Automobili

Utorak, 04.09.2012.

15:55

Kako će izgledati nova S klasa?

Iako je premijera nove Mercedesove S klase zakazana za 2013. godinu, nemački proizvođač već nagoveštava kako će izgledati sledeća generacija ove luksuzne limuzine.

Izvor: B92

Default images

Mercedes je kroz niz stilizovanih fotografija studije "Aesthetics S” najavio dizajnerski izraz koji će koristiti na novoj S klasi.

“Reč o umetničkom viđenju buduće S klase”, objašnjava Gorden Vagener (Wagener), šef dizajna u Mercedesu.

“Kroz formu i proporcije koje su prikazane na studiji Aesthetics S, želeli smo da istaknemo statusnu simboliku, senzualnost oblika i sportski stil koji će odlikovati novi Mercedes S klase”, objašnjava Vagener.
Dizajn Mercedesove S klase obeležiće dve izražajne, dinamične linije koje se pružaju duž bokova automobila.

“Karakteristične bočne linije predstavljaju obeležje S klase, ali će one na neki način biti prenete i na druge Mercedesove buduće modele”, otkrio je Gorden Vagener.

Dizajnerska studija "Aesthetics S” biće prikazana na predstojećem Sajmu automobila u Parizu, dok će nova S klasa svetsku premijeru imati 2013. godine.

Pročitajte o Mercedesu CLS Shooting Brake.

Vozili smo Mercedes B200 CDI BlueEFFICIENCY.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: