Automobili

Petak, 15.07.2011.

12:56

Duvamo, pijemo i sklapamo vozila

Još jednom je istraživački novinar Rob Wolcheck uhvatio zaposlene u Chrysleru dok piju pivo i puše marihuanu na pauzi za ručak.

Izvor: B92

Default images

Nakon 10 meseci otkad je Chrysler otpustio 13 svojih radnika iz Jefferson North fabrike zbog istog ponašanja, situacija se ponovila sa drugim radnicima i, na nesreću američke kompanije, opet je sve zabeleženo kamerama.

"Novi" radnici uhvaćeni u porocima pokušali su da budu diskretniji, pa su se odvezli par kilometara od fabrike da bi uživali u "ručku". Međutim, Fox ih je u stopu pratio pa su "mutne" radnje ponovo snimljene.



Kada je ekipa iz Foxa pokazala video jednom od šefova proizvodnje, Scottu Garberdingu, on je rekao: "Želimo samo da kažem da sam povređen i besan. Imamo kompromitovane radnike i dovedenu u pitanju reputaciju fabrike, kompanije i reputaciju njih samih. Ovo je sve jako frustrirajuće za nas. U Chrysleru imamo veoma posvećene pojedince i ponosni smo na takav naš tim. Ali očigledno da neki zaposleni ne žele da budu deo tog tima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: