Automobili

Sreda, 10.12.2014.

15:56

DeLorean može biti sve što poželite

U filmovima iz serijala "Povratak u budućnost" DeLorean je korišćen kao auto kojim se putuje kroz vreme. U stvarnosti, Rič Vajsensel iz Čikaga od ovog automobila pravi sve što mu padne na pamet.

Izvor: B92

Default images

Pedesetogodišnji Vajsensel počeo je da prerađuje DeLorean DMC-12s još 2000. godine, pošto je upoznao tvorca ovog modela, Džona Deloreana.

U narednoh 14 godina iz njegove radionice izašli su DeLorean "monster truck", produžena limuzina sa 6 vrata - koja se otvaraju nagore, kabriolet, replika verzije iz "Povratka u budućnost", pa čak i hoverkraft.

Vajsensel, koji je po profesiji programer, kaže da ima još mnogo ideja koje namerava da realizuje, ako bude imao dovoljno novca i vremena.

Pogledajte priču o ovom neobičnom zaljubljeniku u DeLorean automobile:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: