Društvo 0

18.06.2024.

12:54

Novosađani sada imaju dva mesta gde mogu da pobegnu od vrućina VIDEO

Letnje temperature su i u Novom Sadu, a dobra vest za sve Novosađane je da je otvorena sezona kupanja na otvorenom bazenu na Spensu.

Izvor: B92.net/TV Prva

Novosađani sada imaju dva mesta gde mogu da pobegnu od vrućina VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Građani sada mogu da se osveže na dva mesta - na bazenu i na Štrandu. Novosađani će moći da se osveže sada na jednom otvorenom bazenu na Spensu, a uskoro će moći i na drugom bazenu, na Sajmištu koji se otvara krajem meseca.

"Dobra vest je da je sve ostalo kao i prethodnih godina, što znači i rad objekta, ali i cene korišćenja ovog otvorenog bazena. Sa početkom sezone kupanja na otvorenom bazenu na Spensu, završava se sezona za građanstvo na zatvorenom bazenu. Sve do daljnjeg, sportske organizacije će isključivo koristiti olimpijski zatvoreni bazen", rekla je Slobodanka Brankov, JP SPC "Vojvodina".

Kako navodi, mali bazen, koji je u sklopu zatvorenog bazena, koristiće svi posetioci otvorenog bazena.

"To smo već godinama unazad navikli naše sugrađane, da ukoliko dolaze sa malom decom ili nisu sigurni plivači, vole da uživaju na suncu i da se sunčaju, mogu da koriste i zatvoreni mali ili otvoreni bazen", dodala je Brankov.

Radnim danom otvoreni bazen počinje sa radom u 6.30 sa biznis smenom, nakon toga ide rekreativno plivanje od 8.00 do 9.00, a od 10.00 radnim danom do 19.00 je celodnevna smena za građanstvo, vikendom ova smena je od 9.00 do 19.00.

Još najnovijih informacija iz Novog Sada pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva tv

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

1 d

Servisne informacije

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

15:10

13.7.2024.

1 d

Podeli: