PR

Originalan italijanski grad Palermo, ujedno najveći na Siciliji. S jedne strane je izvanredan spoj mističnih vizantijskih mozaika, arapskih kupola, katedrale sa grobovima normanskih kraljeva i nemačkih imperatora, baroknih crkava i palata.

Novi keš krediti za sve vaše potrebe!

Vojvođanska banka je za ovu jesen i predstojeću zimu, praznike, putovanja, male i velike životne potrebe klijenata pripremila nove keš kredite.

Samo u Travelland-u leto ne prestaje

Niste ljubitelj zime i stalno maštate o izležavanju na nekoj dalekoj peščanoj plaži? Sa „Travelland“-om je i to moguće! Samo za Vas su spremne odlične last minute, kao i first minute ponude za prelepe egzotične destinacije!

Neverovatni first minute popusti kod Barcino Tours-a

Mislite da je rano u oktobru planirati letovanje? Varate se! Upravo su jesenji i zimski meseci vreme najvećih i najboljih popusta za Vaš odmor iz snova! Barcino Tours već ima ponudu za leto 2020, po starim cenama, a uz to i fenomenalne popuste za rane rezervacije.

Bar - grad u kome se uživa 365 dana

I nakon uzbudljive letnje sezone, Bar nastavlja da privlači veliki broj turista kojima je ova popularna turistička destinacija podjednako interesantna i u periodu postsezone.

strana 1 od 26 idi na stranu