McLaren najavio "nabildovani" 570S

Britanski proizvođač supersportskih automobila ponudiće kupcima LT varijantu modela 570S sa osnaženim motorom i unapređenom aerodinamikom.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2018.

11:05

McLaren najavio

McLaren je novi model najavio kratkim videom na kome je prikazan detalj zadnjeg dela automobila sa drugačijim difuzorom u odnosu na 570S, izrađenim od ugljeničnih vlakana.

Na snimku se vidi i da se izduvne cevi LT verzije na nalaze na istoj poziciji kao na 570S, što znači da su najverovatnije pomerene nagore, kao kod modela 675LT: Veruje se da će ovaj automobil imati motor od blizu 600 konjskih snaga, za razliku od bazičnog 570S koji isporučuje 570 ks. Za sada je nepoznanica koju oznaku će imati novi model, a spekuliše se da bi McLaren mogao da ga nazove 595LT ili 585LT.

Osim unapređenog pogonskog sistema, LT verzija imaće i bolju auerodinamiku, modifikovano oslanjanje i jače kočnice, a ukupna masa vozila biće smanjena zahvaljujući većoj upotrebi lakih komponenti.

Novi top model iz McLarenove "Sport" serije trebalo bi da debituje tokom leta i verovatno će se izrađivati u ograničenoj seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: