Automobili

Utorak, 11.11.2008.

11:00

Audi Q5 u Srbiji

U skladu sa postojećim trendom, SUV iz Ingolštata nije automobil koji je isključivo sposoban da savladava težak teren, već pruža i vrhunsku udobnost i vozne karakteristike, što ga čini izuzetno upotrebljivim u svim vrstama eksploatacije.

Izvor: B92

Default images

U cilju smanjenja mase, u konstrukciji Q5 je izdašno korišćen aluminijum, što je dodatno doprinelo agilnosti i voznim osobinama, a kada je reč o agregatima, Audijev SUV biće dostupan u tri varijante, sa jednim benzinskim i dva dizel motora.

Poslednja generacija quattro pogona 60% snage šalje na zadnju, a 40% na prednju osovinu, dok se po potrebi, u ekstremnim situacijama 65% sile može distribuirati na prednje točkove, a 85% na zadnje.

Na prvi pogled, čini se da bi manji manji “brat” modela Q7 za vrlo kratko vreme mogao da zauzme zavidnu poziciju na našem tržištu.

Piše: Pavle Barta, Vrele Gume

Pogledajte fotografije sa promotivne test vožnje modela Audi Q5 u našoj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

21 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: