Kineski tinejdžer slupao LaFerrari od 3,62 miliona $

Kobinacija nedostatka vozačkog iskustva za volanom superautomobila i vlažnog kolovoza ponovo je uzela danak. Najnoviji incident dogodio se u Šangaju, a žrtva je bio Ferrarijev top model - LaFerrari.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.04.2015.

12:08

Default images
Foto: carnewschina.com

Pre nego što se nađete za upravljačem automobila sa 963 ks trebalo bi da prođete barem osnovnu obuku kako biste se osposobili za vožnju super-sportskih modela.

Ne znamo da li je tinejdžer koji je vozio LaFerrari bio u dovoljnoj meri osposobljen da upravlja jednim takvim automobilom, niti šta je tačno prouzrokovalo nezgodu, ali kako prenosi sajt Carnewschina vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad skupocenim Ferrarijem i udario u zaštitnu ogradu.
Foto: carnewschina.com
Od siline udara otvorili su se vazdušni jastuci koji su ga zaštitili od povreda, ali je automobil teško oštećen.

Lokalni mediji navode da vlasnik LaFerrarija u garaži ima i jedan McLaren P1, pa se nadamo da će sa njim biti oprezniji.

Ferrari LaFerrari je proizveden u 499 primeraka i odavno je rasprodat a u Kini se prodavao po početnoj ceni od 3,62 miliona dolara.

Izvor: carnewschina.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

16 h

Podeli: