Ekonomija 1

08.04.2024.

20:00

U ovom gradu se traži 400 radnika: Ovo su najtraženija zanimanja

Subotička Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 12. aprila, od 10 do 13 časova, u prostorijama filijale.

Izvor: Magločistač

U ovom gradu se traži 400 radnika: Ovo su najtraženija zanimanja
Brookgardener/Shutterstock

Podeli:

Na sajmu će učestvovati 27 poslodavaca, a u ponudi su poslovi za 400 radnika različitih obrazovnih profila, prenosi Magločistač.

Traženi će biti: operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, metaloglodači, namotavači, metalostrugari, mašinski tehničari, tehničari održavanja, viljuškaristi, magacioneri, elektroinstalateri,  autoelektričari, točioci goriva, moleri, tesari, zidari, keramičari, monteri klima uređaja i solarnih panela, šivači, agenti osiguranja, laboratorijski tehničari, poljoprivredni tehničari, trgovci, pekari, konobari, poslastičari, vozači C i E kategorije. Lica sa VI i VII stepenom stručne spreme tehnološkog, hemijskog,  mašinskog i elektro usmerenja.

Nezaposlenima je na Sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca kako bi im se predstavili i izneli svoje profesionalne karakteristike, ostavili dobar  utisak i predali im svoje radne biografije (CV) i prijave za zaposlenje, po mogućnosti i za veći broj radnih mesta.

"U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju njihove radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore, ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje", navodi se u pozivu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: