Hronika 0

09.03.2024.

16:07

Teška nesreća u Nišu: Automobil sleteo s puta. Četvoro povređeno, jedna osoba poginula

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš - Pirot u visini Proseka, u automobilu beogradskih registarskih oznaka marke "Sitroen ksara" nalazila se četvoročlana porodica - otac, majka i dve ćerke.

Izvor: Novosti/J.Ć.

Teška nesreća u Nišu: Automobil sleteo s puta. Četvoro povređeno, jedna osoba poginula
Shutterstock/OgnjenO

Podeli:

Na licu mesta nastradala je majka.

Kako "Blic" saznaje, automobil "citroen" beogradskih registarskih oznaka, sleteo je sa auto-puta pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima i pao sa nadvožnjaka na regionalni put Prosek-Niš.

"Obe ćerke su sa životno ugrožavajućim povredama. V.Š. (22) ima veoma teške unutrašnje povrede. U operacionoj sali je, a u toku je reanimacija. L.A. (24). Zadobila je teške povrede unutrašnjih organa. I ona je uvedena u operacionu salu", kažu u UKC Niš.

Otac I.A. (54) koji je bio na mestu vozača je svestan.

"Posle urađene dijagnostike ustanovljeno je da otac nema težih povreda", navode u UKC Niš.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Važan apel Kragujevčanima

Iako su zalihe na akumulacijama sa kojih se Kragujevac snabdeva vodom dovoljne u ovom trenutku, na drugoj redovnoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, upućen je apel stanovništvu da racionalizuje potrošnju vode.

8:13

24.7.2024.

16 h

Društvo

Niče, gradi se: "Raste" Dorćol FOTO

U Gospodar Jovanovoj ulici, broj 54, na Dorćolu u planu je izgradnja stambene zgrade, spratosti Po+Pr+6+Ps, vidi se iz urbanističkog projekta za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio javnu prezentaciju.

15:17

23.7.2024.

1 d

Podeli: