Automobili

Subota, 15.01.2011.

07:39

Subvencija za Punto 600 evra

Vlada Srbije odlučila je da 2011. godine kupovinu FIAT Punta, po sistemu "staro za novo", podstiče sa 600 umesto dosadašnjih 1.000 evra po vozilu.

Izvor: B92

Default images

Punto će se i ove godine prodavati na kredit sa rokom otplate do sedam godina i godišnjom kamatom od 4,5 odsto, piše "Danas".

"Pozivajući se na nezvanične izvore, ovaj list piše da u kompaniji "FIAT automobili Srbija" procenjuju da će se ta odluka negativno odraziti na plasman Punta, pa će FIAT morati da pronađe način da dodatno subvencioniše prodaju tog modela.

U kompaniji Fijat automobili Srbija nisu želeli zvanično da komentarišu odluku Vlade o smanjenju subvencija za prodaju Punta.

Punto će se u Kragujevcu proizvoditi do kraja aprila, kada se završava kompletna rekonstrukcija proizvodnih pogona i počinje instaliranje opreme.

Iz pogona FAS, saznaje "Danas", biće izmeštene i proizvodne linije i montažna traka za proizvodnju ovog modela, stara svega dve-tri godine.

Izvor - Danas ; foto - Automagazin

Vozili smo FIAT Punto Classic 1,2 LPG

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: