Izvor: Avaz.ba

Za sve ljubitelje Barbike, Bahami nude pravu poslasticu.

Naime, Atlantis Paradise Island, najistaknutije odmaralište na svetu, udružilo se sa kompanijom Mattel kako bi lansirali Barbie Bahamas Beach Vacation: Where Atlantis Dreams Come True.

Sve je roze

Ova jedinstvena saradnja, prva te vrste na Karibima, sadržaće sobe za goste sa temom Barbi, lože pored bazena, aktivnosti i kafić, kao i roze hranu i pića koja se služe širom popularnog odmarališta.

Od 24. maja odabrani apartmani i sobe u porodičnom hotelu Atlantis The Coral biće pretvoreni u Barbi raj. Ukrašene ružičastim zidovima, jastucima od školjki, disko kuglama, umetničkim delima na temu lutaka, nalepnicama u ogledalu za savršen selfi u ogledalu, pa čak i dekoracijom kupatila, ove sobe će biti ostvarenje snova obožavatelja Barbi. 

Susedni koralni bazen će imati Barbi salon, privatne kabine, zajedno sa ružičastim i žutim jastucima i mnoštvo pozadina vrednih fotografija.

Barbi igrice

Jedna od izuzetnih atrakcija je Barbie Boardwalk Adventure. Počevši od 7. juna, ovo impresivno, prilagođeno iskustvo otvoreno je svakog dana od podneva do 20 časova, nudeći gostima priliku da zakorači u svet Barbi u prirodnoj veličini. 

Najvažnije su interaktivie setovi za igru, Barbi jame ispunjene sa preko 80.000 loptica i kutije za Barbi lutke u prirodnoj veličini savršene za trenutke na Instagramu. Ulaz za ovu avanturu košta 35 dolara po osobi.

Atlantis, koji se smatra kulinarskom prestonicom Kariba, obogatiće svoju restoransku ponudu delicijama na temu Barbi. The Coral's Sun & Ice će biti pretvoren u retro Barbi restoran, upotpunjen ružičastim i plavim dekorom i zadivljujućom Barbi tematikom.

Najzanimljiviji meni uključuje Paradise Sub, Sea-Breeze salatu, Strawberry Bliss kolač i asortiman ružičastih makaronsa.

Ostali restorani širom odmarališta će se pridružiti zabavi. Murray's Delicatessen nudi ružičaste krofne, mlečne šejkove i palačinke, dok Plato's u The Royal poslužuje kroasane sa bobičastim voćem, puding od čia semena i kolače. Perch at The Cove, novo mesto za doručak u odmaralištu, imaće jedinstvenu ponudu na temu Barbi.

Za odrasle, roze i plavi kokteli kao što su Beach Vibes, Ocean Waves i Pink Paradise biće dostupni širom odmarališta. Mlađi gosti mogu uživati u bezalkoholnom koktelu Pink Paradise prelivenom gumenim medvedićima.

Barbi maloprodajne prodavnice širom odmarališta će nuditi ekskluzivnu robu, omogućavajući gostima da donesu kući deo Barbie Bahamas Beach Vacation.

Podeli: