Automobili

Sreda, 27.05.2015.

16:16

Nove fotografije: Dacia Duster "double cab"

Posle prvog snimka prototipa pik-ap "double cab" vozila na bazi Dustera, iz Rumunije stižu nove fotografije ovog terenca.

Izvor: B92

Default images
Silviu Dss/Facebook

Pik-ap sa dva reda sedišta duži je od standardnog Dustera na kojem je ovo vozilo zasnovano. Otvoreni teretni odeljak obložen je plastikom, baš kao i donji delovi vozila koji imaju crne zaštitne dodatke.
Silviu Dss/Facebook
Automobil je opremljen specijalnim krovnim nosačima i alu felnama, a bočni prozori i zadnje staklo su zatamnjeni.
Silviu Dss/Facebook
Pretpostavlja se da je Duster modfikovan u radionicama kompanije Romturingia koja se bavi dorađivanjem vozila marke Dacia za službe kao što su hitna pomoć ili vatrogasci.
Silviu Dss/Facebook
Pik-ap sa fotografija je test vozilo, a spekuliše se da je u planu ograničena serija od oko 500 primeraka sa 1.5 litarskim dCi dizel motorom snage 110 ks (81 kW) i pogonom na sva 4 točka.

Izvor: Facebook

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: