Hronika 1

18.06.2024.

11:39

Nema nikakvog traga: Osam dana od kako je nestao Nišlija VIDEO

Nišlija Milan Đorđević, nestao je prošlog ponedeljka na Suvoj planini, a velika potraga koja je pokrenuta do sada nije dala rezultate.

Izvor: B92.net/TV Prva

Nema nikakvog traga: Osam dana od kako je nestao Nišlija VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

S obzirom da je bilo nagoveštaja da je potraga za Milanom prekinuta, njegov otac tvrdi da je samo došlo do smanjenog intenziteta potrage.

"Od sela Studene prema Bojaninim vodama, prvo su češaljali jednu stranu, a drugog dana su drugu stranu", rekao je otac nestalog Milana, Siniša Đorđević.

Osim jednog traga cigareta i upaljača, ništa od drugih tragova nije nađeno.

"Ja cigarete nisam vidio, čuo sam te priče, nikakav trag nije nađeno. Mi ne znamo, milicija nas je i obavestila, ali ništa nismo primetili", rekao je Đorđević.

Kako navodi, nije bilo nikakvih indicija da je ovako nešto moglo da se dogodi njegovom sinu.

"Ne, on je tamo odlazio da planinari na Bojaninim vodama. Obično je bio sa prijateljima, sa drugovima, tako da niko nije očekivao tako nešto", naveo je Đorđević.

"On je sa mnom razgovarao ujutru telefonom oko 9 sati. Bio je kod majke, nešto pre toga, popio je kafu i onda je otišao, pošto je predstavnik farmaceutske kuće, do bolnice na neke sastanke sa lekarima. Javio se ženi negde oko 12 i pola 1, pošto imaju decu, jedno je u vrtiću, drugo u školi, dogovarali se ko će koje dete da uzme, i da on ne može da dođe", objasnio je Đorđević šta se dogodilo to jutro kada je Milan nestao.

"Supruga ništa nije posumnjala, pokupila je decu i onda me je pozvala oko pola šest, verovatno da je njega pre toga zvala, nije mogla da stupi u kontakt s njim, pa da pita da li je kod mene, rekao sam da smo samo razgovarali telefonom i da nije dolazio, onda smo počeli da se skupljamo. Bilo nam je već nešto sumnjivo", dodao je.

Nakon toga prijatelji, drugovi, rodbina počeli su da se skupljaju kako bi krenuli u potragu, a onda je njegova supruga otišla do SUP-a i prijavila nestanak.

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

Izvor: Prva tv

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Važan apel Kragujevčanima

Iako su zalihe na akumulacijama sa kojih se Kragujevac snabdeva vodom dovoljne u ovom trenutku, na drugoj redovnoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, upućen je apel stanovništvu da racionalizuje potrošnju vode.

8:13

24.7.2024.

1 d

Podeli: