Set zimskih guma i dodatne felne uz Suzuki SX4 S-Cross

U toku je predsajamska akcija tokom koje potencijalni kupci koji se odluče za kupovinu modela Suzuki SX4 S-Cross dobijaju na poklon i 4 zimske gume, kao i 4 rezervne felne.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

13:29

Default images

Za razliku od drugih kompanija kod kojih predsajamske akcije traju i tokom održavanja salona automobila u Beogradu, prodavac Suzukija svoju prodajnu akciju okončaće na dan otvaranja sajma, tako da je ovaj poklon aktuelan zaključno sa 20. martom.

Do tog datuma, kupci uz SX4 S-Cross dobijaju gratis zimski set točkova koji, osim Yokohama guma i čeličnih felni, uključuje i senzore pritiska u pneumaticima i sigurnosne zavrtnje. Po ovom osnovu ostvaruje se ušteda od 1.000 evra, a osim toga sve verzije ovog modela od početka 2015. godine u proseku su jeftinije za 1.000 evra, pa sada, recimo, bazna verzija košta 11.990 evra.

Toliko košta benzinska varijanta, sa motorom zapremine 1.6 litara koji proizvode 120 KS.

Osnovni nivo opreme podrazumeva klima-uređaj, elektropodizače prednjih i zadnjih prozora, centralnu bravu, daljinsko otključavanje, radio/CD/MP3 sa USB priključkom, putni računar, prednje i bočne vazdušne jastuke, vazdušni jastuk za kolena sa vozačeve strane, vazdušne zavese, ABS sa EBD, ESP (elektronski program stabilnosti), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima)...

Kupci koji žele više opcija, mogu birati između pet nivoa opreme, petostepenog, šestostepenog ili CVT menjača, kao i pogona na dva ili sva četiri točka.

Suzuki SX4 S-Cross ima trogodišnju garanciju ili do 100.000 pređenih kilometara, a isporučuje se odmah po uplati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: