Automobili

Petak, 28.01.2011.

10:05

Honda Jazz karavan 2011

Fotografije "iscurele" iz japanske brošure prikazuju novi Jazz, ovaj put u karavanskoj verziji.

Izvor: B92

Default images

Čini se da je novi Jazz spreman da se takmiči sa drugim mini-karavanima kao što su Škodina Fabia ili Renaultov Clio.

Jazz karavan ima isti neobičan izgled kao i restilizovani hatchback. Takođe, ima podignutu liniju krova i produženo telo. Ove modifikacije znače da će putnici na zadnjoj klupi imati više prostora.
I prtljažni prostor je uvećan, ne zna se za koliko, ali je sigurno da je veći od 399 litara koliko ima hatchback.

Pretpostavlja se da će motori biti preuzeti od aktuelnih modela, pa će Jazz karavan verovatno biti dostupan sa 1,2-litarskim ili 1,4-litarskim motorom.

Veruje se da će 1,3-litarski IMA hibridni sistem, koji se nudi na novom Jazz Hybridu i Hondi Insight, takođe biti u ponudi.

M. A.

Pročitajte više o Hondi Jazz Hybrid

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: