Ford Kuga za manje novca tokom avgusta

Potencijalni kupci SUV modela u Srbiji mogu u periodu od 1. do 31. avgusta da nabave dve verzije modela Ford Kuga po cenama koje su niže od regularnih i do 2.000 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

14:14

Ford Kuga za manje novca tokom avgusta

Ograničeni broj vozila Ford Kuga sa benzinskim, 1.5 litarskim EcoBoost motorom od 120 ks, manuelnim šestostepnim menjačem, pogonom na prednje točkove i paketom opreme Trend, samo tokom avgusta prodavaće se za 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Isto vozilo, ali sa TDCi dizel motorom od 1.5 litara, takođe sa 120 ks, do kraja meseca koštaće 18.990 evra.

Ford Kuga, u Trend paketu opreme, između ostalog nudi: stop/start sistem, automatski klima-uređaj (sa karbonskim filterom za polen), prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese za prednja i zadnja sedišta, vazdušni jastuk za kolena vozača, disk kočnice na sva četiri točka sa brojnim elektronskim asistencijama za snažnije i pouzdanije kočenje (ABS+EBA+EPB+EBL), elektronski program za kontrolu stabilnosti, sistem za sprečavanje zanošenja prikolice i pomoć pri kretanju uzbrdo.

Pored toga, kupcima su na raspolaganju kožom obložen volan podesiv po visini i dubini i kožom obložena ručica menjača, sistem za pokretanje motora bez ključa, tempomat sa funkcijom ograničenja brzine, putni kompjuter, dodatni grejač kabine, audio sistem sa šest zvučnika i komandama na volanu, tonirana stakla, sportski oblikovana prednja sedišta (vozačevo sa lumbalnom podrškom), inteligentno, regenerativno dopunjavanje akumulatora, sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: