Mercedes SLS AMG GT Final Edition

Najave da će Mercedes u leto 2014. godine okončati proizvodnju modela SLS AMG dodatno su potkrepljene simboličnim nazivom nove, ograničene serije GT verzije ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 15.11.2013.

11:06

Default images

Mercedes SLS AMG GT Final Edition biće ponuđen u Coupe (Gullwing) i Roadster verziji, a broj automobila koji će naći put do svojih vlasnika ograničen je na 350. Ispod haube nalazi se isti 6.3 litarski V8 iz standardnog modela GT, koji razvija 591 ks (435 kW).

Automobili iz serije Final Edition razlikovaće se od modela GT po crnoj boji haube koja je izrađena od ugljeničnih vlakana, redizajniranom prednjem braniku, zadnjem spojleru i novim kočnicama.
Osim toga, zatamnjeni su i farovi automobila, a kućišta spoljnih retrovizora takođe su napravljena od ugljeničnih vlakana.

Više detalja i fotografija modela SLS AMG GT Final Edition biće dostupno nakon premijere koja će se istovremeno održati na sajmovima automobila u Los Anđelesu i Tokiju.

Pročitajte o modelu Mercedes SLS AMG GT.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: