Auris nije Corolla!

Iz Toyote SCG stiglo je zvanično obrazloženje da "Auris predstavlja novi pristup Toyote u kreiranju vozila C segmenta i konkretnu perspektivu Toyotinog hatchbeck modela u C segmentu. Stoga, Auris NIJE nova Corolla".

Automobili

Izvor: B92

Subota, 07.10.2006.

21:34

Default images

Najavljeno je da će serijska verzija Aurisa svoju svetsku premijeru imati na salonu automobila u Bolonji početkom decembra ove godine, te da će njegova prodaja početi krajem marta 2007. godine.
Svetska premijera nove Corolle planirana je za sredinu novembra, kada će svetskoj javnosti biti prikazana u Pekingu, dok će po prvi put na evropskom tlu biti prikazana u Helsinkiju krajem istog meseca. Predviđeno je da nova Corolla ima samo sedan izdanje, a početak prodaje očekuje se 1. septembra 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: