Automobili

Ponedeljak, 27.02.2012.

12:11

Nova Honda CR-V za evropsko tržište

Honda je uoči predstavljanja modela CR-V za evropsko tržište na sajmu automobila u Ženevi, koje je planirano za 6. mart 2012. godine, objavila rendere prototipa ovog modela.

Izvor: B92

Default images

Na novoj, četvrtoj generaciji modela CR-V u prvom planu su izmene u dizajnu eksterijera.

U poređenju sa prethodnom verzijom, ovaj prototip ima agresivniji izgled, dublje izvajane bočne linije i snažniji prednji deo.

Posebno se izdvaja prednji branik koji je nešto niži i integrisan tako da obezbeđuje bolje aerodinamične sposobnosti ovog automobila.
Honda CR-V za Evropu spolja se neznatno razlikuje od američke verzije koja je predstavljena u novembru 2011. godine i koja se već nalazi u prodaji na tamošnjem tržištu.

Osnovne razlike uočavaju se na prednjem braniku, čiji donji deo je izmenjen, kao i na kućištima za svetla za maglu, koja su na evropskom prototipu ukrašena mrežastim detaljima.
Iz Honde nisu otkrili više tehničkih detalja kada je pogon u pitanju, ali poznato je da američku verziju pokreće četvorocilindrični 2.4 litarski i-VTEC motor od 185 ks, dok bi model za Evropu, između ostalih, mogao dobiti novi 1.6 litarski turbo dizel od 118 ks.

Nova Honda CR-V biće u prodaji na evropskom tržištu krajem 2012. godine.

Pogledajte kako izgleda nova Honda CR-V za severnoameričko tržište.

Vozili smo aktuelni model Honda CR-V 2.0 Elegance.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: