Rupa se otvorila preko noći, "progutala" Zafiru (VIDEO)

Dok vozače u Srbiji muče one manje, takozvane udarne rupe na putevima, jedan Britanac suočio se sa mnogo ozbiljnijim problemom.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2016.

15:05

Rupa se otvorila preko noći,
Screenshot YouTube

Gazi Hasan baš nije imao sreće prilikom odabira mesta za parkiranje. Ostavio je uveče svoju Zafiru na obeleženom parking mestu preko puta kuće svog brata, da bi se tokom noći tlo ispod vozila iznenada obrušilo, stvorivši ogromnu rupu dubine oko 3 m.

Automobil je zatim zadnjim delom skliznuo unutra, dok su se prednji točkovi Zafire zadržali na asfaltu: Incident se dogodio u jugoistočnom delu Londona oko 3 sata noću, a nesrećnom vlasniku je nakon izlaska policije na teren i završenog uviđaja preostalo jedino da ponovo ode na spavanje, da bi narednog jutra pozvao svoju osiguravajuću kuću. Srećom, vozilo nije u potpunosti upalo u rupu, pa su izbegnuta veća oštećenja.

Uzrok obrušavanja tla ispod ulice tek treba da bude utvrđen, ali Radio BBC navodi da se rupa najverovatnije otvorila zbog jake kiše koja je u Londonu padala tokom nekoliko dana i koja je isprala zemljište ispod asfalta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: