa premijerom Vucicem meri kilometrima uradjenih puteva,mostova,novih kuca unistenih od poplava,klizista...itd.za razliku od bivseg rezima koji se merio godinama vladanja bez rezultata po gradjane

Darko

pre 8 godina

Sve cestitke pre svega putarima koji su marljivo i naporno radili na koridoru 11,takodje sve cestitke Vladi Republike Srbije na ulozenom novcu.

Borka

pre 8 godina

Realizacijom ovog projekta doći će do opšteg ubrzanja tranzitnog saobraćaja, unaprediće se nivo usluga, olakšaće se međunarodni trgovinski tokovi i transport putnika. Svaka država bi ovo poželela.

gotov je

pre 8 godina

Mozete da napadate Vucica koliko hocete,budete opsednuti sendvicima i botovima,ali je cinjenica da ovaj covek radi punom parom,a sve za dobrobit Srbije.

aleksa

pre 8 godina

Ih kakvi ste, pa nece Vucic i vlada odneti koridor u grob nego ce ga ostaviti Srbima. Samo lupaju neradnici koji nisu uzeli nikad lopatu u ruke i koji po netu pljuju vladu sto im ne posadi cvece ispred sopstvene zgrade. A ne bi se setili ni kafu da im iznesu i kad bi ovi stvarno dosli... pih sljam ljudski ste

Drug Dzemal Bijedic

pre 8 godina

"Jos jednom su vjeste ruke neimara ostvarile trijumf nad kamjenom i stijenom omogucivsi na taj nacin povjezivanje i zblizavanje kako privrednih subjekata tako i bratskih krajeva nase domovine." (Lepa Sela Lepo Gore)

Zoran

pre 8 godina

Vlada i premijer Vučić su se maksimalno angazovali da izgrade putnu infrastrukuru u Srbiji kako treba, jer od toga cemo svi imati koristi,a posebno naša ekonomija!

Logika

pre 8 godina

Ovolika medijska histerija oko jednog tunela i još nedovršene deonice od 40 km samo potvrđuje crne slutnje da će Koridor 11 od granice sa Rumunijom do granice sa Crnom Gorom praviti bar koliko i nedovršeni Koridor 10 - biće završen do 2040. ili 2045. otprilike u trenutku kada NASA bude završavala prvu koloniju na Marsu i počinjala drugu. Život, nažalost, prolazi. Ova bagra mora da se zbaci sa vlasti, zbog manjih promašaja smo i poslali Tadića i žute u prošlost.

Gradjanin

pre 8 godina

A jel; on probijao?? Sta sutra otvara i probija? I svaki dan do izboraiako je to u suprotnsti sa zakonom ( clan 24 zakona o medijskoj kampanji u vreme izbora)

draga

pre 8 godina

bravo Vucicu,nisu bitne godine vladavine vec kilometri asvalta,nista mu ne mogu zameriti covek me svakim danom sve vise odusevljava svojim izjavama

Millennium

pre 8 godina

Srbija nezadrživo srlja u progres!!! Ne vi maliciozni, nema to nikakve veze što se približavaju izbori pa se svaki dan u Srbiji nešto novo otvori. Naš Premijer gradi stalno, ali se slučajno potrefilo da se sve privede kraju baš sada. Mislim, ne gradi naš Premijer lično, imaju tu i radnici, ali je sve iz Njegove volje proisteklo, tako da mu to dođe isto. I za slučaj da ste nepismeni i da ne možete sami da skontate šta piše u tekstu, ja ću kao i ovi dobri ljudi da vam ponovim po stoti put u istoj formi da bi lakše zapamtili. Dobri putevi su bitni za naš put u EU. Hvala Vučiću što je sagradio put pre roka. Mislim ne on, nego radnici, ali isto je to.

Alek

pre 8 godina

16 komentara, 16 sendviča i sok. Kako je regulisano ako su poslati od jedne te iste osobe (zna li neko?), prvo nezdrava ishrana a drugo i mnogo bitnije izazivaju revolt kod običnih građana. Vaši komentari izazivaju kod običnog čoveka određenu vrstu gađenja, vi ste nešto slično kao i oni navijači Federera koji aplaudiraju i slave kad Novak napravi duplu servis grešku. Novak verovatno kaže u sebi, uz neku sočnu psovku "vi danas nećete slaviti na kraju to vam garantujem". Nadam se da ćete i vi izazvati istu reakciju kod mnogih građana Srbije, samo nastavite.

Bojan

pre 8 godina

Koridor 10 je projekat od nacionalnog znacaja za celu zemlju, zato je ovaj dan tako poseban. I te kako ima povoda za slavlje.
(Dusan, 1. februar 2016 15:39)

Care, ovo je deo puta Koridora 11, Ljig-Takovo-Preljina-Cacak itd. U ostalom pise I u tekstu. I ako komentare pisete po komandi, mozete barem da procitate tekst pre baljezganja.

Kosta

pre 8 godina

Nije se godinama radilo na novim putevima, samo su se krpili stari, a i to neredovno. Prosto je milina gledati ove slike i shvatiti da od Ljiga prema Preljinama postoji autoput. Koliko će se samo povećati bezbednost putnika na ovom delu puta!

OO SNS BEZMOZGOVO

pre 8 godina

Ovo inače nije predizborna kampanja ovo su redovne aktivnosti našeg premijera! Da neko ne pomisli slučajno da ovo ima neke veze sa izborima...

mishabgd

pre 8 godina

botovi.........preteraste brate.....ajd malo se opustite do proleca a onda nece nista boleti.... bice gotovo za cas posla...a posle,otvaranje sampanjca sleduje nama normalnima.
veliki pozdrav NE naprednima, grupisimo se i terajmo ove u ruznu istoriju.mislim da su se preracunali za izbore

Damjan

pre 8 godina

I pored toga sto je u Srbiji zimsko doba i sto gradjevinska sezona nije u jeku, nasi radnici svakodnevno i bez odmora rade na realizaciji Koridora 10, naseg ponosa iz oblasti putne mreze.

Zlatko

pre 8 godina

Kazu botovi: infrastruktura je vrlo bitna za jednu zemlju... ja nista strucnije i pametnije nisam cuo skoro. Gradimo inace tudjim parama od cega stranac uzima i profit i kajmak od kredita, i jos se hvalimo. Verovatno smo jedina zemlja gde politicari u uspeh ubrajaju postavljanje zvucne izolacije na autoputu, zamislite cak 28 njih na 40km... u svakoj zemlji se to podrazumeva a kod nas je uspeh cemu treba premijeru da se zahvaljuje, ajde bankine da brojimo

Nikola

pre 8 godina

Mislim da do skora nismo ni mogli da sanjamo da ćemo uskoro odavde, iz Beograda ka Užicu, zlatiboru i Crnoj Gori ići autoputem. Sad je evidentno da će se to u nekoj bližoj budućnosti desiti. Počelo je otvaranje deonica i na Koridoru 11.

Mare

pre 8 godina

Ovaj potez je od kapitalnog značaja za našu državu, Srbija polako, ali sigurno sve više i više napreduje i ako se ovako nastavi naše građane očekuje bolji i lagodniji život u odnosu na raniji period. Svaka čast za ovakav potez i iskreno se nadamo da će ovako biti u kontinuitetu.

wishman

pre 8 godina

Bio sam danas tamo,zaista je izgledalo velicanstveno,dobro je da se ovakvi projekti privode kraju,daju nadu da ova zemlja moze da se razvije i da nas cekaju bolji dani.

Down with dictators

pre 8 godina

Jednom rukom pije sampanjac a drugom proverava da li botovi rade svoj posao na portalima. Da je nas vrhovni vodja uradio ista za ovu zemlju ne bi koristio intelektualne amebe da na tako jadnicki i providan nacin pokusava da utice na javno mnjenje.

Jovke

pre 8 godina

Ako nemamo modernu i razvijenu putnu mrezu strani investitori ce nas zaobilaziti u sirokom luku. Iz tog razloga je ovaj Koridor 10 toliko vazan.

VladimirNS

pre 8 godina

Polako se grade putevi i to su odlicne vesti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 1. februar 2016 14:28) # Link komentara
Polako i presporo se grade puteve u Srbiji već 30 godina, otvaraju iste deonice pred svake izbore i uzima lova za radove. Zato smo na dnu Evrope po svemu.

chicha iz borche

pre 8 godina

E, ovo je već za čika-doktore. Ima li šta u ovoj zemlji, bez obzira na značaj, da on ne otvori. Moj komšija je renovirao kupatilo pa se pita dali bi Vučko došao da ga otvori simboličnim puštanjem vode u WC šolju. Ako je hteo da se takmiči sa Đilasem koji je za svog mandata po Beogradu izgradio dva mosta, jedan završio, kilometre ulica, obnovio sve parkove izgradio nove škole i obdaništa i ništa, znači NIŠTA nije otvorio. Botine, ako ste zaboravili, most preko Ade otvorio je NAROD. Čitam prvih 30 komentara sve botina do botine. Imaju li ti ljudi trunku ponosa. Boje li se šta će im deca reći kada saznaju kojim se to "državnim poslom" njihovi roditelji bave. Toliko jednoličnosti, toliko ljudske bede na jednom mestu, toliko podaništva da se normalnom čoveku povraća. Čiča za svoje 72 godine života nije pripadao nijednoj stranci niti hoće ali znam da je, kojim slučajem, SNS u konkurenciji sa crnim đavojom nebi glasao za njih. Ako je većina zaboravila šta su Vučić i Toma radili do 2000. godine dok nisu ukrali program "žutima" ja nisam. Mnogi se nadaju da će ih narod oterati na izborima ali znajući Srbe, bojim se da to neće da se desi. Sećam se da je narod pod Slobom i sankcijama živeo kao stoka a ipak je pobeđivao glatko na izborima. Što bi rekao moj stari profesor:"Srpski narod je kao žena. Što ga više ..... on je sve bolji!"

Vučiću oženi me

pre 8 godina

Sva Vučićeva svečana otvaranja:
Beograd na vodi za 30 godina.
Dovršen Prokop koji ipak nije dovršen.
30km puta.
25km puta.
16km puta.
Tunel.
Otvaranje već otvorene fabrike cipela.
Ne zaboravimo da je pre neku nedelju bio i na veličanstvenom otvaranju školskog klozeta u Novom Pazaru, gde je na sva usta hvalio neverovatne slavine i šarene zidove.

Sve sami uspesi. Ne, to uopšte nije predizborna kampanja, nego je premijera nužda naterala. Velika.

lun

pre 8 godina

Ovi placeni obecanjima,ili novcem( nebitno) da pisu ove komentare dosadise vise sto se kaze i Bogu.Pitam se da li imaju neku knjigu,spisak,sta li vec odakle prepisuju jer svi komentari su napisani po istom sablonu.Jadno,pa ljudi dajte malo kreativnosti,ubacite nesto svoje ne budite poput robota,malo maste i po neke svoje reci ili misljenja( naravno u skladu sa direktivama).Da vas cujemo!!!!Najkreativnijem pohvale!

Werewolf

pre 8 godina

Au, sunce ti, koliko botova. Ali kao da piše jedna te ista osoba. Toliko je providan način pisanja. Ovo se iz aviona vidi da je veštački i na silu pisano. Jadno.

mirko

pre 8 godina

Bas sam primetio svi radnici pa i oni sto se provlace kroz prolaz( rupu) sa druge strane imaju nova radna odela i svetlece nove prsluke...znao sam da je neko iz vrha prisutan i da je sve montirano za slikanje i tv...bedno da bednije ne moze biti.

car je go

pre 8 godina

Bravo. 36km puta po 36km puta, pa na kraju bude i čitavih 72km puta. I za svaki sledeći korak mora po jedna proslava da se upriliči. Da mi je neko nekad pričao da ću svojim očima gledati ovakav cirkus svakog dana, rekao bih mu da je lud. Sve što ovi rade je jedna teška prevara i veoma loša predstava. Sramno, prizemno i bedno.

SVI NA IZBORE!

џангризалосаурус

pre 8 godina

Шампањац? Забрањено је и кажњиво пити на послу, а закон је исти за све.

nebo

pre 8 godina

komentari botova su kreativi na nivou pionira iz osnovne skole. "tesko prepoznatljivi". ziveo vodja. ziveo "progres". zivela partija.

svima im je sve super. nista ne bi menjali. vazno da su se "uglavili"

inace vucic nije u kampanji .... eto voli da se vozika u januaru po srbiji i slika za tv

huntelaar

pre 8 godina

i naravmo moj komentar se ne izbacuje, kad je cenzura ovde, mogu tek da zamislim na ostalim mestima.. Poz botovi trudite se jos malo, sram vas bilo. Samo mi nije jasno kako mozete takvi da budete, kakav bre to covek treba da budes.. ljige

mislilac

pre 8 godina

Pa ovu deonicu koridora je licno dogovorio Boris Tadic sa Alijevim, ovo je bio drugarski aranzman s tim da je Alijev poklonio i 3 miliona evra da se sredi tasmajdanski park pod uslovom da u parku bude i bista njegovog oca Gajdara. Radove je izvodila tj izvodi azrebejdzanska firma Azvirt i oni su obecali Tadicu da ce zadrsiti do 2017 god i da ce 50 posto biti domaca operativa. Sta ova vlast ima sa tim osim sto otvara put nije mi jasno ?

Sabahudin

pre 8 godina

"zvanični rok za završetak autoputa od Ljiga do Preljine je 25. avgust 2016." - Dakle: 1. put još uvek ne može da se koristi, 2. biće tu još dva tri otvaranja, 3. Vučiću je ostalo još 2-3 dana da se pojavljuje u kampanji

Povidon

pre 8 godina

I sasvim slučajno se uvek pored premijera pojave novinari i kamermani. Pitam se ko radi posao premijera ako premijer otvara magacine, semafore, već otvorene fabrike i cevi?

Иван Грозни

pre 8 godina

Коридор је пројекат од круцијалног значаја за развој краја кроз који пролази. Само нека се ради!

Lana

pre 8 godina

Koliko prethodna vlast nije marila za putnu infrastrukturu, toliko ova ulaže u mnoge deonice, jer su uvideli značaj putne infrastrukture, uliko je dobra stranim investitorima ćemo biti pristupačniji a i mi sami ćemo se brže i lakše kretati..

Reč odgovornost nije u rečniku..

pre 8 godina

Treba sputati silne saobracajne nesrece! Svakih danom im ima.
(oblak, 01. februar 2016 14:00)

Ovaj nije zaslužio sendvič!

Dr.Gospodin

pre 8 godina

Tunel ce nam doneti boljitak ? Radio sam dugo u inostranstvu , i premijer tamo ne ide od tunela do tunela , od lifta do okrecenih zeleznickih stanica da se slika i da obecava ljudima raj , drzi se dostojanstveno , radi svoj posao koji nije otvaranje tunela ,ali zato nicu fabrike sa po 5000 radnika svaki drugi dan malte ne ... Zato ja ovo izivljavanje , silovanje kampanje 200 na sat(a rekao je 10 dana) smatram ponizavanjem zdrave pameti ovog jadnog naroda koji nece osetiti boljitak zbog okrecenog prokopa i probijenog tunela . Koliko je tunela po Srbiji ? Da li vi zbog toga imate vece plate ? nee...radite za manje od 20 000 a on trza sampanjac ....

MIA

pre 8 godina

E samo me zanima kako će da do 2017.uradi trasu od Preljine do Požege,jer je obećao put do Zlatibora za sat ipo.A tu deonicu još nisu ni ugovorili.Doduše, možda je mislio helikopterom.

Crna ovca

pre 8 godina

Tunel 270 metara! Nije završen već tek probušen! Otvara Vučić! Nema druga posla! Samo zamajava prost narod! Koliko smo se zadužili sa tim Vućićem? Teško nama sa vama!

mirko

pre 8 godina

bivsi ministar informisanja me je izgleda uzeo na zub! nedeljama mi ne objavljuju ni jedan komentar ovi nekada slobodni mediji ali zato botovske komentare pustaju ko zeljko partizan

RANKO VILIS

pre 8 godina

Svaka magistrala je kotrak ka budućnosti, ka EU, SAD, Kini, Rusiji, svetu , ka svima koji nas hoće i žele, deonica od 4o km je veoma važna i za naše gradjane jer imaju put u takvu budućnost.

Zvizdac

pre 8 godina

Juce gledam emisiju SAT patrola do stare Planine. Takav put ni u Burkina Faso ne postoji. A hocemo turizam i skijalista.Nije ni cudo sto Falkseteiner pobeze. A ovaj nas nateze flasu za tunel i za projekat koji nparavise" bivsi" Mozda ce drugu flasu da nategne kada se tunel omalterise

roto kos je srce srbije

pre 8 godina

Ljudi, usporite malo sa ovim otvaranjima... Propice nam se premijer.. Svaki dan sampanjac, mnogo je... Mislite malo na njegovo zdravlje..

Covek

pre 8 godina

Ali nema 5 komentara podrske Vucicu a da nisu botovi bez mozga. Svidja mi se ovo, Veliki Vodja puca po savovima. Pa narod nije ovca za sisanje kao sto diktator to misli. Apsolutno nista nije uradjeno u ovoj drzavi za 4 godina. Unazadio nas je i vratio u 90-te, a stalno otvara vec otvorene stanice, fabrike i puteve koj su drugi zapoceli ili vec sagradili i otvorili. Stvaranje Severne Koreje ovde ti ne ce uspeti.

Miroslav Aksic

pre 8 godina

Zna se ko u ovoj drzavi radi. Svaka cast Vucicu na tome sto se trudi, ali deo naroda to ne primecuje. Ne mozete ljudi sve osetiti i videti, za boljitak je potrebno vremena.

Vasilije

pre 8 godina

Džabe se pojedinci ovde trude da unize ono što radi Vlada i Vučić, građani dobro vide ko se bori za bolji standard, a o tome svedoči i podrška Vučiću.

superbot

pre 8 godina

Ljudi otvaramo takmičenje za naj-super-mega-bota. Mora da bude najkreativniji. Nagrada je godinu dana besplatnih sendviča sok i učlanjenje u DS.

да да

pre 8 godina

А Појате - Прељина ? Зар мислите да смо на то заборавили ??? Лажови једни ! Праве вељин аутопут који води буквално никуда уместо да повежу пар милиона људи у централној србији !!!!! Назадно, нема шта !!€

Dragoljub

pre 8 godina

Poznajen dosta botova i znam njihov mentalni kapacitet. 95% komentara u korist Vucica ovde ostavljaju njegovi botovi (takozvani internet tim). Toliko se prepoznaju njihovi komentari da je svakom mislecem coveku ovo smesno :) Inace, botovi se hrane obecanjima stranke da ce dobiti posao u drzavnoj firmi, i hrane se sendvicima i vodom sto doduse dobijaju svaki dan. Samo super botovi, to su sefovi internet tima ponekad dobiju koje radno mesto u javnim preduzecima, a posle to moraju da odrobijaju zajedno sa svojim timom. Inace inrenet tim je cela jedna mreza, sefovi lokalnih inrternet timova konrolisu broj komentara koje njihovi botovi moraju da napisu i da se isti objave. Ako bot ne izbaci dovoljan broj komentara, onda mu se preti kako ce biti izbaceni iz tima i kako od njihovog zaposlenja nema nista. Da ludilo bude vece, postoji takmicenje izmedju ineternet timova razlicitih gradova, zamislite. Onda neko od funkcionera na koktelu pohvali internet tim koji je najbolje radio, ciji su botovi imali najvise objavljenih komentara. Cilj je spinovanje i kreiranje javnog mnjenja. kao sto je Gebels radio za Hitlera. Srbijo, osvesti se !!! Na izborima pokazi da ovde nije sva zdrava pamet otisla iz zemlje...

mrki

pre 8 godina

,,mi vise nemamo prava na smrt,ratove i greske..."-znaci decko je devedesetih i prvih godina dvadeset prvog veka ispunio svoje najmracnije opsesije i poroke , a sada decko glumi majku terezu...kakav licemer..ali sve se vraca , sve se placa...ja ne zaboravljam te godine pakla u koje su nas uvalili ovi isti ljudi koji opet vladaju ...

Dosta je bilo

pre 8 godina

Svaki uradjeni posao mora da se pohvali pa i ovaj. Sustinski problem ove i svake prethodne vlasti je što se odmah sve odmah politizuje i pripisuje sebi kao da je AV lično busio tunel. Raspoređivanje narodnog novca i kredita ta ulaganje je sasvim normalna stvar u svetu Razlika je sto tamo ne stoje stranački zaposleni novinari pored političara kad po zemlji vode kampanju za narodni novac.

19.700 m, probijeno 1905.god.

pre 8 godina

"Desna cev tunela Savinac dužine 270 metara na Koridoru 11, u blizini Takova, probijena je danas..."

I svečano otvorena, kao Simplonski tunel:)

Milosav

pre 8 godina

Nas neumorni premijer radi vredno kao pcelica, svugda stigne, otvara visoke peci, prokope, tunele, fabrike. Da li vi shavatate koliko vam je dobro sa njim na celu?? Nemoj nekom da je palo na pamet da glasa ni za koga drugog osim za Njega i njegove pulene. Samo sa Vucicem u bolju i svetliju buducnost!

Veliki brat

pre 8 godina

Koliko besmislenih komentara, ali ovaj:

– Realizacijom ovog projekta doći će do opšteg ubrzanja tranzitnog saobraćaja, unaprediće se nivo usluga, olakšaće se međunarodni trgovinski tokovi i transport putnika. Svaka država bi ovo poželela.
(Borka, 1. februar 2016 18:18)

Kojih međunarodnih trgovinskih tokova na putu Ljig-Požega? Nivo kojih usluga će biti unapređen i GDE?


Drugo, kada će biti gotova deonica Ljig-Obrenovac? A gde ćemo onda iz Obrenovca, tj. kako bezbedno doći do Beograda?


A što se tiče ovog tunela, i generalno deonice na kojoj se tunel nalazi, ona se gradi kroz KONCESIJU, tj. što investitor pre završi deonice, pre će početi sa NAPLATOM.


A tamo gde je VLADA investitor, nije bitno da se što pre završi put i počne NAPLATA putarine, već se odugovlači, nameštaju se tenderi i daju se nekim sumnjivim privatnim firmama koje radnike plaćaju 20.000 dinara.
Pa koliko godina je trebalo da kod Novog Sada postave kućice za naplatu putarine?


Na ovoj deonici gde je pomenuti tunel naši radnici su imali platu 50.000 dinara.

Zašto toliko i Vlada ne plati radnike na putu Kragujevac-Batočina ili na Koridoru 10?
Ne, tu je bitno da posao rade oni koji daju procenat vladajućoj stranci (koja god da je, jer su i prethodni to radili) dok radnici imaju platu 200e, a koga briga kad će deonica biti gotova.

ZLOBEX

pre 8 godina

Ovo običnom Srbinu uopšte ne treba, posebno ne ako se zbog ovog zadužuju i naši unuci. Ali zato mnooogo treba Našim okupatorima kako bi brže prevozili turski paradajz, grčke mandarine, makedonsku papriku i kosovsku ..... do evropskog tržišta.

Ne razumem...

pre 8 godina

Izvinte, moze li neko da mi objasni u cemu je zasluga Vucica u probijanju ovog tunela? Izgradnja koridora se finansira iz kredita I delom sredstvima Republike Srbije, citaj novcem poreskih obveznika odnosno nas gradjana. Osim toga koridor je pocveo da se gradi mnogo pre nego sto je ova garnitura dosla na vlast. Zaista ne vidim u cemu je zasluga premijera sem ako nije uhvatio lopatu ili asov u ruke I radio barabar sa ovim radnicima sa slike.

Milos

pre 8 godina

Uopste mi se ne svidja ovaj put na slici. Smerovi nisu razdvojeni kao svuda, nema nekoliko metara izmedju. To je opasno, a i nocu smetaju svetla automobila iz suprotnog pravca. Tako se ne radi auto-put!
A takodje kroz lepu Sumadiju, je trebalo uraditi srednji deo da bude sirok, da bude zemlja izmedju, a nhe asfalt, i da moze da se posadi neko rastinje, koje em lepo izgleda em nocu blokira svetlost farova.

Naravno ne znam da li je ona fotografija autenticna ali ako jeste, onda je ocaj.

Khimki

pre 8 godina

A gde da idem i sta da vozim kada mi je plata 400eur kao masteru ekonomije drzavnog univerziteta? Jesam nesposoban, priznajem. A divim se tunelu kao i Strazevici, Zelezniku i Lipaku. Kapiram da ovi jadni botovi nemaju ni ovih 400 pa onda bolje da cutim i sacuvam posao jer ima ko hoce sa megagigasegamega faksom.

stevopavlovic1

pre 8 godina

Rad rad i samo rad, to je ono sto karakterise ovu Vladu
(stevopavlovic1, 01. februar 2016 14:23)
Izvinite ljudi, uRADio sam se pa lupam ko otvoren prozor. Uskoro krećem na odvikavanje.

otac Makarije

pre 8 godina

Zaboravih: da nisu "zuti" bili ti koji su ovaj posao izgradnje autoputa Cacak-Preljina ugovorili i zapoceli njegovu realizaciju? Doduse i to je imalo cenu: Beograd je u Tasmajdanu morao da podigne spomenik azerbejdzanskom diktatoru - njihovom Slobodanu Milosevicu.

Ccc

pre 8 godina

Firma iz Azerbajdzana? Kredit iz AZERBAJDZANA???
Ja mislio oni su daleko iza nas... vrv uslovi losiji nego da smo uzeli od Svajcarske na primer... a od njih vrv ne bi ni dobili, samo od Kazahstana, Etiopije, Azerbajdzana i slicnih... beda...
A ko ce i od cega vracati? Zaduzili ste nas koliko svi prethodni zajedno...

deda miki

pre 8 godina

A gde je račun za taj šampanjac i od čijeg novca je kupljen? Što se tiče Savinca, nije ga prokopao kralj AV već vlade u decenijama ispred!

Bogoljub 1936

pre 8 godina

Samo nek se tako nastavi, radi i gradi, i potom ce biti veci priliv investicija... Kad imaju uslove mogu i da dodju ( po 13.34 ) Neka nam premijer kaze koliki je bio iznos stranih investicija u 2015 i u godinama od kada su on i njegovi na vlasti. Ako i to nije tajna kao mnogo sta.

Tuzni hrast

pre 8 godina

Stanovnici Savinca su uradili paralelni projekat gde bi se potpuno zaobislo ovo brdo, njihovo mesto i pokojni hrast i sve bi bilo jeftinije 14 miliona evra. Sram vas bilo lopovi!

2+2=5

pre 8 godina

otvori tunel pa odgovara na pitanja j.karleuse na tv-u koji drzi peconi jos samo da se snimi u jakuziju sa macom diskrecijom dok telefonira taciju koji je u tom trenutku na wc solji i imamo osiguranu buducnost.

apon

pre 8 godina

Bez puteva, modernih saobracajnica i pruga nema ni moderne i razvijene Srbije. Ovo je lepa vest i neka samo ovako nastave sa izgradnjom vaznih deonica.

znam i gde

pre 8 godina

Drugari. Ovo jedan lik pise ove komentare. Ima vec tekst spremljen i samo copy paste radi. Menja nick za 2 sec i kuca simbole nove dole. Za svaki komentar mu treba max 15sec. Komentare je pisao ovih dana. Kinta je 100e. Prijatno.

objavite mi komentar

pre 8 godina

E bas zbog ovih prvih 40 komentara dole na pocetku koje je su pisali 2,3 ista coveka tacno se vidi po nacinu pisanja, duzini komentara i identicnom hvalospevu, JA CU OVAJ PUT IZACI NA IZBORE SAMO OVE DA SKLONIMO... Kako JADNO.

svi na izbore da ih sklonimo

pre 8 godina

hahahahaha nikada nisam vise minusa lupao na komentare nego sad pa cak i na ove BOTOVSKE bez obzira sto ih 2,3 ista lika pisu iz stranke KUPIO SAM DIPLOMU PA STA...

Boki1122

pre 8 godina

(Zoki, 1. februar 2016 15:41) Prijatelju apsolutno te podrzavam u ovome sto si napisao ali izgleda da su novinari ipak lako pokleknuli pred botovima i njihovim gazdama.

Pera ložač

pre 8 godina

Da se toliko ne trudite da hvalite posao koji je urađen tuđim, pozajmljenim, parama koje ćemo narednih godina da vraćamo mi, narod, ne bih znao koliko se plašite silaska sa vlasti. Radnicima svaka čast, kada ima para svašta mogu da naprave, ali ove pare treba da se vrate, narednih godina. Uzgred, te ugovore sa Azerbejdžanom je potpisivala bivša vlast, ako me sečanje ne vara.

Vila

pre 8 godina

Zavrsavanje zapocetih infrastrukturnih radova je potvrda da se ekonomija polako,ali stabilno oporavlja.Privredni razvoj ne dolazi sam od sebe, neophodno je planiranje i realizacija investicionih aktivnosti, poput Koridora 11, koje ce imati visestruko delovanje na sve privredne grane.

Senka

pre 8 godina

Kada Koridor bude potpuno zavrsen, to ce biti zbilja velika vest i potvrda da su prioriteti u privredi dobro postavljeni. Infrastrukturni projekti i energetika su najznacajniji za ekonomski napredak svakog drustva.

Kristina

pre 8 godina

Tako u svim ostalim uredjenim evropskim drzavama, premijer forsira radnike na minimalcu da probijaju kamen da bi se otupela raja lozila. Onda, naravno, nategne sampanjac iz flase i slika se za sve medije kao starleta.

slučajni posetilac "spontanog" skupa

pre 8 godina

ljudi mojii koji su ovo komentari ja nmg da verujem... mora da su mnogo dobri ti sendviči ili su ubacili i neki sokić(šampanjac! !??)... jad i tuga mada može i gore, na kraju će stv da veruju u to sto pišu ako već nisu počeli...

Joki

pre 8 godina

Mislio sam "pisma podrske" iz devedesetih pa branjenje mostova telima na samom kraju te divne dekade behu eto za jedan zivot proveden u Srbiji vise nego dovoljni da mi sve rezervoare napune gnusanjem, gnevom i slicnim osecanjima , te da ce to vremenom samo bledeti i na kraju sasvim iscileti. Danas su se eto pojavili ovi jadni ljudi koji pisu ove komentare koji su objektivno na nivou Teletabisa. I znate sta , niti je to poslednji put da nam tako razaraju mozak niti ce to kratko da traje niti je vecina nas sposobna da to ignorise.

sasa

pre 8 godina

problem kod Vucica i kod ostalih sto narod vidi,nije blesav,ogromno iskustvo imaju u zadnjih 25 god,ne pise vam se dobro na izborima a za godinu dve verovatno rusenje ove vlade koja je najgora u istoriji,narod mu gladan a na svim poljima lideri.Nek naprave tv ankete po gradovima da vidi sta obican narod misli a ne namestena tv ukljucenja(mislim da je to vrh bio),autobusi dolaze na otvaranja krecenja,puteva.Najveca kletva dabogda Vucic pobedio i gledao pink 4 godine

Nenad

pre 8 godina

Prvo, na slici radnik otvara šampanjac a ne Aleksandar Za Dve Godine Vučić.
A drugo, ubacite neku prostoproširenu rečenicu u taj bot-reaktor. Providan je i glup k'o škola koju nema.

Narodno izborno pozorište

pre 8 godina

Diktator punom snagom u izbornu kampanju sa obmanama i lažima. Pomozimo Vučku da ozdravi tako što ćemo glasati za Dosta je bilo. Jedino Radulović zvuči normalno od svih izanđanih partija.

MomaSRB

pre 8 godina

Vucic je jos jednom pokazao da vodi racuna o svom narodu. To je pravi premijer
(klaudija, 01. februar 2016 14:17)
Jeste...tako sto mi svaki mesec krade 10% od plate! Vama ne moze sa uzme 10% sendvica i da puni budzet, ali moji 10% plate moze!

mirko

pre 8 godina

kakva sprdacina svi radnici u novim radnim odelima i fluroscentnim prslucima, čak je i bager nov...sve za mase sampanjac hvalospevi i to pred kameram...niko ne spominje minimalac.

dareee

pre 8 godina

E svaka cast onim radnicima sto su uradili ono sto su naumili,a premijer ko premijer danas ovaj sutra onaj ali majstori su majstori,svska cast.

mTeodo

pre 8 godina

Kuku nama ako premijer nema pametnija posla nego da otvara tunel od 200 metara. Ovim tempom na leto ce otvarati pesacke prolaze u Knez Mihailovoj. Teska propaganda mizernih dostignuca

MomaSRB

pre 8 godina

Idemo u bolju buducnost ja jako verujem u to
(kule, 01. februar 2016 14:18)
Ti jako nemas mozak kad verujes u bolju buducnost u Srbiji sa ovim politicarima!

Bolle

pre 8 godina

Izgradnjom dobrih autoputeva Srbija ce razviti spoljnotrgovinsko poslovanje!
(Vanja, 1. februar 2016 15:39)
# Link komentara

.... hej... a ja procitao: Srbija ce razviti staljinizam... sta je meni??

SerbianoPFC

pre 8 godina

Ali ovo nije autoput... ovo je samo malo bolji regionalni(magistralni) put. na slici kkoje se vide teško da će moći da se iscrtaju 2 trake za vožnju i jedna zaustavna traka.

Neko

pre 8 godina

Imaju Spanija i Grcka autoputeve i pruge, pa im džaba, nezaposlenost i dug veći nego u Srbiji, prvo radna mesta uz koridor 10 obezbediti, pa tek onda 11 graditi, uostalom postoji pruga BG-Bar koja svojom rekonstrukcijom moze zameniti ovaj koridor....to je bar moje mišljenje...

Nedovršena država

pre 8 godina

Meni ovo baš izgleda džiberski - premijer nateže iz flaše, pa radniku daje flašu. Em bedno, em nije higijenski. Izgleda da će Vučiću trebati 15ak mandata da nauči da se za kišu nosi kišobran, za sneg kapa, rukavice i šal, a za šampanjac adekvatna čaša.

Inače, i Prokop i ovaj tunel su providno jadan nastavak predizborne kampanje. Ništa završeno, ništa osmišljeno, ništa u funkciji, ništa pušteno u rad... Pa ti opet, Srbijo glasaj "mudro" - tako će ti i biti.

Demokrata

pre 8 godina

Kroz komentare se menjaju samo imena a komentari isti i slicni. Jedan isti autor. I polako prvi komentari sa poziitvnom ocenom prelaze u vodjstvo. Bravo. Znaci sendvic i plus jogurt daju rezultat

miki

pre 8 godina

pa radi li vlada i Vucic jos nesto sem sto se slikaju pred kamerama kad neimari nesto urade. To je neki poverenik iz ministarstva saobracaja trebao da vidi i cao. Tako se radi u normalnim zemljama.

borivoje šurdilović

pre 8 godina

Шампањ пије Вучић Александре
покрај Љига, студене речице.
Кад' се напојио пенушава вина
'вако Вучић светини говорио...

dipl.ing

pre 8 godina

Ovo su Projekti, koji su krenuli tokom prethodne vlasti. Azeri nam dali kredit, kupe kajmak, a rade domace firme, Energoprojekt Niskogradnja i Planum. EP NG dobro stoji, dok planum na silu zavrsava. Lepo je kada dodju ovi sminkeri i kite se tudjim perijem, krvlju, znojem i suzama.

voodoo

pre 8 godina

Haha, Azerbejdzan nam je dao kredit, svaka cast junaci, Azerbejdzan, da li jos uvek spavam ili se mi zaduzujemo i kod ovakvih zemalja, treceg sveta, otisli smo u novu kategoriju, mi smo postali zemlja cetvrtog sveta i jedini smo tamo, i Sirija kad se zavrse sukobi i krenu pare iz Eu da vrate ljude ce biti bolja zemlja za zivot. Sta bi sa onom ogromnom ustedom u budzetu samo u januaru ove godine, ili cele prosle godine, sto od toga ne pravimo puteve, hvale se ogromnim ustedama, gde su te pare.

Besani

pre 8 godina

Svakim kilometrom puta bliži smo investitorima, radnim mestima i Evropi. danas je nezamisliv dolazak stranih investitora ako nema infrastrukturne komunikacije.

Petar

pre 8 godina

Vučić radi i gradi projekte koji su u interesu Srbije i građana.Njegovi rezultati se vide i zato Vučić ima ogromnu podršku građana Srbije.

Petar

pre 8 godina

Vučić svaki projekat realizuje u roku koji je predviđen za gradnju.Čak je i Prokop završen u prvoj fazi a to je projekat koji je star 4 decenije što je za svaku pohvalu.

Dragoslav

pre 8 godina

Radnici su zaslužili pohvalu i priznanje koje im je premijer Srbije odao jer on ceni rad a radnici su radili i pod nepovolljnim vremenskim uslovima i završili projekat u roku.

Berthold

pre 8 godina

Akcenat je na izgradnji putne infrastrukture jer ce to doneti investicije, sto ce doprineti ravnomernom ekonomskom razvoju Srbije.

Aristotel

pre 8 godina

Kilometar po kilometar i stvara se stabilna i sigurna drzava, olaksava se i skracuje putovanje i gradjanima i strancima koji ce se diviti nasoj zemlji.Godinama je bilo sve u rupama, bivsa vlast to nije zamecivala, jer se bavila licnim uredjenjem.

Budni Paraćinac

pre 8 godina

Odlična vest za Srbiju koja sve više liči na modernu zemlju sa dobrom infrastrukturom. To je ono što donosi budućnost ovoj zemlji.

Nikolas

pre 8 godina

Vlada ispunjava obećanja u roku i to će biti zabeleženo. Vučić je daleko najuspešniji premijer kada su u pitanju moderne saobraćajnice.

Aska

pre 8 godina

Zavrsavanje zapocetih infrastrukturnih radova je potvrda da se ekonomija polako,ali stabilno oporavlja.Privredni razvoj ne dolazi sam od sebe, neophodno je planiranje i realizacija investicionih aktivnosti, poput Koridora 11, koje ce imati visestruko delovanje na sve privredne grane.

Vila

pre 8 godina

Kada u drustvu prevlada logika planiranja i aktivnosti nasuorot logici pasivnosti, zapoceti poslovi privode se kraju. Veliki je znacaj Koridora kako za gradjane, tako i za privredu Srbije.

Alisa

pre 8 godina

Kada u drustvu prevlada logika planiranja i aktivnosti nasuorot logici pasivnosti, zapoceti poslovi privode se kraju. Veliki je znacaj Koridora kako za gradjane, tako i za privredu Srbije.

antiparazit

pre 8 godina

Svečano otvaranje projekta "Tunel"?
Sta je sledeće? Svečano otvaranje projekta "Sledeći tunel"?

Bože sačuvaj i sakloni, koje ispiranje mozga.

Zoki

pre 8 godina

Sramota za B92 da dopusta ovolike aktivnosti botova. Nemoguce je da svi dolaze sa razlicitih IP ili MAC adresa. Meni 9 od 10 komentara ne prodje iako nema nicega uvredljivog ili slicno a kamoli da mi prodju dva komentara na istu temu.
Drugo, kad vise skinemo ove keramicare, grobare, vlasnike pecenjari, lazne doktore sa vlasti, sledece sto treba jeste identifikovati ove botove i javno ih na stub srama izloziti pa nek im deca i roditelji budu ponosni na njih.
Trece, ovi botovi ako su 4 osnovne zavrsili eto me pojescu si sesir. Pa tolko su tupi da svako moze da prepozna sta pise slobodnomisleci gradjanin Srbije a sta se pise po komandi.
Ne mozete nikog prevariti!

VladimirNS

pre 8 godina

Polako se grade putevi i to su odlicne vesti!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 1. februar 2016 14:28) # Link komentara
Polako i presporo se grade puteve u Srbiji već 30 godina, otvaraju iste deonice pred svake izbore i uzima lova za radove. Zato smo na dnu Evrope po svemu.

lun

pre 8 godina

Ovi placeni obecanjima,ili novcem( nebitno) da pisu ove komentare dosadise vise sto se kaze i Bogu.Pitam se da li imaju neku knjigu,spisak,sta li vec odakle prepisuju jer svi komentari su napisani po istom sablonu.Jadno,pa ljudi dajte malo kreativnosti,ubacite nesto svoje ne budite poput robota,malo maste i po neke svoje reci ili misljenja( naravno u skladu sa direktivama).Da vas cujemo!!!!Najkreativnijem pohvale!

Reč odgovornost nije u rečniku..

pre 8 godina

Treba sputati silne saobracajne nesrece! Svakih danom im ima.
(oblak, 01. februar 2016 14:00)

Ovaj nije zaslužio sendvič!

mislilac

pre 8 godina

Pa ovu deonicu koridora je licno dogovorio Boris Tadic sa Alijevim, ovo je bio drugarski aranzman s tim da je Alijev poklonio i 3 miliona evra da se sredi tasmajdanski park pod uslovom da u parku bude i bista njegovog oca Gajdara. Radove je izvodila tj izvodi azrebejdzanska firma Azvirt i oni su obecali Tadicu da ce zadrsiti do 2017 god i da ce 50 posto biti domaca operativa. Sta ova vlast ima sa tim osim sto otvara put nije mi jasno ?

Milosav

pre 8 godina

Nas neumorni premijer radi vredno kao pcelica, svugda stigne, otvara visoke peci, prokope, tunele, fabrike. Da li vi shavatate koliko vam je dobro sa njim na celu?? Nemoj nekom da je palo na pamet da glasa ni za koga drugog osim za Njega i njegove pulene. Samo sa Vucicem u bolju i svetliju buducnost!

car je go

pre 8 godina

Bravo. 36km puta po 36km puta, pa na kraju bude i čitavih 72km puta. I za svaki sledeći korak mora po jedna proslava da se upriliči. Da mi je neko nekad pričao da ću svojim očima gledati ovakav cirkus svakog dana, rekao bih mu da je lud. Sve što ovi rade je jedna teška prevara i veoma loša predstava. Sramno, prizemno i bedno.

SVI NA IZBORE!

Neko

pre 8 godina

Imaju Spanija i Grcka autoputeve i pruge, pa im džaba, nezaposlenost i dug veći nego u Srbiji, prvo radna mesta uz koridor 10 obezbediti, pa tek onda 11 graditi, uostalom postoji pruga BG-Bar koja svojom rekonstrukcijom moze zameniti ovaj koridor....to je bar moje mišljenje...

Vučiću oženi me

pre 8 godina

Sva Vučićeva svečana otvaranja:
Beograd na vodi za 30 godina.
Dovršen Prokop koji ipak nije dovršen.
30km puta.
25km puta.
16km puta.
Tunel.
Otvaranje već otvorene fabrike cipela.
Ne zaboravimo da je pre neku nedelju bio i na veličanstvenom otvaranju školskog klozeta u Novom Pazaru, gde je na sva usta hvalio neverovatne slavine i šarene zidove.

Sve sami uspesi. Ne, to uopšte nije predizborna kampanja, nego je premijera nužda naterala. Velika.

19.700 m, probijeno 1905.god.

pre 8 godina

"Desna cev tunela Savinac dužine 270 metara na Koridoru 11, u blizini Takova, probijena je danas..."

I svečano otvorena, kao Simplonski tunel:)

Dr.Gospodin

pre 8 godina

Tunel ce nam doneti boljitak ? Radio sam dugo u inostranstvu , i premijer tamo ne ide od tunela do tunela , od lifta do okrecenih zeleznickih stanica da se slika i da obecava ljudima raj , drzi se dostojanstveno , radi svoj posao koji nije otvaranje tunela ,ali zato nicu fabrike sa po 5000 radnika svaki drugi dan malte ne ... Zato ja ovo izivljavanje , silovanje kampanje 200 na sat(a rekao je 10 dana) smatram ponizavanjem zdrave pameti ovog jadnog naroda koji nece osetiti boljitak zbog okrecenog prokopa i probijenog tunela . Koliko je tunela po Srbiji ? Da li vi zbog toga imate vece plate ? nee...radite za manje od 20 000 a on trza sampanjac ....

Tuzni hrast

pre 8 godina

Stanovnici Savinca su uradili paralelni projekat gde bi se potpuno zaobislo ovo brdo, njihovo mesto i pokojni hrast i sve bi bilo jeftinije 14 miliona evra. Sram vas bilo lopovi!

chicha iz borche

pre 8 godina

E, ovo je već za čika-doktore. Ima li šta u ovoj zemlji, bez obzira na značaj, da on ne otvori. Moj komšija je renovirao kupatilo pa se pita dali bi Vučko došao da ga otvori simboličnim puštanjem vode u WC šolju. Ako je hteo da se takmiči sa Đilasem koji je za svog mandata po Beogradu izgradio dva mosta, jedan završio, kilometre ulica, obnovio sve parkove izgradio nove škole i obdaništa i ništa, znači NIŠTA nije otvorio. Botine, ako ste zaboravili, most preko Ade otvorio je NAROD. Čitam prvih 30 komentara sve botina do botine. Imaju li ti ljudi trunku ponosa. Boje li se šta će im deca reći kada saznaju kojim se to "državnim poslom" njihovi roditelji bave. Toliko jednoličnosti, toliko ljudske bede na jednom mestu, toliko podaništva da se normalnom čoveku povraća. Čiča za svoje 72 godine života nije pripadao nijednoj stranci niti hoće ali znam da je, kojim slučajem, SNS u konkurenciji sa crnim đavojom nebi glasao za njih. Ako je većina zaboravila šta su Vučić i Toma radili do 2000. godine dok nisu ukrali program "žutima" ja nisam. Mnogi se nadaju da će ih narod oterati na izborima ali znajući Srbe, bojim se da to neće da se desi. Sećam se da je narod pod Slobom i sankcijama živeo kao stoka a ipak je pobeđivao glatko na izborima. Što bi rekao moj stari profesor:"Srpski narod je kao žena. Što ga više ..... on je sve bolji!"

superbot

pre 8 godina

Ljudi otvaramo takmičenje za naj-super-mega-bota. Mora da bude najkreativniji. Nagrada je godinu dana besplatnih sendviča sok i učlanjenje u DS.

Covek

pre 8 godina

Ali nema 5 komentara podrske Vucicu a da nisu botovi bez mozga. Svidja mi se ovo, Veliki Vodja puca po savovima. Pa narod nije ovca za sisanje kao sto diktator to misli. Apsolutno nista nije uradjeno u ovoj drzavi za 4 godina. Unazadio nas je i vratio u 90-te, a stalno otvara vec otvorene stanice, fabrike i puteve koj su drugi zapoceli ili vec sagradili i otvorili. Stvaranje Severne Koreje ovde ti ne ce uspeti.

Crna ovca

pre 8 godina

Tunel 270 metara! Nije završen već tek probušen! Otvara Vučić! Nema druga posla! Samo zamajava prost narod! Koliko smo se zadužili sa tim Vućićem? Teško nama sa vama!

џангризалосаурус

pre 8 godina

Шампањац? Забрањено је и кажњиво пити на послу, а закон је исти за све.

Bogoljub 1936

pre 8 godina

Samo nek se tako nastavi, radi i gradi, i potom ce biti veci priliv investicija... Kad imaju uslove mogu i da dodju ( po 13.34 ) Neka nam premijer kaze koliki je bio iznos stranih investicija u 2015 i u godinama od kada su on i njegovi na vlasti. Ako i to nije tajna kao mnogo sta.

ZLOBEX

pre 8 godina

Ovo običnom Srbinu uopšte ne treba, posebno ne ako se zbog ovog zadužuju i naši unuci. Ali zato mnooogo treba Našim okupatorima kako bi brže prevozili turski paradajz, grčke mandarine, makedonsku papriku i kosovsku ..... do evropskog tržišta.

Alek

pre 8 godina

16 komentara, 16 sendviča i sok. Kako je regulisano ako su poslati od jedne te iste osobe (zna li neko?), prvo nezdrava ishrana a drugo i mnogo bitnije izazivaju revolt kod običnih građana. Vaši komentari izazivaju kod običnog čoveka određenu vrstu gađenja, vi ste nešto slično kao i oni navijači Federera koji aplaudiraju i slave kad Novak napravi duplu servis grešku. Novak verovatno kaže u sebi, uz neku sočnu psovku "vi danas nećete slaviti na kraju to vam garantujem". Nadam se da ćete i vi izazvati istu reakciju kod mnogih građana Srbije, samo nastavite.

Dosta je bilo

pre 8 godina

Svaki uradjeni posao mora da se pohvali pa i ovaj. Sustinski problem ove i svake prethodne vlasti je što se odmah sve odmah politizuje i pripisuje sebi kao da je AV lično busio tunel. Raspoređivanje narodnog novca i kredita ta ulaganje je sasvim normalna stvar u svetu Razlika je sto tamo ne stoje stranački zaposleni novinari pored političara kad po zemlji vode kampanju za narodni novac.

Werewolf

pre 8 godina

Au, sunce ti, koliko botova. Ali kao da piše jedna te ista osoba. Toliko je providan način pisanja. Ovo se iz aviona vidi da je veštački i na silu pisano. Jadno.

Povidon

pre 8 godina

I sasvim slučajno se uvek pored premijera pojave novinari i kamermani. Pitam se ko radi posao premijera ako premijer otvara magacine, semafore, već otvorene fabrike i cevi?

Joki

pre 8 godina

Mislio sam "pisma podrske" iz devedesetih pa branjenje mostova telima na samom kraju te divne dekade behu eto za jedan zivot proveden u Srbiji vise nego dovoljni da mi sve rezervoare napune gnusanjem, gnevom i slicnim osecanjima , te da ce to vremenom samo bledeti i na kraju sasvim iscileti. Danas su se eto pojavili ovi jadni ljudi koji pisu ove komentare koji su objektivno na nivou Teletabisa. I znate sta , niti je to poslednji put da nam tako razaraju mozak niti ce to kratko da traje niti je vecina nas sposobna da to ignorise.

MomaSRB

pre 8 godina

Vucic je jos jednom pokazao da vodi racuna o svom narodu. To je pravi premijer
(klaudija, 01. februar 2016 14:17)
Jeste...tako sto mi svaki mesec krade 10% od plate! Vama ne moze sa uzme 10% sendvica i da puni budzet, ali moji 10% plate moze!

objavite mi komentar

pre 8 godina

E bas zbog ovih prvih 40 komentara dole na pocetku koje je su pisali 2,3 ista coveka tacno se vidi po nacinu pisanja, duzini komentara i identicnom hvalospevu, JA CU OVAJ PUT IZACI NA IZBORE SAMO OVE DA SKLONIMO... Kako JADNO.

Sabahudin

pre 8 godina

"zvanični rok za završetak autoputa od Ljiga do Preljine je 25. avgust 2016." - Dakle: 1. put još uvek ne može da se koristi, 2. biće tu još dva tri otvaranja, 3. Vučiću je ostalo još 2-3 dana da se pojavljuje u kampanji

MIA

pre 8 godina

E samo me zanima kako će da do 2017.uradi trasu od Preljine do Požege,jer je obećao put do Zlatibora za sat ipo.A tu deonicu još nisu ni ugovorili.Doduše, možda je mislio helikopterom.

nebo

pre 8 godina

komentari botova su kreativi na nivou pionira iz osnovne skole. "tesko prepoznatljivi". ziveo vodja. ziveo "progres". zivela partija.

svima im je sve super. nista ne bi menjali. vazno da su se "uglavili"

inace vucic nije u kampanji .... eto voli da se vozika u januaru po srbiji i slika za tv

OO SNS BEZMOZGOVO

pre 8 godina

Ovo inače nije predizborna kampanja ovo su redovne aktivnosti našeg premijera! Da neko ne pomisli slučajno da ovo ima neke veze sa izborima...

Zlatko

pre 8 godina

Kazu botovi: infrastruktura je vrlo bitna za jednu zemlju... ja nista strucnije i pametnije nisam cuo skoro. Gradimo inace tudjim parama od cega stranac uzima i profit i kajmak od kredita, i jos se hvalimo. Verovatno smo jedina zemlja gde politicari u uspeh ubrajaju postavljanje zvucne izolacije na autoputu, zamislite cak 28 njih na 40km... u svakoj zemlji se to podrazumeva a kod nas je uspeh cemu treba premijeru da se zahvaljuje, ajde bankine da brojimo

slučajni posetilac "spontanog" skupa

pre 8 godina

ljudi mojii koji su ovo komentari ja nmg da verujem... mora da su mnogo dobri ti sendviči ili su ubacili i neki sokić(šampanjac! !??)... jad i tuga mada može i gore, na kraju će stv da veruju u to sto pišu ako već nisu počeli...

borivoje šurdilović

pre 8 godina

Шампањ пије Вучић Александре
покрај Љига, студене речице.
Кад' се напојио пенушава вина
'вако Вучић светини говорио...

Demokrata

pre 8 godina

Kroz komentare se menjaju samo imena a komentari isti i slicni. Jedan isti autor. I polako prvi komentari sa poziitvnom ocenom prelaze u vodjstvo. Bravo. Znaci sendvic i plus jogurt daju rezultat

Narodno izborno pozorište

pre 8 godina

Diktator punom snagom u izbornu kampanju sa obmanama i lažima. Pomozimo Vučku da ozdravi tako što ćemo glasati za Dosta je bilo. Jedino Radulović zvuči normalno od svih izanđanih partija.

Nenad

pre 8 godina

Prvo, na slici radnik otvara šampanjac a ne Aleksandar Za Dve Godine Vučić.
A drugo, ubacite neku prostoproširenu rečenicu u taj bot-reaktor. Providan je i glup k'o škola koju nema.

MomaSRB

pre 8 godina

Idemo u bolju buducnost ja jako verujem u to
(kule, 01. februar 2016 14:18)
Ti jako nemas mozak kad verujes u bolju buducnost u Srbiji sa ovim politicarima!

sasa

pre 8 godina

problem kod Vucica i kod ostalih sto narod vidi,nije blesav,ogromno iskustvo imaju u zadnjih 25 god,ne pise vam se dobro na izborima a za godinu dve verovatno rusenje ove vlade koja je najgora u istoriji,narod mu gladan a na svim poljima lideri.Nek naprave tv ankete po gradovima da vidi sta obican narod misli a ne namestena tv ukljucenja(mislim da je to vrh bio),autobusi dolaze na otvaranja krecenja,puteva.Najveca kletva dabogda Vucic pobedio i gledao pink 4 godine

Gradjanin

pre 8 godina

A jel; on probijao?? Sta sutra otvara i probija? I svaki dan do izboraiako je to u suprotnsti sa zakonom ( clan 24 zakona o medijskoj kampanji u vreme izbora)

miki

pre 8 godina

pa radi li vlada i Vucic jos nesto sem sto se slikaju pred kamerama kad neimari nesto urade. To je neki poverenik iz ministarstva saobracaja trebao da vidi i cao. Tako se radi u normalnim zemljama.

mTeodo

pre 8 godina

Kuku nama ako premijer nema pametnija posla nego da otvara tunel od 200 metara. Ovim tempom na leto ce otvarati pesacke prolaze u Knez Mihailovoj. Teska propaganda mizernih dostignuca

mirko

pre 8 godina

Bas sam primetio svi radnici pa i oni sto se provlace kroz prolaz( rupu) sa druge strane imaju nova radna odela i svetlece nove prsluke...znao sam da je neko iz vrha prisutan i da je sve montirano za slikanje i tv...bedno da bednije ne moze biti.

Boki1122

pre 8 godina

(Zoki, 1. februar 2016 15:41) Prijatelju apsolutno te podrzavam u ovome sto si napisao ali izgleda da su novinari ipak lako pokleknuli pred botovima i njihovim gazdama.

Khimki

pre 8 godina

A gde da idem i sta da vozim kada mi je plata 400eur kao masteru ekonomije drzavnog univerziteta? Jesam nesposoban, priznajem. A divim se tunelu kao i Strazevici, Zelezniku i Lipaku. Kapiram da ovi jadni botovi nemaju ni ovih 400 pa onda bolje da cutim i sacuvam posao jer ima ko hoce sa megagigasegamega faksom.

huntelaar

pre 8 godina

i naravmo moj komentar se ne izbacuje, kad je cenzura ovde, mogu tek da zamislim na ostalim mestima.. Poz botovi trudite se jos malo, sram vas bilo. Samo mi nije jasno kako mozete takvi da budete, kakav bre to covek treba da budes.. ljige

Kristina

pre 8 godina

Tako u svim ostalim uredjenim evropskim drzavama, premijer forsira radnike na minimalcu da probijaju kamen da bi se otupela raja lozila. Onda, naravno, nategne sampanjac iz flase i slika se za sve medije kao starleta.

Bolle

pre 8 godina

Izgradnjom dobrih autoputeva Srbija ce razviti spoljnotrgovinsko poslovanje!
(Vanja, 1. februar 2016 15:39)
# Link komentara

.... hej... a ja procitao: Srbija ce razviti staljinizam... sta je meni??

Ne razumem...

pre 8 godina

Izvinte, moze li neko da mi objasni u cemu je zasluga Vucica u probijanju ovog tunela? Izgradnja koridora se finansira iz kredita I delom sredstvima Republike Srbije, citaj novcem poreskih obveznika odnosno nas gradjana. Osim toga koridor je pocveo da se gradi mnogo pre nego sto je ova garnitura dosla na vlast. Zaista ne vidim u cemu je zasluga premijera sem ako nije uhvatio lopatu ili asov u ruke I radio barabar sa ovim radnicima sa slike.

mirko

pre 8 godina

bivsi ministar informisanja me je izgleda uzeo na zub! nedeljama mi ne objavljuju ni jedan komentar ovi nekada slobodni mediji ali zato botovske komentare pustaju ko zeljko partizan

deda miki

pre 8 godina

A gde je račun za taj šampanjac i od čijeg novca je kupljen? Što se tiče Savinca, nije ga prokopao kralj AV već vlade u decenijama ispred!

svi na izbore da ih sklonimo

pre 8 godina

hahahahaha nikada nisam vise minusa lupao na komentare nego sad pa cak i na ove BOTOVSKE bez obzira sto ih 2,3 ista lika pisu iz stranke KUPIO SAM DIPLOMU PA STA...

stevopavlovic1

pre 8 godina

Rad rad i samo rad, to je ono sto karakterise ovu Vladu
(stevopavlovic1, 01. februar 2016 14:23)
Izvinite ljudi, uRADio sam se pa lupam ko otvoren prozor. Uskoro krećem na odvikavanje.

2+2=5

pre 8 godina

otvori tunel pa odgovara na pitanja j.karleuse na tv-u koji drzi peconi jos samo da se snimi u jakuziju sa macom diskrecijom dok telefonira taciju koji je u tom trenutku na wc solji i imamo osiguranu buducnost.

Ccc

pre 8 godina

Firma iz Azerbajdzana? Kredit iz AZERBAJDZANA???
Ja mislio oni su daleko iza nas... vrv uslovi losiji nego da smo uzeli od Svajcarske na primer... a od njih vrv ne bi ni dobili, samo od Kazahstana, Etiopije, Azerbajdzana i slicnih... beda...
A ko ce i od cega vracati? Zaduzili ste nas koliko svi prethodni zajedno...

Milos

pre 8 godina

Uopste mi se ne svidja ovaj put na slici. Smerovi nisu razdvojeni kao svuda, nema nekoliko metara izmedju. To je opasno, a i nocu smetaju svetla automobila iz suprotnog pravca. Tako se ne radi auto-put!
A takodje kroz lepu Sumadiju, je trebalo uraditi srednji deo da bude sirok, da bude zemlja izmedju, a nhe asfalt, i da moze da se posadi neko rastinje, koje em lepo izgleda em nocu blokira svetlost farova.

Naravno ne znam da li je ona fotografija autenticna ali ako jeste, onda je ocaj.

Pera ložač

pre 8 godina

Da se toliko ne trudite da hvalite posao koji je urađen tuđim, pozajmljenim, parama koje ćemo narednih godina da vraćamo mi, narod, ne bih znao koliko se plašite silaska sa vlasti. Radnicima svaka čast, kada ima para svašta mogu da naprave, ali ove pare treba da se vrate, narednih godina. Uzgred, te ugovore sa Azerbejdžanom je potpisivala bivša vlast, ako me sečanje ne vara.

mrki

pre 8 godina

,,mi vise nemamo prava na smrt,ratove i greske..."-znaci decko je devedesetih i prvih godina dvadeset prvog veka ispunio svoje najmracnije opsesije i poroke , a sada decko glumi majku terezu...kakav licemer..ali sve se vraca , sve se placa...ja ne zaboravljam te godine pakla u koje su nas uvalili ovi isti ljudi koji opet vladaju ...

Konan

pre 8 godina

Mozete da napadate Vucica koliko hocete,budete opsednuti sendvicima i botovima,ali je cinjenica da ovaj covek radi punom parom,a sve za dobrobit Srbije.
(gotov je, 01. februar 2016 16:45)

Komentar pobedio, sa sve nick-om :)

Zvizdac

pre 8 godina

Juce gledam emisiju SAT patrola do stare Planine. Takav put ni u Burkina Faso ne postoji. A hocemo turizam i skijalista.Nije ni cudo sto Falkseteiner pobeze. A ovaj nas nateze flasu za tunel i za projekat koji nparavise" bivsi" Mozda ce drugu flasu da nategne kada se tunel omalterise

mirko

pre 8 godina

kakva sprdacina svi radnici u novim radnim odelima i fluroscentnim prslucima, čak je i bager nov...sve za mase sampanjac hvalospevi i to pred kameram...niko ne spominje minimalac.

Dragoljub

pre 8 godina

Poznajen dosta botova i znam njihov mentalni kapacitet. 95% komentara u korist Vucica ovde ostavljaju njegovi botovi (takozvani internet tim). Toliko se prepoznaju njihovi komentari da je svakom mislecem coveku ovo smesno :) Inace, botovi se hrane obecanjima stranke da ce dobiti posao u drzavnoj firmi, i hrane se sendvicima i vodom sto doduse dobijaju svaki dan. Samo super botovi, to su sefovi internet tima ponekad dobiju koje radno mesto u javnim preduzecima, a posle to moraju da odrobijaju zajedno sa svojim timom. Inace inrenet tim je cela jedna mreza, sefovi lokalnih inrternet timova konrolisu broj komentara koje njihovi botovi moraju da napisu i da se isti objave. Ako bot ne izbaci dovoljan broj komentara, onda mu se preti kako ce biti izbaceni iz tima i kako od njihovog zaposlenja nema nista. Da ludilo bude vece, postoji takmicenje izmedju ineternet timova razlicitih gradova, zamislite. Onda neko od funkcionera na koktelu pohvali internet tim koji je najbolje radio, ciji su botovi imali najvise objavljenih komentara. Cilj je spinovanje i kreiranje javnog mnjenja. kao sto je Gebels radio za Hitlera. Srbijo, osvesti se !!! Na izborima pokazi da ovde nije sva zdrava pamet otisla iz zemlje...

Kornelije

pre 8 godina

Vlada predvođena Vučićem svakodnevno sve više gradi i radi, što svakako znači da će Srbija imati znatno kvalitetniju putnu infrastrukturu koja joj je neophodna za privlačenje stranih investitora.

znam i gde

pre 8 godina

Drugari. Ovo jedan lik pise ove komentare. Ima vec tekst spremljen i samo copy paste radi. Menja nick za 2 sec i kuca simbole nove dole. Za svaki komentar mu treba max 15sec. Komentare je pisao ovih dana. Kinta je 100e. Prijatno.

Nenad

pre 8 godina

Srbija je pocela da se razvija. Malo po malo, ali sigurno ide napred. Bitno je da se konstantno radi. Ovako ce nasa zemlja biti privlacnija investitorima, a i mladi nece morati da beze iz zemlje u potrazi za poslom.

Mirko

pre 8 godina

Natavimo li ovakvim tempom,uskoro cemo biti lider na Balkanu po broju kilometara auto-puteva,a dobri putevi zajedno generisu i nove investicje,nova radna mesta-jer niko nece da otvara fabrike tamo gde nema dobrih puteva,odnosno brzog i jeftinog transporta.

Senka

pre 8 godina

Kada Koridor bude potpuno zavrsen, to ce biti zbilja velika vest i potvrda da su prioriteti u privredi dobro postavljeni. Infrastrukturni projekti i energetika su najznacajniji za ekonomski napredak svakog drustva.

Viktorija

pre 8 godina

Koridor 10 je projekat od nacionalnog znacaja za celu zemlju, zato je ovaj dan tako poseban. I te kako ima povoda za slavlje.
(Dusan, 1. februar 2016 15:39)

Naravno, bote, al' OVO JE KORIDOR 11.

Kuku, majko, gde vas samo nalaze!

Ova vest bi mi bila pozitivna da nije ovolikih botova. Ovo je čist autogol, i budi mi averziju i prema VUČIĆU i prema SNS-u.

Džaba je bušio.

да да

pre 8 godina

А Појате - Прељина ? Зар мислите да смо на то заборавили ??? Лажови једни ! Праве вељин аутопут који води буквално никуда уместо да повежу пар милиона људи у централној србији !!!!! Назадно, нема шта !!€

Kala

pre 8 godina

Da premijer nije ovako energičan i sposoban teško bi mi imali rezultate, njegova snaga i volja pokreću reforme, ovakakv čovek nam je potreban.

Bokisa

pre 8 godina

Da bi se neka zemlja razvijala, neophodno je da se i saobracaj razvija. Mislim da je ovo samo pocetak, i da ce u bliskoj buducnosti biti jos vise radova.

roto kos je srce srbije

pre 8 godina

Ljudi, usporite malo sa ovim otvaranjima... Propice nam se premijer.. Svaki dan sampanjac, mnogo je... Mislite malo na njegovo zdravlje..

teodor

pre 8 godina

Dosta smo investicija i ulagača izgubili u prethodnom periodu samo zbog zaostajanja u izgradnji putne infrastrukture i zato nije važno ko plaća i kako važno je da će nam se svaki novi kilometar puta kojeg izgradimo isplatiti višestruko.

Miloš Bor

pre 8 godina

Bitno je da država ima dobru putnu mrežu i da su svi delovi zemlje dobro povezani jer investitori retko ulažu u one delove zemlje koji imaju lošu putnu infrastrukturu.

Sanja

pre 8 godina

Bravo, samo neka se radi, najbolja kampanja, najpostenija! A ostali nek zavide, jer nisu bili sposobni ni pola ovoga da urade. Pa neka se pitaju zasto narod podrzava premijera Vucica

Veliki brat

pre 8 godina

Koliko besmislenih komentara, ali ovaj:

– Realizacijom ovog projekta doći će do opšteg ubrzanja tranzitnog saobraćaja, unaprediće se nivo usluga, olakšaće se međunarodni trgovinski tokovi i transport putnika. Svaka država bi ovo poželela.
(Borka, 1. februar 2016 18:18)

Kojih međunarodnih trgovinskih tokova na putu Ljig-Požega? Nivo kojih usluga će biti unapređen i GDE?


Drugo, kada će biti gotova deonica Ljig-Obrenovac? A gde ćemo onda iz Obrenovca, tj. kako bezbedno doći do Beograda?


A što se tiče ovog tunela, i generalno deonice na kojoj se tunel nalazi, ona se gradi kroz KONCESIJU, tj. što investitor pre završi deonice, pre će početi sa NAPLATOM.


A tamo gde je VLADA investitor, nije bitno da se što pre završi put i počne NAPLATA putarine, već se odugovlači, nameštaju se tenderi i daju se nekim sumnjivim privatnim firmama koje radnike plaćaju 20.000 dinara.
Pa koliko godina je trebalo da kod Novog Sada postave kućice za naplatu putarine?


Na ovoj deonici gde je pomenuti tunel naši radnici su imali platu 50.000 dinara.

Zašto toliko i Vlada ne plati radnike na putu Kragujevac-Batočina ili na Koridoru 10?
Ne, tu je bitno da posao rade oni koji daju procenat vladajućoj stranci (koja god da je, jer su i prethodni to radili) dok radnici imaju platu 200e, a koga briga kad će deonica biti gotova.

Down with dictators

pre 8 godina

Jednom rukom pije sampanjac a drugom proverava da li botovi rade svoj posao na portalima. Da je nas vrhovni vodja uradio ista za ovu zemlju ne bi koristio intelektualne amebe da na tako jadnicki i providan nacin pokusava da utice na javno mnjenje.

Puzla

pre 8 godina

Odlicno je to sto se svi regioni, kolko toliko ravnomerno razvijaju. Mislim da je Srbija danas dalego uglednija i cenjenija zemlja, nego sto je bila pre 10 godina. Cim je Srbija od svih zemalja na Balkanu, zabelezila ubedljivo najveci privredni rast, onda znaci da idemo u dobrom pravcu, i da tako treba nastaviti.

Kaja

pre 8 godina

Srbija je pobedila još jednu prepreku koja je imala na ovom putu.Savinac je tunel koji skraćuje put i sada prepreke nema.Bravo za Vučića koji realizuje ovakve projekte od kapitalnog značaja.

Zvoncara

pre 8 godina

Premijer covek makar ima s cim da se pohvali, dok je njegovim protivnicima najbitnije da nadju dlaku u jajetu i to je jedina delatnost koju umeju da rade...

apon

pre 8 godina

Bez puteva, modernih saobracajnica i pruga nema ni moderne i razvijene Srbije. Ovo je lepa vest i neka samo ovako nastave sa izgradnjom vaznih deonica.

Gavra

pre 8 godina

Iako ga kritikuju žuti iz opozicije Vučić ima više rezultata nego sve vlasti za proteklih 25 godina.Žuti za svojih 12 godina nemaju baš ni jedan rezultat.

Vanja

pre 8 godina

Tunel Savinac je sada od velikog značaja za put na kome se nalazi i njegovim probijanjem slave i radnici zajedno sa premijerom Srbije jer je to veliki uspeh.

TheRiddler

pre 8 godina

Svaka cast premijeru Vucicu na njegovom radu i trudu koji ulaze u obnavljanje Srbije. Samo napred! Danas tunel, sutra skola, prekosutra fabrika...

Ilija

pre 8 godina

Vučić odlično zna da će se ulaganje u putnu infrastrukturu Srbiji isplatiti kroz dolazak stranih investitora, tako da je pametno odlučio da ulaže u puteve.

Jasmina

pre 8 godina

Ovaj put koji je u izgradnji je od suštinskog značaja za razvoj jugozapadne Srbije i to je kapitalni projekat koji ova vlada završava u roku.

Slavica Kula

pre 8 godina

Takve vesti su uvek dobrodosle jer je to veliki deo radova na Koridoru 11 koji je jedan od preduslova za dolazak investitora u srbiju, kao deo infrastrukturne mreze. Sampanjac je najmanje sto su zasluzili.

Damjan

pre 8 godina

I pored toga sto je u Srbiji zimsko doba i sto gradjevinska sezona nije u jeku, nasi radnici svakodnevno i bez odmora rade na realizaciji Koridora 10, naseg ponosa iz oblasti putne mreze.

siniša

pre 8 godina

Najvažnije je da i naša preduzeća i firme kao i naši radnici rade i grade puteve koji su nam potrebni za kvalitetno povezivanje gradova i regiona.

Lena

pre 8 godina

Premijer je pokazao da je sposoban da vodi državu i da ume da završava sve projekte u roku koji su od suštinskog značaja za razvoj Srbije.

Vasilije

pre 8 godina

Džabe se pojedinci ovde trude da unize ono što radi Vlada i Vučić, građani dobro vide ko se bori za bolji standard, a o tome svedoči i podrška Vučiću.

бранкаа

pre 8 godina

Пробијање тунела Савинца је сигурно био најтежи део радова на овој деоници пута...

Bojan

pre 8 godina

Koridor 10 je projekat od nacionalnog znacaja za celu zemlju, zato je ovaj dan tako poseban. I te kako ima povoda za slavlje.
(Dusan, 1. februar 2016 15:39)

Care, ovo je deo puta Koridora 11, Ljig-Takovo-Preljina-Cacak itd. U ostalom pise I u tekstu. I ako komentare pisete po komandi, mozete barem da procitate tekst pre baljezganja.

Dragan

pre 8 godina

Na deonici Ljig - Preljina dnevno radove izvodi oko 110 radnika sto je sjajan rezultat s obzirom na vreme i rok u kom je ova deonica uradjena!

Miroslav Aksic

pre 8 godina

Zna se ko u ovoj drzavi radi. Svaka cast Vucicu na tome sto se trudi, ali deo naroda to ne primecuje. Ne mozete ljudi sve osetiti i videti, za boljitak je potrebno vremena.

Mirkoni

pre 8 godina

Narod ne interesuje da li je neko vlast ili nije nego da li rade u interesu gradjana ili ne. Ovaj put je svakako od velikog znacaja za sve nas

milе

pre 8 godina

Има премијер право, није важно колико која влада година владаа, већ како за то време унапреди државу у којој влада.

gotov je

pre 8 godina

Mozete da napadate Vucica koliko hocete,budete opsednuti sendvicima i botovima,ali je cinjenica da ovaj covek radi punom parom,a sve za dobrobit Srbije.

Jevrosima

pre 8 godina

Radovi teku kako je i planirano, ne kasni se sa nicim, to je samo dokaz koliko je ova sadasnja vlast ozbiljna u odnosu na onu predhodnu koja je samo obecavala.

Dragoslav

pre 8 godina

Premijer Srbije ne ide na godišnji odmor ali zato radi punom parom.Projekti se završavaju na vreme a gradi sa na mestima gde je to najpotrebnije za građane Srbije.

thn

pre 8 godina

Potpuno je premijer Vucic u pravu kada kaze da se ova vlada na celu sa premijerom Vucicem meri kilometrima uradjenih puteva,mostova,novih kuca unistenih od poplava,klizista...itd.za razliku od bivseg rezima koji se merio godinama vladanja bez rezultata po gradjane

Petar

pre 8 godina

Vučić svaki projekat realizuje u roku koji je predviđen za gradnju.Čak je i Prokop završen u prvoj fazi a to je projekat koji je star 4 decenije što je za svaku pohvalu.

Marko

pre 8 godina

Ulaganja u infrastrukturu su preduslov za dobru i razvijenu privredu svake drzave. Moramo jos vise da ulazemo kako bi jos vise napredovali u svakom smislu i svakom pogledu.

draga

pre 8 godina

bravo Vucicu,nisu bitne godine vladavine vec kilometri asvalta,nista mu ne mogu zameriti covek me svakim danom sve vise odusevljava svojim izjavama

Đetić

pre 8 godina

Svaka cast komsije, uskoro i vi dobijate moderni tunel. Ozbiljna duzina, cestitke. Drago mi je da Srbija popravlja i gradi puteve, ona je veza svima nama sa Evropom.

Željka

pre 8 godina

U svaki deo Srbije neophodno je uložiti u infrastrukturu koja je očajna. Podržavam svaki trud da Srbija ima puteve i pruge na pristojnom nivou.

Vila

pre 8 godina

Zavrsavanje zapocetih infrastrukturnih radova je potvrda da se ekonomija polako,ali stabilno oporavlja.Privredni razvoj ne dolazi sam od sebe, neophodno je planiranje i realizacija investicionih aktivnosti, poput Koridora 11, koje ce imati visestruko delovanje na sve privredne grane.

Fotelja

pre 8 godina

Poruka za sve one što se utrkuju ko će biti kreativniji u pljuvanju Vučića, bolje se ugledajte malo i radite nešto. Da ste bar upola kao on imali snage i volje, odavno bi nam bilo bolje.

Dragoslav

pre 8 godina

Radnici su zaslužili pohvalu i priznanje koje im je premijer Srbije odao jer on ceni rad a radnici su radili i pod nepovolljnim vremenskim uslovima i završili projekat u roku.

Millennium

pre 8 godina

Srbija nezadrživo srlja u progres!!! Ne vi maliciozni, nema to nikakve veze što se približavaju izbori pa se svaki dan u Srbiji nešto novo otvori. Naš Premijer gradi stalno, ali se slučajno potrefilo da se sve privede kraju baš sada. Mislim, ne gradi naš Premijer lično, imaju tu i radnici, ali je sve iz Njegove volje proisteklo, tako da mu to dođe isto. I za slučaj da ste nepismeni i da ne možete sami da skontate šta piše u tekstu, ja ću kao i ovi dobri ljudi da vam ponovim po stoti put u istoj formi da bi lakše zapamtili. Dobri putevi su bitni za naš put u EU. Hvala Vučiću što je sagradio put pre roka. Mislim ne on, nego radnici, ali isto je to.

Jovan

pre 8 godina

Srbija ulaže u saobraćajnice, autoputeve, jer zna da bez toga nema razvoja privrede, bezbednosti učesnika u saobraćaju, ali ni investiranja i dolaska stranog kapitala. Nakon koridora 10, sada su vrlo intezivni i radovi na Koridoru 11. Otvaranje deonica je svečanost za celu Srbiju.

Petar

pre 8 godina

Vučić radi i gradi projekte koji su u interesu Srbije i građana.Njegovi rezultati se vide i zato Vučić ima ogromnu podršku građana Srbije.

Ita Rina

pre 8 godina

Vucicu nisu bitni izbori niti blacenje politickih protivnika. Njemu je vazan rad, marljivost i odgovornost. Da su njegovi predhodnici malo vise radili za drzavu,a manje za sebe licno, mozda bi danas bili na vlasti.

RANKO VILIS

pre 8 godina

Svaka magistrala je kotrak ka budućnosti, ka EU, SAD, Kini, Rusiji, svetu , ka svima koji nas hoće i žele, deonica od 4o km je veoma važna i za naše gradjane jer imaju put u takvu budućnost.

mishabgd

pre 8 godina

botovi.........preteraste brate.....ajd malo se opustite do proleca a onda nece nista boleti.... bice gotovo za cas posla...a posle,otvaranje sampanjca sleduje nama normalnima.
veliki pozdrav NE naprednima, grupisimo se i terajmo ove u ruznu istoriju.mislim da su se preracunali za izbore

Slobodan

pre 8 godina

Ovo je veliki uspeh za sve građane Srbije. Konačno se auto-putevi grade nromalnom brzinom, kao i u svakoj drugoj evropskoj zemlji. Sve se može postići kada postoji politička volja i društveni konsenzus.

Vladimir

pre 8 godina

Samo izgradbnjom auto puteva možemo da našu privredu unapredimo. Spajanjem regiona , gradova pa čak i država otvara se mogućnost otvaranja novih firmi , fabrika kao sto to pospesuje i turizam.

aleksa

pre 8 godina

Ih kakvi ste, pa nece Vucic i vlada odneti koridor u grob nego ce ga ostaviti Srbima. Samo lupaju neradnici koji nisu uzeli nikad lopatu u ruke i koji po netu pljuju vladu sto im ne posadi cvece ispred sopstvene zgrade. A ne bi se setili ni kafu da im iznesu i kad bi ovi stvarno dosli... pih sljam ljudski ste

Nikola

pre 8 godina

Mislim da do skora nismo ni mogli da sanjamo da ćemo uskoro odavde, iz Beograda ka Užicu, zlatiboru i Crnoj Gori ići autoputem. Sad je evidentno da će se to u nekoj bližoj budućnosti desiti. Počelo je otvaranje deonica i na Koridoru 11.

Hina

pre 8 godina

Medije pricaju kako vucic koristi svaku priliku da se slika za medije. Da su prosli vlasti otvarali putevi i tuneli i oni bi se slikal. nisu imali gde. jer nisu nista radili. samo su pricali.

wishman

pre 8 godina

Bio sam danas tamo,zaista je izgledalo velicanstveno,dobro je da se ovakvi projekti privode kraju,daju nadu da ova zemlja moze da se razvije i da nas cekaju bolji dani.

Kosta

pre 8 godina

Nije se godinama radilo na novim putevima, samo su se krpili stari, a i to neredovno. Prosto je milina gledati ove slike i shvatiti da od Ljiga prema Preljinama postoji autoput. Koliko će se samo povećati bezbednost putnika na ovom delu puta!

Flekica

pre 8 godina

Vucic sa ponosom moze da gleda na rezultate rada svoje vlade koja je za ove dve godine uradila za Srbiju mnogo vise nego sve predhodne od 2000. pa do danas.

Jovke

pre 8 godina

Ako nemamo modernu i razvijenu putnu mrezu strani investitori ce nas zaobilaziti u sirokom luku. Iz tog razloga je ovaj Koridor 10 toliko vazan.

Alisa

pre 8 godina

Kada u drustvu prevlada logika planiranja i aktivnosti nasuorot logici pasivnosti, zapoceti poslovi privode se kraju. Veliki je znacaj Koridora kako za gradjane, tako i za privredu Srbije.

Zoran

pre 8 godina

Vlada i premijer Vučić su se maksimalno angazovali da izgrade putnu infrastrukuru u Srbiji kako treba, jer od toga cemo svi imati koristi,a posebno naša ekonomija!

Lenka

pre 8 godina

Nisu mi jasni ljudi koji ne gledaju sustinu. Kako neko moze da osudi ovako nesto samo zato sto je Vucic to uradio? Bitnije je sta je uradjeno nego ko je uradio

milos

pre 8 godina

Cim sam video ovu vest,morao sam da otvorim i komentarisem,ovo je jako lepo i ne znam zasto ljudi u komentarima toliko pljulju po vucicu,covek stvarno radi i ponosim se sto je on premijer nase drzave,napred srbijo u buducnost!

Violeta

pre 8 godina

Premijer Vučić je radan čovek koji sve što radi radi isključivo u interesu Srbije i svih gradjana i veoma brzo će ova vlada na čelu sa Vučićem Srbiju pretvoriti u modernu i jaku državu!

MilanMM

pre 8 godina

Kilometri i kilometri novog kvalitetnog auto puta. Pitam prošle premijere vlada, zašto oni nisu radili koridore i bušili tunele? Zbog njihovih malverzacija svi putevi obiđoše oko Srbije.

Ivan

pre 8 godina

Koridor 11 je dobar iz vise razloga! Prvi je taj sto ce manje ljudi imati saobracajnih nezgoda na ibarskoj magistrali jer ce koristiti Koridor 11 ,a drugi je taj sto ce zahvaljujuci ovom projektu Srbija uspeti da privuce investitore. Investitori naravno nece da dodju tamo gde nije dobra infrastruktura.

boki

pre 8 godina

iza svake vučićeve govorancije ostane nešto konkretno,put, tunel ili most. za razliku od lidera bivšeg režima koji su se slikali na nekim livadama obećavajući da će tu nići neka fabrika. na tim istim livadama i dan danas niče samo trava.

Kole

pre 8 godina

ovakav uspeh Srbije moze mrzeti i bljuvati samo ko je necovek, ne razumem ove tzv. ljude koji ovo pljuju i prebacuju na losu stranu, stvarno je sramota.

Nikolas

pre 8 godina

Vlada ispunjava obećanja u roku i to će biti zabeleženo. Vučić je daleko najuspešniji premijer kada su u pitanju moderne saobraćajnice.

Vila

pre 8 godina

Kada u drustvu prevlada logika planiranja i aktivnosti nasuorot logici pasivnosti, zapoceti poslovi privode se kraju. Veliki je znacaj Koridora kako za gradjane, tako i za privredu Srbije.

Nevenka

pre 8 godina

Premijer Vučić odlično radi svoj posao i odlično zna da je kljuć još većeg rasta naše ekonomije leži u podizanju putne infrastrukture u Srbiji!

Sanja

pre 8 godina

Mi vise nemamo prava na smrt, ratove, greske jer smo mnogo zivota, vremena i ljudi izgubili u silnim godinama ratovanja dok su se druge zemlje razvijale i bogatile!

Darko

pre 8 godina

Sve cestitke pre svega putarima koji su marljivo i naporno radili na koridoru 11,takodje sve cestitke Vladi Republike Srbije na ulozenom novcu.

Besani

pre 8 godina

Svakim kilometrom puta bliži smo investitorima, radnim mestima i Evropi. danas je nezamisliv dolazak stranih investitora ako nema infrastrukturne komunikacije.

Ivanka

pre 8 godina

Izgradnjom što više pute znači će po najviše našoj ekonomiji da bude još čvrća i bolja i da iz godine u godinu sve više napreduje!

Branislav

pre 8 godina

Period stagnacije je tamo negde iza nas, svetla buducnost koja ce privlaciti ljude da rado putuju kroz Srbiju je dugozeljeni cilj. Ponosan na razvoj puteva u Srbiji.

Dragan

pre 8 godina

Putevi su neophodni za razvoj Srbije jer svi proizvodni pogoni se nalaze u blizini autoputeva.Vučić sve puteve i projekte završava u roku zato je pokazao da je sposoban da radi i gradi.

Lana

pre 8 godina

Koliko prethodna vlast nije marila za putnu infrastrukturu, toliko ova ulaže u mnoge deonice, jer su uvideli značaj putne infrastrukture, uliko je dobra stranim investitorima ćemo biti pristupačniji a i mi sami ćemo se brže i lakše kretati..

Aska

pre 8 godina

Zavrsavanje zapocetih infrastrukturnih radova je potvrda da se ekonomija polako,ali stabilno oporavlja.Privredni razvoj ne dolazi sam od sebe, neophodno je planiranje i realizacija investicionih aktivnosti, poput Koridora 11, koje ce imati visestruko delovanje na sve privredne grane.

LE

pre 8 godina

Pa, ako ovako nastavi, Koridori će biti izgrađeni i pre roka Mrkinog roka. :) Šalu na stranu, dobro je kad se gradi i kad se radi, kad stane, obrali smo bostan.

Aristotel

pre 8 godina

Kilometar po kilometar i stvara se stabilna i sigurna drzava, olaksava se i skracuje putovanje i gradjanima i strancima koji ce se diviti nasoj zemlji.Godinama je bilo sve u rupama, bivsa vlast to nije zamecivala, jer se bavila licnim uredjenjem.

Berthold

pre 8 godina

Akcenat je na izgradnji putne infrastrukture jer ce to doneti investicije, sto ce doprineti ravnomernom ekonomskom razvoju Srbije.

Jovica

pre 8 godina

Neki vec poceli da pljuju i vredjaju, aman ljudi, pa nece investitor slepera za Nemacku recimo preko njive da vozi.Uslov i to glavni uslov privrednog razvoja je ulaganje u putnu infrastrukturu!

Budni Paraćinac

pre 8 godina

Odlična vest za Srbiju koja sve više liči na modernu zemlju sa dobrom infrastrukturom. To je ono što donosi budućnost ovoj zemlji.

d76

pre 8 godina

“Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, već kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom”-sve rečeno u jednoj rečenici!

MM

pre 8 godina

Nova putna infrastruktura ce privuci nove investitore u drzavu. Ne mozete moliti nekog da dodje da proizvodi nesto kod vas ako nemate saobracajnice kojima ce doci do neke lokacije. Tako da su novi putevi osnova ekonomskog i privrednog rasta i oporavka jedne drzave.

Sinisa

pre 8 godina

Ova vlada se ne meri godinama tokom kojih vlada, vec kilometrima puteva koje je izgradila i koje ostavlja za sobom sjajno je ovo izgovorio premijer i potpuno je u pravu, covek zivi onoliko koliko traju secanja na njega!

dareee

pre 8 godina

E svaka cast onim radnicima sto su uradili ono sto su naumili,a premijer ko premijer danas ovaj sutra onaj ali majstori su majstori,svska cast.

Mare

pre 8 godina

Ovaj potez je od kapitalnog značaja za našu državu, Srbija polako, ali sigurno sve više i više napreduje i ako se ovako nastavi naše građane očekuje bolji i lagodniji život u odnosu na raniji period. Svaka čast za ovakav potez i iskreno se nadamo da će ovako biti u kontinuitetu.

MAGDALENA

pre 8 godina

PODRŠKA OVAKVIM I SLIČNIM INVESTICIJAMA. NE ZNAM KAKO NEKO NE VIDI DA SE U SRBIJI U POSLEDNJE 2 GODINE NON STOP NEŠTO RADI. PUTEVI, MOSTOVI, OTVARAJU SE FABRIKE...

Nevena

pre 8 godina

Skoro cemo biti lider na Balkanu po broju kilometara auto puteva,a dobri putevi zajedno generisu i nove investicje,nova radna mesta jer niko nece da otvara fabrike tamo gde nema dobrih puteva..

Иван Грозни

pre 8 godina

Коридор је пројекат од круцијалног значаја за развој краја кроз који пролази. Само нека се ради!

Ramona

pre 8 godina

Vladino delanje na infrastrukturnim projektima niko ne moze da ospori, stavise, niko nije mario za ovu oblast, kao i za sve druge segmente, svuda smo imali porazavajuce rezultate.

Ivan

pre 8 godina

Putevi znace komunikacije, fabrike, posao, novi zivot,jer niko ne zeli da investira u drzavu u kojoj ne moze normalno da funkcionise drumski saobracaj,svaka vast,samo napred!

Andrija

pre 8 godina

Na deonici Koridora 11 od Ljiga do Preljine asfaltirano je 36 kilometara od ukupno 40 kilometara autoputa sto samo govori o odlucnosti ove vlade da se cela Srbija umrezi sa koridorima i autoputevima i da zaboravimo kako je voziti se losim putevima!

hronicar

pre 8 godina

Bez dobre komunikacije nema ni napretka.Infrastruktura zemlje je jedna od njenih zila kucalica..jer povezuje gradjane svakodnevno sa ostatkom sveta

Pavle

pre 8 godina

Lako je rusiti i unistavati,a najteza graditi i stvarati.Nadam se da ce Premijer nastaviti u istom ritmu i da ce se Srbija uskoro pridruziti modernim evropskim zemljama.Pohvale za uspesno realizovan projekat.

Saska

pre 8 godina

Ja se slazem ako kazu da je ovo kampanja, ali onda je ovo kampanja od pocetka rada ove vlasti! Ovo se ne moze porediti sa ostalima i njihovim neradom

Borka

pre 8 godina

Realizacijom ovog projekta doći će do opšteg ubrzanja tranzitnog saobraćaja, unaprediće se nivo usluga, olakšaće se međunarodni trgovinski tokovi i transport putnika. Svaka država bi ovo poželela.

Gorann

pre 8 godina

Naše firme su u stanju da urade posao kvalitetno i u roku. Nadam se i verujem da se nećemo u budućnosti prepoznavati kao jeftina radna snaga.

cufna

pre 8 godina

Sve što ljudska ruka napravi, a za opšte dobro, predstavlja svetinju. Ako je to, uz opšte dobro, tekovina za budućnost, pogotovo je svetinja.

Logika

pre 8 godina

Ovolika medijska histerija oko jednog tunela i još nedovršene deonice od 40 km samo potvrđuje crne slutnje da će Koridor 11 od granice sa Rumunijom do granice sa Crnom Gorom praviti bar koliko i nedovršeni Koridor 10 - biće završen do 2040. ili 2045. otprilike u trenutku kada NASA bude završavala prvu koloniju na Marsu i počinjala drugu. Život, nažalost, prolazi. Ova bagra mora da se zbaci sa vlasti, zbog manjih promašaja smo i poslali Tadića i žute u prošlost.

Dele

pre 8 godina

Ova vest može samo da nas raduje,Vlada Srbije sve više gradi,u našoj zemlju svakim danom niču novi kilometri auto puta.Konačno postajemo normalna zemlja.

fotoo

pre 8 godina

Na koridorima se napokon nešto radi.Ovo nekom već sad ne odgovara i ako je ovo jedan izuzetno zahtevan i bitan projekat za građane Srbije.Novi DOS je već spreman za kritiku.

otac Makarije

pre 8 godina

Zaboravih: da nisu "zuti" bili ti koji su ovaj posao izgradnje autoputa Cacak-Preljina ugovorili i zapoceli njegovu realizaciju? Doduse i to je imalo cenu: Beograd je u Tasmajdanu morao da podigne spomenik azerbejdzanskom diktatoru - njihovom Slobodanu Milosevicu.

Drug Dzemal Bijedic

pre 8 godina

"Jos jednom su vjeste ruke neimara ostvarile trijumf nad kamjenom i stijenom omogucivsi na taj nacin povjezivanje i zblizavanje kako privrednih subjekata tako i bratskih krajeva nase domovine." (Lepa Sela Lepo Gore)

SerbianoPFC

pre 8 godina

Ali ovo nije autoput... ovo je samo malo bolji regionalni(magistralni) put. na slici kkoje se vide teško da će moći da se iscrtaju 2 trake za vožnju i jedna zaustavna traka.

voodoo

pre 8 godina

Haha, Azerbejdzan nam je dao kredit, svaka cast junaci, Azerbejdzan, da li jos uvek spavam ili se mi zaduzujemo i kod ovakvih zemalja, treceg sveta, otisli smo u novu kategoriju, mi smo postali zemlja cetvrtog sveta i jedini smo tamo, i Sirija kad se zavrse sukobi i krenu pare iz Eu da vrate ljude ce biti bolja zemlja za zivot. Sta bi sa onom ogromnom ustedom u budzetu samo u januaru ove godine, ili cele prosle godine, sto od toga ne pravimo puteve, hvale se ogromnim ustedama, gde su te pare.

dipl.ing

pre 8 godina

Ovo su Projekti, koji su krenuli tokom prethodne vlasti. Azeri nam dali kredit, kupe kajmak, a rade domace firme, Energoprojekt Niskogradnja i Planum. EP NG dobro stoji, dok planum na silu zavrsava. Lepo je kada dodju ovi sminkeri i kite se tudjim perijem, krvlju, znojem i suzama.

Nedovršena država

pre 8 godina

Meni ovo baš izgleda džiberski - premijer nateže iz flaše, pa radniku daje flašu. Em bedno, em nije higijenski. Izgleda da će Vučiću trebati 15ak mandata da nauči da se za kišu nosi kišobran, za sneg kapa, rukavice i šal, a za šampanjac adekvatna čaša.

Inače, i Prokop i ovaj tunel su providno jadan nastavak predizborne kampanje. Ništa završeno, ništa osmišljeno, ništa u funkciji, ništa pušteno u rad... Pa ti opet, Srbijo glasaj "mudro" - tako će ti i biti.